PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie Mozna Znalesc Maridy, licze, i bonebesty

Neo nix
22-12-2004, 12:47
Gdzie Mozna znalesc licze maridy i tak dalej nowe potwory prosze odpowiedzcie mi na te pytanie :baby:

Magus
22-12-2004, 12:53
Na daramie. W okolicach i podziemiach Ankrahmun.

Neo nix
22-12-2004, 12:58
Szukalem swoim pk charem palkiem
53 pallem i nie znalazlem prawie ze caly dzien tylko znalazlem dragi stone golemy acienty i blue djinn.
powiedz troszke dokladniej bulagam

Helixaw
22-12-2004, 23:31
Mógłby ktoś sprecyzować to miejsce? Też szukałem dzisiaj bone beast'a i nie mogłem znaleźć :(

Transparent Ghost
24-12-2004, 12:22
Nie jestem pewien ale chyba za tym teleportem można pare z tych potoworów znaleść.
http://members.lycos.co.uk/forumtibi/ts14.jpg
Oczywisicie to w ANK w kryptach w miescie jest.

Deaf Scream
24-12-2004, 13:42
a ja sie zapytam ...jak tam doszedles? bo jesli sie nie myle potrzebny jest klucz do drzwi..nier jestem pewien czy to to czy katakumby..ale skoro mowisz ze w ankh...przeslij mi na pw odpowiedz plz ;). tzn nie dokladnie skad itsd...tylko jak nalezy klucza szukac....bo nie chce psuc sobie zabawy...i na pw..bo modki moga to wziasc za spoiling jezeli tu chodzi o klucz

Keinim of titania
24-12-2004, 14:19
STWORKI SĄ w PODziemiach ank, poszukaj po teleportach i wokół maisata

ARCANICA:WADIM ALEXANDR'OS
LVL 4

ARCANICA RULEZ

Transparent Ghost
25-12-2004, 00:03
a ja sie zapytam ...jak tam doszedles? bo jesli sie nie myle potrzebny jest klucz do drzwi..nier jestem pewien czy to to czy katakumby..ale skoro mowisz ze w ankh...przeslij mi na pw odpowiedz plz ;). tzn nie dokladnie skad itsd...tylko jak nalezy klucza szukac....bo nie chce psuc sobie zabawy...i na pw..bo modki moga to wziasc za spoiling jezeli tu chodzi o klucz
Hah jakie było moje zdziwienie gdy okazało się że nie ma jusz tych drzwi !! 8o 8o 8o . A żeby przejść przez teleport słyszałem że trzeba zdobyć jakiś loot ze skarabeuszy ... :] (sam nie sprawdzałem).

Kirdian
25-12-2004, 03:11
Nowe stworki mozesz znalezc w kryptach ukrytych gdzies wokol Ankrahmun (podpowiedz: kop w piasku).
A co do teleportu to nie radze sie tam pchac. Bylem 2 razy po drugiej stronie i 2 razy bylo ciezko (za 1 razem spotkalem 2 behemoty a za drugim otoczyly mnie vampy, mumie, ghoule, scaraby, i crypt shamblery). Jesli ktos nie wie co jest za teleportem to i tak nie ma tam czego szukac, a ten kto wie to i tak sie zastanowi zanim pojdzie zdobyc ktoras z czesci helmu ;)

Jaszczur of Secura
25-12-2004, 13:22
A ja znam polozenie 2 grobowcow pod ziemia :):P a wy nie 8o :D

Wrazie gdyby ktos chcial sie dowiedziec msg in game:
Nitaheh
Secura

Olorion.
25-12-2004, 14:24
ja znam polozenie 7 grobowcow w ankr... tam spotkalem bonebeasty -.-

Arthus Drag'Tail
26-12-2004, 09:18
Czyli nowe potworki sa PACC only??
Jesli tak to szkoda, bo fajnie by bylo kiedys rozwalic licza itp. itd.