Pokaż pełną wersje : Inne Trax Leam thief o.O
19MaLy08
03-02-2009, 14:47
http://www.speedy share.com/134882928.html
Szkoda że na końcu mu się nie udało. Ale ogólnie dobra sprawa na szybkie wzbogacenie się na botach :D
http://www.speedy share.com/826858962.html
Mały fail :D
skad tam te wszystkie woi, d hammery i dragonki? bot wywalal? ; o 16~ min
i skad tamte softy?
19MaLy08
03-02-2009, 15:03
skad tam te wszystkie woi, d hammery i dragonki? bot wywalal? ; o 16~ min
i skad tamte softy?
Woi, dragonki itd to bot wywalał na 1 sqm. A te softy to zagadka, bez kitu.
hahahahah xDD
pierwszy raz widze podobny filmik :p
ale te softy sie pojawily z nikad ktos je wrzucil w tp a pozniej ciach mach i nii ma xD
15:07 Using one of 1126 mana potions...
ładnie :PP
a, z 55k na mana poty ; )
Angerfist
03-02-2009, 16:24
15:07 Using one of 1126 mana potions...
ładnie :PP
Ta tylko szkoda że health potow mial jescze wiecej :o
Cwanym nie trzeba być żeby tak botujacych okradać sam na pare takich okazji trafilem, ciekawy kiedy bedzie bot ktory sam robi lootbagi :o
@drugi film : haha pech, ofiara wprost genialna nie umie chodzic na ukos ?
MaanMinel
03-02-2009, 16:27
z tego filmu widac ze tam naprawde za ciekawej sytuacji nie ma
Ziomalek'boss
03-02-2009, 16:38
PVP - didn't happened
Angerfist
03-02-2009, 16:40
PVP - didn't happened
Elo _/ ..............
MaanMinel
03-02-2009, 16:45
Nierozumiem oco wam chodzi te softy polozyl na ziemie Lord Urux a trav podszedl wlozyl do bp i zaczol uciekac pozniej je zalozyl i zaczal spieprzac..
jak zauwazyl ze kolesie po niego ida to wlozyl softy w deda mamuta i elo
SS
http://i39.tinypic.com/2a95dmw.jpg
Ziomalek'boss
03-02-2009, 16:49
Ja się zastanawiam czemu on nie miał już parceli gotowych jak wiedział że idzie o*******ac botty... by se te softy wysłał i luz (nie wiem jak na waszych serverach ale na moim bym był ~400k do przodu...)
Skorupa1994
03-02-2009, 18:20
Wy macie wszystko przemyślane na daną okazję. Wiecie co to jest stres? Teraz mówisz inaczej zrobiłbyś inaczej. Co do tytułu filmu nie zgodzę się. Złodziej okradający oszusta? Tak powinno się karcić tak chamskie boty. Koleś kupił ponad 500 bp manasów na dragi. Uczciwy gracz chcąc poexpić musi czekać te 20-30h aż jeden bot ustąpi. Kretyn z tego typa co wywalał dragonki i woie w takim miejscu, mógł np na dl tower wywalać tam byle noob nie wejdzie i jest trochę dalej od wejścia. Ogólnie filmik dobry, widziałem god ziś rano na tibia.de ;]
Ziomalek'boss
03-02-2009, 18:26
UP
Jeśli zakładasz że idziesz pookradac to chyba się przygotowujesz do tego tak jak kupujesz poty na hunta , ten kolo nie wziął najważniejszej rzeczy czyli parceli... Po za tym myślałem że na pvp jest o wiele mniej bottów a na tym filmie pokazane jest że na jednych z bardziej znanych miejsc są wszędzie boty... ale zaraz przyjdą te PVP mastahy i powiedzą że te kolesie nie bocili a ten co softy wywalił to już w ogóle widac jego skila... + koleś który chowa Softy do ciała mamuta też jest koxem no ale ta wiadomo PVP jest lepsze a gracze na tych serverach mają skila o wiele większego niż na no-pvp no przecież to wiadome...
Angerfist
03-02-2009, 18:43
UP
Jeśli zakładasz że idziesz pookradac to chyba się przygotowujesz do tego tak jak kupujesz poty na hunta , ten kolo nie wziął najważniejszej rzeczy czyli parceli... Po za tym myślałem że na pvp jest o wiele mniej bottów a na tym filmie pokazane jest że na jednych z bardziej znanych miejsc są wszędzie boty... ale zaraz przyjdą te PVP mastahy i powiedzą że te kolesie nie bocili a ten co softy wywalił to już w ogóle widac jego skila... + koleś który chowa Softy do ciała mamuta też jest koxem no ale ta wiadomo PVP jest lepsze a gracze na tych serverach mają skila o wiele większego niż na no-pvp no przecież to wiadome...
A co miał z tymi softami zrobić jak nie miał parcela+miał rsa+nie mógł uciec ?
dobrze zrobil chowajac softy do mamuta, mogl po nie pozniej pojsc i wziac ..
Niech ktoś lepiej sprawdzi linki ... bo edytował post i coś się robi "sztuczna" rozmowa ...
Ziomalek'boss
03-02-2009, 19:12
wiem że w tym przypadku nie mógł nic więcej zrobic , ale chodzi mi o to że mógł temu wcześniej zaradzic - wziąc parcele.
Angerfist
03-02-2009, 19:15
Niech ktoś lepiej sprawdzi linki ... bo edytował post i coś się robi "sztuczna" rozmowa ...
a co boisz sie o swojego plejt seta ?
-,- tak was dupa za kurwa przeproszeniem boli zeby nie moc wejsc w link ?
... linki dalej te same.
Tak boli mnie dupa bo jestem świeżo po trzaskaniu ^.^ :)
19MaLy08
03-02-2009, 19:33
Nie bójcie się, nie podmienię linku...
Edit był bo doszedł 2 filmik.
Ciekawe co się stało z softami, czy później wrócił po nie, czy też ciało zgniło. Bo wątpie że ekipa która go zabiła szukała tych softów bo pewnie myśleli że wywalił wszytko do wody. Drugi film-owned hahahaha
No jasne, odrazu by znalazł tego mamuta.
Zresztą by go zexivowali i dedeq again ;o.
Zawsze lepiej pierdzielnąć do mamuta, niż oddać wrogom tyle kasy.
Btw. ciekawe co by zrobił noobek który chodzi i sprawdza każdego deada, jeśli by znalazł softy w takim :D
No jasne, odrazu by znalazł tego mamuta.
Zresztą by go zexivowali i dedeq again ;o.
Zawsze lepiej pierdzielnąć do mamuta, niż oddać wrogom tyle kasy.
Btw. ciekawe co by zrobił noobek który chodzi i sprawdza każdego deada, jeśli by znalazł softy w takim :D
A kto powiedział, że poszedłby tym samym charem?
Na pvp botów nie brakuje bo tam panuje jeszcze respect. Na non każdy ci się wjebie i nic mu nie zrobisz.
Ziomalek'boss
04-02-2009, 00:14
up
bott to bott... a jak tu widze jak gościo se zapasy po 1000 mp robi albo woi wypierdziela na ziemie i jest tego ,,troche'' to jest to dla mnie z deczka przesada , przecież te poty to mu na pare dni starczą...
a po za tym na PVP szacunek jest wtedy jak jesteś MS 200+ lvl bo tam bez lvl , bez profesji rp/ms/ed to hu.. zrobisz ;p do tego trza miec farta żeby nie byc w gildi ,,przegranych'' bo wtedy to se możesz co najwyżej mlvl przed depo wbijac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.