PDA

Pokaż pełną wersje : Miejsca ktore omijacie na rooku?!

konik20
21-12-2004, 22:38
Witam!!
Jestem ciekaw jakie miejsca omijacie?? CHodzi mi o te najbardziej niebezpieczne. Ja sam dopuki nie zdobylem najlepszego ekwipunku nigdy nie chodzilem w strone SPirmanow. Teraz gdy mam 24 lvl na rooku potrafie oberwac od spirmana hita za 29!! Nawet mino ani rotworm mnie tak nie zrania. A wy oc myslicie? hgdzie jest najtrudniej?? i jaki potworek na roku jest najciezszy do pokonania ??

Ps.
Najlepszy ekwipunek na rooku mialem na 4 lvlu ;]
Łacznie z silver amulet ;]

Loswor
22-12-2004, 02:09
Witam!!
Jestem ciekaw jakie miejsca omijacie?? CHodzi mi o te najbardziej niebezpieczne. Ja sam dopuki nie zdobylem najlepszego ekwipunku nigdy nie chodzilem w strone SPirmanow. Teraz gdy mam 24 lvl na rooku potrafie oberwac od spirmana hita za 29!! Nawet mino ani rotworm mnie tak nie zrania. A wy oc myslicie? hgdzie jest najtrudniej?? i jaki potworek na roku jest najciezszy do pokonania ??

Ps.
Najlepszy ekwipunek na rooku mialem na 4 lvlu ;]
Łacznie z silver amulet ;]

hahaha ja nic nie omijam bo spearmana wystarczy zblokowac albo byc tuz za nim i juz padnie a poza tym mam 12 level i zaden rot ani minos mi nic nie zrobia

rafal<vaviec>
22-12-2004, 09:12
hahaha ja nic nie omijam bo spearmana wystarczy zblokowac albo byc tuz za nim i juz padnie a poza tym mam 12 level i zaden rot ani minos mi nic nie zrobia
Nie wiem czy zauważyłeś , ale on jest rookstayerem ze skillami 19/19 , a ty pewnie rycerzem na meainie ze skillami .......takimi jakimi mozesz spokojnie pokonać rota czy mino .
@topic hmmm....właściwie to spearmenółw się nie boje . Kiedyś je lurowałem na 3 lvl ....chociaż troche życia zeszło . Boje się tylko pod tym labiryntem gdzie jest dużo wilków jest jeszcze jedno pomieszczenie i pod tym pomieszczeniem jest kilka mino tylko tam sie boje iść .

WF_
22-12-2004, 15:00
Nie wiem czy zauważyłeś , ale on jest rookstayerem ze skillami 19/19 , a ty pewnie rycerzem na meainie ze skillami .......takimi jakimi mozesz spokojnie pokonać rota czy mino .
@topic hmmm....właściwie to spearmenółw się nie boje . Kiedyś je lurowałem na 3 lvl ....chociaż troche życia zeszło . Boje się tylko pod tym labiryntem gdzie jest dużo wilków jest jeszcze jedno pomieszczenie i pod tym pomieszczeniem jest kilka mino tylko tam sie boje iść .

Ja tam łażę.Na ten labirynt.Mam 6 level i tam bardzo dobrze się expi na wolfach.Jak się w głąb zapuścisz to nie ma wogóle ludzi i sobie expisz ile wlezie.Można tam nabić ponad 100 expo!

A które miejsca omijam....Spearmana się nie boje, bo już dużo ich zabiłem na Rooku.Ale jest jedno miejsce:tzw. "6 kopców". W wschodniej części Rooka(u góry).Tam są Roty.Dużo Rotów.Ich się boję.Kiedyś kolega z klasy był z paroma osobami na Rotach i omal go nie zabili.Skład:

Trzy 7 levele i jeden szósty+on(7 lvl)

Tamto miejsce zdecydowanie omijam.

