Pokaż pełną wersje : Inne Where is the love ? Tibia 7.6
ProxyDelux
16-02-2009, 14:35
Where is the love ? Tibia 7.6
http://www.youtube.com/watch?v=4uFP95Es39U
http://www.truveo.com/Tibia-Secura-Lv-5060-Sorcerer-2004/id/3016123251 - kolejny warty obejrzenia film.
Chciałem wam pokazać fajny filmik nagrany kilka lat temu, chyba na Securze. Był też pociąg przez całą Tibie jednak tego już nie ma. Ja się na tym wychowałem i myślę, że warto spojrzeć jak kiedyś było fajnie i tak to wszystko się zmieniło.
Kiedyś było po co grać, na wielu forach ludzie piszę że przestali grać od Tibi 7.8. Najlepsze czasy to Tibia 7.5 - 7.6. Zresztą komentarze pod filmem mówią same za siebie.
Pozdrawiam
Skorupa1994
16-02-2009, 14:51
W tych czasach właśnie zacząłem grę w tibie ;/ to były najlepsze czasy, czasy newbie! Latałem jak głupi po mapce odkrywając ją. Pamiętam moje cele na każdy dzień "jutro może dojdę w końcu do thais, a pojutrze venore ooo! chciałbym zobaczyć kazo" itp :] Pamiętam moją rozmowę z amazonką "friends? why atk me? plx" hahah ;/ trudno dziś tylko bociki są i pg pg pg. Kiedyś nikt by nie pomyślał, że da radę wbić 25 mln w jeden dzień, albo że mpa będzie chodziło po 200k. Pamiętam ceny boh po 100k na początku Pandorii, albo dsm 120k. Sam przyznam, że 101 lvl i 80/80 skille wbiłem sam manualnie, przez ponad 3 lata, na 7 paccach. Potem nie dało rady expić to też zacząłem bocić jak inni, to już inne czasy...
@up
widac ze nie grales w tiibe od 7.6
jak pamietam to na 7.6
dsm na guardii chodzilo 400k mpa 800k sov 1.5-2kk
a boszki wtedy kiedy mpa 800 to 60k kosztowaly
a co do mapy
to jaki problem byl dojsc 8 sorkiem z venore do carlin a z carlin do thais i na poha ???
mapki miales przeciez na Torgu wystarczylo wrzucic do folderu
aa i na 7.6 to ja tez bocilem i nie tylko ja
i kiedys to bylo chyba latwiej wbic 25kk expa na dzien
skoro mdw przypieprzal z sdka po 1600
Skorupa1994
16-02-2009, 15:40
@up
ziomek myślisz, że zacząłem grać i odrazu dsm kupowałem? Nie, mówię już o trochę późniejszych czasach ;] nie miałbym po co tu oszukiwać chcesz zaraz mogę Ci dać link do photobucketa, zdjęcia robione chyba od 7.6 czy 7.7 tibii.
Kiedyś to była gra. ; )
Czasów bycia newbim nigdy nie zapomnę. :P
a co do filmu to to nie jest wersja 7.6 tylko 7.4
nie wiem jak wam moglo to sie podobac
GS ktory wyglada jakby go z kasztanow i wykalaczek robili
grafika dupna
3 outfity
nudy piekielne
dwa czary
tylko exp exp ded exp exp... itd
dzisiaj
pieczesz chleb
podlewasz kwiatki
kastrujesz minotaury, lurujesz guardy na boty
i to jest tibia !
@down
co racja to racja
a ile moze?
59 outfitow z addonami?
ProxyDelux
16-02-2009, 15:59
grafika dupna
3 outfity
nudy piekielne
dwa czary
dzisiaj
pieczesz chleb
podlewasz kwiatki
i to jest tibia !
dwa czary, 3 outfity hahaha. dobra koleś zamilcz bo ty chyba te konto na Allegro kupiłeś. X(
Vasudanin
16-02-2009, 16:06
grafika dupna
3 outfity
nudy piekielne
dwa czary
You made my day :DD
Kiedyś zaczynasz grę w carlin i nie jesteś zalewany "Items plx". Robisz lootbaga za 20k oz. i idziesz przez masę ludzi, a oni jakby tego nie widzieli.
