PDA

Pokaż pełną wersje : Pare pytań dotyczących eq.

Sagnitor
15-02-2009, 13:43
Witam! Posiadam aktualnie 22 lvl sorcerer i 18 mlvl (nie skupiałem się na nim) I oto moje eq:
- Crown Helmet
- Blue robe
- Plate legi
- Guardian shield
- Leather boots
- Wand of decay (kupuje Wand of Draconia)

I mam pytanie. Wielu ludzi mówi że powinienem bardziej zainwestować w eq co dodaje mlvl, czyli:
- Focus Cape
- Spellbook of Enlightenment

Opłaca mi się kupić te rzeczy powyżej?? Spellbook ma tylko 18 defa :/
Pomóżcie.

BaxCrow
15-02-2009, 23:05
Tak, opłaca się. Mag i tak częściej ucieka niż stoi z potworem, a każdy poziom magiczny to parę dmg [obrażenia] więcej.

Bykunn
15-02-2009, 23:51
Nie opłaca się na Twoim levelu. Obrażenia z różdżki nie zależą od magica, a pewnie głównie nią się posługujesz. A te pare defa może się przydać. Na razie zostawił bym tak jak jest, a koło 30 kupił bohy (jeśli będą fundusze).

Vistusia
16-02-2009, 01:33
Mi rowniez zdaje sie, ze lepiej poczekac troche z zakupem eq dodajacego mlvl (Teraz lepiej poswiec 2dni i wbij 23-24 magic i bedziesz mial spokuj), a eq kup sobie na 35lvl~~.
Ale to jest tylko moja sugestia a ty i tak zrobisz jak chcesz.

StagG
19-02-2009, 20:47
post. magiczną nie kupujesz itemów z największą ilością defa tylko takie, które dodają mlvl - dlaczego? te kilka pkt różnicy przy słabym shieldingu i tak nic nie dadzą a mlvl wręcz przeciwnie...

ostateczne eq: Hat of the mad, focus cape, blue legs, boh i spellbook +3mlvl :) (nie licząc elemental eq dodających ochronę od żywiołu)