Pokaż pełną wersje : Radio Tibijskie!
Razem z kolegami postanowilismy zalozyc radio tibijskie!
Chcesz expic,skillowac itd. a przy tym sluchac ekstra muzyki...Nie możliwe ,a jednak!!! Wystarczy wjesc w link który podam za chwile i dac Sluchaj teraz sciagniety plik otworzyc w byle jakim odtwarzaczu muzyki np. Winamp.
Teraz bedziesz mial 0 nudnych chwil!
Godziny nadawania:
Od Poniedzialku Do Piątku:
Od 17 Do 23! 8o
Od Soboty Do Niedzieli:
Od 11 Do 23! 8o
http://c.wrzuta.pl/wi19952/4204a75c000cd4224989fd74/Rysunek1?type=i&key=3eLEYlEn1l&ft=f
Zdecydowales sie nas posluchac?
Wejdz w ten link:http://tibia.radyjko.net/ (http://djpaja.radyjko.net/)
UWAGA!
Wiadomości odwołane. Jednak... coś nowego:) W niedługim czasie do waszej dyspozycji będzie Tibijski Team Speak!
Zmiana Stacji na http://tibia.radyjko.net/ (http://djpaja.radyjko.net/)
Kupiliśmy także Autopilot teraz tylko czekac kiedy zaksięgują się u nich pieniążki i gramy 24/7!!!
1 | +++Pozdrowienie od Adam wyslane: 2009-02-05 15:42:55
Wynoś się z tym keyem!
Błagam was ludzie najpierw ściagajcie! Widac ze kilka ludzi \/ sciagnelo i jakos zadnego keja nie ma;) Jakie nie ogary idzcie sie nie odzywajcie!!
Przepraszam za male problemy GRAMY WSZYSTKO co jest muzyka:) Wy wybieracie;p
Wydłuzamy GRANIE :D
Zarejestrowany69
05-02-2009, 03:27
To czemu wrzuciles to na forum jak jest do 23?FAILED PLX?
Wy*******aj z tym kejem -,-
Po 1.
Ściągnąłeś, że wiesz, że to key?
Po 2.
O co ci chodzi z tym ze do 23?
ej kurde i co z tego ze do 23?? powiesz mi bo nie wiem sluchales nie mow ok? wogole to sie schowaj dzieciaku najlepiej! ma 5 lat i szpanuje ze umie odpowiedziec...:cup: dla ciebie za to!!
ta na pewno key jak ma 60 bajtow;)
Data dołączenia: 09 01 2009 ja pozniej dolaczylem ale nie pisze glopot jak ty!!
Angerfist
05-02-2009, 17:01
mi tam jak odtwarzam to radio to dochodzi do konca jingla i dalej nic nie leci
ahaa. od 17:00 no to zobacze co tam bedzie.
ale pewnie jakas komercha
Jeśli ktoś potrafiłby dodać keya do pliku pls to analogicznie nie musiałby używać takich oklepanych metod do hakowania.
Co do radia, jaką muzykę gracie?
Wpadnę o 19 na wiadomości ;)
Dlatego ci nic nie leci poniewaz musisz chwilke poczekac;) Muzyka to ogólnie wszystko;p
Ja i tak wolę włączyć własną playlistę w winampie :P. No ale jeśli nie macie żadnych złych zamiarów to życzę powodzenia ;)
Nigdy złych zamiarów:) Dziekuję!
Haha, fajnie się to złożyło - Listen pls xD
Wpadnę;]
Troszkę niedopracowane te informacje, ivona (fu) no i to, że cały czas powtarza się ten sam tekst.
Wiem ze niedopracowane sory. Postaram się zrobic lepiej. Powiedzial bym sam ale byscie wiekszosc nie zrozumieli( wada wymowy:/ ). Na jutro przygotuje lepsze tylko że jak narazie troche mało się dzieje w świecie tibi:) ale podstaram sie ponad 2 min zrobic:).
Gadzixor
05-02-2009, 19:34
No radio fajne :) Fajna muza, techno rlz :p
Smerfekk
05-02-2009, 19:35
Jezu porażka.
Wiadomości przez ivone hahahaha you make my day
ahh wy krejzole ;]
Pomyślcie, nie lepiej jak każdy ułoży sobie liste na winampie, tego co lubi a nie wasze wypociny chujowej muzyki? A o tych wiadomościach to ja wnukom opowiem.
