Pokaż pełną wersje : Jak sie wydostać z isle of the kings!!!
Koki the Knight
21-12-2004, 21:19
Witam popłynołem na Isle of kings i no powiedzmy ze zwyzywałem tego mnicha i jak mam kolesia przeprosić...?? bo przez tego kapturnika nie moge poplynąć na tibie!!!! ;( :evul: :evul: :evul: :evul: 8o :balwanek:
Angel of Death
21-12-2004, 21:25
Hmm nie wiem co ty tam zrobiłeś ale jak nie masz 1 k(albo 500 gp) to nie jest dobrze . Jak masz to podchodzisz do któregoś z kolesi (nie wiem którego) mówisz hi , crime , yes ,no i jak masz kase to zapłaciłeś kare i już możesz wrócić na Tibie . Wydaje mi się że dobrze mówie :p
Vanhelsen
21-12-2004, 21:28
ekhmmm, a prubowałes pogadać s kapitanem statku ?? -.-'
Koki the Knight
21-12-2004, 21:44
OK trzeba zapłacić 1k!!!!! ich chyba poje.... trzeba będzie porzyczyc od zimków z Gildi... ok dzięki temat można uz zamknąć
Jeszce raz dzięki
Jeśli otworzysz drzwi na gorze to płacisz kare 500gp ale jak zabijesz monka to placisz kare 1k czy tam 10k. Wiem bo byłem :D
Dobra zaczynamy...
Aby wyjść z wyspy tej mówisz ...
Hi Passage (tu płacisz 10 gp lub 20 gp ) Yes
Lub :o
Jeśli wszedłeś na górny poziom (tam gdzie monki )Musisz zapłacic karę w wysokości 500gp ale jak zabijesz monka to placisz kare 1k .Aby ją spłacic mówisz do kolesia monka w (niby za biurkiem ,odrazu na wejsciu budynku)
Hi Crime yes no
Mam nadzieję że ci pomogłem :baby:
Prawo Kruka
04-01-2005, 19:46
Nie, nie i jeszcze raz nie..... Za wejscie do restricted area monk chce 5000 gp a nie 500... A za zabicie monka 10k chyba (nie wiem nie probowalem ni jestem masochista)... Ale na pewno 5k bo cale mi zniknelo z plecaczka...
Jest jeszcze droga pod ziemia, ale skomplikowana i pelna dsow i chyba banshee wiec sayonara.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.