zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladin Czy Knight ?

Kristal
17-02-2009, 01:01
Mam małe pytanko do doświadczonych.
Mam 53 Knighta Na Serwerze Non-PvP Ze Skillami 80/80:cup: 6 Mlvl jednak powoli nudzi mnie już gra Knightem ( Chociaż nie jest źle z takimi skillami ) Ale zawsze jak chodze na Hunty sam i z kolegami to zawsze ja ide pierwszy i ja obrywam i all .:baby:I teraz wielkie pytanie Mam Okolo 1kk I nie wiem Czy opłaca mi sie robić nowego Paladyna Od samego rooka. Czy już grać tym Knightem.
Jaka jest według was teraz dobra profesja i dlaczego?
Plx Help : D
:baby:

Mister
17-02-2009, 08:29
Tak naprawdę to już twój wybór tez miałem taki dylemat miedzy palem 50 a knightem 50. Ja na twoim miejscu grał knightem ze względu skili ale widac ze hunty wolisz doradzam pala kupujesz kamienie palem szybko sie skiluje wiec tydzien i masz 80. Ja oczywiście wybrałem Paladyna... :)
Mam nadzieje że słusznie wybierzesz ,,PALADYNA"

Kristal
17-02-2009, 11:18
I tak właśnie miałem zrobić bo paladynem sie szybciej skilluje.A jkabym co to bym skillowal to 75 Distance : ) Paladin armor i mam 77 apotem to sie samo wbije : ) Tylko chodzi mi o to że Paladyn musi kupywać amunicje non-stop.Bo slyszalem ze Taki Knight 100+ To już Bogata postać . . . No zobaczymy Ale narazie jestem na 50/50 : ) ( Bo nie gram dużo teraz ) : D Ale po feriach wróće : D myślałem

Envylust
17-02-2009, 11:18
Ja pier%*#& po co wy zadajecie ciągle pytania o Profesje?? Wam zależy na lvlu, czy na grze? Bo jak na lvl to najlepiej wogóle nie grajcie w tą grę i nie będzie problemu ;) Wybierz tą profę którą Ci się najlepiej gra.

Jeśli już mam doradzić, wybierz Sorca:pB) Na wyższym lvl bardzo dobrze się nim gra, na niskim lvl można solować niezłe potwory (skoro masz 1kk to zwastowanie 100k~ Ci nic nie zrobi) Jak masz pacca to rób MS. Palkiem wszyscy grają... Ek też :p

EDIT@
Lol a skąd twój pall ma 50 skilla shield? oO

Pozdro&Poćwicz

Endrek_Knight
17-02-2009, 11:26
Zrób palla. Szybszy skill, co za tym idzie exp, i w sumie wcześniejsze hunty na lepszych mobach.

#OFFTOPIC

Pozdrawiam kolegę z Włoszczowy :)
ARKA LECH WŁOSZCZOWA SANOK LIBEREC :)

Kristal
17-02-2009, 12:43
Postanowiłem : )
Paladin ; )
Można już zakmnąć temat.
Off. : )
Pozdro Back Dla Ostrowca: P :cup::cup::cup::cup:
Dzieki Za Pomoc :baby: