Pokaż pełną wersje : Inne Gdzie Ci Moderatorzy!!!!!!
Pelno wirusow, keyloggerow na forum a modkow niii ma zagineli w akcji albo sami sieja te keyloggery zeby utrzymac tibia.pl xDDD (teoria spisku)
Wezcie sie do roboty i dajcie mu bana na IP czy cos bo to robi sie zalosne, denerwujace i budzi niechec do tej strony!!!!
Dokładnie, moderatorzy bardzo się obijają w tej sprawie. To samo ostatnio się dzieję na tibia de. Zgłosić na policję jednego, drugiego, to się odechce dzieciom takich zabaw.
Gdzie Wy to widzicie ? :o
Ja tam jedynie keylogger'y [czy jak tam się pisze] czasami widuję a tak to nic innego. :confused:
Skylanek_95
07-02-2009, 17:05
zgadzam się z postem @up ale nasi moderatorzy są zbyt leniwi żeby wykonać telefon na 997 albo napisać raport chociażby przez neta ;D
tesz sie skadzam. kcie som te moteratorzy?. wrzyscy powini doztac za to baniszed
Przykład komu pierwszemu dacie bana -.-
No ale też się podpisuje pod prośbą o banowanie od razu jak będzie key albo wirusek bo to się robi nudne co teraz się robi... przykład:
248 hacked(czy który tam nawet dziś był)
zdjęcie do key'a
I jak tu sobie oglądać filmiki... jak nie wiesz czy nie zostaniesz hakniety za 10 minut ;/
Takie jest moje zdanie w większości użytkowników forum....
Proszę o podpisywanie się pod petycja...(tylko nie typu :Kikuś data dołączenia 7.02.2009 Ty jesteś głupek i żadnych kejów nie ma na forum czy podobne)
szkapamujwruk
07-02-2009, 17:20
zara wieszok zrobi karanie ; /
placz smutek i bol bedzie
;[
Ciekawe to jest, za przeklinanie albo napisanie czegos o botach dostalem ostrzezenie w krotkim czasie. Tu jest burdel dzis jakiego dawno nie bylo i cisza? Albo wyjebac moderatorow [skoro ich nie ma, kiedy sa potrzebni] albo przydzielic uprawnienia komus, kto jest czesciej na forum. Tlumaczenie sie, ze macie swoje zycie itp. jest nie na miejscu. Dostales uprawnienia to teraz kasuj tematy. Nie pasuje wam - rezygnacja.
Dostane pewnie ostrzezenie za "obraze" ale jakos sie nie przejmuje. Wiem, ze moge liczyc na szybka decyzje przynajmniej w takich sprawach.
No i bardzo dobrze ze dostales warna za przeklinanie, bo tu sie kurwa, nie przeklina!
Właśnie Fikusna_zaba dała do każdego filmu key więc nie radze ściągać i co mamy tak żyć ?? Zamiast ktoś coś z tym zrobić...aaaa zapomniałem że oni cały czas grają i na forum są od 7:00-8:00 (jak jeszcze wszystkie nooby śpią albo grają) 23:00-24:00 i jak wszyscy grają bo Polacy już śpią ;/ (to samo co do noobów :/)
Nie pasuje wam - rezygnacja.Gorzej jak od ponad pół roku nie można się doprosić u administracji o zwolnienie ze stanowiska i trzeba słuchać narzekania userów na niepracujących moderatorów. Tak, tak moi mili - na forum jest jedynie trzech moderatorów (których powinniście sami wiedzieć, bo pewnie warna czy dwa złapaliście od nich), reszta dawno zrezygnowała z pracy, tylko bosalek nie przeniósł nas do ex-modów.
Angerfist
07-02-2009, 17:47
ej Bosal dam ci plejt armor jak zrobisz mnie modem oksa oksa ?
No to namasował(dużo zrobił) w usuwanie tematów
Modki mają czas na rozdawanie warnów za byle co, np drobne przekleństwa, ale żeby ..rwa wyjebać ten jebany spamowski team wyłudzaczy kont to nie ma czasu... może czas na nabór kogoś bardziej odpowiedzialnego? Na pewno znalazło by się wiele userów godnych tego stanowiska ;)
Zabanicjowany
07-02-2009, 18:30
Jak moderatorzy działają to jest źle, jak nie działają też jest źle. A co do keyloggerów to czy tak trudno jest poznać po linku i rozszerzeniu, że to key? Poprostu niech pierwsza osoba która odwiedza taki temat napisze, że key lub wirus, a reszta niech nie odświeża tematu bo utrzymuje się na pierwszej stronie i jest to bez sensu.
