Pokaż pełną wersje : Serwer Jak dobrze ogarnac ferumbrasa!
szkapamujwruk
13-02-2009, 20:12
albo moze,jak NIE grac knightem...
mam wrazenie ze ten typ w skrypcie na rooka nie zmienil knighta na maga.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=62032
ZapodajMuze
13-02-2009, 20:25
Jakbym padl przez takiego nooba na feru z rsem bo nie chce mu sie sqma do gory ruszyc i byloby to pvp , nie pogralby no way.
szkapamujwruk
13-02-2009, 20:30
tu nie ma za bardzo o czym dyskutowac nawet,byc moze jestem w bledzie ale ten typ to byl najwyzszy ek z calej ekipy,mial ssa,pare might ringow i W CHUJ potionow jak na eq bez aola.zadaniem takiego knighta byloby wziecie 2-4 demonow i ferumbrasa,najlepiej po lewej stronie w zasiegu wzroku shooterow.
a nie kurwa 'ide pod tp bo padne'
zanim ktos sie rozkrzyczy ze mowie o wybotowanej postaci krecacego film-patrz skille /mlv,mialem 207 ek i wiem doskonale ze to zupelnie do siebie nie pasuje jesli chodzi o expienie manualne.
nastepna sprawa,to knight z czarnym oucie assassina,ladnie ogarnal z ta exeta 3 demonow na shooterow :D szacunek _/
psyhopatka
13-02-2009, 21:17
Ten filmik powinien nazywać się : Jakniezabijacferumbrasa.cam
Ale brazole mają teraz polew;p
no-pvp - ;>
szkapamujwruk
13-02-2009, 22:00
lepsze non pvp niz server z 50 letnim brazolem co na*****a 25/7 na frostach i mysli ze jest bossem pierdolac cos po brazolowatemu na forum,czego nikt nie rozumie.
Foster of Astera
13-02-2009, 22:26
wezcie przestancie pierdolic, poszlismy tam dla beki a to ze bylo malo shoterow to nie moja wina tylko calej astery bo wszyscy w dp stoja i sie cykaja. Ja mam wyjebane na gre, rownie dobrze moglem isc sam. A co do knightow to dobrze bloczyli :)
Do pana up. Moze bys sie przedstawil? Czyzby jakas ciota z innej gildi, ktorej wszyscy sie bali isc bo spadnie im troche pixeli? :S
No troche malo osob bylo... ale liczy sie zabawa ;)
Jakbym padl przez takiego nooba na feru z rsem bo nie chce mu sie sqma do gory ruszyc i byloby to pvp , nie pogralby no way.
teraz mi tylko pokaż rs na świecie non-pvp albo pvp-enfo :?
@film
eee...?
ZapodajMuze
13-02-2009, 22:32
teraz mi tylko pokaż rs na świecie non-pvp albo pvp-enfo :?
@film
eee...?
Jakby to byl serwer pvp to czemu mialbym nie miec rsa ?
wezcie przestancie pierdolic, poszlismy tam dla beki a to ze bylo malo shoterow to nie moja wina tylko calej astery bo wszyscy w dp stoja i sie cykaja. Ja mam wyjebane na gre, rownie dobrze moglem isc sam. A co do knightow to dobrze bloczyli
Knightci dobrze bloczyli , trzymajcie mnie ludzie . To bylo 0 ogara kolo pod tp stoi blokuje 10 osob zamiast wziac takiego feru na klate ? Nie bylo ludzi bo sie liczy zabawa ? Bullshit macie pewnie 25 osob polowa nie chciala isc a szkoda feru bylo .
Szkapamujwruk i ZapodajMuze mozecie nie pierdolic? Moge się założyć że ty i ten drugi cymbal nawet by nie wszedł na tower bo bałby sie o swojego pro elo pixelka, a feru widuje tylko na filmikach wiec nie pierdol co ty nie jestes itp. krótko mówiąc zamknij swój szanowny ryjek!
szkapamujwruk
13-02-2009, 22:45
wezcie przestancie pierdolic, poszlismy tam dla beki a to ze bylo malo shoterow to nie moja wina tylko calej astery bo wszyscy w dp stoja i sie cykaja. Ja mam wyjebane na gre, rownie dobrze moglem isc sam. A co do knightow to dobrze bloczyli :)
Do pana up. Moze bys sie przedstawil? Czyzby jakas ciota z innej gildi, ktorej wszyscy sie bali isc bo spadnie im troche pixeli? :S
ciota,mozesz nazwac siebie i swoja ekipe,nie mnie ; )
skoro ladnie prosisz,przedstawie sie :)
http://img134.imageshack.us/img134/5995/dasxo4.jpg (http://imageshack.us)
Szkapamujwruk i ZapodajMuze mozecie nie pierdolic? Moge się założyć że ty i ten drugi cymbal nawet by nie wszedł na tower bo bałby sie o swojego pro elo pixelka, a feru widuje tylko na filmikach wiec nie pierdol co ty nie jestes itp. krótko mówiąc zamknij swój szanowny ryjek!
