Pokaż pełną wersje : Argh!!Gdzie....
Ithelios
29-12-2003, 13:58
Gdzie mam expować??!Jestem palkiem na 15lvl(Isara)-skille 53/32 i mieszkam w Thais.Jednak od pewnego czasu mnie po prostu (Cenzura) bierze.Do mount sternum sie nie wybiore bo tam (Cenzura) po 3 ludzi na jednym respie kampi-cyce na południu thais tak samo!Identyczna sytuacja w podziemnym obozie cycków na polnocy thais.Na fibuli to (Cenzura) tyle (Cenzura) chodzi że roty biegają pojedynczo a i tak często respy są powybijane.A znalezienie żywego DSa graniczy z cudem-nie mówiąc o beholderkach.Jak kilka miesięcy temu prowadzilem rycka nie mialem takich problemow:(Dlatego pomozcie mi i podajcie jakies miejsca gdzie moglbym spokojnie poexpić.Gdzie nie będzie kampiących na respach ludzi!!
------
Edit by Gremlin
Możesz spróbować też na dwarfach (kopalnie dwarfów koło Thais) znajdziesz też tam kilka rotów.Tam też jest ruch jak wszedzie niestety... ale ostatnio jak byłem na górze cycków nie było źle , ludzi chyba 3-ech było na całej górze... :D
A i po co zakładasz nowy temat dołącz już do rozpooczętych. Ostatnio widziałem teat " Gdzie expić ja wam powiem..." przeczytaj go uważnie i tam się dołacz jakby były jakieś niejasności :P
Pozdrowienia
Ja polecam ghule pod Ab. Sam tam druidem expowalem ... a mój kolega pallem (~20 lvl) ladnie tam tez expa bije ...
Niby tylko dwa respy ghula ale dość szybkie, poza tym jeszcze troche szkieletów, slimów i takiego łatajstwa ...
1. Szukac samemu, jesli pytasz sie kogos to o zaklad ze bedzie tam wiecej ludzi.
2. U dwarfow tez jest spokuj, tylko trzeba zejsc troche nizej (raczej niewykonalne na 15 lvl).
3. Prosze nie przeklinac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.