Gorzej jak od ponad pół roku nie można się doprosić u administracji o zwolnienie ze stanowiska i trzeba słuchać narzekania userów na niepracujących moderatorów. Tak, tak moi mili - na forum jest jedynie trzech moderatorów (których powinniście sami wiedzieć, bo pewnie warna czy dwa złapaliście od nich), reszta dawno zrezygnowała z pracy, tylko bosalek nie przeniósł nas do ex-modów.
Jak moga nie narzekac skoro jest was tylko 3? Nie dziwie sie :/ Jak tak dalej bedzie to cale forum zamieni sie w bagno, i to szybko. Wymyslcie cos poki jest mala kaluza.
Angerfist
07-02-2009, 18:34
Jak moga nie narzekac skoro jest was tylko 3? Nie dziwie sie :/ Jak tak dalej bedzie to cale forum zamieni sie w bagno.
to forum już dawno stało się bagnem.
early days back blz
Moze wybierzcie kilku ludzi, ktorzy sie nadaja, i dajcie im uprawnienia. Ofc jesli tacy sa.
Tak, tak moi mili - na forum jest jedynie trzech moderatorów
Przypuszczam, że samemu zdziałał bym więcej od nich. Obecni moderatorzy są jak Straż Miejska. Nie robią prawie nic pożytecznego. Co najwyżej denerwują ludzi.
Myślę, że samemu zdziałał bym więcej od nich. Obecni moderatorzy są jak Straż Miejska. Nie robią prawie nic pożytecznego. Co najwyżej denerwują ludzi.
Nie chodzi o to, kto wg siebie by zdzialal wiecej, ale kto ma troche wiecej mozliwosci i czasu. Nie mowie tu o siedzeniu 24h na forum ale 3 osoby to za malo. Ktos starszy, student na przyklad, niektorzy maja malo zajec, duzo siedza w domu. Wiem bo sam jestem studentem. Sprobujcie cos wymyslic, Rothes skoro zyjesz jeszcze to cos zrob. ;)
ZapodajMuze
07-02-2009, 18:45
Niech zrobia poprostu tak ze osoba musi byc miecha na forum zeby zrobic temat , i po krzyku.
@Rothes
Tak szczególnie Ty, walisz warny za głupie rzeczy typu, przekleństwo gdzie takich jest bardzo dużo i tym się nie należy przejmować, a keyloggery w filmach są i to codziennie po 5 jak nie więcej, albo głupie tematy typu jak włączyć Tibie bo mi myszka nie działa.
@Topic
Jak był Tompior i Wieszok to płakaliśmy ( bo owszem pracowali ale jak debile kasowali to co nie trzeba), jak nie ma to też płaczemy. Jebnięte społeczeństwo.
Rothes skoro zyjesz jeszcze to cos zrob. ;)Wybacz, ale nie mam uprawnień administratora, więc nic sam nic nie wskóram. A bosal po prostu na cały team leje.
Moja rada? Znajdźcie sobie lepsze forum, bo tej strony na pewno nic dobrego nie czeka (co zresztą można zauważyć od dawna).
@Rothes
Tak szczególnie Ty, walisz warny za głupie rzeczy typu, przekleństwo gdzie takich jest bardzo dużo i tym się nie należy przejmować, a keyloggery w filmach są i to codziennie po 5 jak nie więcej, albo głupie tematy typu jak włączyć Tibie bo mi myszka nie działa.Zrozum myszko, że nie wszystkie skasowane tematy są widoczne dla userów. Tak w ogóle to mamy nakaz kasowania w ten sposób jedynie tematów z keyloggerami, ot tak w razie czego, gdyby jednak potrzebny był dowód (co i tak się nigdy nie wydarzy) - reszta powinna być wywalana hardem. No ale czasem moderator też ma chęć pokazać, że istnieje, więc usuwa temat pozostawiając po nim widoczny ślad. Anyway nie Tobie oceniać ile i co robiłem, bo jako zwykły user nie widzisz nawet 75% efektów pracy moderatorów, a od bardzo długiego czasu jak gdzieś walnę warna lub coś skasuję to jedynie z litości, bo powtarzam, że od dawna tu nie moderuję.
