PDA

Pokaż pełną wersje : armageddon spell

Knight Simon Dark lord
22-12-2004, 15:38
jak myslicie kiedy dadzom i czy wogule dadzom do gry czar armageddon wiem o nim bo na wiezy w edron na samej gurze jest taki napis "The one and only Armageddon spell. Sorry, we're currently looking for a new teacher"

jak myslicie kiedy wprowadzom go do gry i czy wogule wprowadzom ???

-Res-
22-12-2004, 15:45
Może on jest po to,zeby ludzie sie podniecali i czekali az wprowadza?;)
Ot taki se zarcik:D

Zaglada
22-12-2004, 16:02
"we're currently looking for a new teacher"

Przetłumacz sobie i przemyśl wnioski.

Btw. skąd my mamy to wiedzieć. Nad dzinem pracowali pare lat mimo tego, że był już gotowy. A zanim stworzą nowy czar to może troche minąć.

Knight Simon Dark lord
22-12-2004, 17:29
"we're currently looking for a new teacher"

Przetłumacz sobie i przemyśl wnioski.

wiem co to znaczy tylko ze ten napis widzialem juz od jakiegos czasu dlatego postanowilem po updatcie zobaczyc czy cos jest i nie ma

Zamkniety w domku
22-12-2004, 18:38
nie wystarcza ci exevo gran mas vis?

Trener
22-12-2004, 18:56
nie wystarcza ci exevo gran mas vis?

Nie.
Taki spell mógłybyć runiczny - czyli także do wykorzystania przez druida.
Oczywiście zadawałby mniejsze obrażenia niż UE, ale byłby na podobnych zasadach (chodzi mi o powierzchnie na jakiej zadziała)

MatKus
22-12-2004, 19:08
Pewnie nigdy nie zostanie wprowadzony. Za bardzo zachwiał on by grę, gdyby sorce dostali coś mocniejszego od UE.
To bez wątpienia żart. A hasło "Sorry, we're currently looking for a new teacher" sugeruje, że nauczyciel był, ino już go nie ma, więc jak sądzę ucząc jakiegoś ucznia przypadkiem użył go ;)

PiXik
22-12-2004, 19:44
Ten czar jeśli miałby być wprowadzony topo nazwie sugeruję że miałbybyć lepszy.

---Czarny---
22-12-2004, 20:19
hmm... calkiem niezly pomysl :P gdyby go wprowadzili to co chwileczke byl jakis deszcz meteorytow, trzesienia ziemi, huragany....ale o tylko fantazja....po tym sorkowie by rzadzili w calej tibii :D

Zamkniety w domku
22-12-2004, 20:37
Nie.
Taki spell mógłybyć runiczny - czyli także do wykorzystania przez druida.
Oczywiście zadawałby mniejsze obrażenia niż UE, ale byłby na podobnych zasadach (chodzi mi o powierzchnie na jakiej zadziała)

Wlasnie o to chodzi ze nie jest runiczny i lepiej niech tak zostanie. Zeby ktos mogl uzywac UE musi ciezko sie napracowac i byc Master Sorcererem, a nie nabic jakis tam mlvl i nawalac z run UE :P