Pokaż pełną wersje : Jak dobrze expic i jak dobrze zarabiac kase?
Karimuthi
12-02-2009, 19:11
Mam pytanko mam 14 level na swiecie Candia na czym mam expic dobrze zeby level wysoko rósł a nie tracil duzo hp.
Drugie pytanie na czym mam expic by dobrze kase zarabiac?
Pliska pomozcie mi :(
refresher
12-02-2009, 20:30
Jesteś kina, więc roty, ghoule, skeletony, minoski(byle nie guardy i archery!). Kasa i exp lecą jak szalone!
sebastiano
14-02-2009, 20:57
Exp: expic to na takim lvl najlepiej jest na :Minosach, ghoulach,roty, amazonki itp,
a jeźeli zależy ci zeby miec dużo kasy to exp na zamku obok 'Ab dendriel i rób loot bagi.
Ja wiem? Lepiej doskilluj 50-55 i siedź w Kazz jak długo się da. Będziesz locił tam kusze, battle axe i dwarven shield - bp kusz sprzedasz za 3,2k o ile dobrze pamiętam, kazz słynie właśnie z tego, że jest tam świetny exp i bardzo dobrze się zarabia .
Najlepiej walnij głową w mur, potem zajmij się za skillowanie a przy 70/70 idź na roty bo pewno na lepszych potworkach padniesz
Najlepiej walnij głową w mur, potem zajmij się za skillowanie a przy 70/70 idź na roty bo pewno na lepszych potworkach padniesz
a najlepiej bedzie jak ty zamkniesz pyszczek ;*
MasterofPuppets
28-02-2009, 08:21
Znalazl sie pro kurwa. Taki kozaczek jesteś? Widac ze koles jest newbie, wiec pasowaloby mu pomoc frajerze chyba nie ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.