zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jesteś zakochany?

Michoss
11-02-2009, 00:19
W tym roku CipSoft przygotował dla nas specjalne Walentynkowe niespodzianki!

Jest luty, Walentynki są już coraz bliżej i prawie wszystko przyjmuje już kształt serca. Myśli wszystkich kierują się już w jedna stronę-Miłości i romansu. Może Ty też chciałbyś wyrazić swoje gorące uczucia, ale wciąż nie możesz znaleźć doskonałego prezentu?

Valentyna (NPC Valentina) nasza droga pół-etatowa swatka wyruszyła już do Greenshore i zapewne dopłynie na czas. W sobotę, 14 lutego będzie mogła zaoferować każdemu zakochanemu cudowne prezenty, które na pewno uszczęśliwią twoją druga połówkę.
Romantyczny wiersz zapisany na cudnej walentynkowej kartce będzie pamiątką na zawsze. Jeśli wolisz jednak wyrazić swoje uczucia kwiatami bardziej niż słowami, kolorowy bukiet uszczęśliwi twoją ukochaną. A może chcesz zaskoczyć kogoś romantyczną kolacją przy świecach i pysznym walentynkowym cieście? Czegokolwiek nie wymyślisz, włóż w to swoje serce.

Jeśli jednak jesteś bardziej w nastroju na zabawę niż na romanse, powinieneś odwiedzić Stana w Modzie Sukcesu w Venore. Kupisz u niego wszystko co potrzebne na karnawałowa imprezę. Możesz kupić niesamowite kostiumy, imprezowe trąbki oraz czapeczki z konfetti, tylko do końca lutego. Zabawa wliczona w cenę, oczywiście.

Romantycznych Walentynek! :-)

Lord_Piterek
11-02-2009, 14:50
Get A Life

Zalgadis
11-02-2009, 15:03
Toż moją miłością jest exp.
Ciekawe tylko czy znowu będzie rozpalać serca graczy pochodniami xP

Erhion
11-02-2009, 15:18
Get A Life

<znakiiiiiii>

GargoinX
11-02-2009, 15:19
Toż moją miłością jest exp.
Ciekawe tylko czy znowu będzie rozpalać serca graczy pochodniami xP

Ej no, akcja z pochodniami była fajna. ;D
Btw; szukanie "swojej miłości" przez Tibię jest już naprawdę dziwne. ;d

babcia666
11-02-2009, 15:23
Pewnie nowe fajne scrki, itemki które będą kurzyć się w chatkach, i tyle.
Get A Life
True.

Rocket Slayer
11-02-2009, 15:25
Ja jusz z kolerzankom jestem na takim poziomie rze czekamy na mozliwosc uprawiania seksu w tipii

@topic
Żałosne do kwadratu

G17
11-02-2009, 15:37
@up
a jakie masz zabezpieczenia?
avasta i windowsowego firewalla?
no to powodzenia

Dr.Unknown
11-02-2009, 15:45
CipSoft tymi "prezentami dla ukochanych" popularyzuje homoseksualizm wśród młodzieży (nie ma kobiet w Internecie).

P.S: tesz koham tibje

Rocket Slayer
11-02-2009, 15:51
CipSoft tymi "prezentami dla ukochanych" popularyzuje homoseksualizm wśród młodzieży (nie ma kobiet w Internecie).

P.S: tesz koham tibje

Som! Ale to podchodzi czasami pod pedofilie xD (patrz wczorajsze newsy o bezpieczeństwie w necie)

Make love not exp!!!!

Kubaland
11-02-2009, 16:20
To jest jednak fajny sposób, ale dziewczyn do Tibii chyba zapraszać nie będziemy? :p

CytrynowySorbet
11-02-2009, 16:37
Get A Life

Tak .

Skylanek_95
11-02-2009, 17:05
@up
tak? :D

@topic
bez sensu, ale odciągnie to troche noobow od expowisk i zajmą sie w koncu czymś innym :D no ale cipsoft musi wprowadzać jakies urozmaicenia ;]

Angelika123
11-02-2009, 17:05
Som! Ale to podchodzi czasami pod pedofilie xD (patrz wczorajsze newsy o bezpieczeństwie w necie)

Make love not exp!!!!

Ej sory ale ja jestem dziewczyna i gram w Tibie i pedofilem nie jestem :/ -.-

Befsztyk
11-02-2009, 17:06
haahhahaha nie moge kto o zdrowych zmyslach bedzie swietowal walentynki w tibi? :D:D

Angelika123
11-02-2009, 17:06
Gdzie ten Greenshore jest ? :p:p

Rocket Slayer
11-02-2009, 17:25
Own3d

Nie wierzem! Kcesz nas omamić!

