Pokaż pełną wersje : Zostałem Knightem czym mam walić ??
Siemka mam pytanko właśnie zostałem knightem i na dole jest quest gdzie idzie wybrać SWORD , CLUB i AXE co według was jest najlepsze ??
sylwek1998
11-02-2009, 13:43
Siemka mam pytanko właśnie zostałem knightem i na dole jest quest gdzie idzie wybrać SWORD , CLUB i AXE co według was jest najlepsze ??
Zależy czy woisz walic ja na przyklad lubie walić z miecza, bo ma dużo obrony jeśli lubisz club wal clubem ,jeśli AXE to wal axe. Polecam Tobie AXE bo ma duzo ataku i sword duzo obrony. ;););)
Ja polecan głową w ściane.
Jest duzo poradnikow na ten temat na forum, naucz sie szukac.
Głową w monitor, sprawdzone ;o (nie prze zemnie ;))
A na serio, wal czym Ci się podoba, dla mnie możesz walić nawet z fista.
No ale jeśli już potrzebujesz pomocy, poleciłbym Ci Axe. Dlaczego? Ponieważ, ma dużo ataku, ładny wygląd itp (poczytaj gdzieś jest poradnik który opisuje jakie plusy i minusy ma Axe) ;]
Ale to już twój wybór
cYa & pozDro
CandiaKnightKamil
11-02-2009, 15:31
takich tematów było setki-.- wybierasz to co uważasz za najlepsze
Temat do zamknięcia
bombelek14
11-02-2009, 16:05
Walić najlepiej ręką ;\
Chociaż jak chcesz to możesz toporem, mieczem, czy maczugą, aczkolwiek to musi boleć :<
Teraz jest tyle nowych broni, ze nie ma znaczenia co wybierzesz. Wybierz typ, ktory ci sie najbardziej podoba.
Poprostu nabijają posty.
A więc tak :
Lubisz expic solo ?
Nie lubisz jak ktoś razme z tobo bije rózne potwory ?
Axe jest najlepsze dal ciebie-duzo ataku :)
Lubisz Blokować,razem z kumplami na hunty za blokera
Sword-duzo + do defa :)
Jeśli chcesz mieć bronie za grosze(no moze nie grosze ale o wiele mniejszza kase) a nie stać przed depo i(Buy RELIC SWORD !!!!111)
Club będą najlepsze dla twojej Osoby.:)
Ogólnie określił bym to tak :)
Sword - duża obrona
Axe - duży atak
Club - po taniości :P
Zyphius-Knight
11-02-2009, 20:07
Sword, Axe czy Club? Hmm dla Knighta najlepszy jest wand of vortex. Zalatw se i wal z niego.
Ręcami.
Tak tak, wiem nie jestem śmieszny.
grzesio512
11-02-2009, 20:54
Ja piernicze następni idioci-.- juz pewnie wybrał czym walic wiec przestańcie tu pisac i tak was nikt nie posłucha-.-
Zal!! Zal mi was-.-
czemu? można się pośmiać -.-:evul:
ja poleca:
wytrenuj cluba do +80 potem przestań trenować club i zacznij trenować sword (też do +80), następnie zacznij trenować axe(do +80) a na koniec wytrenuj fist ;d
ALE POD ŻADNYM POZOREM NIE TRENUJ SHIELDINGa!
czemu? można się pośmiać -.-:evul:
ja poleca:
wytrenuj cluba do +80 potem przestań trenować club i zacznij trenować sword (też do +80), następnie zacznij trenować axe(do +80) a na koniec wytrenuj fist ;d
ALE POD ŻADNYM POZOREM NIE TRENUJ SHIELDINGa!
s*******aj -.-
przykład spamera pospolitego -.-
top@
Mało kasy nie lubisz huntu w grupie = club
Sporo kasy lubisz bloczyć = sword
Sporo kasy lubisz solo i hardcore = axe
Wszyscy pisza ze club taki tani a pokaz mi jeden z drugim jaki club od 35lvl~ jest tanszy od swoich odpowiednikow w axe czy swordzie <mam na mysli bronie 1-reczne>
up@
Skull staff chodzi po 5/7k
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.