Pokaż pełną wersje : Black lista harmoni
Ponieważ ostatnio rośnie fala kradzieży, lurowań i innych przestępstw, wyszedłem z inycjatywą stworzenia stronki, na której była by wielka, i główna black lista harmoni. Poszukuję więc ludiz, znających się na PHP i HTMLu. Oto wymagania, żeby dostać się do ekipy:
-Postać na harmoni
-Znajomość HTMLa, PHP lub czegoś innego:P
-Dużo czasu
Po za tym mile widziane:
-Wysoki lvl
-Premium account
Czekam na propozycję w tym temacie, potrzeba jakiejś ekipy, żeby zacząć blacklistę.
Smiem twierdzic ze to nie przejdzie. Jak sprawdzicie z zglaszajacy nie klamie? A jesli wida ze jeden zabil drugiego, moze zabity byl zlodziejem? Nigdy nie jestescie w stanie sprawdzic, dlatego slynne black listy nigdy sie nie sprawdzily.
gram na harmoni i musze powiedzieć że w carlin jest tylko jeden debi co próbuje bright sworda opchnac za 20 k albo stuff i tylko make that fast itd a na koniec daje na trade katana, ma tez giant sworda i tez sie tak probuje zamieniać ale każdy w carlin jak widzi jego wiadomosc zaczyna go spamowac i krzycza Luiz-pa is CHEATER podaje jego nik na wszelki wypadek żeby sie nikt nie naciął
ja znam HTML ale nie znam PHP XD mam duzo czasu
największym lulerem jest Thorina 60+lv ona zawsze luruje po 2-3 gsy pod most dwarfów lub Venore i jest tu na forum zarejestrowana!!!!!!!!! przez nia miałem 4 dedy przez GSa X(
Druid Regis
22-12-2004, 17:55
Ehhh niestety to nie przejdzie, jak checie coś dobrego zrobić zbudujcie barykadę z parceli na gsy :P
Walczyć z lurerami i złodziejami na non-pvp to jak walka z wiatrakami. Złodzieje sux, ale lurerzy wprowadzają ciekawy element do tej gry :) Zawsze jak idzie się do Veno lub Thais jest jedno pytanie w głowie: Będzie gs czy nie ?? :)
Lepiej daruj se roland nic nie zdziałasz nabij lvl wyższy i idąc koło mostu dwarfów wesoło sobie nuć: Gs plz, gs plz, gs plz... ;]
@gangrel666 i się mylisz, blacklisty się sprawdzają, przynajmniej ta na securze,w jakim zakresie to już różnie.
Jeżeli chodzi o harmonię, to kiedyś była tam blacklista ale osoby się nią zajmujące odeszły czy rozeszły się, miała być przetransformowana ale w końcu nie wiem co z tego wyszło.
Jezus, to jest temat rekrutacyjny dla ludzi, którzy takową blacklistę chcieli by redagować, nie temat, w którym zgałaszacie sobie ludzi na black listę... Prosił bym modków o skasowanie bez sensownych postów, czyli off topiców.
A swoją drogą, taka lista miała by ogromne skutki, ponieważ większe i bardziej liczące się gildie podpisały by, i zgodziły by się pilnować przestrzegania prawa.
Wtedy, ludzi wpisani na black listę, byli by ignorowani i mieli by mniejsze prawa. Tak to powinno wyglądać, czekam na propozycję współpracy, nie musicie umieć w PHP ani HTMlu, a Matkusa pytam się, czy nie był by w stanie swoją stroną objąć patronantu nad największą black listą tibi(całej), jest to dobry projekt, zebrała by się grupa i już...
Druid Regis
22-12-2004, 20:45
Dobra Roland wydaje mi się ten pomysł szalony wręcz głupi... Ale ja uwielbiam sprawy z góry stracone jak chcesz wchodzę w to. Kto wie może się uda...
Mój nick w grze to Vasemir.
Co mogę zaoferować:
- jako taką znajomość html
- całkiem niezłe znajomości i jakby chodziło o podpisanie takiej blacklisty przez chociaż Polskie gildie to coś na pewno by się dało zrobić :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.