Linko
22-12-2004, 17:10
Ja tam się nigdzie nie boje mam 15 lvl i sry ale wydaje mi sie ze nie masz takiego lvl bo z tego co mi wiadomo jest tylko jedna osoba z 24 lvl na rooku i jedna z 20 lvl. A nikt oprucz nich nie ma wyzszego lvl!! :o

Tomix6
22-12-2004, 17:30
Ja tam się nigdzie nie boje mam 15 lvl i sry ale wydaje mi sie ze nie masz takiego lvl bo z tego co mi wiadomo jest tylko jedna osoba z 24 lvl na rooku i jedna z 20 lvl. A nikt oprucz nich nie ma wyzszego lvl!! :o

www.tibia.com - sprawdź postać Sunrise

Cruel Master Boa
22-12-2004, 17:54
kasuja wszystkie posty powod w podpisie

konik20
22-12-2004, 19:09
Sprawdz sobie Konik rookguardian albo konik szn. LVL 24. ALbo sprawdz jutro to bedzie 25 :P

Ktos tu na 15 lvl si enie boi.. ja kolo 20lvl'u mialem serce w przelyku. Spirman i 3 orki. wyszedlem z tego z 10hp. po uzyciu 2 life fludi!!

hide
22-12-2004, 19:27
ja wlasnie zwiedzam wschod rooka :P. ubilem juz 2 spearmany ale zuzylem na to 8 [!!!] life fluidow [oba spearmany naraz :>]. teraz z 2 life fluuidami i 2 szynkami czekam na hp na wiezy waspow :/. jeszcze 1 poziom i dostane kwiatek ^^ [aktualny stan :126 hp ...]
[edit]
teran czysty :P. nie radze sie tu pchac bez duuuzego zapasu life fluidow [mam na mysli wschod rooka]

-->Goshty Rambo<--
22-12-2004, 20:11
moim skromnym zdaniem uwazam ze najszybciej ale i najtrudniej sie expi w jaskini spiderow (najbardziej wysunieta jaskinia na wschod). Jest tam mnostwo dziadostwa typu bugi, spidery , poison spidery.Szczegolnie te ostatnie som niebezpieczne ze wzgledu na to ze zatruwajom wiec bed wypasiomnego eq nigdy tam nie schodze. Przydajo sie czesto tez life fluidy ktore czesto ratujom zycie nawet najleszym graczom :D

Emil1
22-12-2004, 21:22
@Goshty Rambo
Mylisz się. Według mnie tam jest najszybszy exp dla facc. Może i czasami jest ciężko ale to już sprawa skilli i eq.

Miejsca które omijam to wszystkie gdzie jest więcej niż 2 roty. No chyba, że ide z kimś albo moge je przyblokować by walić jednego bez taszczenia boxów. Najlepiej to jest z blokerem, bo ja wale na dist.

konik20
22-12-2004, 22:56
ja wlasnie zwiedzam wschod rooka :P. ubilem juz 2 spearmany ale zuzylem na to 8 [!!!] life fluidow [oba spearmany naraz :>]. teraz z 2 life fluuidami i 2 szynkami czekam na hp na wiezy waspow :/. jeszcze 1 poziom i dostane kwiatek ^^ [aktualny stan :126 hp ...]
[edit]
teran czysty :P. nie radze sie tu pchac bez duuuzego zapasu life fluidow [mam na mysli wschod rooka]

A przypadkiem spirmany nie sa na zachodzie ? :)

Venderer
22-12-2004, 23:18
Ja najbardziej nie lubie 9lubiałem) jaskini pod grobami, tam gdzie jest SPORY resp rotów.....
Na zachodniej częsci mapy jest jeszcze wieża orków. Raz goniły mnie 2 spearmany i 3 orki, ledwo uciekłem, a przy okazji poćwiczyłem szybkie pisanie "HELP HELP" :D:D:D:D:D
te miejsce też lepiej omijać, lub nie chodizć tam samemu....

