Pokaż pełn± wersje : Kasa...
Gdzie zarobić dużo kasy i jak najszybciej? Pisałem w temacie "gdzie zarobić dużo kasy na xxx lvlu?" Ale tam odpowiada kto¶ raz na 2 dni a co kilka minut tekst "gdzie zarobic kasy na 15 levelu moje ek to plate set ruzczka na 13 lvl jestem na facc i na non-pvp serwerze bo pkowali"
No dobra wróćmy do tematu
Master Sorcerer, 59 lvl, 55 mlvl, crown helmet, focus cape, blue legs, BOH'y, demonka, wszystkie różdżki Mam pacc
Mario009
17-02-2009, 17:38
Gdzie zarobić dużo kasy i jak najszybciej?
Master Sorcerer, 59 lvl, 55 mlvl, crown helmet, focus cape, blue legs, BOH'y, demonka, wszystkie różdżki, waste może być małe... Mam pacc
Próbowałe¶ Ancienty?
Shardzik
17-02-2009, 17:52
Jak chcesz zarobić kasę to jak to "może być małe waste" ?
boniedwa
17-02-2009, 18:12
@up
Mnie też to troche zaciekawiło, nie wiem jak można zarobić maj±c waste:D
Michukng
17-02-2009, 18:37
Wiesz może co to znaczy waste ? Nie można zarobić kasy jak się ma waste...
miki23gd
17-02-2009, 19:24
Zrob Postman Quest i idĽ na Minotaur Tower na Darashii , Mintwallin, Shadowthorn, OF, Cyclopolis albo zrob Barb Test i idz na Barbarian Campy
Sorry zaraz zmieniam to z tym waste bo to wyci±gnęłem z tematu "gdzie expić ple ple ple"
Mam postmana a co do barbarian testów to jutro rano zrobię bo dzisiaj już czasu nie mam
Zrob Postman Quest i idĽ na Minotaur Tower na Darashii , Mintwallin, Shadowthorn, OF, Cyclopolis albo zrob Barb Test i idz na Barbarian Campy
WyjdĽ i zamknij drzwi. Ms'em na tych miejscówkach się nie opłaca, chyba że na Twoim ots'ie.
Proponuję ancient scaraby [wszystkie respy w ankrahmun], albo dragi [gdziekolwiek].
miki23gd
17-02-2009, 22:22
Na Ancient Scarabach jest prawie zawsze waste chyba że będzie kosmiczny fart i poleci Terra Hood TY WYJD¬ !!!
Widać że nie masz postmana ...
haahhahahahahahhaahhahaaahah :cup:
ladnie ja przed update nie malem waste tam :(
Przed..........
rous_darido
17-02-2009, 23:35
guardy + lootbag z nich.
tyle na ten temat, nie zaprzeczajcie.
Optimus_Maximal
17-02-2009, 23:46
Ancient scaraby to niezła kasa + dobry exp. Exori falm + woi i jazda i lootbaga robisz i git ;p
Na Ancient Scarabach jest prawie zawsze waste chyba że będzie kosmiczny fart i poleci Terra Hood TY WYJD¬ !!!
ots kid lovah <3
w tym czasie co leci terra hood wyleci rownowartosc tego z plate armorow/innych syfow
a tak to polecilbym jednak to lootbagowanie w mino tower; mintwallin z relic swordem lub innym, zbierasz tylko z innych minosow kase; najmniejszy barb campow - z samej kasy wychodzisz na + , a czy cos spadnie to kwestia fuksa (tylko rod, na brutetamery/bloodwalkery mozna walnac tego morta czy cokolwiek innego)
Ty wyjdĽ dzieciaku OTS'a! Na AS nigdy nie miałem waste, nawet na 0 nie wyszedłem
Dzięki za pomoc teraz zarabiam na AS ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.