zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe światy Arcania i Jamera

Dr. Omader
22-12-2004, 18:18
Zostały właczone 2 nowe światy Arcania i Jamera. Są to normalne światy z włączona walką PvP.

Arcania jest zlokalizowana w Niemczech,
Jamera jest zlokalizowana w USA.

Limit graczy online został ograniczony przez CipSoft narazie aby unknać ogromnych tłumów ludzi na expowiskach. Narazie mogą się zalogować tylko posiadacze PACC. Gracze z kontami darmowymi będą wpuszczeni w niedługim czasie.

tibia.pl życzy wam powodzenia na nowych światach...

Solegu
22-12-2004, 18:24
Hehehe, fajnie, znowu 2 nowe swiaty, tylko mam dylemat, zostac na mojej Antice,gdzie eq jest za grosze, czy przeniesc sie na nowy swiat, gdzie zeby kupic knight arma trzeba byc milionerem? :)

Pantryk
22-12-2004, 18:25
No i nareszcie nadszedł oczekiwany przez pół forum niemiecki PvP. Tym razem się tam nie pacham xD. Zostaję na Hibernie.

Leweracja
22-12-2004, 18:30
to jest wlasnie rozumowanie cipow zamiast zrobic większą mape i nowe expowiska to robia nowe swiaty ...

Dr. Omader
22-12-2004, 18:33
Prosze nie spamowac kto idzie na jaki swiat na forum!

Wszyscy maja gleboko gdzies to gdzie ktos idzie...

Takie posty beda odrazu kasowane a autorzy karani!

to jest wlasnie rozumowanie cipow zamiast zrobic większą mape i nowe expowiska to robia nowe swiaty ...

ROTFL!
A co dodali tydzien temu~?
Wlasnie nowe expowiska...

xemmoe
22-12-2004, 18:33
Światy powstają bo graczy przybywa!!

Ponad połowa wszystkich światów powstała w 2004 roku.

To chyba raczej dobrze... :)

Caspius
22-12-2004, 18:35
Oj, zacznie sie pg... Ciekawe ile nocy nie przespie przez te nowe servy :D

Dan the Automator
22-12-2004, 19:11
*points at Arcania*
Nareszcie jakaś fajna nazwa ;-)

K-ostry
22-12-2004, 20:46
heh... w ostatnich miesiącach CipSoft wziął się mocno do pracy w stosunku do nowych Serverów. Życzę dobrych Leveli na nowych serwkach:D

Zygfryd
23-12-2004, 15:05
@Offtopic:

Heh... dopiero co było 5 stron do przeglądania a tu 1 nagle :D (gz dla modka za wyczyszczenie tematu :P )

@Dobo:

A gdzie Twój stary avatarek?? Tak bardzo mi się podobał :]

@Ontopic:

Tyle osób miało pretensje do CIPów o to, że zrobili update, ale bez nowych serwerków... Widocznie chcieli zrobić prezent pod choinkę :D Ja jednak myślałem, że dadzą po 2 albo cuś, bo juz dawno nie było PvP w Niemczech.

Przed chwilą patrzyłem na online na tych światach i na tym amerykańskim jest jak do tej pory 16 lvl i wieeelka rodzinka, która być może opanuje narazie serw... zobaczymy :) . A na tym niemieckim świecie jak do tej pory jest 13 lvl i nie zauważylem jakiś większych familii, tylko chyba 1 małą, także jeszcze nic nie wiadomo.

Życzę powodzenia w grze na nowych i starych światach :)

Z~

Tavojoxa
23-12-2004, 15:51
bardzo fajni ze Cipowie robia nowe swiaty... moze nie bedzie tyle ludu na securze :D
Ps. śmiesza mnie nazwy serwerow... wszystkie koncza sie literka "a"... hehe :]
__________________________________________________ _______________
Brave Savgif :mag:
lvl: 20 mlvl: 25
Secura... rulez!!!

Polak ziom
23-12-2004, 16:31
ostatnio juz powstaly 2 nowe serwery pythera i jakis tam jeszcze powiedzcie mi po jakim mniejwiecej czasie udostepnili pythere dla facc ?