P.S. Rozumiem, że ta cała wrogość to za tego drobnego warna "zły dział"...?
Nokiasymbian
07-02-2009, 19:15
Dajcie mi moderatora to będę szybciutko kasował tematy z keyloggerami , w większej części mojego pobytu w domu jestem na forum więc z wywiązywaniem się z obowiązków nie było by problemów , pewnie sam bym sobie z wszystkim nie poradził ale myślę że gdyby znaleśc jeszcze jednego usera do tej funkcji forum na pewno chociaż trochę by polepszyło się. Ja mógłbym zajmowac się działami : ,,inne'' ,,filmy'' ,,zdjęcia'' i w ,,owionie''
Pozdro
Wybacz, ale nie mam uprawnień administratora, więc nic sam nic nie wskóram. A bosal po prostu na cały team leje.
Moja rada? Znajdźcie sobie lepsze forum, bo tej strony na pewno nic dobrego nie czeka (co zresztą można zauważyć od dawna).
Zrozum myszko, że nie wszystkie skasowane tematy są widoczne dla userów. Tak w ogóle to mamy nakaz kasowania w ten sposób jedynie tematów z keyloggerami, ot tak w razie czego, gdyby jednak potrzebny był dowód (co i tak się nigdy nie wydarzy) - reszta powinna być wywalana hardem. No ale czasem moderator też ma chęć pokazać, że istnieje, więc usuwa temat pozostawiając po nim widoczny ślad. Anyway nie Tobie oceniać ile i co robiłem, bo jako zwykły user nie widzisz nawet 75% efektów pracy moderatorów, a od bardzo długiego czasu jak gdzieś walnę warna lub coś skasuję to jedynie z litości, bo powtarzam, że od dawna tu nie moderuję.
Widać prace moderatorów uwierz widać, nie jestem do Ciebie nastawiony wrogo, a ten warn szczególnie nic do tego nie ma bo dostałem go słusznie, temat zrobiłem na szybko i dla jaj ;p.
ZapodajMuze
07-02-2009, 19:19
Wybacz, ale nie mam uprawnień administratora, więc nic sam nic nie wskóram. A bosal po prostu na cały team leje.
Zrozum myszko, że nie wszystkie skasowane tematy są widoczne dla userów. Tak w ogóle to mamy nakaz kasowania w ten sposób jedynie tematów z keyloggerami, ot tak w razie czego, gdyby jednak potrzebny był dowód (co i tak się nigdy nie wydarzy) - reszta powinna być wywalana hardem. No ale czasem moderator też ma chęć pokazać, że istnieje, więc usuwa temat pozostawiając po nim widoczny ślad. Anyway nie Tobie oceniać ile i co robiłem, bo jako zwykły user nie widzisz nawet 75% efektów pracy moderatorów, a od bardzo długiego czasu jak gdzieś walnę warna lub coś skasuję to jedynie z litości, bo powtarzam, że od dawna tu nie moderuję.
Ja cie nie lubie bo mi dales bana na miecha za to ze w temacie gdzie bylo 20 postow spamu wkoncu odpowiedzalem noobkowi jak sie wlacza mc . Ofc to nie te konto .
@2up
Przez pierwszy miech nie wiatpie zeby tak bylo ale pozniej zobaczylbys wady . Moderatorow powinno byc 30 .
Nokiasymbian
07-02-2009, 19:28
up
może i masz troche racji ale wątpię żeby wejście na forum , następnie w temat luknięcie że w linku jest keylogger/link jest podmieniony , skasowanie go było by za trudne dla mnie ;p Jest to chwila roboty a forum bez tych wszystkich keyloggerów było by o wiele lepsze mi czy kliknę raz czy 10 razy myszką różnicy nie robi ale jak widac obecnym moderatorom tak.
Sorry że nie piszę ,,ci'' ale Vista jest zwalona i coś się pierdzieli.
Zabanicjowany
07-02-2009, 20:28
up
może i masz troche racji ale wątpię żeby wejście na forum , następnie w temat luknięcie że w linku jest keylogger/link jest podmieniony , skasowanie go było by za trudne dla mnie ;p Jest to chwila roboty a forum bez tych wszystkich keyloggerów było by o wiele lepsze mi czy kliknę raz czy 10 razy myszką różnicy nie robi ale jak widac obecnym moderatorom tak.
Sorry że nie piszę ,,ci'' ale Vista jest zwalona i coś się pierdzieli.
