Pokaż pełną wersje : Techniczny problem z Tibią - mapki same sie kasuja
LordMateuszek
31-01-2009, 20:32
Tak jak w nazwie tematu... to juz chyba 3 raz wylogowuje się... zalogowuje się i nagle nic czarno znika mi cala mapka ktora sobie odkrylem... ehh.. a co dziwne to ot ze nie znika wszystko tylko np. poziom 0 a poziom -1 jest caly.. LOL co robic ? Help...
@EDIT@
Albo mam jeszcze 2 problem ... zaznaczam na mapce np. ze ma isc na poludnie a on idze na pólnoc albo wschodz... a droga jest prosta i bez przeszkud... LOL help...
LordMateuszek
31-01-2009, 23:01
Długo trzeba czekac na tym forum na odpowiedź ? -.-"
Masz mało ramu w komputerze albo laserowa myszke a ona ma jakis blad i komputer tak wariuje na grach tego typu
@edit:
Pomogło?
Zyphius-Knight
31-01-2009, 23:36
Cuz problem nie jest taki banalny, a czy wczesniej wszystko bylo ok? tzn czy mapki sie zapisywaly wogule kiedys? Jak tak to znaczy ze problem jest praktyczny a nie teoretyczny tzn ze wszystko jest ok z sprzetem. Prubowales zrobic reinstall ?
EDIT:
laserowa myszke a ona ma jakis blad i komputer tak wariuje na grach tego typu
Jak myszka moze miec blad?, i swoj skutek na grach? tzn nic nie mowie na ciebie poprostu mi wytlumacz
EDIT:
@down
spoko, ale mysle ze w tym przypadku nie jest to powodem
up:
w myszcze laserowej jest laser! a alser o niwazne jakies slije jest niezdrowy dla fszystkiego dla komputera rowniez i tak sie dzieje poprostu wlacz pasjansa na pare h i jak przyjdzies to w tym miejscu gdzie jest pasjan wyglada jak rozlany ekran wiem bo mialem taki problem z grami pytalem ludzi i mi to wlasnie powiedzieli zmienilem na kulkowom i elegancko:) tylko trzeba czyscic:/
LordMateuszek
01-02-2009, 14:13
Procesor: Intel Core 2 Duo E4300 3,6 GHz (dwurdzeniowy)
Karta graf.: PCX GF 8500GT 256MB 128BIT
System: Windows XP Home Edition (orginalny nie pirat ^^)
Pamięć ram: 2 Gb
Płyta: Intel- 775 GIGABYTE GA-945GZM-S2
to nie wina kompa...
Justiman
01-02-2009, 14:27
Powiem tak ... jak odpalasz otsy z wlasnymi klientami to oczekuj zawsze tego ze tracisz cala mape i hotkeye ~~pozdro!
Zyphius-Knight
01-02-2009, 14:35
@LordMateuszek
Nie odpowiedziales na pytanie
-Czy Probowales zrobic reinstall?
Jesli nic nie pomoze mysle ze format zalatwi sprawe no ale nie wiem :-)
LordMateuszek
01-02-2009, 16:04
Powiem tak ... jak odpalasz otsy z wlasnymi klientami to oczekuj zawsze tego ze tracisz cala mape i hotkeye ~~pozdro!
jakie otsy ? -.-" na realu gram... zal mi ciebie czytaj a nie piszesz głupoty...
nie chce robic reinstala tibi bo wtedy to wogole sie wszystkie mapki usuna ;/ ? a wiec ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.