nom,nigdy nie bylem na feru tower,zawsze sie balem ze strace lvl :( i skile :( i 100k :( i skocze przez okno z piwnicy
Czy ja cos pisze o ciotach? pytam o twoj nick? Chyba nie... a co do gildii jakbyś umiał czytać to byś do tego doszedł no chyba że masz 13 lat i za tępy jesteś :)
Chyba czasz odwiedzić szkołę? Pozdro nie mam czasu na odpisywanie dzieciakom neo
yoyo powiedzial 55 ed _/
@karo
kto jak kto ale majin nigdy bota nie mial i czemu mowisz ze mlvl/skile nie pasuja do lev?
Patro szkoda czasu na dzieciaka
Banished: until Mar 01 2009, 14:03:18 CET because of using unofficial software to play
o to jego 1 char :)
+ ded by fire :) i kto tu nie umie grać? xd
szkapamujwruk
13-02-2009, 23:15
jak ci mama dobra internet kupila to idz podziekuj
http://img519.imageshack.us/img519/3408/beztytuupk6.jpg (http://imageshack.us)
;[
http://img519.imageshack.us/img519/6622/89795685kz2.jpg (http://imageshack.us)
jak sie skonczysz cieszyc ze nie dostales bana na swojego pierwszego chara 100+ktorym bocisz na nightach/quarach to daj znac :)
Marecki666
13-02-2009, 23:29
no kur*a:
1. w świetne miejsce poszedł z feru na początku
2. podobało mi się jak bloczył feru i 4 demy na samych potionach
3. demy to się exetuje
Haha prawdziwe dziecko neo. Do złych drzwi pukasz chłopczyku, nigdy nie posiadałem bota możesz sprawdzić każdy ss po kolei który się znajduje na forum :) Widzę że 1 pixelek zniknął ze świata tibijskiego :D i nowy w ruch bociq. A co do neta to widzę że się zaczyna "mama"< (typowe zachowanie dziecka które nie widzi nic poza tibia) niestety jesteś w błędzie :)
karo de'suza
13-02-2009, 23:48
spoko spoko padlem tam ale i tak mi sie podobalo a wy nie musicie sie klocic.
mam tylko nadzieje ze dozyje next razu i bedzie mniej demkow troche
szkapamujwruk
13-02-2009, 23:50
spoko spoko padlem tam ale i tak mi sie podobalo a wy nie musicie sie klocic.
mam tylko nadzieje ze dozyje next razu i bedzie mniej demkow troche
ja sie nie kloce tylko probuje uswiadomic kretynowi ze nie potrafi grac ale nie,nigdy w zyciu kretyn jest zajebistym graczem a ja jade mu po mamie ;[
nie chce mi sie z toba dyskutowac zreszta,naucz sie gracz,dorownaj lepszym pogadamy,moze... :)
a masz gratisa,nalezy ci sie za debilizm ;d
http://img261.imageshack.us/img261/5095/353500bt7.jpg (http://imageshack.us)
@karo
a co do twojego ssa z feru to tez go nie ogarneliscie chociaz pewnie mieliscie ponad 2 razy wieksza ekipe, a i tak feru nie zabiliscie, wiec nie masz co sapac
szkapamujwruk
14-02-2009, 10:00
my mielismy gma i 5 typa ktorzy rzucali nam m walle,w tym gm biegal i nas bloczyl-a wy mimo zera przeszkadzajacych nie potrafiliscie nawet jednego demona zabic :)
pepinho89
14-02-2009, 10:09
Up-.- Jesteś idiotą czy udajesz? W team macie po 300+ mniej demow i nie zabijacie a na nas wyjeżdzasz że nie zabilismy nawet 1 dema nie było cię tam a wiesz wszystko lepiej .Aha nol life jestes z tego co widze bo siedzisz chyba 24h i ogladasz ten temat żeby zaraz szybko nam dojebac kup se musk !!
szkapamujwruk
14-02-2009, 10:10
kolejny,naucz sie grac,moze pogadamy,zegnam
Jucha Furora
14-02-2009, 10:20
Szkampajebaklesny
Skoro oceniasz ludzi po postach,czy umieja grac sam tak po każdym jezdziesz jesteś elo pro uber etc to może właśnie Ty nauczysz wszystkich dookola grac?