Gdybym był adminem to moda byś nie dostał. Widać, że noobisz.
Ale spokojnie można dać m.in. Slythii która się na tym zna i jest moderatorką hunted.pl i jeszcze kliku innym osobom które są kilka lat na tym forum. Wybory były to wybrali tylko 3 osoby, według mnie o 7 za mało.
ad ilosc moderatorow:
Duze forum wymaga skoordynowanej pracy sporej grupy moderatorow, narzekanie wam nic nie da tak dlugo jak z gory nie przyjdzie decyzja o posprzataniu gowna, wiec zakladanie tematow mozecie sobie darowac.
ad keyloggery:
95% tematow z filmami zakladanych przez ludzi ze stazem krotszym niz pol roku konczy sie tym, ze w 2-3 poczatkowych postach ktos kopiuje link na wypadek podmiany. Poza tym kazdy, nawet sredniointeligentny uzytkownik, powinien sprawdzac na pasku przegladarki url z linka zanim w niego kliknie. Jesli tego nie robi, powinien sie doedukowac w kwestii bezpieczenstwa wlasnego komputera, Tibia.pl za to nie odpowiada a imho w sumie nie jest to glupia metoda wymuszenia na ludziach samodzielnosci i odpowiedzialnosci za glupote.
Dziecinada z keylogerami w plikach .com nie jest zlawiskiem tylez groznym, co w*****ajacym. Staram sie takie tematy sukcesywnie usuwac, tyle ze nie mam wystarczajaco duzo czasu zeby wszytkie ogarnac.
gdyby jednak potrzebny był dowód
u mnie wyglada to tak:
keylogger -> perm ban -> skasowanie _wszystkich_ postow.
Keylogerow nikt nie wrzuca przypadkiem, w uzasadnionych sytuacjach ( np konto zalozone w 2004, ostatnia aktywnosc 2 lata temu a tu nagle ktos wrzuca KG ) moge dac miesiecznego bana, moze ktos sie zalogowal na konto w kafejce i jakies dzieci robia mu brzydki kawal. Miesiac bez konta przezyje. Wszystkie inne manifestacje debilizmu -> perm ban i kasacja postow. Przez 5 lat nikt sie nie zwrocil z odwolaniem.
Ale można zrobić inaczej np:
z jednego ip nie może być 2 kont
trzeba aktywować konto przez pocztę
Pomysłów jest dużo tylko wykonanie ;/ już gorzej :(
Dla mnie post zawierający bluźnierstwo, kłótnie, robi o wiele mniej zamieszania i nerwów niż temat z keyem. Moderatorzy takie posty kasują szybciutko, a taki temat z keyem widnieje długo. Powinien być przeprowadzony odpowiedni nabór moderatorów odpowiedzialnych TYLKO za dział filmów, w reszcie działów by miał takie same uprawnienia jak zwykli użytkownicy, a w dziale filmy by robił porządki. Na takie miejsce napewno by się znalazły osoby, bo są i tacy którzy zaglądaja tylko i wyłącznie w dział filmy...
Ja cie nie lubie bo mi dales bana na miecha za to ze w temacie gdzie bylo 20 postow spamu wkoncu odpowiedzalem noobkowi jak sie wlacza mc
Wiem, że moja wypowiedź będzie istnym kamikaze, ale raz się żyje ; /
Kiedy inni dostali bana na miesiąc za kilka postów spamu, ja w tym samym czasie dostałem perma za dwa wyrazy i jedną emotkę. Cóż, życie.
Teraz staram się nie zachowywać jak idiota, chociaż stawiam na to, że i tak za 5min zostanę zbanowany ; /
Pozdrowienia dla Rothesa.
babcia666
07-02-2009, 22:14
Bądź co bądź, paru moderatorów (czy kiedyś czy dziś) daje i dawało warny za głupoty, np. klnięcie, gdzie połowa użytkowników zarzuca ku*wami i ch*jami na okrągło.
Inna sprawa, czemu by nie zrobić rekrutacji do modków?
Zresztą... to i tak nie ma sensu, czas szukać innego forum. Z takiego bagna nawet Chuck Norris nie zrobi ogrodu.
3 moderatorów? Tutaj powinno być moderatorów ze 300. Pół forum by poleciało, gdyby ktoś się wziął do roboty i usuwał każdy post niezgodny z regulaminem (np. moje ;))
Inna sprawa, czemu by nie zrobić rekrutacji do modków?