:>
Jak narazie to ty tylko dales zly komentarz... ty krejzolu :>
Smerfekk
05-02-2009, 19:44
Cry me a river.
@up
Chyba może mi się coś nie podobać nie? Lubicie? Słuchajcie, ja wyrażam tylko swoje zdanie więc cicho krejzolqq xDD
faaail xD
Spoko spoko każdy ma swoje zdanie ale ja o tobie nie napisalem porazka;p
Bardzo fajny pomysł z tym radiem. Właśnie słucham, ale dla mnie to za lekkie wole coś cięższego, ale wiadomości będe oczekiwać :D
Jezu porażka.
Wiadomości przez ivone hahahaha you make my day
ahh wy krejzole ;]
Pomyślcie, nie lepiej jak każdy ułoży sobie liste na winampie, tego co lubi a nie wasze wypociny chujowej muzyki? A o tych wiadomościach to ja wnukom opowiem.
:>
Już ci mowiłem, pisze się made my day a nie make ;X
Co do ivony no porażka, lepiej by było jakbyś sam to nawijał xd albo chociaż jakiślepszy program znalazł... i troszkę metalu/rocka by się przydało
Widze ze sie spodobalo tylko macie rozne gusty wiec postanowilem zrobic stronke a tam 3 rozne kanaly z rozna muzyka co wy na to?
Smerfekk
05-02-2009, 20:00
@2up
piszem jak chcem bom jestem polakiem kurdwa!
Smerfekk jak ci sie nie podoba nie pisz poprostu! Ciekawe czy jak by twoje radio takie mialo 2 dni odrazu byl bys pro!?
Widze ze sie spodobalo tylko macie rozne gusty wiec postanowilem zrobic stronke a tam 3 rozne kanaly z rozna muzyka co wy na to?
Okej, tylko coś czuję że te 3 kanały to będą - techno techno technooo aaa łubudububududbudbudbu
następnie - Ups aj dyd yt egen, rihanna, jakieś emowe zespoły, i super extra kóól grupy takie jak pussycat dolls, i inne rzeczy które kochają dziewczyny.
No i ostatni- śmierć krew ból!! naszcze ci do gardla nastepnie wbije w ciebie gwozdzie <czyt behemoth, i inne siejace strach zespoly black/death metalowe.>
Przydałoby się trochę metalu, ale nie za ostrego, w koncu na radiach nie puszcza się behemothów^^ electro by nie zaszkodziło np. chemical brothers, the prodigy.
Albo np rammstein ;>
Aaa no i już nie wspomnę, że Feel itp nie jest mile widziany xD
ela ela juz usuwam;p a te trzy kanaly to dopiero za troche beda... a fell nigdy bym nie puscil;p
Smerfekk
05-02-2009, 20:15
Smerfekk jak ci sie nie podoba nie pisz poprostu! Ciekawe czy jak by twoje radio takie mialo 2 dni odrazu byl bys pro!?
Odpowiem jak dumny Polak.
Twoja stara.
@down
Do starszych haauahaua
Nie wiesz ze sie dostarych nie czepia dzieciaku!!??
Odpowiem jak dumny Polak.
Twoja stara.
Chyba raczej, jak du(p)ny dzieciak z podstawówki, który ten tekst wyniósł z piaskownicy.
3up.
Ela ela nie jest w sumie takie złe, lecz słyszę to już 2-3 raz.
Linkin park! jestem mile zaskoczony ;P
Gadzixor
05-02-2009, 21:17
Tylko nie wyjeżdzaj z metalem na główny kanał, plax! "Coś ciężkiego" - to kur*a idz na parking, tam stoją tiry, ciężarówki, może walec drogowy spotkasz... Jak ja kiedys usłyszałem Behemoth'a... ludzie, paranoja jakaś, to nie jest muzyka :( A jak łeb ryje.
Ja Behemotha słucham do spania. Wystarczy się wsłuchać I NAWET MELODIE ŚŁYCHAĆ.
Up.
hehe ja to zawsze mam problem ze znalezieniem rytmu w takich piosenkach.
Wydaje mi się, że jedna taka piosenka jest połączeniem 5. :D
Daje temu radiu max tydzień.