Co ja bym dał za graczy takich samych, jak wtedy...
@edit
@down
co racja to racja
a ile moze?
59 outfitow z addonami?
A teraz tyle masz?
najlepsze czasy ; )
stare outfity <3 i gs kolo venore <3
jak pamietam to na 7.6
dsm na guardii chodzilo 400k mpa 800k sov 1.5-2kk
co jest komplentym absurdem, sprzedajacy mogl zaczyczyc sobie i 4 razy tyle, ale nie spodziewam sie ze ktos tyle faktycznie zaplacil.
i najlepsza opcja na expienie jaka mial to 150k/h, bo najzwyczajniej w swiecie nie bylo expowisk z odpowiednia iloscia i szybkoscia respawnu potworow zeby mogl robic wiecej.
Dla przypomnienia pierwszy znany przypadek wbicia 10 milionow expa w 1 dzien wymagal wykorzystania buga eriga, tak, aby system zliczal exp z prawie 40 godzin gry, dzisiaj da sie zrobic wiecej w czasie 2x krotszym.
dzisiaj
pieczesz chleb
podlewasz kwiatki
i to jest tibia !
zwlaszcza gdy czolowi gracze loguja sie tylko na czas expienia i ewentualnego powrotu do depo/ domku, a polowa debili w wieku gimnazjalnym i nizej niczego nie pragnie bardziej niz bycia jak swoi tibijscy "idole".
Sir Deziom
16-02-2009, 17:54
Po pierwsze to jest tibia 7.1-7.2...
Stara Tibia, jaka by nie była, miała swój urok. Ówczesnymi sławami, czyli personami podziwianymi przez praktycznie całą scenę tibijską, byli tacy gracze jak Eternal Oblivion, Cachero, Taifun Devilry, Uncle Barry czy Setzer Gambler. Prowadzenie postaci, wymagało od gracza nieco większej aktywności szarych komórek. Dzisiejsza "Tibia" jest co najwyżej pobojowiskiem po przejściach, które zaserwowali nam jej twórcy. Twierdzicie, że 7.1-7.5 było mało grywalne? Szkoda, że nie posmakowaliście 4.0.
1300-1450.
ProxyDelux
16-02-2009, 18:05
Tydzień temu kolega wrócił do gry po przerwie. Pogrywał na OTS. Siedząc z nim na Ventrillo, gdy wychodził z rooka i dostawał eq stwierdził że to lepiej niż na OTS.
Pamiętam czasy gdy trzeba było się samemu uhać - to było coś.
i miss old tibia.
Po pierwsze to jest tibia 7.1-7.2...
Tru, w 7.4 juz byly gsy z nowa grafika ale nadal pod venore : P
Stara Tibia, jaka by nie była, miała swój urok. Ówczesnymi sławami, czyli personami podziwianymi przez praktycznie całą scenę tibijską, byli tacy gracze jak Eternal Oblivion, Cachero, Taifun Devilry, Uncle Barry czy Setzer Gambler. Prowadzenie postaci, wymagało od gracza nieco większej aktywności szarych komórek. Dzisiejsza "Tibia" jest co najwyżej pobojowiskiem po przejściach, które zaserwowali nam jej twórcy. Twierdzicie, że 7.1-7.5 było mało grywalne? Szkoda, że nie posmakowaliście 4.0.
1300-1450.
Bubble, urbexx , miller ,Undead Slayer,gugo
ich bym jeszcze wymienil ; P
semilunaris
16-02-2009, 18:39
Chciałem wam pokazać fajny filmik nagrany kilka lat temu, chyba na Securze. Był też pociąg przez całą Tibie jednak tego już nie ma. Ja się na tym wychowałem i myślę, że warto spojrzeć jak kiedyś było fajnie i tak to wszystko się zmieniło.Przepraszam za bycie 'so cruel', ale nie rozumiem stwierdzenia 'wychować się na grze'. Takie osobiste zastrzeżenie. Generalnie film w treść jest dosyć ubogi, screeny, napisy i komercyjna ballada w złej jakości.