RoB
23-12-2004, 19:44
X( ... znowu miasto z paccem... X( wkurza mnie to ;( cały czas powstają nowe miasta ale wszystkie z paccem... X( ;(

Qrczaq
23-12-2004, 20:27
X( ... znowu miasto z paccem... X( wkurza mnie to ;( cały czas powstają nowe miasta ale wszystkie z paccem... X( ;(

eh, miasto z paccem, szkoda ze cie to wkurza ale mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty ; o a tak pozatym to nowe "miasto" pozniej bedzie dla FACC :baby:

Tor
23-12-2004, 20:45
hm, nowe światy nie spowodują że będzie większy luz
tylko, że coraz więcej ludzi będzie grało w Tibię
hm, zastanawiam się, jaka będzie ostateczna liczba światów i czy jakaś taka jest...

pozdrawiam

Polak ziom
23-12-2004, 21:01
kiedy oni wreszcie otowrza te serwy dla facc ? oby nie tak pózno jak 2 poprzednie serwy (po 7 czy 8 dniach) ja bym juz chcial pograc na Arcani ;)

RoB
23-12-2004, 21:37
eh, miasto z paccem, szkoda ze cie to wkurza ale mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty ; o a tak pozatym to nowe "miasto" pozniej bedzie dla FACC :baby:

Spoko jeśli masz pacca to możesz sobie pofazować ale ku... zrozum ludzi którzy go nie mają... :crusader: :crusader: jak k.. chcesz to sobie idz na świat z paccem a nie bedziesz sie p.zyp.er.dalał do innych ludzi

Gumez
23-12-2004, 22:28
Cieszę się razem z wami... ale jedno mnie dziwi... napewno z kazdym serwerem nie przybywa 850 nowych graczy... wedlug mnie za jakies 10 nowych serwerów xD liczba graczy rozłoży się tak... że będzie loozik x)

btw: Pozdr dla DoBa xD Przeczytaj nowy KoMiX z udziałem Bałwanka x)... "Wigilijny wieczór"

Tor
23-12-2004, 22:51
kiedy oni wreszcie otowrza te serwy dla facc ? oby nie tak pózno jak 2 poprzednie serwy (po 7 czy 8 dniach) ja bym juz chcial pograc na Arcani ;)
Właśnie problem w tym, że potem cała hołota (bez urazy :) ) rzuci się na serwer i nie będzie można się wbić na rooka, a na maine pusto będzie

cóż, tak bywa...

MeDo c.O.x
24-12-2004, 00:37
Fajnie ze powstaly nowe servy ale szkoda ze cip-owie ustawili limit bo juz sie wbijam 2h i jestem na 100 miejscu wkur**c sie mozna :/. O Dobo widze zmieniles avatar na jedno okiego bałwana z kosmou zrobionego z kosmicznego smalcu :D komiksy ze Svenem RoX

rolah
24-12-2004, 01:47
Idzie spora ekipa ziomkow z aldory mamy zamiar dobrze zaszalec na nowym serwerze :D :o

Qrczaq
24-12-2004, 02:00
Spoko jeśli masz pacca to możesz sobie pofazować ale ku... zrozum ludzi którzy go nie mają... :crusader: :crusader: jak k.. chcesz to sobie idz na świat z paccem a nie bedziesz sie p.zyp.er.dalał do innych ludzi

mam pacca i sie nie przejmuje, do innych ludzi sie nie przy*******am a tak w ogole wiesz o tym ze grasz za darmo w ta gre dzieki paccom idioto? i wlasnie dlatego musisz czekac zeby na servery wpuscili FACC-ów?przeciez to nie moja wina ze pacca nie masz , kup sobie i ty sie nie przy*******aj ze jestes w****iony bo server powstal dla pacc (chwilowo jest dla Pacc) poczekasz ~2tyg i bedziesz grał, do tej pory nikt nie mial do mnie pretensji o to ze nie ma pacca...

n00bster
24-12-2004, 08:11
Qrde co z tego ze mam pacca? juz 2 godziny czekam zeby sie lognonc!! (od 5 sie loguje) a tylko 30 jesem bylem 117 qrde noo... a bydlo jet jak szkole na przerwie albo gozej. Chcialem se na wasp towere poexpic to qrde no 20 sekund ludzie przyłazlili po honey flowera. Qde poexp sobie!

Lord-Nitro
24-12-2004, 09:30
a czy ktos wie kiedy bede wpuszczani gracze bez pacc'a ??

Bury
24-12-2004, 09:48
to jest wlasnie rozumowanie cipow zamiast zrobic większą mape [...]to robia nowe swiaty ...