Czemu? Bo takie radia nie mają szans na istnienie, zwłaszcza radia bez pomysłu, upadają szybciej niż powstają.
Nie macie żadnych szans na wybicie sie wiec dajcie sobie spokój.
ZOBACZYMY :> Aha i zdecydowałem że gramy na głownym tylko techno!
ZOBACZYMY :> Aha i zdecydowałem że gramy na głownym tylko techno!
To ja daje teraz 3-4dni temu radiu xddd
Techno? Myślałem, że muzykę macie puszczać...
Rocket Slayer
06-02-2009, 15:50
A obrady sejmu na żywo????
A obrady sejmu na żywo????
suhahuasuhsahuashusauhasuhsahu owned kurfa! Piwo dla Ciebie!
Alanus Lutinum
06-02-2009, 22:51
Nie mając żądnej idei i słomiany zapał to radio nie ma szans się wybić. Musisz spełniać oczekiwania słuchaczy. Newsy masz na hunted.pl, na Tibia.pl, muzykę na innych radiach w internecie. Brakuje ci pomysłu, dlatego tak jak inni sądzę, że radio już upadło ze względu na brak pomysłów.
Techno - tak techno jest złe, nie można, NIE MOŻNA tego puszczać bo to gówno jakich mało.
Ivona - ciekawy pomysł, aczkolwiek wolałbym usłyszeć prawdziwy głos osoby z głośników.
Angerfist
07-02-2009, 08:21
A speedcore zapuścicie ?
nie możecie w radiu puszczać tylko techa -.- wszystkiego po trochu, metal, rock, hip hopolo techno, rock, electro, metal, techno.... na zmiane.
radia nie bede sluchal bo hardcoru albo indrustialu w nim napewno nie bedzie ;(
Dajcie behemotha chetnie sobie go poslucham bo na google trojany :S
techno=wtf
By wiadomości miały jakiś sens musisz przeglądać wydarzenia ze światów.
Bo to co ktoś napisał przedtem by wiadomości sciągać z hunted to niema sensu ponieważ wole to przeczytać a nie czekać raz cały dzień by się czegoś dowiedzieć.
Smerfekk jak się urodziłeś i kiedy Cię po raz pierwszy Twoja stara zobaczyła krzykneła
faaail xD
Dodaj różne stacje na której wiadomości będą z jednego świata ^^
By wiadomości miały jakiś sens musisz przeglądać wydarzenia ze światów.
Bo to co ktoś napisał przedtem by wiadomości sciągać z hunted to niema sensu ponieważ wole to przeczytać a nie czekać raz cały dzień by się czegoś dowiedzieć.
Smerfekk jak się urodziłeś i kiedy Cię po raz pierwszy Twoja stara zobaczyła krzykneła
A ojciec do niej - haha, owned. Po czym odszedł.
Gadzixor
07-02-2009, 17:48
Wy weście spier****jcie z Behemothem i innym gównem pokroju "metal". Ku**a Behemoth drze ryja jakby mu stara do papy brała :evul: :/
Ma być techno, trance, hip-hop, rap/pop i hardstyle! :cup:
UP.
To se idz ku*wa alarmu samochodowego posłuchaj, efekt podobny, tyle że głośniejszy.
Myślisz każdy chce słuchać jakichś jęków stęków? Behemoth to przesada, ale nie kur*a cały metal. Zresztą patrz ilu już ludzi zrezygnowało po wiadomości, że ma być puszczane tylko te gówno nazywane technem.
Gadzixor
07-02-2009, 18:23
Techno jest piękne, tak samo Trance!
Proszę bardzo: http://www.vimeo.com/2281152 wejdź a sie przekonasz :) Wixa!
Ta muza jest muzyką przyszłości! Czy Behemoth i te inne zespoły organizują masowe imprezy np. w PL? Tępić metalowców... okej, zwykły metal ujdzie, ale nie Behemoth który ma banie ostro zrytą i tylko "ave satan ave satan kurwa!" .
O gustach sie nie dyskutuje idioto. Radio już nie działa czy mam z..y net?
Żeby było sprawiedliwie proponuje same hiciory Gracjana Roztockiego.
Jeżeli nie znacie jego hiciorów proponuje zapytać youtube
Gadzixor
07-02-2009, 18:33
Ta... Gracjan pedał hahaha!
