PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z Pacc

Maniack
22-12-2004, 22:46
aktualnie gram z facc na aldorze
teraz chciałem kupić pacc i iść na nowy świat
lecz niewiem co uczynić
czy zapaccować swuj aktualny acc
czy zrobić nowy acc

problem z moim aktulnym acc jest taki że niemam żadnego dostępu do e-maila
i niewiem czy dokopie sie jakoś bez niego recovery keya i ogulnie jak go zmienić (bez dostępu do niego)

Ashlon
22-12-2004, 22:50
Za :
- jesli postacie nie posiadaja szczegolnej wartosci, warto zalozyc nowe konto
- bedziesz mial caly acc pod kontrola
Przeciw :
- moze bedziesz chcial wrocic i co? A tak to bedziesz mial od razu pacc na stare postacie...
Ja radze na poczatek zmienic e-mail (change e-mail) w "my account". Nie trzeba posiadac old maila. Tylko poczekac miesiac.Wtedy kupic pacc na stary account, zalozyc nowa postac, spresonalizowac account = skolowac recovery keya i grac ;)

Maniack
22-12-2004, 22:58
ta tylko kiedys jak widzialem jak qmpel zmienial maila to jak mial przy info o zmianie edit to tam bylo accept|cancel|back a ja jak dalem to mam tylko cancel|back i w info tekst:
A request has been submitted to change the email address of this account to [email protected]
You have to wait 13 days until you can finally accept the new email address.
Please cancel the request if you do not want your email address to be changed! Cancel the request also if you have no access to this email address!

a w edit:
A request has been submitted to change the email address of this account to [email protected]
The actual change can be performed on 04.01.2005 16:43:35 CET.
If you don't want to change your email address, click on "Cancel".

niewiem czy wszystko jest ok a jeśli tak to niechce czekać 13 dni bo wtedy już raczej będzie lipa na Arcani (too many facc and slow exp)
teraz max 150 osób i jest git

czy jeśli teraz założył bym pacc kartą na tą postać to po tych 13 dniach mail zmieni sie automatycznie na ten co podalem ([email protected]) i będe mógłwtedy odebrać rec-keya?