Jeśli Administracja uzna, że dany user spełnia wszystkie wymogi bycia Moderatorem, to sama się z tym do niego zgłosi. Niemniej jednak, Administratorzy usiłują przekonać użytkowników, iż wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najśmieszniejsze, sami w to wierzą.
Tentotrix
07-02-2009, 23:15
to forum już dawno jest martwe S: sad but true.
Jeśli Administracja uzna, że dany user spełnia wszystkie wymogi bycia Moderatorem, to sama się z tym do niego zgłosi. Niemniej jednak, Administratorzy usiłują przekonać użytkowników, iż wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najśmieszniejsze, sami w to wierzą.
Miśku administrator to już od dawna ma wyjebane na tą strone i forum. Matkus mi tłumaczył.
semilunaris
07-02-2009, 23:24
'Gdzie Ci moderatorzy!'
Ja wiem gdzie, w Polsce.
@temat: Jak chceta rekrutacji modów to róbta. Tylko potem nie kwiczta.
@Vil oraz Esprit: true, true _/
Dawidek_of_Secura
07-02-2009, 23:25
Bys rothes keye usuwal a nie zajmujesz sie gownami
3 moderatorów? Tutaj powinno być moderatorów ze 300. Pół forum by poleciało, gdyby ktoś się wziął do roboty i usuwał każdy post niezgodny z regulaminem (np. moje ;))
A na ich czele król Leonidas :P
@topic
Co do słów Rothesa to zgadzam się z nim. Wymagacie rzeczy kolosalnych typu usuwanie każdego posta czy tematu z keylogerem, usuwanie spamu etc. Nie ma osób idealnych, na pewno nie możecie o sobie powiedzieć, że nie spamowaliście nigdy, czy karmili trolle. Ja śmiało stwierdzam, że za spam miałem już kilka ostrzeżeń i nie płacze. Co do samego pytania zawartego w temacie odpowiedzi już zostały udzielone przez samych moderatorów, więc nie widzę sensu by ten temat był dalej otwarty.
'Gdzie Ci moderatorzy!'
Ja wiem gdzie, w Polsce.
@temat: Jak chceta rekrutacji modów to róbta. Tylko potem nie kwiczta.
@Vil oraz Esprit: true, true _/
Dziecko wyjdź z tąd, tu się toczą poważne dyskusje, a nie powód do kpin.
Powinno być tak że jak zakładasz nowy temat to nie pojawia się od razu na stronie tylko czeka na akceptacje jakiegoś modka i jeśli przejdzie to się pojawia na forum może i by czasem długo to trwało zanim jakiś mod by wpadł ale syfu by już nigdy nie było i tak samą z edycją postów które by czekały na akceptację ...
ZapodajMuze
08-02-2009, 01:38
Bys rothes keye usuwal a nie zajmujesz sie gownami
Nie wiem czemu ale rozsmieszyl mnie ten post.
Nie pucując się do nikogo uważam, że na każdy dział powinno przypadać 2-3 moderatorów, którzy będą się tylko i wyłącznie nim zajmować. Ja na tym podforum siedze od 3 lat, jak i niektóre osobniki które dokłądnie znają zasady tu panujące. Przez ten cały czas były setki fighterów, którzy próbowali coś zrobić, wybić się czy pokazać. Przez te 3 lata nie tylko ja, ale pare innych osób walczyło z modkami. Modków nie ma, fighterów nie ma, zostali tylko nieliczne osoby dzieki ktorym te forum zyje, wiec ja uwazam ze bosal powinien przynajmniej na dzien wytrzezwiec, skleic aktywnosc uzytkownikow i zastosowac zasade 3modow/dział.
-jest pozno jak na mnie i ta forma wypowiedzi jakos troche smierdzi, ale nie mam teraz juz sil na pimowanie tego
Dawidek_of_Secura
08-02-2009, 10:14
Nie wiem czemu ale rozsmieszyl mnie ten post.