Wixa 4ever.
Wy weście spier****jcie z Behemothem i innym gównem pokroju "metal". Ku**a Behemoth drze ryja jakby mu stara do papy brała :evul: :/
Ma być techno, trance, hip-hop, rap/pop i hardstyle! :cup:
Gardzę tobą.
Ta... Gracjan pedał hahaha!
Przynajmniej nie żeluje włosów.
Gdybyś to ty zajął się robieniem "Radia Tibijskiego", to z miłą chęcią przetestował bym na na nim moc serwera 100mb.
Gadzixor
07-02-2009, 18:52
Ej co jest?! Odnosze wrażenie, że większość osób grających w Tibie słucha metalu, omg? O.o
Wy jacys inni jesteście, nie macie kolegów bo słuchacie metalu - mam przykład w klasie :] :evul:
OK, ogólnie nie chciałem nikogo obrażać :p
Nokiasymbian
07-02-2009, 19:04
Ej działa to radio tera ?? Dajcie linka bo jak wchodze w ten podany na 1 stronie to pisze że nie ma radia :o
sueroski
07-02-2009, 19:26
Ej działa to radio tera ?? Dajcie linka bo jak wchodze w ten podany na 1 stronie to pisze że nie ma radia :o
jest ale wyłączone :/
Ej co jest?! Odnosze wrażenie, że większość osób grających w Tibie słucha metalu, omg? O.o
Wy jacys inni jesteście, nie macie kolegów bo słuchacie metalu - mam przykład w klasie :] :evul:
Czy ty jesteś jakiś poje*any, czy masz uraz z dziecinstwa?
Tak na marginesie, behemoth nie wyznaje szatana >.<
przecież napisałem, że nie chodzi o behemotha, ale coś o wiele lżejszego.
Hmm muzyka przyszłości powiadasz, do zrobienia takiej muzyki nie trzeba nic umieć, tylko jakieś przyciski naciskać w kółko i suwaczkami ruszać :|
Posłuchaj se czegoś typu metallica, ac/dc czy system of a down. To jest prawdziwa muza, a nie techno, gdzie w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je"
A kolegów to chyba ty nie masz x.x Myślisz, że każdy chodzi z ulizanymi włoskami, mp3 na uszach i cały czas słucha maszyn?
Gadzixor
07-02-2009, 21:54
Ej no sory bardzo, tak myslałem.. stereotyp techna: "w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je" " i tu się nie zgadzam :( Niestety prawie każdy ma błędne myslenie a temat tej muzy, kiedyś usłyszał kawałek techniawy i teraz tak gada. Techno się zmieniło. Do tworzenia muzyki techno / trance też trzeba mieć umiejetności B)
ehh... sorka za te poprzednie posty zionące agresją...
up. ta ale ta muzyka nie ma tekstu, przekazu.
Jacek_Gmoch
07-02-2009, 22:28
Posłuchaj se czegoś typu metallica, ac/dc czy system of a down. To jest prawdziwa muza, a nie techno, gdzie w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je"
O taaak człowieku Metallica i S.O.A.D. fuckin rlzz. Można dodać do tego Guns'n'Roses i Slipknota. Masz u mnie czteropak :)
Ktos tu powiedział, że wiekszosc słucha metalu, a dlaczego ? W typowej techniawce nie ma przekazu, tylko melodia bassy itp. Posłuchajcie sobie np Lady Pank wsłuchajcie się w tekst, to jest muzyka.
Nie mam nic do techno jako muzyki do zabawy. W klubie czy w Pubie pasuje elegancko, natomiast w domu do posłuchania wole ambitniejszą muzykę.
To tyle od waszego Boga :D :D
redloheb
07-02-2009, 22:37
Tak, zróbmy może polskie "Tibia tv" czyli "TTV", może jeszcze "Tibia Grill".
COMMENT: Jaka jest jedyna różnica między OTS-em, a Tibią ? Nazwa '-.-
Gadzixor myślę że chodzisz w białych spodniach, masz wyżelowane włosy, komórka w kieszeni a z niej wypływa "zajebisty hicior". W 99% tak wyglądasz.
Wiesz mi się wydaje że ludzie bardziej śmieją się z techniawy niż z metalu
Gadzixor
07-02-2009, 22:53
Gadzixor myślę że chodzisz w białych spodniach, masz wyżelowane włosy, komórka w kieszeni a z niej wypływa "zajebisty hicior". W 99% tak wyglądasz.
