zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co zrobic ?!?!

Epi
22-12-2004, 16:16
Mam chara 30 elder druida na aldorze i niewiem co robic bo druidem mi sie juz nie chce grac , chcialbym spróbowac swoich sil jak knight. Wiec postanowilem grac na nowym niemieckim servie , ale ten jak nie powstal tak nie powstaje X( a pacc sie marnuje i niewiem czy stworzyc tego knighta na aldorze na której mialbym juz staff d-lanca itp. Czy czekac dalej na ten nowy server ??
Jesli macie jakies informacje na temat nowego serva to bardzo prosze o ich podanie . Ja slyszalem ze mial wyjsc z poniedzialku na wtorek ale jakos nie wyszedl a pózniej slyszalem ze ma wyjsc w piatek to juz nieiwem co robic ;(

kidler
22-12-2004, 16:21
32 grudnia 2005 r. :P

EHH, a skąd my mamy to wiedzieć?! :D

Btw. Twoja wola gdzie chcesz grać.

MayGyver
22-12-2004, 16:21
proponuje wziac caly swoj eq i wrzucic do plecaka
cale depo tez wrzucic do plecaka

nastepnie wyjsc przed depo w carlin
rzucic bp na ziemie
i pilnowac zeby nie ukradli

Epi
22-12-2004, 16:58
proponuje wziac caly swoj eq i wrzucic do plecaka
cale depo tez wrzucic do plecaka

nastepnie wyjsc przed depo w carlin
rzucic bp na ziemie
i pilnowac zeby nie ukradli

Ja tu grzecznie pytam a ty od razu zebym eq pilnowal jak nie chcesz odpowiedziec na pytanie to nie odpowiadaj X(

Trener
22-12-2004, 17:06
32 grudnia 2005 r.

EHH, a skąd my mamy to wiedzieć?! :D

Btw. Twoja wola gdzie chcesz grać.

Tak jak mówi, twoja wola gdzie chcesz grać. A co do nowego serva - niedawno powstał nowy więc sprawdź i stwórz na nim.

Ja tu grzecznie pytam a ty od razu zebym eq pilnowal jak nie chcesz odpowiedziec na pytanie to nie odpowiadaj X(

Nie ma co się od razu nerwować :D

Raynold
22-12-2004, 18:19

A ja mogę odpowiedzieź plx?

Nie rzucaj tego bpeka na ziemię, tylko wyślij mnie :> Mój nick: raynold na aldorze -.-

Zem
22-12-2004, 18:22
Jakby na przekor Twoim slowom wlasnie powstal nowy serwer ulokowany w Niemczech z wlaczony Pvp a wiec powodzenia w zdobywaniu lvli :D

xemmoe
22-12-2004, 18:36
Mówisz i masz!!!!!

Ach ten Cipsoft... :P

Rezus
22-12-2004, 18:51
Boshe.. Jakie Te Dzieci maja problemy ...identycznie jak moja mlodsza siostra.. "Zalozyc Skarpeti Biale , czarne , czy czarno-biale ??? " Normalnie ZAJOBA mozna z takimi dostac :-/

Leweracja
22-12-2004, 18:58
eh doszly 2 nowe swiaty jak chcesz to sie przenas ale skoro masz "zaplecze" finansowe na aldorze i wogule kumpli tam znasz ten swiat i wogule to poco sie przenosic ekscytuje cie walka na rooku by miec te 10 expa wiecej a potem wyscic lvl na mainie to prosze bardzo

Forever Solera XD

Don_vadim
22-12-2004, 19:31
no prosze dzisiaj napisales ze chcesz nowy server i masz CIP soft zrobil ci nowy server :P
to sie nazywa full service :D