Zgadzam się w 100%

Gumez
24-12-2004, 10:24
@Up

Po ci większa mapa, jak tylko pewnie na dwafach siedzisz xD

Thomasi
24-12-2004, 11:24
po tym co zobacyzlem na rooku to prawie nei wykitowalem:Dpowinny byc conajmniej 2 takie same wyspy rookgard i tyle:P

BiO
24-12-2004, 11:58
Powiem tyle aby dobrze szło na nowym serverku trzeba zmieścić sie w 150 osób które wchodzą peirwsze na server zrobić jak najszybcije 8 lvl a na mainie zrobić jakiś 15 lvl i położyć sie spać wyspać sie i następnego dnia dobić 20. Mi się nie udało tego dokonac ponieważ za póżno wstałem

Knight off Aldora
25-12-2004, 01:42
coile robiom nowe swiaty nich zrobiom jakis polski :D a i tak te swiaty z***ane logowalem sie 4 godziny gralem przez 1 zrobilem 2 lev przez po***ane kicki przecierz przytakiej ilosci ludzi niepowinno byc nawet lagow X(

DuLiB
26-12-2004, 11:35
A ja sobie trenuje, mam 11 lvl rycka z 41/41 :p cienko, ale bedzie lepiej ;]

Drabina
26-12-2004, 15:53
ehh...ja jestem nowa więc nie mam pacca, 50 minut czekam i nie mogę się przebić z piątego miejsca w kolejce...hmm...50 minut temu byłam 30 :[ Bez paców ludzie już mogą wejść ??

Erfi master
26-12-2004, 15:53
HEHE LUDZI JEST MULTUM ...

Drabina
26-12-2004, 15:55
Hmmm...może pytanko ogólne: Na jaki serwer w jakich godzinach

Nightbetrayal
26-12-2004, 17:27
A wiecie co? Ja się na razie na nowe serwery nie pcham. Mam poza Amerą postacie na innych swiatach i praktycznie na nie nie wchodzę... Jak już się wytrenuje jedną postac to już się nie chce grać na innych... B) .

I małe pytanko - jest tu osoba oprocz mnie grajaca na Amerze? :p Z tego co widziałam do tej pory jest bardzo duzy rozrzut wśrod uzytkownikow forum...

Walu
26-12-2004, 19:37
:( lipa ajk tak daLEJ PÓJDZIE TO ZA ROK BĘDZIE GRAŁO PO 200 OSÓB NA JEDNYM SERWIE RÓWNOCZEŚNIE
__________________________________________________ _____________

Bartekcracovia
knight--->danubia--->lev 9--->skille xx/xx--->mlv 1--->pozdro dla Animo palladyn

damak
26-12-2004, 21:08
Troche to dziwnie zrobione - dzisiaj wszedłem rano po save serwie i byłem 1. w kolejce, już sie cieszyłem że se dziś pogram, a tu nic -.- (czekałem dwie godziny, a ciągle byłem na pierwszy miejscu w kolejce) Skoro tylko PACCi mogą się wbić to po co wogóle kolejka dla FACCów.

Skraps
26-12-2004, 21:28
Powiem tyle aby dobrze szło na nowym serverku trzeba zmieścić sie w 150 osób które wchodzą peirwsze na server zrobić jak najszybcije 8 lvl a na mainie zrobić jakiś 15 lvl i położyć sie spać wyspać sie i następnego dnia dobić 20. Mi się nie udało tego dokonac ponieważ za póżno wstałem

Łooooo... ale rypłeś, mniejwięcej jak "Co trzeba zrobić aby być bogatym - trzeba mieć dużo pieniędzy" ;)

A wracając do tematu to na Arcanii jest całkiem fajna atmosfera, niedługo opuszczam rooka i będzie git.

Mc Wyjadus
26-12-2004, 22:43
Mam pytanko, czy gracze z FACC są wpuszczani, bo jestem 1 w kolejce już ponad dwie godziny i nic. X( ;(

[]Artimos[]
26-12-2004, 22:49
Bardzo bym prosił , żeby jak zostanie udostępniony dla facc'ów świat Arcania :) to żeby albo ktoś wysłał do mnie msg na forum albo na gg , mój numer to 6979687

Z góry big thx :p

<edit>
Siema Matrix , no chyba nie będziesz taki i mi napiszesz jak już go udostępnią faccom :p

Matrixen
26-12-2004, 23:13
Uwazaj bo ktos ci napisze i bedzie mu sie chcialo:P

Knight off Aldora
27-12-2004, 10:13
a gram na Jamerze oprucz teg oze lazom same br to niemam zastrzezen chcialem grac na arcani ale czekalem na loga 3 godzny pozalogowaniu gralem jakoms godzine i kick co najlepsze w czasie tego takie lagi ze sie ruszyc nie mozna dlamnie ten serer jest lepszy(odezwijcie sie do Sorck of Dead) jak podzielacie moje zdanie(moze sie zalozy polkom gildie)

Hitibani
27-12-2004, 10:56
Światy powstają bo graczy przybywa!!