@topic
Już widzę tych graczy cisnących się do kolejki by kupić bukiet... albo dialogi

- To dla Ciebie koffanie!!! =**** =*<daje pixelki>
- O jejku, dziekuje! Nie spodziewalam sie! Jestes taki koffany.. pamietales =***

Raczej dać graczom substytut życia, którego nie mają.
Już pływać potrafią!

Dr.Unknown
11-02-2009, 17:26
It's a trap!

no ale cipsoft musi wprowadzać jakies urozmaicenia ;]
Raczej dać graczom substytut życia, którego nie mają.

Arka_Sath_Wielki
11-02-2009, 17:50
Ch : Cześć, podobasz mi się i chciałbym się z Tobą umówić.
Dz : Może jak sie lepiej poznamy?
Ch : Dam Ci walentynke w tibi!
Dz : Weź mnie na stole!

>>>>>Get a life ....<<<<<

Argen
11-02-2009, 17:52
Oj Drunk, ty wogóle nie czujesz magii tych tibijskich świąt. Ale i tak wiem, że czekasz na bukiet pixelowatych kwiatów odemnie ( nie martw się, nie zapomne : d)

@

No żenada, żenada, ale co poradzić?

Rocket Slayer
11-02-2009, 18:16
To może wigilia w karlin?

Syfors
11-02-2009, 18:26
To może wigilia w karlin?

Marzyłem o tym. xD
#Topic
Moim zdaniem bez sensu tylko przy kompach chcą Nas trzymać. T_T

Gadzixor
11-02-2009, 18:32
Ja tam sram na Walentynki w wirtualnym świecie... Lepsze są w rl world ;)
A poza tym w Tibii jest bardzo mało kobiet.

K.Jay
11-02-2009, 18:47
Get A Life
I wszystko jasne.

K.Jay

Kliyeamsis
11-02-2009, 20:53

Oj, som, som :<

@Topic
yymm.. Get A Life :]
Oj ja romantyczna kolacja przy świecach z mlaśnięciem "munch".. nóp ;/

@Down
Yyym.. tak masz rację.. te błędy nie były celowo wstawione. -.-

Anara
11-02-2009, 20:54
Radzę udać się do szkoły i mniej czasu spędzać przed Tibią bo wasza ortografia a właściwy jej brak mnie rozwala! STOP ANALFABETYZMOWI!

GargoinX
11-02-2009, 21:11
@Up:
http://img155.imageshack.us/img155/1253/hahanooboo0.png
@Topic:
Wymyślmy własne święto. ;D

Frezko
11-02-2009, 21:31
dzieci będą się cieszyc bo dostaną ciasto i bukiecik a reszta graczy nie zwróci na to uwagi i będzie robic to co zawsze czyli expic

Arka_Sath_Wielki
11-02-2009, 21:31
Mhm może np:

Święto Tibijczyków obchodzone tydzień po każdym updacie. Tibijczycy wychodzą wtedy na ulice i razem radośnie krzyczą "Tysiąc Ka Gold Plix". Oraz zaczepiają ludzi i mówią im, że są "Noobami".

"Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania NIE zanikła, to niezawodny znak, że jesteś NOOBEM!" ...

Rocket Slayer
11-02-2009, 21:47
Moja dziewczyna powiedziała, że na walentynki sobie życzy coś ciekawego, romantycznego. Powiedziałem jej, że skoro chce to niech założy acca by grać w tibię.

Argen
11-02-2009, 21:59
No to, że tak powiem, hehe, dowcipnie. ^^

Zaphi
11-02-2009, 23:41
żałosne.
jak ktoś mogl to tlumaczyc

Shooter1
12-02-2009, 14:26
ej sory ale ja nie bede świętować walentynek w tibi tylko z moją dziewczynąB) nie weimjakmożna w tibia walentynki obhcodzić pozdro all

GargoinX
12-02-2009, 17:53
ej sory ale ja nie bede świętować walentynek w tibi tylko z moją dziewczynąB) nie weimjakmożna w tibia walentynki obhcodzić pozdro all

A ja nie wiem jak można robić takie błędy ortograficzne (i interpunkcyjne też).

Mazur199
12-02-2009, 19:09
A ja nie wiem jak można robić takie błędy ortograficzne (i interpunkcyjne też).

nie widzisz że zrobił po prostu literówke?

@ot

kazdy narzeka, a polowa z was pojdzie cos kupic do tego npc

imo

the sims: randka

bartek-lca1993
12-02-2009, 19:09
ej wiecie co wam powiem jest super nowa mega gra podobna to tibie...nazywa sie rzeczywistość poszukaj sobie miłosci w życiu a nie przesiadujesz przed kompem!!:):)

Arka_Sath_Wielki
12-02-2009, 19:51
Ale żart omfg padłem lmao ...

