Pokaż pełną wersje : Rewia Mody
---Czarny---
22-12-2004, 21:04
W Tym Temacie Prosze Wklejac Ssy Swoich Postaci, Tzn Z 4 Profili!!!!!!!!!!!!
Nocny koszmar of danubia
22-12-2004, 21:09
wypowiadam się jako pierwszy.Wieć tak spoko temat ale może TY BYŚpierw pokazał swoją postać co nie i wklił zdjęcie co nie ?
Byl juz kiedys taki temat i nie odniosl sukcesu... Na przyszlosc zakladajac tematy sam wklejaj zdjecia i pozniej pros o nastepne...
Sam to wymyśliłeś? Długo nad tym myślałeś?
pfff... głupi taki temat, a jeżeli już ma "przeżyć" to posłuchaj moich poprzedników i sam wstaw zdjęcia
A tak apropos... ja co jakiś czas zmieniam Outfit... więc wkleić każdy ... wooo hoooo... lol :D :baby:
---Czarny---
22-12-2004, 21:17
srry, ale nie moge pokaac mojego outfitu, bo cos sie popieprzylo :P ale z gory przepraszam, jak chcecie przykladu to wejdzcie na http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=20645 i na pierwse 2 ssy
---Czarny---
22-12-2004, 21:28
to mial byc jeden z wielu bezsensownych tematow, ktory ma troszke rozsmieszyc zwiedzajacych to forum, ale jak zwykle musieliscie wszystko popsuc :(
to mial byc jeden z wielu bezsensownych tematow, ktory ma troszke rozsmieszyc zwiedzajacych to forum, ale jak zwykle musieliscie wszystko popsuc :(
To nasza (forumowiczow) wina ze jestes idiota i nie umiesz rozmieszyc ludzi??? Pomysl... Tu wiekszosc ludzi jest dosc inteligentna i potrzeba im bardziej wyszukanego dowcipu niz temat o outfitach... Ale smieszne "AHHAHAHA"... Nóp plx...
XX master
23-12-2004, 17:37
Temat bez sensu na holere komu ogladac zdjecia z profilu jesli uwazasz ze chciales byc zabawny to jush wiesz ze ci sie to nie udalo :P a pozatym pomysl czy znalazl bys jakiegos nooba ktory tesh by to wkleil aha i jeszcze popieram nocnego jesli jush zaczynasz temat to pokaz najpierw swoje fotki chyba ze nie umiesz ich wklejac LOL to by bylo na tyle mogl bym cie jeszcze dluzej zjezdzac ale zal mi na ciebie czasu :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.