Ponad połowa wszystkich światów powstała w 2004 roku.

To chyba raczej dobrze... :)

Takich jak ty
zmieniasz serwy jak renkawiczki

xemmoe
27-12-2004, 11:48
Takich jak ty
zmieniasz serwy jak renkawiczki

Ja tutaj na forum nie chcę mówić kto żebra odemnie konta " bo mu się już sorc znudził"

Aha i rękawiczki, a nie renkawiczki

Z drugiej strony jakbyście spotkali kolesia o nazwie Geqol, albo Hitibani na GALANIE to OMIJAĆ Z DALEKA!!! ( noob że hej )

Mateusz the vampire
27-12-2004, 21:13
Kiedy można iść na Arcanie bo mam facca i *** a inne mi sie znudzily na karzdej ma 20 lvl i mi sie nudzi pkowac na tych serwach wole Arcanie tylko dajcie mi na gg kiedy to albo powiedzie gdzie jest to napisane!!! X(

Dziekuje z góry 8o

Niemiejście domnie pretensji jak ktoś jusz to napisał i była odpowiedz ale mi sie niechce czytać wole grać i grać :)

paladyn15
28-12-2004, 08:14
kiedy bede mogl wejsc na Arcanie jezeli mam facc ???? prosze

Brodaty
28-12-2004, 10:28
kiedy moga sie logowac faac bo wczoraj(o 11 w nocy)czekalem 3 godziny i nic

Luu
28-12-2004, 11:28
A więc powiem jedno na Arcanie i Jamere posiadacze facc sie narazie niezalogują nawet jak by byli 1 w kolejce to niema bata, a po drugie przewidywalne otwarcie dla facc to tak piatek sobota moze sie myle ale jakos tak bylo z celesta i galana ze po tygodniu szlo sie wladowac

Lathander
28-12-2004, 11:34
to niedobrze bo wszyscy czekaja tylko na otwarcie wrot do nowego swiata i expowac expowac expowac i tak do usranej .. :P

[]Artimos[]
28-12-2004, 11:38
Up,Up (luu)

Wcale nie w piątek albo w sobote bo już mozna sie dostać zoabcz se na "who is on-line" na www.tibia.com jest już kilka facców na arcani i w tym mój kumpel
:cup:

Lathander
28-12-2004, 11:48
no to lecimy z tym koksem :> B)

Siergiey
28-12-2004, 13:17
Artimos[]']Up,Up (luu)

Wcale nie w piątek albo w sobote bo już mozna sie dostać zoabcz se na "who is on-line" na www.tibia.com jest już kilka facców na arcani i w tym mój kumpel
:cup:
podaj nicki

jakiś buc
28-12-2004, 14:20
Ta gra jest straszna. Ogromna wiekszosc playerow na rooku siedzi i wszyscy blokuja respy stworkow, znalezienie takiego szura na przyklad trwa 5-10min, po czym pol miasta rzuca ci sie na "pomoc"... W godzine zarobilem 50exp juz :D. A na Celescie 8lev w ciagu jednego dnia byl. Nic tylko czekac az serw sie "wyprozni" troche chociaz.

Aoox
28-12-2004, 17:25
Wszyscy się pzrenoszą, ale nikt się nie wypowiedział na temat sytuacji na serwie. Zacznę więc ja :)

1> Najwyższy lvl Kalident KNit, Polak
2> Balrox, Cha'os master sorcerzy 30+
3> Najlepsza gildia: Archonts ( w *** Polaków)

- Ogólnie co 3 osoba to Polak
- Cała Archonts to PA. Słuchajcie tego:

Właże sobie do jakini z rotami, ze by 16 lvl szybko nabić a tam 13 pallek: - Leave
Ja: lols
- Wanna die?
- (w realu śmiech :D) , OK atak me
- 5 chmurek dostalem
- MOja odpowiedź 2 hity 31, 30
Gośc mnei wyzywa, ja mu na legalu Ignora, zaraz wpada 22 master jego prot i tez próbuje mnie wyganiać ( Nie wyszło mu trochę, bo sam wyszedł)
- Kalident(40+ elite) daje mi msg: Plz, no kill my friends and leave his hell

No comment, czyste PAc. Okazazło sie że ci "** br" to Polacy...........

