Pokaż pełną wersje : ...
Jaszczur of Secura
22-12-2004, 15:33
X( X( X(
Dlatego pisze ten temat, poniewaz przeczytalem poradniki i niema tam nic o lwach ktore sa wysmienite do treningu X( X( i chcialem poznac opinie innych.
WIĘC JEDNAK NALEGAM ABY SZANOWNY MODEK (domniemam :p ) przywrocil moj temat
Hmmm, w sumie jeszcze nie słyszałem o lwach i treningu z nimi. Wklej swój poradnik plz. A tak btw to nie pękaj, modkom zawsze coś nie pasuje :P [żart].
Jaszczur of Secura
22-12-2004, 15:52
:] znalazłem 1 minusik :) uciekaja jak maja malo hp. moj uciekl jak mial 5 :p ale niezle sa szczegolnie wtedy jak lowisz ryby na zapas lub na sprzedaz :D Ja tak robie. Obecnie wiadomo mi niestety tylko o 3 respach lwów.
1. wchodnie wybrzerze od ankrahmun trza se wyjsc bocznym wyjsciem i isc potem wzdluz wody i tam resik ma 1 lewek tylko ;/
2. Na darashi jest resp conajmnie 3 lwow (o tylu wiem :) poniewaz nieobczailem ejszcze wszystkich tam terenow :P)
3. wreszcie resp dla facc. Oczywiscie na tej pustyni co sie deserta robi :) tam niejestem pewien ale jest to chyba pojedynczy resp.
a apropos tego jak z nimi trenowac. Jeśli chcesz samego shielda to raz na jakis czas bij na full def seryjke az go uderzysz i caly czas se rybcie low :). A jak sworda to tak jak normalnie
MayGyver
22-12-2004, 16:04
jesli chcesz dodac cos nowego odnosnie treningu
dodaj to wlasnie we wskazanym przeze mnie temacie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.