Kiedyś było po co grać, na wielu forach ludzie piszę że przestali grać od Tibi 7.8. Najlepsze czasy to Tibia 7.5 - 7.6. Zresztą komentarze pod filmem mówią same za siebie.Tylko, że ci ludzie w 80% 'przestali grać, zaczęli bocić', bo nie jest tak, że 'gracze się wymienili na nowych', a graczy przybyło. I jak niektórzy tutaj stwierdzili: banda hot 13 zniszczyło grę. Czy klimat to nie wiem, klimat niszczy np. taka piłka footballowa.
Pamiętam moją rozmowę z amazonką "friends? why atk me? plx" hahah ;/ trudno dziś tylko bociki są i pg pg pg. Kiedyś nikt by nie pomyślał, że da radę wbić 25 mln w jeden dzień, albo że mpa będzie chodziło po 200k. Z tą amazonką to już oklepany mem _/. Srsly. Co do bocików i pg: nie wina graczy, że teraz już mało kto orientuje się, co to jest "waste", kiedy "pallek = waste", jak było na xx-7.8/7.9.
Stara Tibia, jaka by nie była, miała swój urok. Ówczesnymi sławami, czyli personami podziwianymi przez praktycznie całą scenę tibijską, byli tacy gracze jak Eternal Oblivion, Cachero, Taifun Devilry, Uncle Barry czy Setzer Gambler. Prowadzenie postaci, wymagało od gracza nieco większej aktywności szarych komórek. Dzisiejsza "Tibia" jest co najwyżej pobojowiskiem po przejściach, które zaserwowali nam jej twórcy.Signed _/. Dodam tylko tyle, że 60lvl+ był już pro. A high levelów (wtedy high level = 100~) można było wymienić na palcach jednej, maksymalnie dwóch rąk. Sytuacja; zrobiłem sobie chara na Guardii, by wypełnić jakoś końcówkę wakacji (tak, mam life! :D) - loguję się a tam dzieci Okolnir 200+, którzy wyrośli w kilka msc. Śmiech na sali.
Tydzień temu kolega wrócił do gry po przerwie. Pogrywał na OTS. Siedząc z nim na Ventrillo, gdy wychodził z rooka i dostawał eq stwierdził że to lepiej niż na OTS.
i miss old tibia.Obecna wersja = OTS.
Signed _/. Dodam tylko tyle, że 60lvl+ był już pro. A high levelów (wtedy high level = 100~) można było wymienić na palcach jednej, maksymalnie dwóch rąk. Sytuacja; zrobiłem sobie chara na Guardii, by wypełnić jakoś końcówkę wakacji (tak, mam life! :D) - loguję się a tam dzieci Okolnir 200+, którzy wyrośli w kilka msc. Śmiech na sali.
Obecna wersja = OTS.
bump.
100 lvl to byl ktos ; O
wykonac ani i zdobyc nagrody to bylo "marzenie" kazdego gracza ; O
old tibia the best ^^
Ufocznik
16-02-2009, 19:02
aa i na 7.6 to ja tez bocilem i nie tylko ja
co najwyzej robiles hmmy na jakims tbi czy innym gownie sciagnietym z torga
XDDDDDDD?
tak. zwlaszcza, ze w czasach z ktorych pochodza screeny w tym filmie nie istniala nawet postac mdw
grafika dupna
kwestia gustu, grafika miala swoj urok
3 outfity
14* od kiedy wprowadzono dodatkowe outfity dla pacc, o ile dobrze pamietam
nudy piekielne
dwa czary
nudy i expexpexp to sa teraz
dzisiaj
pieczesz chleb
chleb mozna bylo piec od dawien dawna
podlewasz kwiatki
idz pograj w simsy
Tru, w 7.4 juz byly gsy z nowa grafika ale nadal pod venore : P
w 7.4 mialy jeszcze stara grafe
wiekszosc zdjec na tym filmie jest jakos z 7.2-7.4
grafika dupna
3 outfity
nudy piekielne
dwa czary
dzisiaj
pieczesz chleb
podlewasz kwiatki
i to jest tibia !