MoGreene
23-12-2004, 13:26
Hmm ja zmuszam się do czujności w 2 miejscach Mino Hell,Rots Hell (w drodze do Katana room)...heh kiedyś zamiściłem sski z tych miejsc..może ktoś pamięta:P

Ps.Konik...byś edytował post a nie pisał ciągle nowy topic..;]

Sir Prymas: heh ja gram tylko jakoś ciebie nie widze -.- a teraz używam tlena na gg hasło zapomniałem:P

Sir Prymas
24-12-2004, 01:39
Ja to tam niczego sie nie boje, jak bym tak sie bał to tego to tamtego to bym stał przy świątyni i uważał czy gdzies za rogiem nie czai sie rat aby mnie tu zabić :p (może troche przesadziłem ;) ) Ty MoGreene lepiej daj znać czy masz zamiar jeszcze grac bo tak gadałes że w Świeta pograsz ale jakoś nie dajesz znać.

Diana Silvershadow
24-12-2004, 12:45
No ja tam idę gdzie oczy poniosą najwyżej coś mnie tam zabije:P (najgorszy szczur jaskiniowy) Mam dopiero albo aż 2 level:)
I świat sie nie zawali tylko potem troszku trzeba poczekać z logowaniem ale cóż, gra jest świetna i warto sie z nią troszku pomęczyć.. :)

Pliszki1
25-12-2004, 16:32
JA znam 2 najgorsze miejsca na rooku Środkowy zachód wyspy(spirmeny) i minosy po labiryntem.

:mag:Druid level 9 magic level 2
:lucznik: Palladyn level 2 magic level 0

Pliszki1
25-12-2004, 16:34
JA znam 2 najgorsze miejsca na rooku Środkowy zachód wyspy(spirmeny) i minosy po labiryntem.

:mag: Druid level 9 magic level 2
:lucznik: Palladyn level 2 magic level 0

ALBERT
25-12-2004, 16:48
@pliszki:
Naucz się edytować post bo się "punkty karne" posypią:P

@topic:
Ja się boję tylko rotów!
A kto napisał że w mino hell można dużo expa na wilkach wyciągnąć?? (przynajmniej ja tak zrozumiałem) to ten ktoś jest... jakiś... chyba....

Diana Silvershadow
25-12-2004, 17:17
No racja bo potem się śmietnik robi :) Wesołych Świat :)

Gohan
25-12-2004, 18:43
a ja omijam miejsca z minosami (pierwszego mojego minosa ubilem dopiero na mainie na 15lev :) ) z waspami, orcami spearmenami (chociaz ubilem raz sam na 4lev)..... ale najgorsze to jest... Goblin Hell (czy jakos tak; niestety teren dla pacc) - gobliny na wysepkach (mozna tylko utluc broniami dystansowymi), a walka finalowa to mino,wasp, 2 gobliny i spearmen

:sword: LOL!

Tuke-Nalek
25-12-2004, 22:21
Najbardziej omijam pomieszczenie z paroma Rotwormami, i miejsce gdzie jest dużo Spermanów :) Pozdro all TIBiA.PL THE BEST :cup: :cup: :cup: !!!!!!

Hordonn
26-12-2004, 19:56
LOL!! omijajcie quest na rooku na spike sworda!! Nie wielu go wykonało ale do pokonania jest orc shaman o ile pamietam albo mino mag ale hcyba jets to orc shaman ;] :)

Pantryk
26-12-2004, 20:16
LOL!! omijajcie quest na rooku na spike sworda!! Nie wielu go wykonało ale do pokonania jest orc shaman o ile pamietam albo mino mag ale hcyba jets to orc shaman ;] :)

Mino Mag :)

@Topic
Ja omijam całą lewą stronę rooka :D

Romusiek
26-12-2004, 20:34
ehh... duzo ludzi sie boi chodzic na quest po katane, a ja tam chodze na 2 lvl :D

Coby
26-12-2004, 21:15
Ja sam chodze po katane .To jest prosty quest.Niemusisz zabijać ,mozesz pujść szybko po kluczyk (tylko zeby Cie roty nie bloknely) no idziesz do dziurki otwierasz drzwi szybko przeciagasz dźwignie wchodzisz bierzesz katane i spylasz ! Mnie raz polak trapnoł na katana quest czekałem 3 godziny żeby ktoś otworzył drzwi a w tym czasie pogadalem sobie z Ghulem :evul: :P Pozdro!

