Pokaż pełną wersje : Lagi na expie ..
Witam wszystkich .. na wstepie pisze ,ze szukalem odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi ...
Moj problem polega na tym ,ze gdy siedze w dp albo ogolnie sobie gdzies laze wszystko jest ok.. ale gdy pojde na piraty dostaje takie lagi ,ze czasami nie moge dogonic marudera ...
niewiem co jest tego przyczyna ,ale jest to bardzo irytujace ...
Prosze o wyrozumialosc i z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi...
Litin_Kaire
07-02-2009, 20:05
Napisz jeszcze z czego masz internet ;>
Gadzixor
07-02-2009, 20:18
Napisz jeszcze z czego masz internet ;>
Z kabla? xD
Lagi moze masz dlatego, że na expowisku jest dużo potworów.
Litin_Kaire
07-02-2009, 20:36
Zbyt mądry to widzę że nie jesteś..
Możliwe, że masz zbyt mało fps..
Możliwe, że masz problem z internetem.
Różnie to bywa.
Gadzixor
07-02-2009, 20:53
@up: kto, ja? Ku**a intelektualista się znalazł. Nie mozna juz napisac czegos głupiego w poście . ?
Co do ilości osób/potworów na danym obszarze to moze być prawda. Jezeli na małym obszarze jest full playerów/mobów to jak ktos ma neta za 10 zł to ma laga.
Mała ilość pamięci RAM ;), mimo że tibia wygląda źle to przy 256MB pamięci na starym kompie bardzo mi lagowała...
@up: kto, ja? Ku**a intelektualista się znalazł. Nie mozna juz napisac czegos głupiego w poście . ?
Co do ilości osób/potworów na danym obszarze to moze być prawda. Jezeli na małym obszarze jest full playerów/mobów to jak ktos ma neta za 10 zł to ma laga.
A co, komika ktoś zamawiał?
W depo chyba można mieć większe lagi z powodu graczy niż potworów nie? X_x
Gadzixor
07-02-2009, 21:48
@up: a co ja napisałem. W depo - playerzy, na expowisku - moby.
Pozdro600
No ale chyba lagów można dostać bardziej od tego, jak na screenie jest dużo playerow a nie mobów... Na candii jak tylko sie wejdzie do dp to laguje...
Zbyt mało FPS,ot problem też tak miałem ;> albo samo przejdzie albo "dokup ramu" ?
neopostman
08-02-2009, 04:18
Powiem jedno- jeśli masz radiówkę, to w zasadzie nic nowego, problem lagów i kicków jest w tym systemie standardowy ; P. Co do mobów i ludzi w depo- bullshit muthafucka.
Internet to Neostrada 1343mb a Ram w kompie 2Gb
nigdy nie mialem problemow z tym internetem i bardzo go sobie chwale .. ale wlasnie od jakiegos czasu mam ten porblem..
neopostman
08-02-2009, 09:51
Internet to Neostrada 1343mb a Ram w kompie 2Gb
nigdy nie mialem problemow z tym internetem i bardzo go sobie chwale .. ale wlasnie od jakiegos czasu mam ten porblem..
no to nadal może być mnóstwo powodów : d. Sprawdź, czy nie masz zablokowanych portów, upewnij się, czy podczas gry przypadkowo nie włącza się jaki program, który zwalnia transfer, przeskanuj komputer, zresetuj router i przywróć ustawienia fabryczne etc etc etc.
@ edit
i radzę podczas gry zredukować ilość włączonych programów.
Powiem jedno- jeśli masz radiówkę, to w zasadzie nic nowego, problem lagów i kicków jest w tym systemie standardowy ; P. Co do mobów i ludzi w depo- bullshit muthafucka.
Przez moby napewo bullshit muthafucka, ale przez graczy nie.
Hmmmmmmm, nie chodzi mi o to, że ma lagi na expie przez to, że duzo ludzi jest w dp ;o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.