I tu się mylisz 8o serio :) Włosy na żel mam okazjonalnie, spodnie: dżinsy (nie zawsze), dalej nie bd pisał bo poco ;)
OK ja juz może nie bd poruszał sprawy relacji "techno <--> metal" bo sie to przerodzi w jakąś konferencje.
O taaak człowieku Metallica i S.O.A.D. fuckin rlzz. Można dodać do tego Guns'n'Roses i Slipknota. Masz u mnie czteropak :)
Ktos tu powiedział, że wiekszosc słucha metalu, a dlaczego ? W typowej techniawce nie ma przekazu, tylko melodia bassy itp. Posłuchajcie sobie np Lady Pank wsłuchajcie się w tekst, to jest muzyka.
Nie mam nic do techno jako muzyki do zabawy. W klubie czy w Pubie pasuje elegancko, natomiast w domu do posłuchania wole ambitniejszą muzykę.
To tyle od waszego Boga :D :D
Slipknota też lubię, ale po co wypisywać tyle rzeczy ^^
U mnie w klasie jest jedna osoba która słucha metalu i wynoszą ziemniaki ze stołówki o go rzucają,plują nazywają brudasem,raz go złapali w kiblu to mu całą morde markerem obmalowali "szatan to mój stary" dosłownie wszędzie to było ;s albo biorą strzykawki z białą farbą do scian i go oblewają,różne to rzeczy są
Weźcie zróbcie nawet wiadomości tibijskie :D Np. Ferumbras Ostatnio nawiedził ...... .... osobowa drużyna Postanowiła Że blokował będzie ........... Cała akcja działa się o ....... Lootem był.... Najlepiej jak by było nie ivoną:baby:
@up
hahaha i tak w telewizji na Polsacie o nazwie Tibia News B)
Weźcie zróbcie nawet wiadomości tibijskie :D Np. Ferumbras Ostatnio nawiedził ...... .... osobowa drużyna Postanowiła Że blokował będzie ........... Cała akcja działa się o ....... Lootem był.... Najlepiej jak by było nie ivoną:baby:
hunted.pl plx
Gierubesoen
08-02-2009, 01:46
up. ta ale ta muzyka nie ma tekstu, przekazu.
Nie musi, muzyka to przede wszystkim rozrywka
UP.
ŻARTUJESZ SOBIE?
Że niby techno nie ma przekazu?-.-.-.-.-.-.-.-
Ja tam po każdej techniawie się dowiaduje, że podgłośnić bass, że oł jea bejbe, dotknij mój tyłek, poczuj moje usta, i że ma orgazm.
Gadzixor
08-02-2009, 15:26
UP.
ŻARTUJESZ SOBIE?
Ja tam po każdej techniawie się dowiaduje, że podgłośnić bass, że oł jea bejbe, dotknij mój tyłek, poczuj moje usta, i że ma orgazm.
Wiesz co... ty chyba cały czas piszesz o hip-hopie/rapie/popie :( Czy w tym: http://www.youtube.com/watch?v=SA1UHNetU7c utworze dowiadujesz się że jakas kobieta dostała orgazm, ze masz podgłośnić bass i że blondynka ma fajna dupe?
Kurczakos
08-02-2009, 15:33
UP.
ŻARTUJESZ SOBIE?
racja, lepiej: pierdol policje, jeb mnie w dupe, zapal dżojnta
Gadzixor
08-02-2009, 15:38
No chyba was poje**ło! Takie teksty sa typowe dla polskiego hip-hopu/rapu. A ja tu ku**a mówię o technie a nie o scenie hip-hopowej!! X(
To wy już nie rozrózniacie muzyki <lol2> Takie posty muszą mi spier***ić niedziele.
Rocket Slayer
08-02-2009, 15:43
U mnie w klasie jest jedna osoba która słucha metalu i wynoszą ziemniaki ze stołówki o go rzucają,plują nazywają brudasem,raz go złapali w kiblu to mu całą morde markerem obmalowali "szatan to mój stary" dosłownie wszędzie to było ;s albo biorą strzykawki z białą farbą do scian i go oblewają,różne to rzeczy są
W zawodówie???
