Pokaż pełną wersje : Kiedy wyjdzie Diablo III ?
Nokiasymbian
17-02-2009, 14:49
Tak jak w temacie ,słyszałem że miało wyjśc w lutym no ale nic nie słysze o tej grze od tamtego czasu... Chyba już dosyc się naczekałem od czasu Diablo 2 ;p
Lord Dreathan
17-02-2009, 15:30
Nie kojarze zeby kiedykolwiek zamiec zapowiedziala date wyjscia Diablo 3. I sadzac po tym ze SC jest juz w faze testow, a w tym roku ma wyjsc beta, to jeszcze z rok poczekasz, a nawet wiecej.
KrEmAs KAc
17-02-2009, 15:31
Tu masz date premiery (http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:pl:official&hs=aI6&ei=z8WaSZ-MOIqu0AXIw7HDAg&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=Diablo+III&spell=1)
pytanie z serii leniwych czy głupich ??
jak chcesz znać datę premiery to zawsze wchodź na oficjalną stronę producenta i tam szukaj jeśli tam nie ma a na innych serwisach są to prawdopodobnie są to daty zmyślone.
Jak to kiedy. Oto oficjalna wypowiedz dotycząca daty wydania SC2 D3 oraz innych gier ktore są w fazie testów lub produkcji
Zaznacz:
When it's done
Inferno3031
17-02-2009, 19:42
Tak jak w temacie ,słyszałem że miało wyjśc w lutym no ale nic nie słysze o tej grze od tamtego czasu... Chyba już dosyc się naczekałem od czasu Diablo 2 ;p
Powiedz to fanom starcrafta :P Na diablo tak jak wyżej ktoś wspomniał rok jeszcze przynajmniej poczekasz, bo blizzard nigdy niepotrzebnie się nie śpieszy z wypuszczaniem kontynuacji swoich gier ;)
Nie zapowiadano. Na 95% nie w tym roku. Obstawiam połowę 2010, może początek. A to co słyszałeś o premierze, to działanie marketingu, a nie oficjalne zapowiedzi Blizzarda.
Cygan Slejter
19-02-2009, 09:36
Narazie blizzard skupia sie na starcrafcie 2, ale podobno beta testy Diablo3 mają ruszyc w tym roku:)
Corgar Frizz
04-03-2009, 12:25
Kiedy wyjdzie Diablo 3?
Jak Blizz uzna że jest wystarczająco dobre i zbalansowane. Tak jak było ze Starcraftem. Gra była ukończona, ale blizz przez ponad pół roku balansował rasy. Nie spodziewałbym się że wyjdzie jeszcze w tym roku.
Nipah~!
Corgar Frizz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.