- Rook zatkany totalnie, mój rekord 1k expa w 1h ( sam byłem w jaksini bo all dostali kicki ;) ), inny rekord 20 expa w 25 minut -.-

Main: Darahia i ank, zatkane przez PA...
Edron: expowiska dla ludu <20 zatkane, zostaje pul jaksini gobuw ( 3k exp w 1h ;/)
Dwarf's hell: Jak nie anpiszesz listu ze xpisz to ci ludzie spokoju nie dadzą, sam chyba w godzine 20 osub wypędziłem :(

3. Pierwsze poważne wydarzenie: Cha'os kille at lvl 34 by Barlox ( kumple z gildi)

Jak to się stało?

Gadałem z Chaosem, jęsli dobzre zrozumiałem to miał iśc z kumplami na fragi (on barlox kalident i jescze ktos), mial 5-6 p-legsuw (lacznie 30-40k na tym serwie), zostal trapniety i dobity pzrez Barloxa. Wojna domowa gildi? Szykuje się pierwsza wojna, w której pzreciwko Archonts stanie Alliance skladajaca sie z wsytskich ktorzy znienawidzili kompli kalidenta ( a jest ich troche) na czele z Chao'sem.
Sam skilluje do 50/? żeby stanąc po którejśc stronie.

Obecnie pallkowie wybijaja się ponad 40, zagrażajac Kalidentowi. Zobaczymy co pzryniesie przyszlosc ;) Nrazie : You advance in axe fighting :)

Siergiey
28-12-2004, 19:17
@up
Slyszalem, ze tego loota to mniej Cha'os stracil, ok 10k, zreszta sam sie wypowiadal na forum tibia.com
Nie poszli na fragi tylko na dragi ;D Wiec mowisz, ze sie szykuje pierwsza wojna? Kalidenta dosc latwo beda mogli sfragowac, niski shielding ma ;/ Ale ma po swojej stronie Losari, Barloxa i wielu polakow sie za nim raczej wstawi.

A, i moglby ktos zarzucic nickami faccow, ktorym sie udalo lognac? Bo jakos w to nie wierze.

[]Artimos[]
28-12-2004, 23:21
@Siergiey(jak błąd to sry)

Chciałeś żeby rzucić jakiś nick facca który sie zalogował B) pamiętam tylko 1 ale widziałem z 3 . Nick tego zioma to : Tauler the sorcer :evul:

Edit:
Ja tez sie dziisaj rano zalogowałem ;) Mój nick to Misterio Artimos :baby:

Luu
29-12-2004, 09:06
@up
co do twojego poprzedniego postu to ci przyznam race bo sie zdziwilem ;p
i nieprzypuszczałem ze to bedzie tak szybko

Nick kolesia z facc np mój :p Smith Vehement

no i jeszcze mam cos do zaprezentowania tzw zanjacy gracz zasady ( n00b :p )

09:13 Smith Vehement: hmm
09:14 Addiz Oracle: mine

Ja niebije komus potworków a ten sie rzuca na boki jak sie da ze bym jemu niektnol
ale puzniej

09:14 You lose 1 hitpoint due to an attack by a rat.
09:14 You lose 2 hitpoint due to an attack by a rat.
itd. az tu nagle kto to cos Addiz Oracle, juz odraazu wiedzielm ze n00b i mi bedzei expa zabieral wiec zobaczcie sami

09:15 Smith Vehement: mine
09:15 Smith Vehement: n00b
09:15 Addiz Oracle: lol
09:15 Addiz Oracle: need exp
09:15 Addiz Oracle: sorry¨

i co to ma byc ??? kto na rooku niepotrzebuje expa a moze poblokowac niech sie domnie zglos ;p bo ten pany niewiem czy polak ale chyba tak to
wiecie kto ...

