Pokaż pełną wersje : Inne 80 RP Warlord Arena !
Jak w temacie
http://www.youtube.com/watch?v=q14FrhYr5sY
Zapraszam do oglądania i komentowania
Jak to twoje to daj .cam? :>
Pierwszy raz widzę taką taktykę na Arenie :)
Genialne.
Jam łasica xDD btw. Padłeś jak Cie bili?
Ładny film :D
btw. nie padł
ładnie ogarnąłeś, ale przyjemniej by się w camie oglądało :P
ładnie ogarnąłeś, ale przyjemniej by się w camie oglądało :P
No niestety takowgo nie posiadam :<
Brak środków teraz nawet na pacc a co dopiero na cama ;P
semilunaris
17-02-2009, 18:16
Czuję, że ta furora energy fieldów sprowadzi do tego, że na arenie będą już nieprzydatne od następnego update'u. Takie luźne wnioskowanie.
xXxKaiserxXx
17-02-2009, 20:01
Gz wykonania :)
Czuję, że ta furora energy fieldów sprowadzi do tego, że na arenie będą już nieprzydatne od następnego update'u. Takie luźne wnioskowanie.
Mi się wydaje, że Cipsofty zrobią, że potworki będą przechodzić przez fieldy :D
Duch Guardi
17-02-2009, 20:12
Całe szczęście ,że na non pvp prąd szybko znika :>
Całe szczęście ,że na non pvp prąd szybko znika :>
Masz rację, na pvp jest ciężej (choć nie zawsze, bo na expa Ci nie wbijają), ale i tak moim zdaniem na non-pvp grają same nooby i dobrze im tak.
moim zdaniem na non-pvp grają same nooby i dobrze im tak.
Taaa.... 3/4 to nieogarnięte krzykliwe dzieciaki które czują się bezkarnie i boją się OB :P
Taaa.... 3/4 to nieogarnięte krzykliwe dzieciaki które czują się bezkarnie i boją się OB :P
Czy to była ironia? xd
Smerfekk
18-02-2009, 20:03
Gz dla gościa, ja na 91 zrobiłem;dd
3/4 pvp to nooby, które lubią być bite i poniżane.
ale i tak moim zdaniem na non-pvp grają same nooby i dobrze im tak.
Pasujesz do twojego kolegi z Avatara.
Pasujesz do twojego kolegi z Avatara.
Mi nikt nigdy nie wbił na expa, którego można zająć, a Tobie? Fajnie się expi na d lairze w 20 osób? Bo ja wole sobie zając sam d laira.. Tak samo.. np. nightmare na Yalahar. Widziaałem camy z non-pvp.. Tam po 10+ osób lata, a na Azurze jak się postarasz to 70 pallkiem całe najtmary możesz sobie zając i je up/downować.
3/4 pvp to nooby, które lubią być bite i poniżane.
Poniżają to się ludzie właśnie na non-pvp, mój pierwszy char był na takim świecie i wiem co tam się dzieje.. Ludzie na siebie cały czas wrzucają, kradną loota BO SA BEZKARNI. CO do bicia, to na 60+ już nie wpadają po Ciebie bez powodu, jeśli wpadną, to znaczy ze musiałeś nabroić
Mi nikt nigdy nie wbił na expa, którego można zająć, a Tobie?
Może dwa razy.
Fajnie się expi na d lairze w 20 osób?
Jeśli doprowadzi się do sytuacji, w której jakikolwiek Dragon Lair staje się expowiskiem publicznym, to nie ma innego wyjścia. Niestety na serwerach Non-Pvp, jest to raczej nieuniknione.
Tak samo.. np. nightmare na Yalahar.
Nightmary na Yalahar akurat nie. Nie pieprz głupot.
Ludzie na siebie cały czas wrzucają, kradną loota BO SA BEZKARNI.
Prawdę mówiąc, wolę być wyzywany od suk i dziwek przez 13 letnich troglodytów, niż dostawać 300k paymentu za to, że się urodziłem.
Może dwa razy.
Jeśli doprowadzi się do sytuacji, w której jakikolwiek Dragon Lair staje się expowiskiem publicznym, to nie ma innego wyjścia. Niestety na serwerach Non-Pvp, jest to raczej nieuniknione.