Skoro mowa o TV to się nie mogę doczekać programu TIBIA TRWAM albo VIVA TIBIA
Co do muzy - hardstajl śmierdzi xD
Wiesz co... ty chyba cały czas piszesz o hip-hopie/rapie/popie :( Czy w tym: http://www.youtube.com/watch?v=SA1UHNetU7c utworze dowiadujesz się że jakas kobieta dostała orgazm, ze masz podgłośnić bass i że blondynka ma fajna dupe?
To nie techno tylko Dance. -.-
Ja pierdole ale żal, xD nie mogę tibijskie radio, co z debil to wymyślił.
racja, lepiej: pierdol policje, jeb mnie w dupe, zapal dżojnta
Eh wiesz co, tym dennym hh gardze jeszcze bardziej niż techno.
W co drugiej piosence można usłyszeć, że hwdp, że joint, zpal skręta i takie tam.
Napisałem gdzieś, że lubię hh? Pisałem cały czas o metalu, więc przeczytaj pierw moje posty a później się rzucaj x.x
Gadzixor: coś mi się zdaje, że to nie jest techno tylko jakaś inna śmierdząca odmiana.
W tym kawałku nie, ale w tym http://www.youtube.com/watch?v=nngRw2rW2to owszem ;>
Gadzixor
08-02-2009, 17:40
Gadzixor: coś mi się zdaje, że to nie jest techno tylko jakaś inna śmierdząca odmiana.
W tym kawałku nie, ale w tym http://www.youtube.com/watch?v=nngRw2rW2to owszem ;>
No to jeżeli ty wzorujesz swoją opinię o technie na podst. takich "kawałków" to Pozdro :p To nie techno, szukaj dalej ;)
Eh wiesz co, tym dennym hh gardze jeszcze bardziej niż techno.
W co drugiej piosence można usłyszeć, że hwdp, że joint, zpal skręta i takie tam.
Teraz to ty pierdolisz jak potłuczony.
Teraz to ty pierdolisz jak potłuczony.
UP.
taka prawda.
Są kawałki które mi się podobają... ale większość mówi o policji, narkotykach i podwórkach ; o
UP.
taka prawda.
Są kawałki które mi się podobają... ale większość mówi o policji, narkotykach i podwórkach ; o
Gówno prawda. To tak jak mówić, że metal to tylko darcie ryja.
W jednym i drugim przypadku to nieprawda.
Gówno prawda. To tak jak mówić, że metal to tylko darcie ryja.
W jednym i drugim przypadku to nieprawda.
No wiesz, grupy takie jak molesta, hemp gru czy cos w podobie 90% piosenek maja takich, o.s.t.r, eldo czy jakies tam inne nie mają wcale (chyba)
@up - Słyszałem że O.S.T.R pisze mądrzejsze teksty niż HWDP czy skręć jointa.
Techno nie wymaga żadnych umiejętności, co najwyżej wyczucie rytmu.
Metal? Zgranie w zespole, umiejętność gry na instrumencie, trzeba umieć pisać teksty... no i duży dystans do siebie i wyluzowanie.
Padały też teksty o stereotypach. Wiecie czemu istnieją? Bo się sprawdzają w większości wypadków... (pozdro dla eloelojou technoboya Gadzixora)
Może mi ktoś odpowiedzieć ma pytanie, czy będzie to radio kiedyś włączone? Bo jak nie to wnioskowałbym o zamknięcie tematu. Po kiego ch...a sie wypowiadacie o jakiś rodzajach muzyki? każdy słucha czego lubi i jest git, nie widze sensu w rzucaniu na siebie błotem. Taki kontrowersyjny temat służy na popularyzowanie tego radia chodź może sie wydawać odwrotnie.
