Pokaż pełną wersje : Inne Hellgorak Hunt <dobry loot>
MaanMinel
04-02-2009, 09:00
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ednzew6qgjncdp3y
loot
demonwing axe
Shass Enre
04-02-2009, 09:20
Kiedy podmienisz link??
Bo po co te kreski by przedłużyć wiadomość?? Żeby w razie czego nie było widać, że ktoś niżej ostrzega przed keyogerem??
up... wow?
zaduzo tibii.de? :/
chyba napisal ze jest spoil nizej tak?
Ziomalek'boss
04-02-2009, 11:57
A mnie dziwi czemu na takiego hunta nie biorą rusty removerów... z Hellgoraka lecą te najlepsze rusty armory/legi i jestem pewien że po odrdzewieniu by coś dobrego wyszło.
[ hide ] [ /hide ]
fillmik - pierwsza 1h nie byla wcale potrzebna, mozna bylo uciac... a pozniej nic specjalnego, byle loot zobaczyc
Spoila daj w [.hide]bla bla bla[/hide] (bez kropki)
@up hail szybki net ;)
Ziomalek'boss
04-02-2009, 13:19
Ja jeszcze dodam że dla mnie loot jest nadal za dobry... przecież to wiadome że oni tam wyszli pare kk do przodu w 3h... (i to sporo kk do przodu bo ten demonwing axe pewnie wart z 5kk - najlepszy axe)
Kluska_ziom
04-02-2009, 13:32
@spoiluj kurwa dalej
Fanatico
04-02-2009, 13:41
@spoiluj kurwa dalej
zamknij kurwa morde
Ziomalek'boss
04-02-2009, 13:43
@spoiluj kurwa dalej
Jak ktoś chce sam zobaczyc loota na filmie to chyba nie jest takim debilem żeby czytac wszystkie komentarze a po za tym dużo osób prosiło o Spoila + film jest długi - 4h i nie każdemu chce się go do końca oglądac...
O NIEEEE SPOILLLL ;(((((((((
po co czytasz komenarze jak chcesz sam zobaczyc co spadlo?
nie latwiej sciagnac filmik i poczytac po obejrzeniu? -.-
Ta łatwiej ale jakby film miał 2h i mogła być możliwość w odtwarzaczu prędkość 100x no to bym rozumiał albo przewijanie do danego fragmentu :P a nie siedzenie przy filmiku 20~~ minut :P
Sorry za szczerość :P
Holy fuck :D ale loota im przynioslo :D
u nas na gułardji te axe chodzi piencet ka
Tak czy inaczej, zdobyte na filmie przedmioty, są praktycznie nic nie warte (nie licząc tych, które można sprzedać u Djinnów, albo u Rashida). Ich jedyne zastosowanie, to wystawienie w domku, bądź kiszenie się w depo w nadziei, że Cipsoft w odległej przyszłości pójdzie po rozum do głowy i wprowadzi NPC, skupującego ten szmelc. Bynajmniej, jako oręż bitewny się on nie sprawdza.
Osobiście, nie kupił bym Vile Axe za więcej, niż 10k. Nie jest to ani rare item, ani nic, co posiada jakikolwiek stopień przydatności. Na własne oczy widziałem tego całe Backpacki. Ludzie się tym podniecają jak nie wiadomo czym, a w rzeczywistości przedmiotów tej kategorii przypada na serwer więcej, niż murzynów na terytorium Afryki.
Kluska_ziom
04-02-2009, 18:38
Jak ktoś chce sam zobaczyc loota na filmie to chyba nie jest takim debilem żeby czytac wszystkie komentarze a po za tym dużo osób prosiło o Spoila + film jest długi - 4h i nie każdemu chce się go do końca oglądac...
wiesz co to jest np. FFT 04:00 ?
Na refugii nie ma jeszcze chyba żadnego takiego AXE a chętnie bym się zaopatrzył :)
Zarejestrowany69
05-02-2009, 03:11
W razie czego, gdyby Shass podmienil :)
Ot, zwykla bron :<
Shass Enre
05-02-2009, 10:04
Executioner na Harmonii kosztuje jakieś 100-200k max, vile axe z 20-40k sam kupiłem za 20k jako prezent dla kumpla do domku na deco, butcher axe 20-40k śmiech co się porobiło z cenami tych itemów przez hellgoraka :|
09:52 xxxxxx [170]: XDDDDDDDD
09:52 xxxxxx [170]: jak ja
09:52 xxxxxx [170]: executionera
09:52 xxxxxx [170]: za 40k nie moglem
09:52 xxxxxx [170]: sprzedac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.