Btw jezeli uwazasz ze nikt nie umie grac piszesz naucz sie grac a wszyscy wiemy ze nikt Ci tu w umiejetnosciach nie dorownuje to chyba kolegow masz i gadasz sam do siebie;)
*Carlsberg
14-02-2009, 10:45
Powiedziała jedna z największych pixel-ciot astery, szacun.
Up-.- Jesteś idiotą czy udajesz? W team macie po 300+ mniej demow i nie zabijacie a na nas wyjeżdzasz że nie zabilismy nawet 1 dema nie było cię tam a wiesz wszystko lepiej .Aha nol life jestes z tego co widze bo siedzisz chyba 24h i ogladasz ten temat żeby zaraz szybko nam dojebac kup se musk !!
O, a tu następna.
Kluska_ziom
14-02-2009, 11:02
O, a tu następna.
-powiedzial najewiekszy przegrany tibijski, myslacy ze jest super i potrafi zabijac exura.
oj, zapomnialem
i tylko ty masz skilla, inni ci nie dorownuja w Tibii, masz lepsze zycie od nich, bo masz lepsza tibie
-powiedzial najewiekszy przegrany tibijski, myslacy ze jest super i potrafi zabijac exura.
oj, zapomnialem
i tylko ty masz skilla, inni ci nie dorownuja w Tibii, masz lepsze zycie od nich, bo masz lepsza tibie
Powiedział niedomyty naplet i *****szon.
-Thug-Ciota
14-02-2009, 11:48
O, a tu następna.
Hahahaha kurwa leże. Ja powiem tak powiedział to no lifer forumowy który spędza 15h na forum 5h na tibia z czego zostaje mu 4h na spanie. Człowieku weź się uspokój, ty zapewne nawet byś nie poszedł na ferdka bo stałbyś pod dp i tylko pytał (zabili? zabili już? spadło coś ciekawego?) żal mi takich tępaków jak ty.
szkapamujwruk pro elo gracz :)
Name: Karo Inc
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 157
World: Nerana
Character Deaths
Jan 25 2009, 00:40:28 CET Died at Level 158 by fire
Banished: until Mar 01 2009, 14:03:18 CET because of using unofficial software to play
Komuś jeszcze pojedziesz od boterów? Wybotowanych charów? Dodaj coś od siebie dzieciaku neo. Tylko potrafisz najechać komuś na starych jebane dzieci.
Kluska_ziom
14-02-2009, 11:52
Powiedział niedomyty naplet i *****szon.
haha wspanialy okaz 13 latka tibijskiego, nie potrafi odpowiedziec na poziomie, tylko wyzywac ;)
zaniedlugo wasz jezyk bedzie brzmial
hi, yes, bye, i no bot, buy, sell
ps. blad celowy ;]
Hahahaha kurwa leże. Ja powiem tak powiedział to no lifer forumowy który spędza 15h na forum 5h na tibia z czego zostaje mu 4h na spanie. Człowieku weź się uspokój, ty zapewne nawet byś nie poszedł na ferdka bo stałbyś pod dp i tylko pytał (zabili? zabili już? spadło coś ciekawego?) żal mi takich tępaków jak ty.
szkapamujwruk pro elo gracz :)
Name: Karo Inc
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 157
World: Nerana
Character Deaths
Jan 25 2009, 00:40:28 CET Died at Level 158 by fire
Komuś jeszcze pojedziesz od boterów? Wybotowanych charów? Dodaj coś od siebie dzieciaku neo. Tylko potrafisz najechać komuś na starych jebane dzieci.
Auuu, śmierdzisz, to chyba wy byście srali a Recon by poszedł, pozdrow dla debili co się nie orientują w sytuacji, Karo ma więcej skilla niż kurwa wszyscy w tym temacie wzięci, a będziecie pierdolić, że grać nie umie.
*Carlsberg
14-02-2009, 12:45
Jakbym poszedł to TYLKO dla tego żeby kogoś na feru ujebać :>
mam wyjebane na pixelki, o czym wiesz, i wjezdzając na mnie tylko udowadniasz że ty jesteś od nich uzależniony.
