zaloguj się

Pokaż pełną wersje : knight watpliwosci

dexder
03-02-2009, 12:43
Posiadam knighta 20 lvl skile 43/39 eq ,plate legs ,blue robe(ze starej postaci) ,Crimson sworda, platinium amulet, leather boots , dragon shield . Mam wątpliwości doradźcie co zrobić , co kupić i czy grać nim dalej czy zacząć od nowa i grać kimś innym

Pozrdro i z góry dzięki :]

sazqq
03-02-2009, 13:06
To TWOJA postać. Rób co Ty uważasz. Jeżeli naprawdę chcesz rady to Ci doradzę ;]: wywal Tibię z kompa.

Berials
03-02-2009, 13:44
To TWOJA postać.

To publiczne forum. ;)

Co do tematu, jeśli znasz wszystkie za i przeciw w kwestii wyboru profesji innej niż knight to sam musisz zdecydować.

Jeśli zaś, masz zamiar grać właśnie rycerzem to nic nie stoi na przeszkodzie byś został na tym, który masz.

W kwestii tego co robić, na dobry początek poświęć kilka dni na trening, nie powiem do ilu bo to jest wolna kwestia, ale jednak powiem, że 60/60 powinno Cię zadowolić. Następnie przeczytaj po prostu poradnik dla knighta i dowiesz się co dalej ;)

Zaś w kwestii zakupów, na początek sprzedaj Blue robe i kup Knight Armor bądź całego k-seta w zależności od ceny.

W razie pytań odpisuj w temacie ;)

Madziaq
04-02-2009, 15:13
napewno musisz podskillowac mysle ze na 20 lvl 60/58-60 to jest minimum...
proponuje sprzedac b robe i (jesli jeszcze nie robiles to zrob deserta 1cc sie przyda ;p) kupic jakis lepszy armor...najlepiej odrazu calego k seta...
to moja uwaga...zrobisz jak bd uwazal to Twoja postac :>

BaxCrow
14-02-2009, 00:51
Mam jednak wrażenie, że ta postać jest wybotowana. Skile o tym świadczą.
A to czy masz grać to zależy od Ciebie. W ogóle co to za pytanie?