1. No co do gsa się zgodzę.
2. A teraz grafika nie jest dupna?o0
3. 3 outfity, ale jakie. Ile bym dał, żeby znowu zamiast śmiesznych addonów mieć tego knighta i summonera (odpowiedniki dzisiejszych) z tamtych czasów <3
4. Nudy? Nudy to są teraz. Tylko exp exp exp, a wtedy jak się na dragi szło w 4 osoby, te hydry z fe w teamie pięcioosobowym.
ProxyDelux
16-02-2009, 19:27
Trzeba by napisać petycję do CipSoft żeby cofnęli wszystkie zmiany do 7.5.
@UP
Rotfl, You made my day.
@topic
Tiaaa... Plx niech wroca czasy gdy sorcem biegalo sie z dragon hammerem po rotach i czasy gdy farmy druidow i sorcow nikogo nie dziwily...
@UP
A co źle było ? Jak wprowadzili różdżki to było już dobrze... itd itd....
Pamiętam że kontakt z manual Tibią był dla mnie hmmmm pierwszym bodajże... że nie zdawałem sobie sprawy z istnienia UH, manasów itp. a wbicie 31 lvla knightem + 66 skille były dla mnie wyczynem. No cóż... Chcemy starych czasów ?
Rl map+ Dobry serwer+Poprawne statystyki... i wracają chęci...
ProxyDelux
16-02-2009, 20:51
@UP
Rotfl, You made my day.
@topic
Tiaaa... Plx niech wroca czasy gdy sorcem biegalo sie z dragon hammerem po rotach i czasy gdy farmy druidow i sorcow nikogo nie dziwily...
To był żart :) Btw. ty widziałeś Tibie 7.1 na oczy ? Ile miałeś lat skoro teraz masz 16 ? :)
Osobiście chciałbym, żeby dodano parę nowych serverów z tibią 7.4;s
ProxyDelux
16-02-2009, 21:14
Szczerze, dodali by jeden serwer pod starą Tibie to Ci by weszli już by nie wyszli :)
--Cienius--
16-02-2009, 21:23
co najwyzej robiles hmmy na jakims tbi czy innym gownie sciagnietym z torga
XDDDDDDD?
tak. zwlaszcza, ze w czasach z ktorych pochodza screeny w tym filmie nie istniala nawet postac mdw
kwestia gustu, grafika miala swoj urok
14* od kiedy wprowadzono dodatkowe outfity dla pacc, o ile dobrze pamietam
nudy i expexpexp to sa teraz
chleb mozna bylo piec od dawien dawna
idz pograj w simsy
W sumie stary to byly boty rozbudowane lecz osob ktore na prawde z nich korzystaly mozna bylo policzyc na palcach poniewaz byli do ludzie ktorzy maja leb na karku i sami napisali bota...
Osobiście chciałbym, żeby dodano parę nowych serverów z tibią 7.4;s
Cos takiego oznaczaloby nie mniej nie wiecej tylko to, ze Cipsoft dawal dupy z updatami przez ostatnie 3 lata, skoro 1/3 graczy chce sie o te 3 lata cofnac, widocznie nieusatysfakcjonowana aktualna forma gry. I wlasnie z takich chociazby marketingowych wzgledow serwery 7.4 czy 7.6 sie nie pojawia. Chyba ze prywatne.
ProxyDelux
16-02-2009, 21:39
Hmmm co racja to racja. Ale wykupienie takich serwerów jak posiada TriasOTS lub Podkarpacki, gdzie te serwery mieszczą około 800 osób przy zerowych zacinkach miało by sens. Postawić 2 serwery do perfekcji odwzorowujące RL Map itp i by się grało.
