Pokaż pełną wersje : Wymagania lvlowe
Nieugiety
05-02-2009, 19:11
Oto moje pytanie: Lepiej na 30 lvlu bić z knight axe czy z fire axe? (tak wiem, ze pelna moc fire axe bedzie na 35 lvlu lecz zadaje obrazenia też na nizszym lvlu, pytanie tylko czy będą wieksze czy mniejsze niż bym uzywal k axe) ?
CandiaKnightKamil
05-02-2009, 19:33
Oblicz sobie :) 1lvl to chyba 2%
@up
Bujda - masz jakies dowody na to?
@topic
Ogolnie fire axe odkad jest "wiecznie zaklete" w ogien to hity wchodza do dupy, ale jest jego nastepca, czyli noble axe(ten sam lv req).
Nieugiety
05-02-2009, 21:08
No dobrze, więc zmienie pytanie na które nie uzyskałem odpowiedzi. Większe hity będą z k axe czy z noble axe?
Prawdopodobnie z knight. Ale nie rozumiem pytania, idź sobie ubij 10 dragów z knight i 10 z nooble i porównaj ;)
@topic
Ogolnie fire axe odkad jest "wiecznie zaklete" w ogien to hity wchodza do dupy, ale jest jego nastepca, czyli noble axe(ten sam lv req).
do dupy nie wchodzą, wystarczy zsumować hity, ale wtedy ciężko złapać besta
na 30lvlu wykożystujesz 90% mocy noble axe więc jest to ok.. 35,1 ataku.. więc teorytycznie powinieneś udeżać mocniej B)
Up
Przeczytałeś to na tym, forum, że się odejmuje 2% i uwierzyłeś? ; O, no to jesteś pr0
ja mam pytanie jak mam 12 knighta to wiencej bym hitał z barbarian axe czt z orcish axe prosze o szybką odpowiedż
Zyphius-Knight
07-02-2009, 14:02
ja mam pytanie... hmm zapomnialem
ja mam pytanie... hmm zapomnialem
skoro zapomniałeś, to po chuj posta piszesz
ile masz kurwa lat? 9?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.