Gadzixor
08-02-2009, 20:05
Ja moze jeszcze raz napisze.. W typowym technie nie padają namietne słowa blondyneczki itp. Techno przeważnie nie ma słów! Muzyka w której są słowa ociekajacej seksem blondynki to co najwyzej wiejski tuning techna lub h-h/rap albo te komercyjne teledyski kurwa z USA co na MTV lecą -.-
Juz boje się myslec jakie opinie polecą na temat muzyki TRANCE
Angerfist
08-02-2009, 20:20
spierda lać z technem s *******ać z metalem
pusczać terrorcore !!!! skinheadyy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA
http://www.youtube.com/watch?v=FBGeSIEEvks
Vasudanin
08-02-2009, 21:12
spierda lać z technem s *******ać z metalem
pusczać terrorcore !!!! skinheadyy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA
http://www.youtube.com/watch?v=FBGeSIEEvks
Po twoich postach mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś popierdolony.Plis warn mi for przekleństwo
Ja moze jeszcze raz napisze.. W typowym technie nie padają namietne słowa blondyneczki itp. Techno przeważnie nie ma słów! Muzyka w której są słowa ociekajacej seksem blondynki to co najwyzej wiejski tuning techna lub h-h/rap albo te komercyjne teledyski kurwa z USA co na MTV lecą -.-
Techno to techno.
No to jeżeli ty wzorujesz swoją opinię o technie na podst. takich "kawałków" to Pozdro To nie techno, szukaj dalej
Skoro my mamy nie oceniać techna po "sekstazach" to ty nie oceniaj po "behemocie" metalu.
Po twoich postach mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś popierdolony.Plis warn mi for przekleństwo
Techno to techno.
Skoro my mamy nie oceniać techna po "sekstazach" to ty nie oceniaj po "behemocie" metalu.
Agreed.
Coś ci polecę :> KLYK (http://www.youtube.com/watch?v=-GAiJPp2epo)
Gadzixor
08-02-2009, 22:57
@up: no jeżeli twoją ostateczna formą obrony przed atakami jest zapuszczanie linka z filmem obrazającym dany typ muzyki to eLo .
Zakończmy juz tą dyskusje o rodzajach muzyki... Ten temat jest o Radiu Tibijskim (Tipja Ratjio), które nie wiem nawet czy działa w chwili obecnej :p
No masz rację, autor tematu chyba se olał sprawę i nawet nie powiadomił o tym,że już nie ma radia czy coś (co było wiadome)
Techno jest piękne, tak samo Trance!
Proszę bardzo: http://www.vimeo.com/2281152 wejdź a sie przekonasz :) Wixa!
Ta muza jest muzyką przyszłości! Czy Behemoth i te inne zespoły organizują masowe imprezy np. w PL? Tępić metalowców... okej, zwykły metal ujdzie, ale nie Behemoth który ma banie ostro zrytą i tylko "ave satan ave satan kurwa!" .
Zespoły nie organizują, ale są festivale na których grają zespoły metalowe i rockowe. I tam można spotkać zajebistych ludzi.
@Erverse
The Analogs to klasa sama w sobie.
Azatar90
09-02-2009, 01:52
Autor tematu nie pomyslal ze gracze sluchaja roznej muzyki i wystarczylo zrobic pare kanolow muzycznych (ceny w firmach hostingowych sa malutkie) Jakieś audycje tematyczne itp
Autor tematu nie pomyslal ze gracze sluchaja roznej muzyki i wystarczylo zrobic pare kanolow muzycznych (ceny w firmach hostingowych sa malutkie) Jakieś audycje tematyczne itp
I co tydzień o 12 w niedziele transmisja na żywo z jakiejś mszy i git.
Dark Sven
09-02-2009, 17:17
Się psia mać znalazła inkwizycja, która stawia S.O.A.D ponad wszytko inne 0o...
Azatar90
09-02-2009, 17:37
I co tydzień o 12 w niedziele transmisja na żywo z jakiejś mszy i git.
wtedy proponuje radio O.Rydzka B) :D:D
sphinx123
10-02-2009, 16:11
Jaki żal mi was, kurwa zamiast siedzieć przy Tibii i słuchać chujowej muzyki dla pedałow z porażeniem, lepiej się zajmijcie czymś pożytecznym. Co kurwa jeszcze wymyślicie, Tibia TV?, a może Tibia gazeta? Ja pierdole jak można grać w takie gówno co tylko czas marnuje, kto to kurwa wymyślił? Zamiast wydawać kurwa setki złotych(ciężko zarobionych) na chujową grę w której chodzi się krzywym ludzikiem i wybija równie krzywe potwory lepiej sobie zagrajcie w co innego. Większość gierek za dyche jest lepsza.
Może zajmij się swoim życiem i nie w*******aj się w cudze <3
Już upadliście?
Down:
Uf.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.