PDA

Pokaż pełną wersje : Spadek wydajności podczas treningu

Watpliwy
03-02-2009, 11:04
Witam, mam takie pytanie.
Otóż od kilku dni trenuje sobie na slimach (zaczynałem 60/60) i zaobserwowałem taką prawidłowość, że na początku spokojnie je leje, czasem mnie trafiają, ale z 1 exurą nie spadam poniżej 400 hp. Natomiast z czasem treningu potwory zaczynają mnie częściej i mocniej trafiać, że w końcu muszę przerywać trening, ubijać, ładować hp i manę i wtedy gdy znowu zaczynam trenować sytuacja jest identyczna- początek ok, potem już mniej kolorowo. Z czego to wynika, są na to jakieś sposoby?

xPoniaTx
03-02-2009, 11:08
matka slime rowniez skilluje na Tobie :) dlatego tez po pewnym czasie trzeba zmienic slime'a poniewaz mocniej Cie bedzie bic :] z czasem jak skille beda Ci rosly czas treningu na tym samym slime'ie sie wydluzy... :)

Bykunn
03-02-2009, 11:32
@up
Racja

Chciałem jeszcze tylko polecić obejrzenie bardzo starego filmu (nie mam linku), na którym koleś przez cały dzień trenował z kumplami (na monku + biły go spidery). Po treningu sconvisowali spidera i ubijali nim cyclopy :D Walił po 70+, a cyclop nie mógł go pare pary trafić ;)

Erverse
03-02-2009, 13:48
Jak to nie mógł trafić? Przecież spider tylko bije, a sam nie jest bity więc nie ma możliwości żeby shielding mu urósł?

Bykunn
03-02-2009, 20:27
No mówie Ci, że cyclop nie mógł trafić spider'a. Może po prostu fart, chociaż wątpie. Dziwne są zasady skillowania mobów.

Robson235
03-02-2009, 20:33
czasem i wyższy level na bociku może glebnąć :o

patgaw
03-02-2009, 23:37
@up
Racja

Chciałem jeszcze tylko polecić obejrzenie bardzo starego filmu (nie mam linku),

a mogl bys poszukac tego linka? chetnie bym zobaczyl to :>