Pokaż pełną wersje : Inne Orc Raid na Azurze
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=scbvghgic98wyavy
B)
AdiZgOlekk
08-02-2009, 03:43
spongebob ale lipe zalapal:P znalazl sie w zlym miejscu i zlym czasie
ludzie...spac ;D
@film
ładnie się złożył. ale widze ze byl przygotowany bo w dp juz aol czekal ;d
@up
wlasnie dopiero co wstalem
cos lipny ten rajdzik
jackassia92
08-02-2009, 10:49
Mógł UE, to by gówna zabił i uciekł.
Myślę, że gdyby nawet walnął ue to wiele by nie zdziałał, bo warlordow na strzała nie ściągnie a wokół niego trochę ich było
Tyle:
http://i422.photobucket.com/albums/pp306/Maczoker/ORC_RAID.jpg
Angerfist
08-02-2009, 14:11
peszek, się wpakował ;o
Shass Enre
08-02-2009, 15:12
Na mas frigo znikł by ten cały syf a od dwóch warlordów które przy nim stały na pewno by jakimś sposobem uciekł takie jest moje zdanie. Ta utama go zabiła wg mnie gdyby stał na hp i leczył się sio zdążył by zdmuchnąć ten syf mas frigiem i by uciekł, ale spanikował wrzucił utamke i nie dał rady.
Ździwiłem się też troche, że ziomek na świecie pvp totalnie nie miał uhów. Nie raz uhy na n-pvp uratowały mi dupe, a na pvp to podstawa. Zaraz pewnie będą komentarze, "że gram na n-pvp i co ja mogę wiedzieć o światach pvp. Nigdy nie miałem pewnie wyższego lvl jak 20 na pvp i kozacze", ale swoje wiem.
Zabanicjowany
08-02-2009, 16:24
Na mas frigo znikł by ten cały syf a od dwóch warlordów które przy nim stały na pewno by jakimś sposobem uciekł takie jest moje zdanie. Ta utama go zabiła wg mnie gdyby stał na hp i leczył się sio zdążył by zdmuchnąć ten syf mas frigiem i by uciekł, ale spanikował wrzucił utamke i nie dał rady.
Ździwiłem się też troche, że ziomek na świecie pvp totalnie nie miał uhów. Nie raz uhy na n-pvp uratowały mi dupe, a na pvp to podstawa. Zaraz pewnie będą komentarze, "że gram na n-pvp i co ja mogę wiedzieć o światach pvp. Nigdy nie miałem pewnie wyższego lvl jak 20 na pvp i kozacze", ale swoje wiem.
Też myślę, że mógłby uciec dzięki ue, ja tylko raz byłem na raidzie, ale bylo tyle filmów, że logiczne było co się zaraz stanie. Po co on tam stał... Z uhami czy nawet ihami to logiczne, że lepiej je mieć tak jak m walle które czasem ratują dupę ;)
@2up
Bez utamki to by go na combo zestrzelili.
@Ale fakt, mogl walnac WoN to moze by uciekl chociaz. Byl na pewno zaskoczony, bo sam pisal koledze, ze myslal, ze ten spawn jest dalej.
Shass Enre
08-02-2009, 18:16
@2up
Bez utamki to by go na combo zestrzelili.
@Ale fakt, mogl walnac WoN to moze by uciekl chociaz. Byl na pewno zaskoczony, bo sam pisal koledze, ze myslal, ze ten spawn jest dalej.
Nie zestrzelili by go na combo bo na początku trapa widać jak dawał rade kilka sekund się leczyć ale spanikował włączył utamę i padł. Jak mnie 5 czy 6 hydr na combo(130lvl~~) nie zdjęło a stały przy mnie z czego 2-3 buzią do mnie to wszystkiego już się mogę spodziewać po tym leczyłem się normalnie sio. A gdyby leczył się siohając to na 100000% jestem pewny że by nie padł. Po prostu nie przygotował się na taka akcje kompletnie. Uhy, Hotkeye.
