Pokaż pełną wersje : Kto powinien władac serwerem ?
marcza57
05-02-2009, 14:52
Witam
Jarosław i jego mieszkańcy już oficjalnie przestali władac arcanią... Luki wraz ze swoimi pobratyńcami opuścił arcanię i rozpoczyna inne życie. Teraz czasy się zmieniły i trzeba wybrac które miasto powinno przejąc władze. Powtarzam miasto! a nie wioski ...
Zabrze!!!!!!!!!!!!!!!! B)
Sericalan
05-02-2009, 16:56
ej kurwa a legnica? lol wiecej graczy z legnicy jest na arcani niz z jakiejs łodzi
ywemytus
05-02-2009, 17:00
Zaaabrzee...........Smoku mym liderem bedzie!
marcza57
05-02-2009, 17:22
HAHAHAH ludzie żarty sobie robicie? Mówiłem że w ankiecie są tylko MIASTA ...
HAahhahahha ale 'was' objechal z "miastami" :DDD
A gdzie Kalisz Grudziądz Chełm ... baa a Kamień ?
Widze ze Rzeszów łeb w łeb z Zabrzem ;>
@edit
I Wrockiem
@Glos na Rzeszów !
HAHAHAH ludzie żarty sobie robicie? Mówiłem że w ankiecie są tylko MIASTA ...
Kalisz jest najstarszym miastem w polsce. Jest miastem na prawach powiatu. Jest byla stolica wojewodztwa Kaliskiego. Jezeli nie wiesz co to miasto to widocznie w "twoim miescie" poziom edukacji pozostawia wiele do zyczenia,co tam macie podstawowke polaczona z gim i szkole rolnicza? Wiedzialbys moze ze Kalisz byl jednym z glownych osrodkow Ksiestwa Warszawskiego i ze Kalisz byl jednym z najwiekszych polskich miast do czasu I i II wojny swiatowej,gdzie zostal zniszczony w 95% i ludnosc znaczaco ucierpiala,dla przykladu: w 1914 roku Kalisz liczyl 68k mieszkancow,z kolei w 1915 juz tylko 5k,zas w 1939 81k zas po wojnie 48k. Aktualnie w Kaliszu mieszka ok. 109k mieszkancow. Dziekuje ze raczyles udowodnic iz 57 przy twoim nicku to iloraz inteligencji.
Nareszcie ktoś mądry nie pominął Białegostoku ! :)
marcza57
05-02-2009, 17:42
Nareszcie ktoś mądry nie pominął Białegostoku ! :)
HAHAHHAHA Białystok wpisałem tylko z powodu że znam sympatycznych ludzi z tego miasta B) A co do wypowiedzi Faytaha to powiem ok. Kalisz to miasto a w ankiecie zestawiłem metropolie ;) A i dobrze że napisałeś swego posta w czasie przeszłym :) Aha i dodam że jestem z Poznania :)
HAHAHHAHA Białystok wpisałem tylko z powodu że znam sympatycznych ludzi z tego miasta B) A co do wypowiedzi Faytaha to powiem ok. Kalisz to miasto a w ankiecie zestawiłem metropolie ;) A i dobrze że napisałeś swego posta w czasie przeszłym :) Aha i dodam że jestem z Poznania :)
Tylko zdania o przeszlosci byly w czasie przeszlym. Ale wybaczam,wkoncu jestes z Poznania,masz prawo nic nie wiedziec o jezyku polskim czy tez innych miastach tego samego wojewodztwa.
Yondaime92
05-02-2009, 18:03
Szczecin moje miasto tu sie urodzilem, znam je jak kieszen wlasna xD
Szczecin znam sporo ludzi z szcecina sam tam mieszkalem 7 lat.
Wedlug nie powinien zadzic Szczecin
Partyzant_Felix
05-02-2009, 18:05
Bialystog, nie ma innego wyboru
JaSprite
05-02-2009, 18:12
B-stok ! mimo iz tu nie gram :D
Bystra69
05-02-2009, 18:49
Tss... Zadnego miasta z Mazur ;(
Mazury roX <333
Bialystog, nie ma innego wyboru
Ta wladza dla Ozirisow i Kotletasow ;p
SpoconyKrystyna
05-02-2009, 23:10
Ta wladza dla Ozirisow i Kotletasow ;p
BIAŁYSTOK MUSI PANOWAĆ !!!!!!!!!!! B)
ej kurwa a legnica? lol wiecej graczy z legnicy jest na arcani niz z jakiejs łodzi
kurwa JAKIEJS? wtf
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.