Cos takiego oznaczaloby nie mniej nie wiecej tylko to, ze Cipsoft dawal dupy z updatami przez ostatnie 3 lata, skoro 1/3 graczy chce sie o te 3 lata cofnac, widocznie nieusatysfakcjonowana aktualna forma gry. I wlasnie z takich chociazby marketingowych wzgledow serwery 7.4 czy 7.6 sie nie pojawia. Chyba ze prywatne.
z tym, że o tym fakcie wszyscy dobrze wiedzą i głośno mówią. sam cipsoft na pewno jest świadomy tego, że jest spora grupa graczy, która tęskni za starą tibią. nie chodzi tutaj nawet o to, że update były same w sobie złe (mi w sumie odpowiadają), ale wiadomo, że każdemu się nie dogodzi.
To był żart :) Btw. ty widziałeś Tibie 7.1 na oczy ? Ile miałeś lat skoro teraz masz 16 ? :)
Danych osobistych nie mam dokładnych skoro mam 18 lat :P....Ale to tak nawiasem mówiąc ;)
Nie, nie. Co najwyzej w 7.3 stara grafa gsow. 7.4 to czasy ktore b dobrze pamietam i byly to moje pierwsze w tej grze. Posiadaly haste - killer na drogach venore - tibia 7.4 : D. Co do outfitow bo powiedziales ze bylo ich 14 rowniez sie mylisz bo bylo ich 4 facc (citizen, knight, hunter, mage) + 3 pacc (nobleman, summoner, warrior)
Ufocznik
17-02-2009, 00:18
Nie, nie. Co najwyzej w 7.3 stara grafa gsow. 7.4 to czasy ktore b dobrze pamietam i byly to moje pierwsze w tej grze. Posiadaly haste - killer na drogach venore - tibia 7.4 : D.
update >7.4 byl w lecie 2004 bodaj, GSy rzeczywiscie dostaly wtedy haste, ale grafika pozostala bez zmian
Co do outfitow bo powiedziales ze bylo ich 14 rowniez sie mylisz bo bylo ich 4 facc (citizen, knight, hunter, mage) + 3 pacc (nobleman, summoner, warrior)
7 male + 7 female i ile mamy razem?
update >7.4 byl w lecie 2004 bodaj, GSy rzeczywiscie dostaly wtedy haste, ale grafika pozostala bez zmian
7 male + 7 female i ile mamy razem?
No tak racja co do outfitow ale update 7.4 nastapil w styczniu 2005 : X bo od wtedy mam swoje pierwsze konto.
Ufocznik
17-02-2009, 00:57
No tak racja co do outfitow ale update 7.4 nastapil w styczniu 2005 : X bo od wtedy mam swoje pierwsze konto.
zle napisalem, wydawalo mi sie, ze ten letni'04 update w ktorym dodano ankrahmun to byl 7.4, ale faktycznie bylo to 7.3, a 7.4 wyszedl pol roku pozniej (w grudniu 2004 na swieta, a nie jak napisales w styczniu 2005) i wtedy pamietam dodano skillbary i chyba kolejke do logowania, a co do GSow to rzeczywiscie ich predkosc zmieniono w 7.3, a grafike w 7.4
w takim razie powinienem byl napisac, ze zdjecia sa z 7.1-7.3, a nie 7.2-7.4
Swoją drogą to pamiętam, że kiedyś na update czekało się z niecierpliwością, a teraz.. z pewną nutką strachu.
Cóż, świat poszedł na przód, jak to mówił bohater pewnej powieści.
