Pokaż pełną wersje : Ogólne Do ludzi z Bialegostoku i okolic.
Minek91^^
02-02-2009, 15:24
Witam wszystkich uzytkownikow forum.
Otoz zalozylem ten temat po to aby sie dowiedziec na jakim serverze gra najwiecej ludzi z podlasia bialegostoku i okolic interesuja mnei servery pvp. A wiec chcialbym wspomoc ludzi z mojego regiony w ekipach pk wojnach itp. pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz. ;)
SpoconyKrystyna
04-02-2009, 13:50
Siemka Białostoczanie! za moich czasów grałem z kumplami na Arcanii było nas chyba z 7 ? A łącznie grało około 15 osób z Białegostoku.
Osiedle Białostoczek B)
Minek91^^
05-02-2009, 00:02
Ja osiedle sienkiewicza ale w huk ludzi z bialostoczku znam ;)
JaSprite
05-02-2009, 12:40
Skoro jestes z Sienkiewicza to powinienes wiedziec ze jeszcze rok temu gralo tam 10 osob od nas... teraz graja tylko 2 ;P ja i Sunze
Minek91^^
06-02-2009, 14:43
Moze jakis pk team bysmy stworzyli wspolnie?
Na jakims servie?
SpoconyKrystyna
06-02-2009, 17:10
Moze jakis pk team bysmy stworzyli wspolnie?
Na jakims servie?
Ja i moja Białostocka ekipa już nie gra w Tibię. Swego czasu mieliśmy także pk team - ORMO.
http://www.youtube.com/watch?v=0dqsFg51qeQ&feature=channel_page
jeden z filmów ale na youtube jest ich troche więcej :p
my gramy na Morganie. a konkretnie jestesmy z Bielska Podlaskiego. aktualnie jest wojna swe ^ pl , i definitywnie wygrywaja swe ;/ robcie 45 i mozemy sie pobawic w male pk :) nas jest 4 ktorzy zawsze grają, czasem 7 ale roznie bywa z tym. choc ostatnio tez nie gralismy ze wzgledu na studia...
Minek91^^
14-02-2009, 19:42
To jak bylby ktos chetny na zrobienie ekipki na jakims servie?
no ja gram z kumplami (dwoma) na liberze...co wy na to?? a i jestesmy z Dziesiecin :D
no ja gram z kumplami (dwoma) na liberze...co wy na to?? a i jestesmy z Dziesiecin :D
A ja jestem z Białostoczku, grałem na Arcanii i mam na Liberze jakieś softy i takie tam tylko musze z rooka wyjść. Chce ktoś World Trade albo coś w tym stylu :) ?
to co bedziesz grac :> ? ja mam nick Frejken
Minek91^^
22-03-2009, 19:51
Po wyjsciu z rooka i tak wszystkie itemki sa usuniete neistety itemy po wyjsciu z rooka nei istnieja poprostu nei znajdziesz ich w dp.
SpoconyKrystyna
23-03-2009, 08:57
Po wyjsciu z rooka i tak wszystkie itemki sa usuniete neistety itemy po wyjsciu z rooka nei istnieja poprostu nei znajdziesz ich w dp.
HAHAHHAAAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH to żeś zajebał teraz 8o
@up
Ja już w Tibię nie gram i nie chcę do niej wracać. Tibia to "zuo" ;) A po za tym mój świat to Arcania i nawet jak bym miał ponownie zacząć grać w Tibię to tylko grał bym tam. Do Tibii powrotu nie szykuje, dla mnie to strata czasu :p jestem już chyba za stary na to :) Zajmuje się czymś innym co dalej łączy w jakiś sposób mnie z tą grą. I właśnie zawsze gdy mam jakieś itemki na jakimś świecie gdzie nie mam chara to zakładam postać na rooku i wysyłam na nią przedmioty i zawsze się one tam znajdują :)
KamilekJ
23-03-2009, 10:21
Pierdolnij się w łeb chłopcze i pomyśl wtedy.
Minek91^^
24-03-2009, 00:16
@up to krasnoludki z dp mi nei wyniosly chyba ze zle nick wpisalem i parecl poszedl do kogo innego wtedy gy bylem ejszcze na rooku
SpoconyKrystyna
24-03-2009, 07:50
@up to krasnoludki z dp mi nei wyniosly chyba ze zle nick wpisalem i parecl poszedl do kogo innego wtedy gy bylem ejszcze na rooku
U mnie "krasnoludki" nigdy nic z dp nie wyniosły, Chłopcze już nie udawaj że wpisałeś zły nick bo jak byś wpisał zły nick parcel by się nie wysłał a szansa że ktoś ma nick różniący się od twego o 1-2 literki jest minimalna... Po prostu przyznaj się że nigdy nie wysyłałeś parcela na chara który przebywa na rooku. Rook a main to ten sam świat tyle że inna wyspa. To tak samo jak byś nie mógł wysłac parcela z Venore do Akrahmun ... ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.