Pokaż pełną wersje : Serwer Dolera 184ek,108 EK,105 ED,90 EK Die - nice lot.
psyhopatka
13-02-2009, 06:45
Link do tematu z tibia.de bo nie chce mi się rehostów robić:
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=146988
jakieś takie krótkie i chaotyczne ;p
Skorupa1994
14-02-2009, 12:28
Dziex za spoila -.-
To nie czytaj komentarzy przed obejrzeniem filmu :]
No SoV z ek calkiem fajny, ciekawe czy mial softy w bp...
a ten drugi to czysta glupota przeciwników
<szok>
Idiota.
ziomek up^
w jak otwieram temat zawsze widzę pierwszego posta więc nie wiem jak według ciebie mam obejrzec film.
Zabanicjowany
14-02-2009, 14:11
Idiota.
ziomek up^
w jak otwieram temat zawsze widzę pierwszego posta więc nie wiem jak według ciebie mam obejrzec film.
Pierwszy post jest od autora, a żeby zobaczyć drugi trzeba przewinąć stronę bądź mieć dwa razy większą rozdzielczość w pionie od full hd. A jak chcesz mieć pewność, że nie zobaczysz spoila to pomniejsz sobie okno przeglądarki na czas ściągania filmów.
do pipki up
i samemu sprawdzac czy jest keylog ? zamknij morde cwaniaku i takie komentazyki zostaw dla siebie bo mnie ku**ca bieze jak czytam takie posty.
a ty paralize nienauczyles sie niespoilowac lota jeszcze kur*a ? 1 film ogladasz ile razy bylo o spoila awantury ? piz*y Je**ne
Pierwszy post jest od autora, a żeby zobaczyć drugi trzeba przewinąć stronę bądź mieć dwa razy większą rozdzielczość w pionie od full hd. A jak chcesz mieć pewność, że nie zobaczysz spoila to pomniejsz sobie okno przeglądarki na czas ściągania filmów.
Odruchowo sprawdzam zawsze pierwszego posta ,żeby się upewnic czy film jest dobry do ściagnięcia i czy nie ma żadnego syfu.
*Carlsberg
15-02-2009, 13:41
do pipki up
i samemu sprawdzac czy jest keylog ? zamknij morde cwaniaku i takie komentazyki zostaw dla siebie bo mnie ku**ca bieze jak czytam takie posty.
Jakiś problem z odróżnieniem .Ekse od .Cam ?
Myslisz ze nieodrozniam ? huah ,wes sie nie wypowiadaj zall. ludzie pisza haxxx , haxxoor niesciagac keyyloog itp. po to zeby z tego skozystac. a jak mam kilikac i bawic sie niepotrzebnie , wpisywac zamiast tych gwiazdek literki i patrzec co tam jest , to ci powiem mam na ciebie wy***ane .
@up
ej s*******aj kaylogar
xXxKaiserxXx
17-02-2009, 17:02
@2up
Coś Ci nie wyszło...
http://img6.imageshack.us/img6/8128/virusrs4.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.