Tylko ze wy wszyscy macie przygotowany plan na kazda okazje i zawsze wiecie co robic.. Koles sie przestraszyl ze nagle tyle orcow sie lognelo i logiczne ze mial malo czasu do pomyslenia...
lordptasior
08-02-2009, 20:54
no w sumie keidys tez poszedlem tam na taki rajd, nie bylo nikogo w poblizu to ja dalej poszedlem i znalazlem sie w identycznej sytuacji xD [dodano] nawet w tym samym miejscu padlem xD
Nie zestrzelili by go na combo bo na początku trapa widać jak dawał rade kilka sekund się leczyć ale spanikował włączył utamę i padł. Jak mnie 5 czy 6 hydr na combo(130lvl~~) nie zdjęło a stały przy mnie z czego 2-3 buzią do mnie to wszystkiego już się mogę spodziewać po tym leczyłem się normalnie sio.
to nie znaczy, że by cię nie zdjęły. raz się udało, a innym razem od 3 padniesz w sekundę, jeśli pecha będziesz miał...
Panika ok. Ale leczenie sie na utamo vicie exura? :cup:
AdiZgOlekk
08-02-2009, 22:39
/\ bo nie chcial pasc odrazu po skonczeniu many, przyjrzyj sie i zobacz ze jak wlaczyl utame to mial red hp
;p
Zabanicjowany
09-02-2009, 02:45
Tylko ze wy wszyscy macie przygotowany plan na kazda okazje i zawsze wiecie co robic.. Koles sie przestraszyl ze nagle tyle orcow sie lognelo i logiczne ze mial malo czasu do pomyslenia...
Ja mam przed monitorem całą księgę z planami na każdy atak nawet pk, a nawet na Apocalypse!
A tak na poważnie to było do przewidzenia więc ja bym tak sobie nie stał po drugim ataku.
Kiedyś byłem online jak akurat atak był no i oczywiście wszyscy boją dupę przy słabszych orcach, ale jak padły to wszyscy wyłażą po loot i jak pojawiły się zerki i lidery to kilka osób od 40 do 60 lvli padło. Z jednego spadła demonka i rh, z reszty syf ale wszystko im oddałem bo mi się żal zrobiło :-)
Shass Enre
09-02-2009, 10:55
to nie znaczy, że by cię nie zdjęły. raz się udało, a innym razem od 3 padniesz w sekundę, jeśli pecha będziesz miał...
Jak bym miał mega niefart to masz racje, że 3 hydry mogły by mnie zabić na combo ale na szczęście nie mam takiego pecha.
Dobrze, że utamke wrzucił, ale od razu po utamce powinien rzucić mas frigo i kierować się na wschód, a on wrzucił utamke i zmarnował pare sekund na exurkowanie się. W tym czasie stracil większość many
Zdania są różne... ja uważam ,że dobrze że włączył utame jednak mimo wszystko miał kilka sek, żeby spokojnie walnąć lodowe UE, padło by wszystko oprócz warlordów które miały by pewnie red hp...więc wrzucił by gran hura i tyle go widzieli... on jednak wolał stać jak ta dupa i sie manasować, znoobił i tyle, taka prawda i nie piszcie że stres bo nawet w stresie używa się mózgu B)
rozjebało mnie to xd
znoobił że nie walnął ue ..
paluch89
09-02-2009, 20:38
Oglądaliscie film do konca?? W chatce ma troche itemkow i kaski. Wydaje mi sie ze to moze byc jakis noskillowy ek na bocie i nie umie grac no to padl.
Oglądaliscie film do konca?? W chatce ma troche itemkow i kaski. Wydaje mi sie ze to moze byc jakis noskillowy ek na bocie i nie umie grac no to padl.
a bez bota to knight kasy zarobić nie mógł? może ma 140 ek (bez bota) i kupę kasy, a teraz gra druidem, czy tam sorcem...
A najlepsze jest to że zazucił utamke i wkoło się exurował xD a przecież miał włączoną utamkę i full hp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.