Wybotowany char =/= wybotowany skill :>
szkapamujwruk
14-02-2009, 12:56
mialem juz kilka deletow 100+ za zabijanie,myslisz ze bede recznie nowego chara do zabijania robic? poklep sie po glowie w wolnym czasie,gram zeby zabijac,ew. pobawic sie w ciekawych miejscach ze znajomymi,expienie ktoregos z kolei chara recznie nie sprawa mi zadnej przyjemnosci :)
co do moich umiejetnosci,bardzo rzadko mozna mi cos zarzucic a jesli juz to sie zdarza to ucze sie na bledach ;)
@up
my tez uczymy sie na bledach i nastepnym razem moze sie uda jesli bedzie wiecej ludzi
szkapamujwruk
14-02-2009, 18:12
@up
my tez uczymy sie na bledach i nastepnym razem moze sie uda jesli bedzie wiecej ludzi
powodzenia,tylko nie bierzcie knightow ktorzy nie potrafia niczego zrobic,bo tacy to tylko tp blocza.
o tobie nic nie mowie,dobra robote odwaliles na tle tego wszystkiego
Widzieliscie ryj karo? :/
jesli tak to nie mam wiecej pytan. Jesli nie to mozecie odkopac temat na tibia.de kiedy karo grozi policja kolesiowi ktory dal sobie jego twarz w avatar ;D
A ty 4up napewno bys kogos ubil na feru
Jesli chodzi o wybotowane skille to nawet jesli takie ma to znaczy to o jego normalnosci bo nikt by nie siedzial i patrzyl kiedy odznaczyc monka na redzie no chyba ze ty
jak masz oceniać ludzi po wyrazie twarzy, to lepiej stul pysk
a co do filmu, to pierw ten rox~ zjebał, potem majin, no ale i tak byście nie ubili;d gz za samo podejście
ShadowED
14-02-2009, 21:04
największa cipa to ten Mija~ wzioł demy i pod tp xd
dalej...
gdzie były krzaki? he?
dalej...
patroneliusz miał ten koleś ed? albo 2?
no szkoda ;)
ZapodajMuze
14-02-2009, 21:21
yoyo powiedzial 55 ed _/
@karo
kto jak kto ale majin nigdy bota nie mial i czemu mowisz ze mlvl/skile nie pasuja do lev?
yoyo co ty mozesz wiedziec o mnie _/ i nie chce mi sie tlumaczyc bo takiej pizdy jak owy kolega z filmu na pvp by nie bylo , gdyz odrazu by zostal bity przez kazda gildie bo w tych czasach mieso armatnie jest o wiele mniej warte .
@edit
NON PVP DIDNT HAPPEN !
*Carlsberg
14-02-2009, 21:58
yoyo co ty mozesz wiedziec o mnie _/ i nie chce mi sie tlumaczyc bo takiej pizdy jak owy kolega z filmu na pvp by nie bylo , gdyz odrazu by zostal bity przez kazda gildie bo w tych czasach mieso armatnie jest o wiele mniej warte .
@edit
NON PVP DIDNT HAPPEN !
Co jak co, ale Patro jako chyba jedyny z sinki ogarnia.
A pozatym oczywiście że by go bili, HOTKEYE MENZ _//////////
@edit
NON PVP DIDNT HAPPEN !
Twój 55ED również.
karo de'suza
14-02-2009, 22:08
Ale wy macie problem.
nie lepiej skomentowac juz film zamiast sie wyzywac? w koncu po to ten temat
Twój 55ED również.
nie oceniaj ludzi po levelu, bo nie zdziwię się, jeśli ten 55ed lepiej ogarnia od ciebie
nie oceniaj ludzi po levelu, bo nie zdziwię się, jeśli ten 55ed lepiej ogarnia od ciebie
Śmiem wątpić. Małe psy najgłośniej szczekają.
maszter321
14-02-2009, 22:19
Czlowieku czytajac twoje posty mam wrazenie ze komentujesz cos tylko po to zeby poszukac zaczepki lub znalesc dziure w calym
wylajtujcie ludzie ja pierdziele, pomyslcie o co sie klocicie...
wylajtujcie ludzie ja pierdziele, pomyslcie o co sie klocicie...
Ja tylko przedstawiam fakty.
*Carlsberg
14-02-2009, 22:24
Jestem PEWIEN ze Zapodaj~ ogarnia z 20x lepiej od cIEBIE.
Dlatego, że głośno szczeka?
Next--Ogorek--
14-02-2009, 22:29
@up
Dlatego, że nie robi z siebie debila w każdym poście.
co jak co ale to ty glosno szczekasz no i psiak of guardia jesli chodzi o bossy i pixele
ZapodajMuze
14-02-2009, 22:32
Twój 55ED również.