Edit, macie tutaj swoją drogą listę update.
http://tibia.wikia.com/wiki/Update
ale jesli by cipsoft wprowadzil server 7.4 tibii
to jak wygladalaby przyszlosc takiego servera?
bez updatow?
czy znowu po 5 latach tibia 8.4 i narzekania
Xerionis_Family
17-02-2009, 07:53
przeciez to fake... nie widzieliscie tej masy gmów? xd
mi też się to podoba ( nie że moim wtedy 8 sorkiem czegokolwiek uzywalem jak np runy albo manasy, nie bylo mnie wtedy stac :d), ale tylko dlatego, ze w porownaniu z 90% dzisiejszego pvp , czyli te zasranie openki itepe, naciaganie uhow jest troche ciekawsze, ale sam widze ze jest latwizna.
w Tibii nie da sie zrobic idealnego systemu pvp (jako satysfakcjon.... cośtam)
, bo to wymaga usunięcia SDków(czynią z całego pvp głupie naciąganie 1 runki na ofiarę), a to usunięcia wyższych lvli niż coś koło 40.
A bez tego nupy się będą nudzić
Pvp ~30 lvl \o/, a nie te 150+, czyli "SD, SD, SD, MWAL, PARALIZE, SSDSDSDSDSDSDS SPIJ K**WA SPIJ!!!!!!111oneoneoene"
dlatego też lubię tibicama, bo nagrywali nim takie własnie pvp /\ częściej niż raz na rok (chodzi mi o te ~30, bo
zapomniałem że strzałka pokazuje na te 150+)
@down
i co z tego, to byl ten sam crap, tylko ze nie bylo run na hotach.
heh...pamiętam mój pierwszy kontakt z tibią 7.1. Grafika na początku mnie odrzuciła, ale po jakiś czasie grałem. moją pierwszą postacią "pikaciul" wbiłem 30 lvl siedząc na dwarfach z battle axe. To że byłem druidem nie miało znaczenia ;p
W sumie pamietam też, że przez jakiś czas był bug (a może nieświadome działanie cipek) że można było chować Gs-a do parcela. Nie pamiętam tylko w którym update. Możliwe że 7.5.
Cieżko teraz znaleźć dobry ots z rl mapą pod 7.6. Ale jeśli ktoś by miał, to naprawdę bym się nie obraził ;D
Pozdrawiam
Cieżko teraz znaleźć dobry ots z rl mapą pod 7.6. Ale jeśli ktoś by miał, to naprawdę bym się nie obraził ;D
ech. są niestey, a może i stety, tylko "sóperpromega hiperewul pefałve enfsofkagvinmiofsdkunvdssduvknbdsvsvujnhbuijned eksp x9999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999999999999999999999999999999999999999
:x
Zaczynalem gre jak mialem 12 lat. Wiec widzialem jeszcze tibie 7.1 (a moze to juz 7.3 byla?) Aczkolwiek pamietam prywatne serwy z tamtych okresow.
Nigdy nie zapomne godzin praktyk zeby trafiac kazdym sdkiem w idacego moba... :)
Fakt, faktem tak. Kiedyś nacelowanie na takiego 100MS to było coś.
do momentu az sie go nie zlapalo w uh trapa ( ktory to trap byl jedna z najbardziej kuriozalnych rzeczy jakie widzialem w grach rpg ).
mialem jednego pod reka, tyle, ze przez ostatnie kilka miesiecy sie skur*** i szkoda tam grac.
reasonTHC
17-02-2009, 14:32
Bubble, urbexx , miller ,Undead Slayer,gugo
ich bym jeszcze wymienil ; P
JEszcze świetej pamieci WURZEL [; ale jego chyba malo kto pamieta
Name: Flamehead
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 30
World: Antica
Residence: Thais
Guild membership: Honorary Hokuten of the Hokuten
Last login: Jul 19 2008, 00:05:10 CEST
Comment: First player to ever kill a Dragon Lord.
First player to own a Dwarven Shield.
First player to loot a Demon Set.
Infamous rare and slave trader.
Brother to Slayn.
I am a unique paladin with several spells learned through spellscrolls, if you would like a demonstration at anytime, feel free to ask~
Created: Dec 11 2001, 03:31:27 CET
Trudno nie nazwać go legendą. Tibia ~7.0 również miała swój urok.