Rocket Slayer
12-02-2009, 20:34
Arkas ale z Ciebie smutas, ja od dowcipów szaraczków zawsze w gacie robię... tylko ciężko to wyprać

żałosne.
jak ktoś mogl to tlumaczyc
-.^ dokładnie

Obecna Tibia to cyrk. Cyrk dla bardzo małych dzieci.
Ty nigdy nie byłeś romantyczny... ;<

Xr3
12-02-2009, 21:02
Obecna Tibia to cyrk. Cyrk dla bardzo małych dzieci.

Skylanek_95
12-02-2009, 22:02
@Xr3
to czemu w nią grasz? :D chociaż z drugiej strony masz racje ;p

Argen
12-02-2009, 22:18
@Xr3
to czemu w nią grasz? :D chociaż z drugiej strony masz racje ;p

http://pl.wikipedia.org/wiki/Uzale%C5%BCnienie

jerrry
12-02-2009, 22:33
Argen, uważasz że każdy kto gra w tibie choć uważa ją za badziewie jest uzależniony? Gram w SC, WoW, Tibie i jednak znajduje czas na "Rl". Mam dziewczynę, "stałą prace" (o ile robienie w weekendy na chłodni jest stała ;) ) szkołę, znajomych i jakoś gram dla znajomych. Nieraz widziałem Jak Xr3 stał pod dp i gadał z ludźmi. Można poznać ciekawe osoby i znajomości na lata. No ale w twoim przekonaniu każdy kto tak gra jest no-life.

@topic

Walentynki w tibii? wyśle jedną kartkę i dam loga.\

Pozdrawiam

Vincento_Vampire
12-02-2009, 22:43
ja jestem narcyzem jestem zakochany sam w sobie ale prezentu sobie nie kupie w tibii nbo nie jestem gejem!!!!!1X(X(X(:baby:

Wasz szczerze,
Shane

~

Dr.Unknown
12-02-2009, 23:30
Argen, uważasz że każdy kto gra w tibie choć uważa ją za badziewie jest uzależniony? Gram w SC, WoW, Tibie i jednak znajduje czas na "Rl". Mam dziewczynę, "stałą prace" (o ile robienie w weekendy na chłodni jest stała ;) ) szkołę, znajomych i jakoś gram dla znajomych. Nieraz widziałem Jak Xr3 stał pod dp i gadał z ludźmi. Można poznać ciekawe osoby i znajomości na lata. No ale w twoim przekonaniu każdy kto tak gra jest no-life.

Pomijając już fakt, że nie każdy na tym forum gra w Tibię.

@Up
To nie wal konia, bo wedle Twojej logiki, czyni to z Ciebie geja. O poziomie treści wypowiadać się nie będę.

@Down
A pan to kto, przepraszam?
P.S: Twoja logika mnie nie interesuje, mówię o jego wypocinach. Wypowiedziałem się już wcześniej na temat newsa, a warunki typu "zrób coś, albo wyjdź" możesz stawiać nieproszonym gościom w Twoim mieszkaniu.

jerrry
12-02-2009, 23:41
To nie wal konia, bo wedle Twojej logiki, czyni to z Ciebie geja. O poziomie treści wypowiadać się nie będę.

Wg mojej logiki on o niczym takim nie napisał. Zresztą, twoja wypowiedź niewiele wniosła do tematu zauważ. Więc albo napisz coś sensownego albo wyjdź.

Pozdrawiam

@topic
tam u góry jest.

Ascaron
13-02-2009, 10:31
UP:
Myślisz, że jesteś fajny?
-Otóż nie, niestety
Teraz wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

mc200
13-02-2009, 14:39
Hhahahah, wyrażac milosc w Tibii? Rzeczywiscie mega romantyczne. Juz to sobie wyobrazam: kolacja w Carlin, a później cały dzień wspólnego huncenia na Hydrach. Oł jee <3

Dokładnie - get a life.

Styervo
13-02-2009, 16:16
Przeciętny tibijczyk o tym temacie
http://img149.imageshack.us/img149/7748/choojwamwdupeiv9.png
Nara lecę zmienić pieluchę

Askaral
13-02-2009, 17:48
O tak, pewnie ze jestem zakochany w tibii. Niestety, moja 7 levelowa dziewczyna z karlin pewnie w rl jest slicznym chlopcem, jak statystycznie 60% female. A ponad 90% z pozostalych 40% to w rl obrzydliwe pasztety, dlatego uwazajcie napaleni chlopcy kogo podrywacie w grze ;<

Argen
13-02-2009, 19:22

@topic

Walentynki w tibii? wyśle jedną kartkę i dam loga.\

Pozdrawiam

Hmm, zawsze wbrew opinii większości uważałem cię za ponadprzeciętnie inteligentego, ale jeśli nie widzisz ironii w tym co napisałem, to mogłem się mylić.