PS.Jak zrobić pod spodem ten komentarzyk który jest zawsze jak na piszesz posta? Z góry THX. :cup:

Żyłka
26-12-2004, 21:55
Gdzie jest quest po katane??? :confused:

Dwarf
26-12-2004, 22:16
@up: Nie mozna o tym mowic na tym 4um bo to jest quest spoiling =/
@Coby: Wchdzoisz w panel uzyszkodnika i masz tam zmien podpis i inne opcje :)
@down:
To nie powod zeby Cie banowac, nie przesadzaj :D

Żyłka
26-12-2004, 22:40
Ej sorry, że napisałem na temat questa! Zapomniałem się! Plz opki nie blokujcie mi konta na forum! ;(

Coby
27-12-2004, 20:11
THX Dwarf :P

Najt of Destrukszyn
28-12-2004, 12:59
Znam takie miejsca co są szalenie niebezpieczne. Są to wg. mnie Mino hell, chain armor quest na full respie (zrobiłem go raz jak był full, z 5 minosów i chmara orków, pomógł mi jakiś 8lvl), no i spearmany na zachodzie z wieżą waspów (taką jedną sprawę załatwiłem na dachu a potem milutki (ten sam) 8lvl pacc dopomógł mi w uzyskaniu satysfakcjonującej nagrody:P). Czasem jak sie nudze to luruje spearmany pod wieże waspów i koło polanki bearów. Raz nawet udało mi się zlurować 2 spearmany, 4 orki i waspa. Potem to wszystko ubilismy. A pojedyncze minosy to pestka(z kumplem, przynajmniej jednym). Raz zblokowałem chama z brass shieldem (skill w sh. był chyba 15). Straciłem 1hp, a koledzy go zabili.

DR.UTi
28-12-2004, 13:24
Znam takie miejsca co są szalenie niebezpieczne. Są to wg. mnie Mino hell, chain armor quest na full respie (zrobiłem go raz jak był full, z 5 minosów i chmara orków, pomógł mi jakiś 8lvl), no i spearmany na zachodzie z wieżą waspów (taką jedną sprawę załatwiłem na dachu a potem milutki (ten sam) 8lvl pacc dopomógł mi w uzyskaniu satysfakcjonującej nagrody:P). Czasem jak sie nudze to luruje spearmany pod wieże waspów i koło polanki bearów. Raz nawet udało mi się zlurować 2 spearmany, 4 orki i waspa. Potem to wszystko ubilismy. A pojedyncze minosy to pestka(z kumplem, przynajmniej jednym). Raz zblokowałem chama z brass shieldem (skill w sh. był chyba 15). Straciłem 1hp, a koledzy go zabili.

eeee...ty wiesz w ogóle co piszesz..? Chain armor quest na full respie to jest 1 mino,2 orki i misio,..5 minosuw mozna spotkac na Cs-quescie (Counter Strike Quest..buhehehe)..a nawet więcej na full resp. nigdzie indzie

re:down - W sumie nie ma miejscówy w która bałbym się iść na rooku....wszystko na rooku jest tak powolne że ucieka sie bezproblemowo...spearman nie walnie więcej niż za 10 jesli jestes zaraz obok niego..lub 6 kratek dalej....rot...ma tylko dobry atak wiec trzeba go lac w grupie..inaczej jest to nieopłacalne...A tak do wszystkich tu prawie postów...po cholere bawić się na rooku w lurowanie spearmenów czy rot hunty...jesli w tym samym czasie można isc do jaskini pajaków...gdzie pełen respawn caaałej groty to około 13 PS'ów....z 10+ spiderow....kilka bógow ratuw.......schodza moze 2 lf na full resp....jak nie chcesz byc rokstayerem to expij jak najszybciej i nie baw sie na mino jeżeli jakis 46lvl ( Dziewiczy Instynkt zwracam respect:) ) może sobie to wybic i miec z tego expa....