A jednak szwed no i co tu na polaków najeżdzc szwedzi niby tacy swieci

Siergiey
29-12-2004, 12:06
Dzis to cos czuje, ze i ja sie logne ;] Wvczoraj za chooja nie dalo rady xP

Luu
30-12-2004, 09:10
Ja wczoraj sie lognelem a bylem 117 na liscie troche poczekalem, ale szybko cos na rooka opruzniaja

Ghotic Warrior
03-01-2005, 20:19
heh z tego co wiem to Cha'os jest SWE bo chcial mnie pknąć :( bo miała być woja
pl vs swe

xemmoe
08-01-2005, 17:08
Wiedziałem że na Arcanii będzie pełno osób ( wszyscy tylko czekali nie wiadomo dlaczego na niemiecki PvP :P ) ale żeby aż tak!!!???

Wczoraj patrze a tam 867 osób, najwięcej ze wszystkich światów!!!

Boje się myśleć co będzie za miesiąc...

Musashi
13-01-2005, 18:18
Ja sobie gram na Jamerze jest spox
Moga byc tylko problemy z ta brazylijska rodzina :(
Arte ale damy rade kto moze niech wbija naserver treba dorzo polakow na wojne:P

zAkLiNacZ
14-01-2005, 20:48
Fajnie ze powstaly nowe swiaty ale ja i tak nie zminie serva bo Azura jest moim zdaniem jednym z najlepszych serverów

Więc żyrze wam duzych leveli na Nowych serverach

Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

To Mój pierwszy post wiem ze gupi ale bede nad tym pracowal :p :p :p :p :p :] :] :]

Ice^Cube
10-02-2005, 15:28
Co ty w ogole Assasin *******isz?!?!?!
Wlasnie to ty jestes noobem i nie powinienes grac w tibie.
Brabo, Primavero Tu'riel, Kavos Skydiver i reszta Brazylijczykow to kolesie, ktorzy zrobili takie lv o ktorych ty mozesz sobie pomarzyc.
Wlasnie dlatego jestem najbardziej nie lubianym Polakiem na Aurerze, bo trzymam ze Szwedami, ktorzy walcza zawsze do konca i nie pytaja sie dlaczego maja walczyc. A wlasnie Polacy to w wiekszosci ****y, ktore tylko UH potrafia robic i eqp kupowac...

Dr. Omader
10-02-2005, 22:44
Brabo, Primavero Tu'riel, Kavos Skydiver i reszta Brazylijczykow to kolesie, ktorzy zrobili takie lv o ktorych ty mozesz sobie pomarzyc.

Nie nazwalbym Braba "kims", bo po pierwsze brabo to kilka osob, a po drugie tylko jedna osoba nim grajaca potrafila sie po angielsku porozumiewac.
To ten sam brabo ktory po 2-3 tygodniach od powstania mythery dostal bana za account sharing bo byl przez ten czas 24/7 online. Od save do save. Wiem bo gralem wtedy, mialem go na vip liscie specjalnie zeby widziec ile byl online(moi kumple tez). I zawsze kiedy ja, albo ktorys z moich kolegow byl online - brabo tez byl online.
To jest tez ten sam brabo ktory jest teraz banished until deletion z powodu account sharing.

Dla mnie byl, jest i bedzie nikim. Co to za sztuka osiagnac duzy poziom jak sie gra w kilka osob? To ma byc legenda? Jesli niektorzy go postrzegaja za legende to znaczy ze spolecznosc tibijska juz calkiem zeszla na psy.

Mateusz the vampire
11-02-2005, 20:16
Jamera is arte=Jamera jest z rodzino arte=BR i jeszcze raz br!!!!! anty reklama (kazdy ma swoje opinie). :p
Arcania is full=Arcania jest przepelniona za duzo wiary i wysze lagi za tym idą.
--------------------------------------------------------------------------
Fuck tibia chyba niegram bo niema ani do wyboru ani do kolory :P :lol: :confused:

Ozyrys
20-02-2005, 22:21
Na Jamerze z tymi Arte i innymi brazylianami co po angielsku nawet nie umieją to sie można usr**. Niemniej jednak to całkiem ciekawy serv, raczej niema wojen i jesli komuś pasuje bulić brazolom daninę to się nawet da grać. Myślałem z kumplem zeby przenieść się na Pandorie, ale czytałem ze tam z kolei wojna ze szwedami na całego. Ehhh.... niestety polska braci, zaden serv nie bedzie nasz. Brazole i szwedy rządzą, i tak już zostanie, bo może i nas dużo, ale z levelami to słabiutko.... a czemu? Ano pokażcie mi polaka z PACC.... ilu jest na 100? 3,4?