Juz mnie nie denerwuja docinki zwiazane z smieszna tibia gdzie 60 druidem wyciagam 150k/h .
Skad ty mozesz to wiedziec ?
@Do wszystkich non pvp fighterow anty mojemu mega robionemu tydzien edowi .
Jakby byl sposob udowodnienia ogaru mojego to chetnie bym udowodnil paru jelenia . Ja mimo ze teraz to smiesznie zabrzmi z cala stanowczoscia moge powiedziec ze w pvp jestem kot . Yo tyle na temat.
A wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim ? Ze zeby wam tutaj przymknac te glupie papy ( bez obrazy) musialbym miec 150 ed'a albo msa . A poprostu ja wole zrobic na 5 miec 80 lvle i zawsze jak chciec to sie bic. Zmienic postac pod avatarem na ta ktora wbijam raz na jakis czas na massloga zebyscie zobaczyli pare numerkow wiecej czy zostawic taka jaka obecnie niby "gram".
Człowieku uspokój się .Na siłę piszesz w każdym temacie siląc się na sarkazm lub pisząc cytaty które nic do tematu nie wnoszą. Śmiejesz się z kogoś kto ma 55 lvl na pvp a samemu posiadasz na no-pvp 130+<??>. Nie jestem typowym przeciwnikiem no-pvp i nie pisze ,no happend itd . Trudno komuś nie wyszło na pvp ,wywalili go z serwa, chce pograc w spokoju lub po prostu pobotowac i wbic wysoki lvl.
Małe psy najgłośniej szczekają?Jak dla mnie to na razie Ty wychodzisz na takiego małego Yorka z różowa kokardką ;).
@up
Dlatego, że nie robi z siebie debila w każdym poście.
Akurat absolutnie nie trafny argument.
Ja mimo ze teraz to smiesznie zabrzmi z cala stanowczoscia moge powiedziec ze w pvp jestem kot .
Póki co, nie miałem okazji zobaczyć cię w akcji. Całkiem możliwe jest, że szczyt twoich umiejętności PvP, kończy się na PK na Desert Quescie.
Trudno komuś nie wyszło na pvp ,wywalili go z serwa, chce pograc w spokoju lub po prostu pobotowac i wbic wysoki lvl.
Akurat w obliczu tego problemu nie było mi dane stanąć. Jeśli chodzi o Level, to nie jest on dla mnie żadnym priorytetem.
Małe psy najgłośniej szczekają?Jak dla mnie to na razie Ty wychodzisz na takiego małego Yorka z różowa kokardką .
Przynajmniej nie bluzgam każdego, kto ma inną opinię na określony temat.
milan-233
14-02-2009, 22:39
Odezwał sie głośno szczekający pies z budy zwanej Candią :cup:
ZapodajMuze
14-02-2009, 22:52
Póki co, nie miałem okazji zobaczyć cię w akcji. Całkiem możliwe jest, że szczyt twoich umiejętności PvP, kończy się na PK na Desert Quescie.
Ale powiedz mi co jest trudnego w pvp tibijskim ? Tibijskie pvp to sa schematy ktore musisz powtarzac do skutku + zimna krew , znac mozliwosci swoje (czyt wiesz na ile ue/sd z iloma fe sciagasz kolesia ) i mozliwosci przeciwnika/ow ( czyt maxymalna mozliwa bule albo znac odrazu odpowiedz na pytanie typu Czy jak dostane sd w tej turze to wyloze sie w drugej na combo ue+wand?).
E to już podchodzi pod mistyczne moce tibijskie.
Nie to podchodzi pod oczywista wiedze tibijska do ktorej nie kazdy jest w stanie dojsc bo zabardzo sie boi o tample.
Przynajmniej nie bluzgam każdego, kto ma inną opinię na określony temat.
Powiedz mi gdzie Cie uraziłem?? Nawet Yorki mają przecież swoich wielbicieli :).
Ale powiedz mi co jest trudnego w pvp tibijskim ? Tibijskie pvp to sa schematy ktore musisz powtarzac do skutku + zimna krew , znac mozliwosci swoje (czyt wiesz na ile ue/sd z iloma fe sciagasz kolesia ) i mozliwosci przeciwnika/ow ( czyt maxymalna mozliwa bule albo znac odrazu odpowiedz na pytanie typu Czy jak dostane sd w tej turze to wyloze sie w drugej na combo ue+wand?).
*Carlsberg
14-02-2009, 23:55
Skad ty mozesz to wiedziec ?
Bo masz odpowiednie podejście.
Signed. Juz nie ma co wymyslac, kalkulator w pasku otwarty albo w lepetynie.