Nightmary na Yalahar akurat nie. Nie pieprz głupot.
Prawdę mówiąc, wolę być wyzywany od suk i dziwek przez 13 letnich troglodytów, niż dostawać 300k paymentu za to, że się urodziłem.
Nie kłam, wiem co się dzieje na non-pvp, a co do paymentów, to nie dostaje się ich za nic :], przynajmniej na Azurze.
Master-Mada
21-02-2009, 14:45
Jeśli umiesz rozmawiać z ludźmi to uwierz mi - z każdym się idzie dogadać i wszędzie się można ustawić. Dlatego wychodzę z założenia, że gracze z non-pvp nie posiadają tych umiejętności i zamiast spróbować się dogadać wolą leczyć kompleksy z rl gdzie nikomu nie mogą dojechać i nie ponosić z tego żadnych konsekwencji.
Jeśli umiesz rozmawiać z ludźmi to uwierz mi - z każdym się idzie dogadać i wszędzie się można ustawić. Dlatego wychodzę z założenia, że gracze z non-pvp nie posiadają tych umiejętności i zamiast spróbować się dogadać wolą leczyć kompleksy z rl gdzie nikomu nie mogą dojechać i nie ponosić z tego żadnych konsekwencji.
Święte słowa
Szweducha
24-02-2009, 18:44
non-pvp=didnt happend zawsze tak bd i nie wiem po co sie k*rwa klocisz ja gram na pvp i wole padac na ob niz kurwa expic w 100 bye
Odrazu mówię, że grałem dłuuugo na pvp.
Każdy może grac gdzie chcę...
Na non-pvp to nie prawda, że ktoś jest bezkarny (strapowac zawsze można). A jak ktoś Cię wyzywa to dajesz mu ignora i hej.
I na pvp i na non-pvp są różne problemy ...
@topic
Suuuper, ale już nudne oglądać 32525 raz arenę...
ZapodajMuze
24-02-2009, 19:03
non-pvp=didnt happend zawsze tak bd i nie wiem po co sie k*rwa klocisz ja gram na pvp i wole padac na ob niz kurwa expic w 100 bye
Piateczka , to sa dopiero swiete slowa.
Cieszę się, że większośc z Was nie jest noob-pvperami :)
T3H_VirUs
24-02-2009, 19:20
załosna jesteś :O
załosna jesteś :O
100% JP .
kodpocztowy
25-02-2009, 12:20
Hehe dobry filmik
Coś bym ci powiedział, lecz doszedłem do wniosku, że konwersacja ze zaściankowymi półgłówkami prowadzi donikąd. Fakt, że mógł bym ci wyjechać z takimi argumentami, że zrobił byś się taki mały, lecz jednak wojna na owe argumenty z kolejnym dzieckiem Chwdp kończy się zazwyczaj udowodnieniem mu jego jakże niskiego stopnia wiedzy w temacie, na który tak poważnie się wypowiada. Tak czy inaczej, oszczędzę sobie klawiatury - jako gracz bardziej doświadczony od ciebie, definitywnie stwierdzam, iż ty w dyskusji na temat wyższości (nie ma czegoś takiego) PvP nad NoN-PvP, stoisz już od samego początku na przegranej pozycji. Odnieś swoją porażkę z godnością i odejdź ze spuszczoną głową. Tylko tyle zostało ci na chwilę obecną do zrobienia.
Szef_Ryby_i_Etorica
25-02-2009, 14:58
Feb 25 2009, 13:56:44 CET Died at Level 27 by a war wolf
Xaviour mówiłem Ci żebyś nie chodził sam na war wolfy bo są dla Ciebie niebezpieczne. 27 lvl to chodz tylko na trole bo do fibuli nie dojdziesz, pamiętasz jak Cię ubiły wispy od Hardka?
No niestety takowgo nie posiadam :<
Brak środków teraz nawet na pacc a co dopiero na cama ;P
Jesteś noobem, twoja postać z info nie jest na tym samym koncie co ten Sir Yuppi, założę się, że to nie Twoja postać chyba, że kupujesz pacci na każde konto.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.