Fox of Desert z Aldory
28-12-2004, 19:24
W jaskini koło bear room respią się dwa mino i orc oraz niedżwiedzi sam tego na własnej skórze doświadczyłem spadałęm stamtąd z 2 hp :)

Boximus
30-12-2004, 14:59
Tez mam miejsca których sie bałem na 2 i 3 lvlu. Niestety mam dopiero 7lvl (mialem 8 ale w poblizu Thais zalatwil mnie cyclop). Planuje pozostawic moją starą postać (Boximus na Fortera) i przejąc władze nad postacią mojego brata. On nie gra zbyt duzo i ma dopiero 1 [pierwszy lvl. Planuje dłuuuuuugo zostac na rooku. Bede jednak omijac takie miejsca jak: tunel którym można uciec z miasta na pierwszym lvl (na mapce "x" chyba :] ) ci którzy juz sie zdecyduja tam pojsc (mowie do tych na 1lvl!) niech wezma ze sobo kolege na przynajmniej 5lvlu i 4torche. Kolega tez powinien miec torche.

:( Martwi mnie tylko to ze po wyjscu z miasta spotykamy takie potwory jak: snaki, wolfy, orki i spirmany. Odkrylem niedawno polanke gdzie zawsze znajdzie sie jakis Poision Spider (jesli nikt w przeciągu 5minut tam nie laził znajdzie sie ich od 1 do 3).
Moj aktualny nick to Mishele na Forterze. MSG ME jesli chcecie uzyskac jakies pomoce dotyczace trudnych miejsc na rooku.

Vamerian
30-12-2004, 15:42
Najczesciej omijam wieze gdzie sie respi spearman(albo 2 nie pamietam) i minohell oczywiscie jak nic nie ma wybitego ...

Wmosca
30-12-2004, 16:10
Teraz jestem na mainie, to nie mam coś omijać. Ale omijałem to miejsce, gdzie można zdobyć wędkę 10 arrows i 4 poison arows. Tego miejsca się boje, bo często jest tam po 10 minosów.

Boximus
30-12-2004, 16:41
Zmienieam zamiar! Od dzisiaj jestem "Boximus dwa" na forterze.d:/boximus . Ktos szuka pomocy? Ktos kto gra na Rooku? Ja juz dawno wyszedlem z roka ale gram tam od nowa. Mój aktualny stan (z 30 XII):
lvl 2 (bo gram od nowa :D)
exp: 154 ;)
sword fighting: 12 :|

Miejsce na którym można się nieźle wyexpić:
Dostepny nawet na 1lvlu tunel. "x" Jest tam sporo potworów typu bug, wolf, spider, rat, cave rat. Jak ktoś wie, to może sie dostać do kilku rotwormów. Jednak nie polecam tego nikomu poniżej 10lvl ;)
strona klanu "Golden Armor" w przygotowaniu adres: www.republika.pl/tibia_golden_armor/
adres e-mail klanu: [email protected] (w onetPoczcie)

PISAĆ JAK KTOS CHCE WSTĄPIĆ!!! REGULAMIN KLANU PRZYSLE JAK KTOS CHCE SIE DOSTAC!!!!!!!

Manaj
31-12-2004, 17:10
na rooku najbardziej boje sie qestu na cooopera dead dragon qest niezpowodu potworow ale ognia bez life fluidow tam niechodze ale naszczescie gdy tam ide zawsze spotyka mnie mila niespodzianka w postaci kilku deadlych ludzi z pelnymi bp eq i kasa za***iscie... :)

zooney
02-01-2005, 14:06
moim skromnym zdaniem uwazam ze najszybciej ale i najtrudniej sie expi w jaskini spiderow (najbardziej wysunieta jaskinia na wschod). Jest tam mnostwo dziadostwa typu bugi, spidery , poison spidery.Szczegolnie te ostatnie som niebezpieczne ze wzgledu na to ze zatruwajom wiec bed wypasiomnego eq nigdy tam nie schodze. Przydajo sie czesto tez life fluidy ktore czesto ratujom zycie nawet najleszym graczom :D

lol ta jaskinia nie jest na wschodzie tylko na dalekim zachodzie.wymienie stworki jakie tam sobie zyja:raty,bugi,spidery,poison spidery,rotworm(jeden tylko :P)

