zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc czary &outfit

Dybel
03-02-2009, 17:25
Pacca nie mam, ale mam w zamiarach jego zakup dlatego potrzebuję kilka informacji :p
po 1. Czy jak kupię Pacca i promocje, i kupię czary, exori, exeta res itp, i jak mi się pacc skończy i nie bd mógł ich używać, a potem znów kupię pacca, to znów bd musiał kupować promocję i czary od nowa?
po 2. Jak zrobię sobie outfit, np. full knight, i mi się skończy pacc, to bd mógł w tym outficie nadal paradować? I np. jak zmienie na normalnego np. citizena, to potem znowu bd mógł zmienić na full knighta?

Z góry dzieks za odp :p

Mefjux
03-02-2009, 17:29
Gdy kupisz promocję i czary na PACC'u, to gdy stracisz PACC, jednocześnie tracisz te czary, a gdy ponownie wykupisz PACC, promocje i czary będą - nie znikają gdy skończy Ci się PACC.

Gdy masz np. Full Knighta, to gdy się skończy PACC, będziesz miał na sobie taki strój jak nowy char i nie będziesz mógł daćsobie Full Knight'a.

Erverse
03-02-2009, 19:07
UP.
Koleś ale masz podpis ahahahahaha
Downroaged haahah możesz mi to przetłumaczyć? Btw. jeśli dostaje się info o levelu, to słowo Level jest napisane z dużej litery, pozdro poćwiczaj troszq.
A co do topicu:
Nie, nie musisz nic robić na nowo, outfit zniknie ci na czas bycia faccem, było wałkowane 298 razy + Vat

Dybel
04-02-2009, 15:12
Czyli jak po okresie bycia faccem, znowu kupie pacc, to czary i outfity mi zostaną? :p
a tak w nawiasie, jaki questy dla pacca warto zrobić jak się bd go miało?

Richard56
04-02-2009, 15:41
Postmana. Nawet jak ci się pacc skończy to nadal będziesz mógł korzystać ze skrzynek.

Dybel
04-02-2009, 17:33
Tak samo bd z rashid quest? jak mi sie pacc skonczy, to nadal bd mogl z nim handlowac?

Erverse
04-02-2009, 19:14
Nie jestem pewien, ale chyba tak.
Lecz tylko wtedy gdy będzie w facc miastach ofc.:p