Gadanie o (czyt f bomby m wale paralize) sie skonczylo teraz o liczeniu dmg w 3 sekundy sie bedzie gadac.
xr
nietrafny*
Doskonałym dowodem na twoją własną teorię jesteś ty.
Karo to co, całkiem definitywnie koniec ?
Nudno będzie bez twoich trapów, mimo, że ty mój "wrug".
całkiem definitywnie koniec ?
Niczym Hubert... z Milionerow.
Niczym Moda na Sukces.
@film
Nie było tak źle...
A właściwie to było, ale mogło być gorzej.
Zabanicjowany
15-02-2009, 05:41
Nawet kurczok to skomentował http://www.ulotnie.com/2009/02/13/durczok-przeklina-w-tvn/
Nie ucz mnie, gdyż to poniekąd bym ogarnął.
Odezwał sie głośno szczekający pies z budy zwanej Candią
Analogicznie powtarza się sytuacja, w której kibole oceniają ludzi po tym, z jakiego miasta pochodzą.
Doskonałym dowodem na twoją własną teorię jesteś ty.
Możliwe. Niemniej jednak, nie kreuję się na kogoś, kim nie jestem, ani nigdy nie byłem.
A wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim ? Ze zeby wam tutaj przymknac te glupie papy ( bez obrazy) musialbym miec 150 ed'a albo msa .
Akurat ja, nie oceniam skilla po levelu. Połowa high-leveli z Candii, podtrzymuje mnie w przekonaniu, iż to niewłaściwy sposób na szacowanie stopnia ogarnięcia u gracza.
A poprostu ja wole zrobic na 5 miec 80 lvle i zawsze jak chciec to sie bic.
Z czym do ludzi... Ja również mógł bym rzec, że jestem absolutnym arcymistrzem PvP i że mam kilka postaci, których wrogowie dobrze wiedzą, iż po ujrzeniu mnie na ekranie, w tym samym momencie przywitają świątynię.
Zmienic postac pod avatarem na ta ktora wbijam raz na jakis czas na massloga zebyscie zobaczyli pare numerkow wiecej czy zostawic taka jaka obecnie niby "gram".
Pokaż, pokaż.
Podsumowanie.
Notorycznie wyskakujesz ze swoimi dziecinnymi argumentami do każdego gracza z Non-PvP. Na pocieszenie, nie określił bym ciebie jako uosobienie kunsztu megalomanii, ponieważ miałem okazję poznać niższych pionów niż ty i kilku podobnie szczekliwych knypków z tego forum. Pewien gracz z mojego serwera w rozmowie ze mną przedstawił mi bardzo mądre stwierdzenie, w którym orzekł, iż tacy jak ty dobrze wiedzą, że są głupi, lecz duma nie pozwala im się do tego przyznać. Gdy czują ogień pod tyłkiem, zaczynają posuwać się do trybu kontrargumentacji "Jak nie pałą, to kijem". Na moje oko, najzwyczajniej w świecie dostałeś na tibijskim polu bitwy po dupie i próbujesz się tutaj dowartościować, nieudolnie mieszając z błotem każdego gracza z NoN-PvP, nie mając zielonego pojęcia na temat jego sprawności manualnej pod kątem tzw. "Ogaru". Jesteś beznadziejny. Żegnaj.
ZapodajMuze
15-02-2009, 11:09
Podsumowanie.
Notorycznie wyskakujesz ze swoimi dziecinnymi argumentami do każdego gracza z Non-PvP. Na pocieszenie, nie określił bym ciebie jako uosobienie kunsztu megalomanii, ponieważ miałem okazję poznać niższych pionów niż ty i kilku podobnie szczekliwych knypków z tego forum. Pewien gracz z mojego serwera w rozmowie ze mną przedstawił mi bardzo mądre stwierdzenie, w którym orzekł, iż tacy jak ty dobrze wiedzą, że są głupi, lecz duma nie pozwala im się do tego przyznać. Gdy czują ogień pod tyłkiem, zaczynają posuwać się do trybu kontrargumentacji "Jak nie pałą, to kijem". Na moje oko, najzwyczajniej w świecie dostałeś na tibijskim polu bitwy po dupie i próbujesz się tutaj dowartościować, nieudolnie mieszając z błotem każdego gracza z NoN-PvP, nie mając zielonego pojęcia na temat jego sprawności manualnej pod kątem tzw. "Ogaru". Jesteś beznadziejny. Żegnaj.
