zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy pogrążyłem swój real life przez Tibię ?

Zwiedzam_Anal
04-02-2009, 16:04
Czy Tibia zniszczyła ci życie ?

Witam,

Chciałem dzisiaj poruszyć temat czy niektórzy z Nas - Tibijczyków nie zniszczyli swojego real life przez Tibię. W wielu rozmowach z graczami dowiaduję się od nich różnych przerażających informacji. Od jednego z graczy dowiedziałem się że nie umie jezdzic na rowerze !! Co wy na to ? Przerazilem się gdy dowiedziałem się o tym jak tibia może zniszczyc real life. Zrobiło mi się smutno bo gdy ja wspominam swoje dzieciństwo to zawsze z usmiechem na twarzy wspominam wycieczki rowerowe. Jakiś czas pózniej rozmawiałem z kolejną osobą i również gdy powiedziała mi o tym to przeraziłem się. Powiedział mi że nie umie pływać... Ludzie... Jak to nie można umieć pływać? Jazda na rowerze i pływanie zdaniem uczonych to podstawowe elementy w życiu każdego człowieka. Jak ktoś nie umie wykonać tak podstawowych czynności jest po prostu mówiąc sierotą... To tylko dwa przykłady a jest ich więcej. Będzie miło jak podzielicie się z nami jak tibia zniszczyła życie dla was lub dla waszych znajomych w tym temacie. Dziękuje.

A teraz odnośnie ankiety!

Chciałbym się dowiedzieć Czy Tobie drogi Tibijczyku Tibia zniszczyła real life .. ?

Szajtek
04-02-2009, 16:06
Nie umiem plywac, gram mniej niz TY!

Akkorin
04-02-2009, 16:06
Tak, pogrążyłeś swój real life przez Tibię.

marcza57
04-02-2009, 16:08
Tak, zdecydowanie Tibia zniszczyła mi życie. Nie mam kolegów w real w szkole sie ze mnie smieja a przyjaciół mam tylko w tibii :( Niedawno chcialem odnowic stare znajomosci lecz koledzy mnie wysmiali i juz raczej kolegów w realu mieć nigdy nie będe :(

Emulsja
04-02-2009, 16:10
Tak Tibia zniszczyła mi życie ... ;(

Makiss
04-02-2009, 16:13
Niestety ale muszę się przyznać że Tibia zniszczyła mi życie .

bajsi
04-02-2009, 17:24
a ja, motyla noga, nie mam co zaznaczyc, bo kurka wodna, umiem plywac x.x

Inferno3031
04-02-2009, 17:26
TAK! Przez Tibię zacząłem pić, palić, ćpać, wciągać amfe, wywalili mnie ze szkoły, zostałem gejem, następnie zmieniłem płeć i powyżynałem rodzinę wraz ze znajomymi... rzecz jasna krzesłem. Co wam odbiło? Żeby gra wpływała na wasze życie? -.-

Sericalan
04-02-2009, 18:09
Inferno ty dalej myslisz ze te wszystkie tematy to na powaznie sa? jesli tak to gz

bajsi
04-02-2009, 18:11
taaaa gz!!!!!!

Erhion
04-02-2009, 18:17
To, że ktoś nie umie pływać nie znaczy, że to przez grę.

W ogóle co za deblny wniosek.

Notopeczek
04-02-2009, 20:31
Czy Tibia zniszczyła ci życie ?

