Pokaż pełną wersje : Serwer 226 Ek Solo by 162 Ms
Tak jak w temacie.
http://www.***********.com/149702787.html
Spidi ofc
@btw
Film nie mój, znaleziony na Tibia.de
xXxKaiserxXx
14-02-2009, 13:36
Wrazie czego:P
http://rapidshare.de/files/45278624/aikus.cam.html
A co do filmiku to spoko frag :D
Warriorek
14-02-2009, 13:39
On jest dłużej na forum niż ty więc czemu miałby wstawić pod swój link kg?; /
Fajny film na końcu nie wiem czemu się nie ruszał .. spingowany?xd
AdiZgOlekk
14-02-2009, 13:45
xloga dal heh
Dlaczego on nie uciekał do dp albo gdzieś? czyżby na górze czekali na niego ?
Dlaczego on nie uciekał do dp albo gdzieś? czyżby na górze czekali na niego ?
Prawdopodbnie poprostu został spingowany :)
Nie uciekał do dp bo do depo jest cholernie daleko z tej miejscówki, nie został spingowany tylko dał x-loga... jakos taka dziwna moda ostatnio na dawanie x logów... Noob i tyle, probowalbym walczyc albo uciec ale nigdy w zyciu x log.
Tak to jest jak 200+ lvl ma wybotowanego chara;> zero skillu.
Zarejestrowany69
14-02-2009, 15:55
^
Tak masz racje 0 skilla pewnie ludzie biegli bo dostal foul fire'a ale mogl walczyc! Co najwyzej mogl spierdolic bardzo gleboko i tam dac exita.
I nie pierdolcie nice frag itp itd bo to nawet sie komentowac nie chce :)
Wow i jedno i drugie lama. Gdyby temu knightowi sie chcialo to by z palcem w dupie spieprzyl, jak ten ms biegal to mialem wrazenie ze to jego pingowali. Albo lama albo uber freezer. W pewnym momencie to w ogole nie mial pojecia gdzie kina poszedl, gdyby nie dal xloga tylko cisnal do wyjscia to mial by wieksze szanse, ten ms by mu nie przeszkodzil tylko nie wiem czy inni na niego nie czekali w wyjsciu.
reasonTHC
14-02-2009, 16:15
^
Tak masz racje 0 skilla pewnie ludzie biegli bo dostal foul fire'a ale mogl walczyc! Co najwyzej mogl spierdolic bardzo gleboko i tam dac exita.
I nie pierdolcie nice frag itp itd bo to nawet sie komentowac nie chce :)
Soulfire pajacu a nie foul fire -.-
Co fo filmu - Noob _/ Te kinasy w tibii coraz bardziej nieogarniete sa
marcin9999
14-02-2009, 17:40
W tym temacie mozecie znalesc wiecej filmow z naszych akcji :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=205730
@topic
Po pierwsze ta postac nigdy nie widziala bota do poprzednich wakacji (czytaj sprzedazy charana 224 lvl) a teraz gra na nim super pro br ktorzy daja pasy do gildi Fusao aby wygrywala za nich openki. Nie mial szans na ucieczke gdyz w Seyia byl wylogowany na Kopalniach aby go zpezetowac a reszta teamu juz leciala po niego. Mielismy nadzieje ze poleci albo na quest rooma i tam padnie albo do miasta ale dal x-loga HueHuehUEhUE czekalismy 2h az zbiora team Fusao ale nie wyszli ;c
yours
Noowy
ja pierdole jak by pobiegl na ostatnie pietro jak sie idzie na Yakchala i wszedl na taka fajna skalke North West od schodow i tam dal xloga to ten zesrany 160 ms by tam w zyciu nie doszedl jak lapal reda na jednym nightmare ale tak to jest jak sie nie mysli :/
Zarejestrowany69
14-02-2009, 19:56
Soulfire pajacu a nie foul fire -.-
Co fo filmu - Noob _/ Te kinasy w tibii coraz bardziej nieogarniete sa
,,Pajacu" Xd karygodny blad wybacz pro playerze :( Ile tu na tym forum niedorozwojow jeszcze to ja nie wiem :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.