To lubie Xr3 ktory ze mna nigdy nie gadal i nic o mnie nie wie nie dlugo bd wiedzal co jem na sniadanie , yeyeye. Lece na osiedle wiec moze pozniej odpowiem na te glupoty ale tera poprostu mi sie nie chce , siamano.
Zabanicjowany
15-02-2009, 18:04
Wszyscy na tym forum są garami, a nie ogarami. Czemu nie gracie jak macie takie spartańskie zgranie. Każdy serwer podbijecie w miesiąc ale wolicie grać na non pvp lub na pvp 40 lvlem i pisać farmazony na forum i po oglądnięciu filmów chcecie każdego uczyć gry od podstaw.
Film mi się podobał bo był śmieszny, trudno powiedzieć jakbym się zachował będą tam na żywo, a nie oglądając film. Po prostu część źle zrobiła, część nie wiedziała co robić i ogólnie można nazwać to pechem, ale zabawa była :P
Znam kilka hlvli z reala, tych z pvp jak i npvp i już wiem dlaczego mi powiedzieli, że nie mają i nie będą mieli konta na forum.tibia.pl, a posiadają na wielu innych serwisach np. tibia.de.
Bo tu panuje syndrom polaczka. Ciężka choroba na którą choruje 90% użytkowników tego forum.
Znam kilka hlvli z reala, tych z pvp jak i npvp i już wiem dlaczego mi powiedzieli, że nie mają i nie będą mieli konta na forum.tibia.pl, a posiadają na wielu innych serwisach np. tibia.de.
Bo tu panuje syndrom polaczka. Ciężka choroba na którą choruje 90% użytkowników tego forum.
Na Tibia.de już też. Od kilku miesięcy straszna chołota się tam rzuciła.
OT@
Film jak film.
Co do WoT - jest to na pewno ambitniejsze forum niż tibia.pl, ale śmieszy mnie to, że raz koleś rajcuje się filmami Karo, a potem w innym temacie wyskakuje z tekstem NON-PVP DIDNT HAPPEN;d
Co do WoT - jest to na pewno ambitniejsze forum niż tibia.pl, ale śmieszy mnie to, że raz koleś rajcuje się filmami Karo, a potem w innym temacie wyskakuje z tekstem NON-PVP DIDNT HAPPEN;d
Mnie ogólnie śmieszy Karo. Skoro tak lubi zabijac innych nie pojdzie na pvp i tam się zmierzy.
*Carlsberg
16-02-2009, 16:14
Mnie ogólnie śmieszy Karo. Skoro tak lubi zabijac innych nie pojdzie na pvp i tam się zmierzy.
Daj nam server 7.2 BEZ HOTKEYI, elo.
i tak sciagna wszyscy aimbota, elo
Jak byly servy 7,2 to pewnie skakales z dywanu na podloge i watpie aby ktokolwiek uzywal hotkeys do ob skoro mozna miec elfbota :)
szkapamujwruk
16-02-2009, 17:21
pona*****ac w hotkeya moge sobie na jakims ots.
pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba.
Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia.
a teraz? mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem.
jakby ktos do tej pory nie rozumial-nie sprawia mi przyjemnosci exiva kill i hotkey,znacznie bardziej wole rozkminic miejsce,rozplanowac wszystko,wziac pod uwage wiele czynnikow i wtedy zabrac sie do roboty.
czynnik m wall + hydry?
tak czy siak ubicie kogos na npvp i pvp nie rozni sie az tak bardzo.
watpie abys nie uzywal potionow hotkeyem albo botem lub antypara recznie
albo rzucal m walle nie z hotkeya :P
T3H_VirUs
16-02-2009, 20:51
szkoda was chłopy że sobie tym gównem nerwy psujecie ;p
czynnik m wall + hydry?
Przykry jestes.
*Carlsberg
16-02-2009, 21:50
czynnik m wall + hydry?
Hoty używałem TYLKO do potionów, bomby, mwalle rzucałem ręcznie. Leczenie, antyparaliż też ręcznie.
pozatym jeśli jesteś tak durny że uważasz
To nie ma ci co tłumaczyć, chodnik więcej zrozumie.
epic. dajmy na to sytuację: 8 osób vs 330ek. Na pvp lecą mwalle, dostaje trapa i jest bez szans, a na npvp?
ZapodajMuze
16-02-2009, 22:57
epic. dajmy na to sytuację: 8 osób vs 330ek. Na pvp lecą mwalle, dostaje trapa i jest bez szans, a na npvp?