Ufocznik
17-02-2009, 18:41
ale jesli by cipsoft wprowadzil server 7.4 tibii
to jak wygladalaby przyszlosc takiego servera?
bez updatow?
czy znowu po 5 latach tibia 8.4 i narzekania
jakos trudno mi to sobie wyobrazic
stara tibia + dzisiejsi gracze = totalny burdel?
przeciez to fake... nie widzieliscie tej masy gmów? xd
aha, czesc
Nigdy nie zapomne godzin praktyk zeby trafiac kazdym sdkiem w idacego moba... :)
przeciez w moby mozna bylo walic na battle list
Trudno nie nazwać go legendą. Tibia ~7.0 również miała swój urok.
I am a unique paladin with several spells learned through spellscrolls, if you would like a demonstration at anytime, feel free to ask~
widzialem juz rp z summonami, z great energy beam i czyms tam jeszcze, ciekawe jakie spelle ten ma
a tak poza tym to w 2001 tibia jeszcze byla daleka od wersji 7.0
No jak widać jest kilku ludzi którzy są bo są.
a ten to kto?
przeciez w moby mozna bylo walic na battle list
Nie, kiedys nie mozna bylo :) celowanie w moby na battle list powstalo w tibi 7.6
Ufocznik
17-02-2009, 19:17
Nie, kiedys nie mozna bylo :) celowanie w moby na battle list powstalo w tibi 7.6
nie chce sie klocic, ale tibia 7.6 = przelom 2005 i 2006 roku, w moby na battle list mozna bylo walic juz DUZO, DUZO wczesniej
w tibi 7.6 nie bylo celowania na battle list dopiero to weszło w nastepczyni 7.6;)
przelom 2003/04, expilem z hmm na guardach.
wiec NIE.
Sir Raxez
18-02-2009, 00:02
Tak! Tak! :D
Nie ma to jak prawdziwa wojna Szwedzi vs. Szwedzi :D
Kiedy to wymyślali dopiero coś takiego jak "combo" z sdków przez odliczanie na GC <3
Pamiętam... Del'Toro vs. Lights
Wyczekiwało się na stronce tibicam nowych filmików z wojen :>
Ufocznik
18-02-2009, 00:16
Tak! Tak! :D
Nie ma to jak prawdziwa wojna Szwedzi vs. Szwedzi :D
Kiedy to wymyślali dopiero coś takiego jak "combo" z sdków przez odliczanie na GC <3
Pamiętam... Del'Toro vs. Lights
Wyczekiwało się na stronce tibicam nowych filmików z wojen :>
nooo, racja
nie to co dzisiejsze wojny, jedna strona wali combo przez bota, druga siedzi na jakims team speaku i klika w hotkeye na znak
a pozniej jeszcze ci z drugiej wbijaja na forum i przy okazji tematu z filmikiem z takiej openki wypisuja jacy to oni nie sa "ogarnieci", bo nie mieli bota jak tamci..
odliczanie na gc, celowanie z runek, openki i w ogole stary system pvp to bylo cos (jeszcze zanim zaczely sie rozpowszechniac aimboty)
Tentotrix
18-02-2009, 01:02
Nigdy nie zapomnę czasów 7.3-7.5 ;) a już szczególnie gildii "The Unit" jedna z lepszych ( o ile nie najlepsza) gildie ever ;) miałem zaszczyt z nimi walczyć i pomimo ze dostałem niezły wycisk , to dużo się od nich nauczyłem...tylko po to zeby w 7.7 kicksoft zamienił system pvp w hotkeye...w ogóle takich wydarzen jak 1 dragon nie da się zapomnieć :) Ta gra wtedy miała "to coś"...coś co przykuwało na setki godzin do monitora...i pomimo tego ,że ci co nie grali , śmiali się "jak mozna w to grac" maniaczylo sie dalej :).Pamietam jak kolega pokazał mi depo , zostawilem tam swoje itemki ,ale balem sie ze znikną wiec nosiłem je ze sobą...az mnie zabił hunter i retired xD
korzen9999
18-02-2009, 13:46
powinni zrobic server dla kont ktore byly zalozone przed 2006-2007 rokiem ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.