Pokaż pełną wersje : W czasie savingu... :)
Robilem ten fake szybko takze wiec nie udal mi sie zabardzo w przyszlosci bedzie lepszy.. :) O wiele lepszy. :) A ten to taki sobie.. :]
http://img137.exs.cx/img137/7418/mapka0mq.gif
@up
Kapnij sie -.-'
@fake
Ladny fake, nie ta czcionka, ale pomysl fajny :P
Fejczek taki sobie....czcionka troche nie ta ;) Najfajniejsze fake'i to historie xx lub czegos tam ;) Bo jeden taki to raczej srednio :)
Danuneko
22-12-2004, 17:09
1.czcionaka zła
2.średni pomysł
3.średnie wykonanie
a więc ogólnie średnio
nawet spoko ... ale nie umywa się do poprzednich (z tibia.de) faków "z save", gdzie cyce grały w karty a demon ... hehe ...
Więc pomysł za***isty:) ale czcionka zła... reszta spoko, szkoda, że tylko 1 fake.... ale licze, że w przyszłości nie będziesz tak zabiegany i zrobisz pożądnie.... a co do tego, że faki z tibia.de z demem i cyckami są lepsze powiem więcej.... SĄ THE BEŚCIARSKIE:D:D:D
Pomysł git tylko gorzej z wykonaniem :) Ale ogółem 7/10 :]
Vanhelsen
22-12-2004, 18:49
nice (www.tibia.pl)
johnnny_b
22-12-2004, 22:19
no na loozie :D
hehehehe
nice nice
O co chodzi?
br?
fajny fuck :D
zrob wiecej plxplx
Znalazłe jeden bład w gadce Gm. On pisze żeby sie zbierac bo serwer wlaczamy
Znalazłe jeden bład w gadce Gm. On pisze żeby sie zbierac bo serwer wlaczamy
O to chodziło -.- Orc miał atakować ludzi po włączeniu ale chciało mu sie lać
Thimburd
28-12-2004, 14:50
ROTFL
Nice fak.
Pomysł: 9/10
Wykonanie: 6/10
Prechcik
30-12-2004, 15:46
Nice , Nice ...
pomysł 10/10
Wykonanie 9\10
Off topic:Co do czcionki to jak np. w paincie chce zrobić z obramką czarną to się nie da :/ plx help
Czego chcecie.. fajne jest.
Trudno to wytlumaczyc, ale ta 'prostota' właśnie dodaje klimatu. To tak samo jak z tymi krótkimi dwuwersowymi dow****mi. :)
Fajne.
Sir Patologia
30-12-2004, 18:00
@Topic
Pomysł fajny 9/10
Wykonanie może byc tylko to nie ma być Veranda tylko Tahoma 8/10
Ogólnie 8+/10
---------
@Offtopic
Prechcik załatw sobie porządny program graficzny lub rób ręcznie. (Polecam 1 opcje)
Teronir II
30-12-2004, 18:27
Fake jest Looz =] ma kilka błędów jeden z nich to zła czcionka, a drugi to to, że w tibii nie ma polskich znaków typu ,,ą'', ,,ę'' z wyjątkiem ,,ó'' =] a po za tym jest good =] B) rob wiecej a beda lepsze ;) See Ya !
mogles tylko zamiast "gm pipa" dac cos mniej obrazajocego
a oprocz tego to tylko czcionka itp
A dlaczego nie podoba Ci sie GM Pipa i dlaczego to takie obrazające, a pozatym kogo to obraza Gma? Pipa ? Cos Ci sie pomylilo :/
cos mi sie chyba nie pomylilo pozatym co chcial bys aby cie nazywali oo pipa leci ...
lolz... fajne pomysl mi sie podoba, tylko tczcionka troche inna jest ale spox.
pomysl 10/10
wykonanie 8/10 :D
Najfajniejsze fake'i to historie xx lub czegos tam ;) Bo jeden taki to raczej srednio :)
Najfajniejsze to historie xxx!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.