zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie kupić "Magic Light Wand" ??????

Jezol_Knight
22-12-2004, 18:03
Magic Light Wand

Opis : Daje światło na 52 minuty. Świeci troszkę mocniej, niż pochodnia.
Wypada z : Dwarf Geomancer , Mummy , Ancient Scarab
Komu sprzedać Od kogo kupić

Miasto NPC Cena
Haroun 35 gp
Miasto NPC Cena
Haroun 120 gp

Mam pytanie odnosnie tego przedmiotu: gdzie go do cholery można kupić?! Przeszukałem wszykie miasta na stronie tibia.pl i wynieka że taki NPC nie istnieje ;(

Z góry dziękuje za odp :D

-->Goshty Rambo<--
22-12-2004, 18:41
WTF??!!!

Chocby na kanale trade....
lol

magic light wand mozna tez zdobyc z pewnego questu kolo venore ale wiecej ci nie moge powiedziec

jak cos to na gg:7185582

Pantryk
22-12-2004, 18:45
WTF??!!!

Chocby na kanale trade....
lol

Boże jemu chodzi o to gdzie się znajduje NPC Haroun... (mnie też by się przydało :P)

Jezol_Knight
22-12-2004, 18:46
@up
lol :p
Chyba tylko to mi pozostaje :D
A może ktos by poradził jakiś typ "oświetlenia" dla druida bo many nie chcę marnować B)
Może lamp +oil ??

-->Goshty Rambo<--
22-12-2004, 18:49
Boże jemu chodzi o to gdzie się znajduje NPC Haroun... (mnie też by się przydało :P)

Co za inteligencja kupowac u NPC-ta skoro na trade chanell jest prawie 2 razy taniej ??!?!?!?!

lol

Pantryk
22-12-2004, 18:56
@up
lol :p
Chyba tylko to mi pozostaje :D
A może ktos by poradził jakiś typ "oświetlenia" dla druida bo many nie chcę marnować B)
Może lamp +oil ??

Torche.

@up
nie zawsze jest na Trade.

luzik
22-12-2004, 18:57
@upup jedno slowo big lol

u tego npc mozna kupic za 120 gp jak Ty kupujesz taka rozdzke za 60 gp to ja jestem swiety mikolaj.A moze on nie chce kupic 1 rozdzki a ze 50? msl czlowieku czy on zadal pytanie czy kupic mlw na trade czy od npc? NIE

-->Goshty Rambo<--
22-12-2004, 19:50
@upup jedno slowo big lol

u tego npc mozna kupic za 120 gp jak Ty kupujesz taka rozdzke za 60 gp to ja jestem swiety mikolaj.A moze on nie chce kupic 1 rozdzki a ze 50? msl czlowieku czy on zadal pytanie czy kupic mlw na trade czy od npc? NIE

ech..
po 1
na trade bardzo czesto sprzedajom bp of mlw
pz pewnosciom taniej wyjdzie 50 mlw po 60 gp niz 50 mlw po 120 gp LOL
po 3!
watpie by kupowal 50 mlw.........

Wielkie LOL

luzik
22-12-2004, 20:13
po 1 nie sprzedajom a sprzedają
po 2 o co Ci chodzi kolo sie pyta gdzie jest ten Npc a Ty wogole zboczyles z tematu,mowiac zeby sobie na trade kupil.lol

eot

---Czarny---
22-12-2004, 20:47
hej, ty, co chce kupic msw!! zaloz se postac na eterni, przyjdz do dp do venore, jak zalapiesz sie jak bedzie malo n00bow to bozbierasz z ziemi z 10 sztuk

raz robilem free items party to jak dalem to dla 12 lvla to on to wyrzucil (0_respect), ale ETERNIA RULEZZ

morwi
22-12-2004, 21:08
a nie laska poszukac?

Tasior
22-12-2004, 22:00
tak, MLW to laska :P
a jak to jest na wyspie dla PACC a on ma FACC i będzie szukał a i tak nie znajdzie :/ (ja sam nie wiem gdzie to jest więc sobie gdybam :P)

Bubbler Knight of Nova
23-12-2004, 13:23
ludzie plx, skoro nic nie wiecie naa ten temat to się nie odzywajcie. Niech ktoś kto wie napisze MĄDREGO posta z opisem miejsca gdzie jest ten NPC i zakończy ten temat. też się zastanawiałem gdzie ten NPC jest bo przydają mi się w kopalniach lmw. Ale chciałbym kupic cały backpack, a nie co 52 minuty pół godziny szukać sprzedawcy.

Vormencik
23-12-2004, 15:37
nie prosciej kupic sobie Torchy ? :] bierzesz bp torchow i idzesz a nie sie bawisz. Albo po porostu piszesz na trade BUY ALL MAGIC LIGHT WANDS !! i powinni sie zglosic ludzie :) Ewentualnie mozesz uzywac tibi gg, najlatwiejszy i najtanszy sposob, jednak najniebezpieczniejszy (ban,keyloger itp)

morwi
23-12-2004, 16:44
tak, MLW to laska :P
a jak to jest na wyspie dla PACC a on ma FACC i będzie szukał a i tak nie znajdzie :/ (ja sam nie wiem gdzie to jest więc sobie gdybam :P)

nie o takie szukanie mi chodilo.... chodilo mi o to zeby na forum uzyl przycisku "szukaj" i by znalazl.

btw. napisalem "laska" bo nie lubie polskich liter

galatook cleyker
23-12-2004, 17:57
najlepiej wbic 20 lvl i isc na dezerta z niego jest 10k i magic light wand dezetrt jest jest na pustyni 8o :o :D :( B) :cup:

Szulo
24-12-2004, 00:04
nie prosciej kupic sobie Torchy ? :] bierzesz bp torchow i idzesz a nie sie bawisz. Albo po porostu piszesz na trade BUY ALL MAGIC LIGHT WANDS !! i powinni sie zglosic ludzie :) Ewentualnie mozesz uzywac tibi gg, najlatwiejszy i najtanszy sposob, jednak najniebezpieczniejszy (ban,keyloger itp)

co Ty uposledzony jestes? :/ KOLES NIE CHCE ANI TORCHOW ANI TIBI GG ON CHCE MAGIC LIGHT WAND !!! I CHYBA WIE,ZE MOZNA NA TRADE NAPISAC "BUY ALL MAGIC LIGHT WANDS!!"ALE ON CHCE OD NPC -,-

nastepny geniusz:najlepiej wbic 20 lvl i isc na dezerta z niego jest 10k i magic light wand dezetrt jest jest na pustyni 8o :o :D :( B) :cup:

mlw z desert questa jest tylko 1 a on chce wiecej ;/ nie bedzie z jedna latal ciagle przez cala jego kariere w tibie X( @topic:to nie jest czasem ten npc co skupuje rary?w ankh