330 eka z t ringiem , tempo, boszki i dashem jak zamwalujesz w 8 osob nawet ogarnietych jestes poprostu mega kotem i przysiegam na slowo honoru ze stane przed kompem i mimo ze tego nie uslyszysz bede ci bic 10 minut brawo. Zapomnialem dodac ze bez paralyze.
@edit
mam na mysli openke czy cus.
@edit
mam na mysli openke czy cus.
no a ja mam na myśli atak z zaskoczenia;d jak złapiesz takiego w dobrym miejscu, to nie ma szans.
Inferno3031
17-02-2009, 14:37
mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem.
A co padłbyś 400 ek od paru 45 lvli? o.0 Brawo... Poza tym niezbyt adekwatnie dobrałeś przykład... teraz wjeżdżasz na system leczenia zamiast hotkeye ;] Nie powiesz mi, że bez hotkeyów ktoś nie trafiłby w stojacego w trapie knighta.
pona*****ac w hotkeya moge sobie na jakims ots.
pvp od 7.8 nie ma zadnego sensu,byle dzieciak moze cie ubic na*****ajac w hotkey,umiejetnosci graja bardzo mala role w porownaniu do levela/ilosci osob,i to mi sie bardzo nie podoba.
Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia.
a teraz? mozesz miec nawet 400 ek,padniesz jak szmata jak podbiegnie do ciebie kilku 45 lvlkow,machnie pare m walli i zacznie cisnac hotkeya z sdkiem.
jakby ktos do tej pory nie rozumial-nie sprawia mi przyjemnosci exiva kill i hotkey,znacznie bardziej wole rozkminic miejsce,rozplanowac wszystko,wziac pod uwage wiele czynnikow i wtedy zabrac sie do roboty.
Acko miał pvp i z filmików które z nim oglądałem padł raz i to tylko dlatego ,że tym razem cała titania na niego poszła. Karo grałeś na Celeście długo przed hotkeyami więc nie wmawiaj mi ,że przez hotkeye nie grasz na pvp. I tak nie zawsze uda Ci się kogoś zabic bo widzimy zawsze te filmy na których ta sztuka Ci wyszła a kto wie ile takich podejśc było .
*Carlsberg
Kończąc zdanie, elo nie jesteś fajny :(((.
ZapodajMuze
17-02-2009, 14:48
no a ja mam na myśli atak z zaskoczenia;d jak złapiesz takiego w dobrym miejscu, to nie ma szans.
No i to jest najwiekszy minus okolnir .
szkapamujwruk
17-02-2009, 15:27
Acko miał pvp i z filmików które z nim oglądałem padł raz i to tylko dlatego ,że tym razem cała titania na niego poszła. Karo grałeś na Celeście długo przed hotkeyami więc nie wmawiaj mi ,że przez hotkeye nie grasz na pvp. I tak nie zawsze uda Ci się kogoś zabic bo widzimy zawsze te filmy na których ta sztuka Ci wyszła a kto wie ile takich podejśc było .
*Carlsberg
Kończąc zdanie, elo nie jesteś fajny :(((.
pewnie,perfekcyjny nie jestem porazek tez bylo troche,czesto dlatego ze probowlaem nie wierzac w efekt,ofiara za wczesnie wyszla,ofiara byla jebanym pierdolonym czarnuchem z brazylli ktory potrafi tylko dac xloga na elfbocie a potem kozaczyc w dp,ktos popelnil blad,cos nie bylo zaplanowane itd itp.
przez hotkeye nie gram na pvp,bo gdy zaczalem naprwde ogarniac ta gre w pewnym stopniu,i dosc realnie myslalem nad przejsciem na pvp,weszly hotkeye,aimbot itp.
a przedtem hotkeyami to samo, tylko ze dzieciak musial machnac pare razy mysza zamiast w hotkeya...
Acko,40~ knighcik uciekal przez 40 min przed spora iloscia graczy za czasow 7.4,nie zabili go na camie
CAMIE? w tych czasach tibicam rządził i o camie nikt nawet nie myslal, to na pewno grales na <7.6, jak mylisz .cam z .rec =.=
ktorego ogladalem.nie wynikalo to z tego ze cisnal hotkey,wynikalo to z jego umiejetnosci,myslenia i na pewno odrobiny szczescia.
umiejetnosci trafiania w siebie uhem? to latwizna jest, nacelowac z zawsze jednego miejsca na drugie, po tym samym torze :baby::baby::baby::baby:
szkapamujwruk
18-02-2009, 14:49
@up
mam nadzieje ze udajesz.
2up: az mnie Twoj post zmotywowal do napisania tego posta ..
rowniez mam nadzieje ze udajesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.