@down

Widzisz, ja i tak w dupie mam te pseudo-święta, nawet na rl (bo to komercha jakich mało).

shoq
13-02-2009, 20:29
Widzę że zapanowała tutaj romantyczna atmosfera przesiąknięta sarkazmem i wręcz ociekająca ironią.
Byle tak dalej panowie.
I panie.

Lord_Piterek
13-02-2009, 23:32
ja jestem narcyzem jestem zakochany sam w sobie ale prezentu sobie nie kupie w tibii nbo nie jestem gejem!!!!!1X(X(X(:baby:

Wasz szczerze,
Shane

~

to ci sie udało-pało :S

btw. walić Tibie, Cipsoft i te ich swietne pomysly (np. ten)

jerrry
14-02-2009, 00:39
Argen, powinieneś zauważyć, że uzależnieniem można nazwać kogoś kto siedzi kilkanaście godzin na dobę, ucieka ze szkoły żeby pograć w pikselki i ma tam tylko kolegów. Wydaje mi się, że przesadziłeś. Wyczułem ironie, fakt, ale to nie zmienia faktu, że trochę zbyt pochopnie się wypowiedziałeś ;)

Pozdrawiam.

Hovvner
14-02-2009, 01:33
Widzę że zapanowała tutaj romantyczna atmosfera przesiąknięta sarkazmem i wręcz ociekająca ironią.
Byle tak dalej panowie.
I panie.

+1 :(

Cokolwiek CipSoft nie zrobi to uważacie, że jest źle. Może byście się tak ludzie ogarnęli nieco?

Wiecie czemu tibia 7.4 była najlepsza? Nie, nie dlatego że nie było hotkeyów na wszystko i nie dlatego że grało się najtrudniej. Wtedy ludzie jeszcze czuli ducha tej gry ;)

Ciekawe ilu z was jutro będzie expić. Nie wnikam, wasza sprawa. Ale weźcie się dwa razy zastanówcie zanim zaczniecie cokolwiek pisać.

Miłych walentynek.
~Hov

Regeusz
14-02-2009, 01:57
ŁĄCZĄ SIE W PARY TYPY I ŚWINKI KRZYCZ RAZEM Z NAMI YEBAĆ WALENTYNKI :D

www.dzienchuja.bo.pl

dobra nuta ;d

G17
14-02-2009, 07:39
a oni na nas zbijaja grube miliardy dolarow !

Items traded: Sells:
Plants and Herbs
Flower Bouquet 20 gp
Food:
Valentine's Cake 30 gp
Documents and Papers
Valentine's Card 5 gp
Containers
Present 10 gp

Xr3
14-02-2009, 12:13

Cokolwiek CipSoft nie zrobi to uważacie, że jest źle. Może byście się tak ludzie ogarnęli nieco?
Uważamy tak dlatego, iż na chwilę obecną w tej grze egzystuje masa rzeczy, które wymagają korekty. Cipsoft nie potrafi tego ogarnąć, więc usiłuje to zatuszować takimi durnymi eventami jak Walentynki.

Frezko
14-02-2009, 12:37

~Hov

bo cipsoft większośc rzeczy robi źle i na odpierdol w innych grach online nie ma takich narzekań jak w tibi

Harri
14-02-2009, 13:03
O tak, pewnie ze jestem zakochany w tibii. Niestety, moja 7 levelowa dziewczyna z karlin pewnie w rl jest slicznym chlopcem, jak statystycznie 60% female. A ponad 90% z pozostalych 40% to w rl obrzydliwe pasztety, dlatego uwazajcie napaleni chlopcy kogo podrywacie w grze ;<

Się znalazł Brad Pitt...

Dziun
21-02-2009, 18:26
Get A Life

fakt _/

A tak nawiasem to już nie jest ta sama gra która budziła we mnie tyle emocji , która była tak prosta co sprawiało że tak fajna ;) może wróci , to i ja wrócę :)

Master Rincewind
05-03-2009, 15:21
wiem, że już przedawnione, nieczytane itp, ale tak se czytałem i już widzę, jak wszyscy którzy tutaj gnoją pomysł walentynek, gdyby takiego eventu w tym roku nie było, zaczęliby gdzie się da pytać "czemu nie ma Walentynek?" i rozpowiadać że "Cipsoft to leniwe gnoje"

Pzd
Rince~