Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Tomba w mieście ankh.
Rampampam
06-02-2009, 14:44
Elo, expie sobie na tombie :]
http://www.***********.com/558489623.html
Angerfist
06-02-2009, 15:16
elo. nie kręci mnie to :p
A co oznacza "I playing for fun"?
Pepeszka.
06-02-2009, 16:00
Co to jest "Tomba"?
Taka gra na Playstation 1 xD takie świnie się do worków wrzuca xD
Robson235
06-02-2009, 16:02
przeje.... temat -.-:baby:
Angerfist
06-02-2009, 16:07
Autor = kolejny niedoedukowany polaczek.
rozumiem film nic ciekawego, ale po co odrazu wyzywać ?
@down : ale mu pojechałeś. _/
Skylanek_95
06-02-2009, 16:09
Co to jest "Tomba"?
no ty sie tam chowałeś przed starą i nie wiesz?! :| weź człowieku, nie bądź taki wyczulony na szczegóły ;]
@topic
jak ktoś ma zamiar tam się wybrac to mu sie to przyda :D
Taka gra na Playstation 1 xD takie świnie się do worków wrzuca xD
zajebista gra ! polecam !
ZapodajMuze
06-02-2009, 16:14
Raportujcie posty xr3 bo zawsze bd jednego pajaca wannabe mniej.
@ram~
Spoko filmik pokazales tomb ale kiepski exp znam mase lepszych expow . Moze komus sie przyda , wrzucaj dalej camy.
[ cut ] nie zna słowa 'tomb' [ cut ]
Angerfist
06-02-2009, 16:18
Skoro plebs nie chodzi do szkoły to czemu miałbym go nie wyzywać? Jego własna wina. Nie wmówisz mi, że normalny 17-latek (tym bardziej grający w Tibię, gdzie grobowce są popularnym expowiskiem) nie zna słowa 'tomb' i nie potrafi napisać prostego zdania po angielsku ("I playing for fun")?
Swoją drogą, afair, nie wyzwałem go - a jedynie stwierdziłem fakty (że jest niedoedukowany - zaprzeczysz? - i przynależność narodową,tonem zabarwionym lekką pogardą).
dobra dobra, rozumiem tylko nie chce żeby się tu flame war zrobił.
Pepeszka.
06-02-2009, 16:31
zajebista gra ! polecam !
też polecam super się gra 8o
Rampampam
06-02-2009, 16:37
Skoro plebs nie chodzi do szkoły to czemu miałbym go nie wyzywać? Jego własna wina. Nie wmówisz mi, że normalny 17-latek (tym bardziej grający w Tibię, gdzie grobowce są popularnym expowiskiem) nie zna słowa 'tomb' i nie potrafi napisać prostego zdania po angielsku ("I playing for fun")?
Swoją drogą, afair, nie wyzwałem go - a jedynie stwierdziłem fakty (że jest niedoedukowany - zaprzeczysz? - i przynależność narodową, tonem zabarwionym lekką pogardą).
hehe, gdzie napisałem "I playing for fun" w moim filmiku tego nie ma XD, w szkole mam średnią 4.6, nawet nie obejrzałeś a się wypowiadasz...w filmiku takiego zdania nie ma!! "I playing for fun" haha xD!
aha przepraszam za Tombe...
hehe, gdzie napisałem "I playing for fun" w moim filmiku tego nie ma XD, w szkole mam średnią 4.6, nawet nie obejrzałeś a się wypowiadasz...w filmiku takiego zdania nie ma!! "I playing for fun" haha xD!
aha przepraszam za Tombe...
Filmiku rzeczywiście nie obejrzałem (od dłuższego czasu nawet klienta Tibii na kompie nie mam...). Sugerowałem się wypowiedzią Xevez'a, wybacz. Ale 'tomba' pozostaje 'tombą'.
Edit: powycinane, co niesłuszne ; )
ZapodajMuze
06-02-2009, 16:45
Swoją drogą, afair, nie wyzwałem go - a jedynie stwierdziłem fakty (że jest niedoedukowany - zaprzeczysz? - i przynależność narodową, tonem zabarwionym lekką pogardą).
A ty widze ze wiesz czy on chodzi do szkoly , masz krysztalowa kule w domu ? Tibijski slang jest taki a nie inny nic nie poradzisz , z playing for fun sie zgodze ale tez nie do konca bo na forum czesto sie uzywa tego okreslenia . A o jego edukacji to mozesz gowno powiedziec bo rownie dobrze moze to byc hongkongonski emigrant w brylach bez nogi majacy srednia 5.9 znajacy slabo ang. .
Peace _/
@edit
pare faktow wplynelo ale mimo wszystko nie zmieniam mojej wypowiedzi.
Rampampam
06-02-2009, 16:50
Filmiku rzeczywiście nie obejrzałem (od dłuższego czasu nawet klienta Tibii na kompie nie mam...). Sugerowałem się wypowiedzią Xevez'a, wybacz. Ale 'tomba' pozostaje 'tombą'.
Oki. :) ale nie oceniaj mnie po błędzie w tibijskiej nazwie, lecz po półrocznej przerwie, mam prawo zapomnieć :(
Wursztlik
06-02-2009, 23:00
Edit: powycinane, co niesłuszne ; )
To po co hate'ujesz w dziale z filmami skoro ich nie ogladasz? :> Budujace kogos tak sobie kogos pobesztac. A co do 'Tomba' ,w jezyku ang nie ma na przyklad slowa 'dunno' a i tak uzywa go polowa tibi.
To poco hate'ujesz w dziale z filmami skoro ich nie ogladasz? :> Budujace kogos tak sobie kogos pobesztac. A co do 'Tomba' ,w jezyku ang nie ma na przyklad slowa 'dunno' a i tak uzywa go polowa tibi.
Słownik internautów
dunno
dunno = don't know (informal), "nie wiem"
Za ling.pl. Poza tym dunno to dość powszechnie (nie tylko w Tibii) używany rodzaj nieformalnego skrótu, jak gonna, wanna czy na przykład polskie 'ta?'.
I tak, lubię pohejtować : P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.