Taliboy
03-01-2005, 18:42
ja to tam jestem soft korowiec :/ ale sie dygam 2 miejsc:
1.prawa jaskinnia z kostaki i kapustami <poison fild :P > a dokladnie jedna dziura :P ta z rotami co sie ropa do gury i tam cos kolo 6 rotów kolo ciebie chyba ze po sejvie :/
2. mino hell ehhh.... do update muj dostawca adrenaliny ahh czemu do updattu?
na kazdym serverze mialem jakis kumpli zbieralismy sie w 2-3 i szlismy do mino hell idziemy przez labirynt i zbiermay mienso. Albowiem ja sie najmniej balem < adrenalina plx> wbijam jako pierwszy patrze 6 orków wolf i mino to ja wbijam przesuwam i koledzy z gury ropujom monstra i tam wybijamy kilkanascie miut pierwszy resp potem gdy juz bylismy u schodów do mino hell czekalem az mi hp wejdzie na zielony koledzy blokowali repsa i wbijalem przesuwalem mino i szlem za te krzeselka szybciotku ustawialem i woloalem kolegów. barakadowalismy sie tam i wybiijalismy mino pokollei.. ah to bylu za czasy kolo 8 level na gratulowal ze w 2-3 osoby rozwalilismy kolo 10 mino i 20 orków. Teraz sie boje tam zapuszczac bo boje sie ze jakies nupki poniczyly krzeselka od blokowania i jak wejde to nie zdonze zrobic slalomu do wyjscia :/

PS Na spirmenach uzupelniam adrenaline :P raz na wiezy na 4 levelu zsolowalem spirmanea :P zostalo mi 15 hp a na dole jeszcze byl orc a jeszcze nizej spirmen i 2 orkipoczekalem az ktos je lurnie lekko i dalem dyla :P

Gixafe
05-01-2005, 01:00
Genarelnie przy ful respie omijam:

1. Mino hell- no raczej tylko z ekipą damy radę zabić, co tam spotkamy :)
2. Rotwormy, koło szkieletów- jak masz refleks i skrzynki, oraz kogoś do pomocy, da rade wybić.

Sam w te miejsca nie chodze. :)

zooney
08-01-2005, 21:15
Sprawdz sobie Konik rookguardian albo konik szn. LVL 24. ALbo sprawdz jutro to bedzie 25 :P

Ktos tu na 15 lvl si enie boi.. ja kolo 20lvl'u mialem serce w przelyku. Spirman i 3 orki. wyszedlem z tego z 10hp. po uzyciu 2 life fludi!!

chce ci cos powiedziec ;) ja moim charkiem falmo jius an aurei co zostaje na rooku mam 10 lvl jakby co sprawdz se na stronce ;) Ja chodze na spirmanki bez zadnych life fluidow i cepie je srednio 8 hp an uderzenie. Nie potrzebuje life fluidow ale ja sie tobie dziwie ze na 15 lvlku uciekasz przed spirmanem? Wstyd,wstyd :p Powiem ci najlepsza taktyke na spirmana :) Gdy spirman atakuje cie z
daleka to zawsze bierz full def to maxymalnie cie bedzie cepil po 10 ;) Gdy juz bedziesz atakowal z bliska spirmana wez full atk w zwarciu spirman jest 2x slabszy!!! W spokoju wezmiesz studded legi chyba ze jakis noobek ci je zakosi:D