To nie jest smieszne to jest ZALOSNE :/
Moj post byl specjalnie tak napisany zeby sprawdzic dzialalnosc moda, warna za trolling mi dal ale juz tematow z keyloggerami nie usunal :/
Ja nie wiem co wy się teraz uczepiliście Rothesa, jakbyście zauważyli w jego podpisie, to już nie moderuje, więc darujcie sobie jazde po nim. Mnie bardziej smuci to jak mod się przyczepia do tematu typu Nerana SS akurat w którym pisze, albo Only Harmonia, kompletnie nie zna sytuacji a daje warny, zamyka temat itp. To samo tyczy się postów bez zdjęć w temacie, to jest kompletny kretynizm, zazwyacz to ten temat służy do przekazywania wieści, wydarzeń z danego świata więc dlaczego za to lecą warny. Aha i proszę o zamknięcie tematu Nerana SS bo my mamy tradycje, że robimy kłótnie, zadyme i chcemy żeby temat był zamknięty a potem robimy nowy xD.
Vasudanin
08-02-2009, 11:07
Powinno być tak że jak zakładasz nowy temat to nie pojawia się od razu na stronie tylko czeka na akceptacje jakiegoś modka i jeśli przejdzie to się pojawia na forum może i by czasem długo to trwało zanim jakiś mod by wpadł ale syfu by już nigdy nie było i tak samą z edycją postów które by czekały na akceptację ...
Przy modzie raz na dzień? :D
Zauważyłem, że Moderatorzy znaleźli sobie wymówkę; "Nie mam czasu". Wobec tego niech któryś z nich nam wyjaśni pewien paradoks. Dlaczego zaraportowane tematy niekiedy czekają nawet 2 dni, pomimo tego, że te obiboki są online i wchodzą na forum nawet kilka razy dziennie? Czy to nie najwyższy czas, aby ich wyrzucić?
Skoro kierowanie forum przewyższa Administrację, to znaczy, że powinna się ona poważnie zastanowić nad zamknięciem go, tudzież nad wybraniem kompetentnych osób na swoje stanowisko, nie mówiąc o moderatorach (aktywnych), których zachowanie jest zwyczajną kpiną. Sam jestem moderatorem na innym forum (dwadzieścia razy bardziej rozbudowanym niż to) i muszę przyznać, że nasza zaledwie kilkunasto osobowa ekipa spełnia swoją rolę, bez trzymania za mordę. Nie jest to nic, co wymagało by jakichś szczególnych umiejętności. Wątpię, czy da się być na tyle ułomnym, żeby tego nie ogarniać, a tutejsza wąsko pojęta ekipa moderująca zasłania się właśnie tym argumentem.
Dobry przykład teraz zobaczymy czy skasują. Jakiś kretyn robi tematy Musisz to mieć a Tompior Online.
Dlaczego zaraportowane tematy niekiedy czekają nawet 2 dni, pomimo tego, że te obiboki są online i wchodzą na forum nawet kilka razy dziennie?
Jesli chodzi o mnie to z reguly jestem online na forum od rana do poznej nocy, bo nie wylaczam ani kompa ani przegladarki przy wychodzeniu do pracy albo na uczelnie. Nie wiem jak inni.
Dobry przykład teraz zobaczymy czy skasują
poszlo.
Powinno być tak że jak zakładasz nowy temat to nie pojawia się od razu na stronie tylko czeka na akceptacje jakiegoś modka
Przy 300 moderatorach moze nie zatkaloby to forum. Przy 3 - jak najbardziej.
Właśnie widać przewagę forum tibia.org.pl na tym.
Jednym powodem dlaczego tu zaglądam(myślę ,że i inny) jest to forum z filmami , ponieważ na org.pl to podforum marnie się rozwija.
Właśnie widać przewagę forum tibia.org.pl na tym.
Jednym powodem dlaczego tu zaglądam(myślę ,że i inny) jest to forum z filmami , ponieważ na org.pl to podforum marnie się rozwija.
Lol, fajnie masz, zmień podpis bo Ci się chyba coś popierdoliło było 123 lata zaborów.
Gorzej jak od ponad pół roku nie można się doprosić u administracji o zwolnienie ze stanowiska i trzeba słuchać narzekania userów na niepracujących moderatorów. Tak, tak moi mili - na forum jest jedynie trzech moderatorów (których powinniście sami wiedzieć, bo pewnie warna czy dwa złapaliście od nich), reszta dawno zrezygnowała z pracy, tylko bosalek nie przeniósł nas do ex-modów.
W takim razie może najwyższy czas zrezygnować z tej strony i zrobić ją od nowa pod innym adresem dając pozycje Administratora wiecej niż jednej osobie? Ta strona tonie i to bardzo szybko. Wielka czesc informacji jest nieaktualna, na forum panuje nieład. Najprostrzym i najmniej inwazyjnym sposobem bedzie dac umrzec tej stronie naturalnie.