Witam,

Chciałem dzisiaj poruszyć temat czy niektórzy z Nas - Tibijczyków nie zniszczyli swojego real life przez Tibię. W wielu rozmowach z graczami dowiaduję się od nich różnych przerażających informacji. Od jednego z graczy dowiedziałem się że nie umie jezdzic na rowerze !! Co wy na to ? Przerazilem się gdy dowiedziałem się o tym jak tibia może zniszczyc real life. Zrobiło mi się smutno bo gdy ja wspominam swoje dzieciństwo to zawsze z usmiechem na twarzy wspominam wycieczki rowerowe. Jakiś czas pózniej rozmawiałem z kolejną osobą i również gdy powiedziała mi o tym to przeraziłem się. Powiedział mi że nie umie pływać... Ludzie... Jak to nie można umieć pływać? Jazda na rowerze i pływanie zdaniem uczonych to podstawowe elementy w życiu każdego człowieka. Jak ktoś nie umie wykonać tak podstawowych czynności jest po prostu mówiąc sierotą... To tylko dwa przykłady a jest ich więcej. Będzie miło jak podzielicie się z nami jak tibia zniszczyła życie dla was lub dla waszych znajomych w tym temacie. Dziękuje.

A teraz odnośnie ankiety!

Chciałbym się dowiedzieć Czy Tobie drogi Tibijczyku Tibia zniszczyła real life .. ?

ja lubie plywac rowerek gorskim po morzu;)

Mulder
04-02-2009, 23:22
Zwaliłem jedno półrocze w szkole przez tibię; przez jakiś tam czas trochę mniej spotykałem się z przyjaciółmi, ale nie tak znowu bardzo ;)
Nie, tibia nie zniszczyła mi życia.

Partyzant_Felix
04-02-2009, 23:29
zróbcie biografię amesa, żebyśmy mogli uniknąć jego błędów

Undeadzik
04-02-2009, 23:36
zalzzlalzalazlzalazlazlzalzzazlazlzlza !!!

takim maniakiem jestes ze tibia ci zycie zniszczyla ?
zazwyczaj niszczy boterom ktozy placa za boty pacca wbijaja 200lvl potem ich hakuja a potem katuja matke krzeslem xD

moj mlodszy kuzyn ma 13lat a nie umie plywac !!! i wcale nie gra w tibie -.-
tylko po prostu przez to ze w szkole nie bylo basenu nie jezdzil tez nigdzie zeby poplywac i tak bywa ;] jak kogos nie stac na rower tez nie umie na nim jezdzic co nie xD

Sericalan
04-02-2009, 23:36
nie , nie zniszczyla mi siedze malo na komputerze okolo 10-12h w tym czasie expie boce i skiluje potem cos zjem i ide spac nastepnie ide do szkoly przychodze i gram pływac tez umiem najchetniej plywam w liberty bay(jest najcieplej) na rowerze jezdzic nie probowalem ( nie mam czasu pzrez szkole) ogolnie mysle ze lepiej grac w tibie niz marnowac czas na dziewczyny czy na ;o PAPIEROSY;o;o;o;o;o;o!

Filush
04-02-2009, 23:44
Kocham jakże błyskotliwe wypowiedzi zakompleksionych niedojebów z non-pvp oraz całej reszty niedowartościowanej ekipy z tego forum. Chuj wam na czoło.

Krajzel
04-02-2009, 23:45
@2 up
Wolisz tibie niż dziewczyny? n/c

Tak, zniszczyła mi. Gdzie są moje żyletki. Beznadziejny topic, idz dalej bić roty

@up
Tylko nas nie haknij plx

Sericalan
04-02-2009, 23:46
pzrewciez nie napisalem tego na powaznie xddd ludzie OGARNIJCIE sie(ogarnijcie tez nie na powaznie zeby nie bylo)
kazdy zauwazy jego podpis i skomentuje xdddd(filusha)

Filush
04-02-2009, 23:46
po chuj mi iridia

Sericalan
04-02-2009, 23:49
on chcial pokazac ze jest fajny i ci podskoczy xddd

Faytah
05-02-2009, 00:14
po chuj mi iridia

te cwaniak,chcesz byc heked?

Filush
05-02-2009, 00:37
masz formata ziomek juz

Faytah
05-02-2009, 00:38
masz formata ziomek juz

ukradne Ci wycieraczke i bedziesz mial brudny dywan koleś

Notopeczek
05-02-2009, 01:02
kto mnie nauczy jazdy rowerem pod woda na darashi?

Sericalan
05-02-2009, 14:26
Ja ,tylko musisz mi lizac dupe :)