Pokaż pełn± wersje : Skromna Wigilia :p Xantera
A więc moja gildia przedwczoraj postanowiła urzadzić wigilie w naszym skromnym GH :) było fajnie :] ale zrobiłem tylko 3 ss :(
oto one:
1)wszyscy sie zbieraja :)
http://www.mijagi.site.cz/wigilisdf.JPG
2)krótkie przemówienie
http://www.mijagi.site.cz/wigil.JPG
3)I zabawa :]
http://www.mijagi.site.cz/wigilia.JPG
4)Ja zostalem do samego konca :]
http://www.mijagi.site.cz/wigiliatrzy.JPG
sorry ze tak malo ale niechcialo mi sie pstrykac ss :confused:
juz powinno być dobrze
przepraszam za problemy B)
¦wietne X :P. Nic nie widzę, postaraj się naprawić [ a może to co¶ u mnie z ł±czem ]. A tak btw to nigdy jeszcze nie widziałem wigili z gildi± :P.
Paladyneczek (hiberna)
21-12-2004, 22:19
kazdy prosfesionalny grasz musi umiec odrozniec swiat tibi od rzeczywistosci......
dla mnie wigilia w tibi jest to nie porozumienie
nie powinnno sie robic z tego jaj X( X(
Master Of Devastation
21-12-2004, 22:39
x widze....;(
Powiedzcie mi prosze dobrzy ludzie, czy w kazdym temacie, w ktorym autorowi nie uda sie dobrze wkleic zjec i pokazuje sie wszystkim znany "x", kazdy nastepny post musi lamentowac wlasnie nad tym faktem?
Mysle ze autorowi wystarczy jeden komentarz dotyczacy jego bledu, o ile nawet nie zauwazy go sam. Powoli zaczyna mnie denerwowac, gdy co drugi post ma 20 odpowiedzi w stylu: "o nie X widze", "oh piekne X" etc. etc.
Niektorzy chca w ten sposob nabic sobie posty, inni uwazaja ze autor jest za glupi na zrozumienie jednej uwagi, wiec pisza ich po 30. Moze troche przesadzam, ale czytajac sub-forum "zdjecia" zauwazylem, ze pojawily sie juz nawet specialne emotki ze slawnym "iksem".
A juz myslalem ze se Xantere poogladam i zobacze jakies znajome mordki-a tak nie ma :(
kazdy prosfesionalny grasz musi umiec odrozniec swiat tibi od rzeczywistosci......
dla mnie wigilia w tibi jest to nie porozumienie
nie powinnno sie robic z tego jaj X( X(
Własciwie ja o tym nie pomyslalem...Masz racje,ale to juz ich sprawa nie moja...Może ktos ma tam kumpli i chce z nimi swietowac wigilie?Ja dzis ide na wigilie harcerzy,i też powiesz ze ja robie se z tego jaja?
Zdecydowanie sie zgadzam!! Wigilia to ¦więto na normalnym ¶wiecie i taki własnie czlowiek ktory robie wigilie z tibi dla mnie jest bardzo , ale to bardzo poje....
Powiedzcie mi prosze dobrzy ludzie, czy w kazdym temacie, w ktorym autorowi nie uda sie dobrze wkleic zjec i pokazuje sie wszystkim znany "x", kazdy nastepny post musi lamentowac wlasnie nad tym faktem?
Mysle ze autorowi wystarczy jeden komentarz dotyczacy jego bledu, o ile nawet nie zauwazy go sam. Powoli zaczyna mnie denerwowac, gdy co drugi post ma 20 odpowiedzi w stylu: "o nie X widze", "oh piekne X" etc. etc.
Niektorzy chca w ten sposob nabic sobie posty, inni uwazaja ze autor jest za glupi na zrozumienie jednej uwagi, wiec pisza ich po 30. Moze troche przesadzam, ale czytajac sub-forum "zdjecia" zauwazylem, ze pojawily sie juz nawet specialne emotki ze slawnym "iksem".
I tu się z tob± zgadzam. W tym temacie akurt byłem pierwszy ;p. No ale autor dostał tyle sugestii, a zdjęcia dalej nie działaj±.
@autor: Wrzuć na jaki¶ inny serwer zdjęcia.
@Up
No tak, on ma racje mnie tez to w****ia, ale co drugi temat jest z "X" no i to denerwuje, a jak juz wejda fotki to sa ****a bezsensowne -.- Widzialem chyba z 10 tematow "Plaga szczurow w thais", "Plague rats on thais". To chyba przewaznie ludzi denerwuje :)Co nieliczne tematy w Zdjeciach sa ciekawe i fajne.
Użyjcie mocy emotoikonki :x:
:D :D :D :D :D
Gratz ladnej wigilii... Ja szczerze mowiac nie przepadam za takimi siwetami w tibii. A w wigilie ziemska to napewno nie bede gralw tibie... Ostatnio pytalem klku kolegow co robia na sylwestra, odpowiedz zawsze brzmiala- BEDE GRAL CALA NOC W TIBIE!- OMG ludzie wyluzjcie! :P idzcie sie zabawic, czegos sie napic (non alkohol :P) Tibia smierdzi :P
Super!! :) :) i sie podoba i w tibi powinno wlasnie robic sie takie uroczystosci!! tak jak ja na wielkanoc kupilismy z qmplem 1 bp egg'ow i rozdawalismy mieszkancom ab!! 2 dnia qmple (vice liderzy gildi i lider) poszli na phoenix egg quest!! :D :D :D :D jego slowa (lidera) : "Nawet nie probuje tego zjesc" :D :D ale chyba i tak sie nie da :p :p wiec kupilismy znow bp egg'ow i polozylismy na stolikach !! i tak mnie twoje zdjecia wzruszyly ze zaraz zrobie dzial o uroczystosciach w tibi :D :D :baby: :baby:
Nice ss!! (ladna impra) i dalszych adv i tibi :) :) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.