Oczywiscie trzebaby bylo zorganizowac nowy (całkiem nowy!) team moderatorow. (ci dotychczasowi zrobili sie zbyt butni i zaklamani w tym co robia).
" gdzie sie podzialy tamte przywatki..."
W takim razie może najwyższy czas zrezygnować z tej strony i zrobić ją od nowa pod innym adresem dając pozycje Administratora wiecej niż jednej osobie? Ta strona tonie i to bardzo szybko. Wielka czesc informacji jest nieaktualna, na forum panuje nieład. Najprostrzym i najmniej inwazyjnym sposobem bedzie dac umrzec tej stronie naturalnie.
Oczywiscie trzebaby bylo zorganizowac nowy (całkiem nowy!) team moderatorow. (ci dotychczasowi zrobili sie zbyt butni i zaklamani w tym co robia).
Tibiaspy.com <znaczki>
"Gdzie Ci moderatorzy?"
W dupie
TEn temat to spam zalozony przez 12 latka(potwierdzone)
Forum jest dla wszystkich, ale krytykowanie zalozycieli go przez takich niewdziecznych gowniarzy to przesada.
dzieci nie umiejacy spojrzec na rozszerzenie placza i narzekaja choc nigdy nie stworza forum o tak licznej popularnosci jak to. Jestescie niewdziecznikami tyle wam powiem.
Obejrzyjcie sobie film Bruce Wszechmogący. Nie po to zeby sie posmiac, ale wybiagnijcie z niego lekcje, zauwazcie moral jaki ma na celu ten film przedstawic. Moze to zmieni wasz poglad na temat forum o bardzo licznej popularnosci wsrod polakow grajacych w tibie jak i niektorych zagranicznych ludzi.
75% 15 stoaltkow majacych szanse stworzyc wlasny plik do wyludzania konto by go zamiscila na popularnym forum. Popularnosc rani to forum dlatego trzeba z takimi 15 stolatkami walczyc, ale to nie jest prosta sprawa na zasadzie ctrl+c ctrl +v
Instynkt
08-02-2009, 18:16
Heyah
... stara dobra tibia.pl ... i ... starzy dobrzy moderatorzy tibii.pl ...
Poza wieksza iloscia nieaktywnych modkow nic sie nie zmienilo =]
Pozdrowienia modki ^^'
PS @ Rothes ... jak zalezy Ci na przeniesieniu to postaraj sie o to (tak jak Ja) hehe [smiech na sali]
PeZet Dr. =]
Informacja do wszystkich:
W moim przypadku jest juz po sesji dlatego znowu sie biore do roboty. Tak, nareszcie mam czas. Mam nadzieje, ze fala banow was zadowoli ;P
Zabanicjowany
08-02-2009, 20:49
Informacja do wszystkich:
W moim przypadku jest juz po sesji dlatego znowu sie biore do roboty. Tak, nareszcie mam czas. Mam nadzieje, ze fala banow was zadowoli ;P
Przeżyłeś sesję? :O <twardziel>
Przeżyłeś sesję? :O <twardziel>
Czy on wygląda na żywego?ironia
No nareszcie ktoś się bierze do roboty
dajcie mu bana na IP
Pomyśl... zmienne IP
Zastanawiam się, czemu moderatorzy na konkurencyjnej stronie tibia.org.pl potrafią zadbać o ład i porządek na forum. Tam cała kadra jest zgrana.
Torg <3
Vasudanin
08-02-2009, 21:45
Zastanawiam się, czemu moderatorzy na konkurencyjnej stronie tibia.org.pl potrafią zadbać o ład i porządek na forum. Tam cała kadra jest zgrana.
Przecież torg, gdyby nie boty i ots'y napewno byłby "lepszą" stroną fanowską.
@down
Według niektórych, to właśnie dzięki temu torg jest "gupi", więc można powiedzieć, że lepiej nie poruszać tego wątku.
Przecież torg, gdyby nie boty i ots'y napewno byłby "lepszą" stroną fanowską.
Według niektórych, właśnie dzięki temu TORG jest w pewien sposób lepszy.
semilunaris
08-02-2009, 22:18
Z racji, że temat nadal aktualny:
http://www.youtube.com/watch?v=HZMmv7sbENc
Mężczyźni to również moderatorzy. Indżoj.
(Nie dostałem jeszcze warna ;_; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.