Bobi
08-01-2005, 21:38
Ja zrobilem sobie postac ktora zostalem na rooku (Rookowy Knight). Ma chyba 10 czy 11 level (niewiem dokladnie). W sumie to nie boje sie niczego (chyba, ze mnie bloknie) bo mam pol bp life fluidow i dobry eq B) lecz sadze, ze najniebezpieczniejsze miesjca na rooq to: mino hell, te kilka rotow w tym grobie (po restarcie serwera sa tylko 2) no i ta dziura z spiderami, p spiderami bugami, ratami oraz rotwormem na samym dole na zachodniej częsci Rookgardu. Raz mialem tam nie przyjemne przezycie. Zsolowalem tam all (lacznie z rotem) zuzylem 1 czy 2 life fluidy. Zostalo mi 20hp i pomyslalem, ze nie bede tracil life fluida to se wyszlem an powierzchnie a tam zonk... spearman. ***nol hita za 20+ i wiecie... Wypadlo okolo 7 lf studded legi i 500gp okolo. Oczywiscie ktos za***al. Wiec dam wam rade. Na Rooku trza uwazac jak nie wiem lepiej sie dobrze zaopatrzyc idac na trudniejszy hunt aby nie bylo niespodzianek (najlepiej brac z 5 lf, z 2 antidote rune oraz line i troche food musowo i nie byc sknera w ich uzywaniu). To tyle. Pozdro for all.

Sepharine
13-01-2005, 19:12
Ja na rooku szerokim łukiem zawsze omijałam mino hell, po nie przyjemnych przeżyciach z 2 lvl'u. Wpadłam tam przypadkowo i zablokowały mi wyjście.
Nie wpsonę o tym, że wleciałam tam na mojej drugiej postaci. Nienawidzę tego miejsca.
No dobra. Jak tam poszliśmy z kolegami w 3 osoby było nawet. Tylko tak się dziwnie skaładało, że jak wpadałam tam sama to mino było więcej. Pech.

Toomek
13-01-2005, 22:30
sam mam postac na rooku swiat harmonia 11lvl i pomimo tego ze mam 11 lvl na rooku to nei nawidze mino hell to dla mnei najgorsze miejsce inne przejda luzem. juz nawet wam powiem że łatwiej jest wykonać katana quest niz quest z carlin sordem nei mowie gdzie to jest wiec zaden quest spoiling

zoliax
14-01-2005, 08:20
czasem sie udaje zabic na 5 lvl sperme(trza miec fuksa:D), a raz mino na 7 lvl bez straty zycia prawie rozwalilem, a roty-jak sie samotnego zobaczy to spoko w pojedynke mozna zalatwic:D

Scobel
17-09-2007, 17:00
miejsce ktore omijam szerokim lukiem to centrum miasta i przede wszystkim BANK w srodku dnia ... Inaczej mozna niezle sie nanerwowac. Ale plus dla Cip ze dodali opcje deponowania calej gotowki naraz ... przez jedna komende :)

Kshaq
17-09-2007, 19:55
Jakie miejsca staram się omijać? Głównie centrum miasta... Zbyt duży tłum na rynku jest dla mnie złym miejscem na chwilę spokoju. Ile to razy stojąc sobie przy domku Tom'a jestem "piłką" przy zabawie innych graczy...

gutek95
23-09-2007, 09:16
Ja na wieze waspow dobrze tam exp leci ale nie malo hp sie traci i jeszcze ta trucizna :(

Scobel
23-09-2007, 20:30
Dodam jeszcze ze omijam od jakiegos czasu most z pacc na facc arene, powod ?? "PLZ FREE ..."

IssLance
24-09-2007, 09:11
Dodam jeszcze ze omijam od jakiegos czasu most z pacc na facc arene, powod ?? "PLZ FREE ..."

Ty masz jakas licencje na odswiezanie tematow? Odkopales juz z 4 tematy, sprzed 2-3 lat.

Scobel
24-09-2007, 11:06
Ty masz jakas licencje na odswiezanie tematow? Odkopales juz z 4 tematy, sprzed 2-3 lat.

Yes. My name is Scobel, Scobel Odkopywacz ...

X-Anylon
24-09-2007, 13:22
To zależy z wiekiem lvl...Ja np.Nic nie omijam ale jak trafie na jakiegoś mocno hiper evul moba to uciekam! ;d

Draxin
24-09-2007, 13:59
Ja omijam rynek bo tam zawsze masa noobów...

Pozdrawiam Draxin

MetiuII
25-09-2007, 20:15
Temple, to chyba oczywiste ?:D