Pokaż pełną wersje : This name is already used. - jak to możliwe? Grr...
Gadzixor
17-02-2009, 21:19
Siemson :)
Chciałem sb załozyć postac, miałem fajne imie a tu takie coś:
This name is already used. Please choose another name! No do jasnej cholery, przeciez tego imienia które chcę mieć nawet nie ma, bo jak wpisuje w wyszukiwarce postaci to żadna postać nie ma takiego nicku... Jak to mozliwe? A miało byc tak ładnie :p
Przez jakiś czas (lub wcale - nie jestem pewien) po skasowaniu jakiegoś nicka (np. kasacja konta, name lock) nie można wybrać sobie takiego samego imienia. Widocznie ktoś takie kiedyś miał.
Wydaje mi się, że Twój nick może być podobny do jakiegoś innego. Jeżeli współczynnik podobieństwa jest zbyt duży system nie przyjmie Twojej nazwy.
PS czysty domysł nie daje 100%, mogę się mylić :p
Master of Puppets
17-02-2009, 21:38
@Dagus
o tym nie slyszalem :P
@ Bordo
ta, masz racje, przez jakis czas. Niestety nie pamietam juz jaki jest to czas ale jestem pewny ze po kilku miesiacach mozna juz dany nick uzyc
taa, chyba ten czas to pol roku, jakos tak ; P
Wydaje mi się, że Twój nick może być podobny do jakiegoś innego. Jeżeli współczynnik podobieństwa jest zbyt duży system nie przyjmie Twojej nazwy.
PS czysty domysł nie daje 100%, mogę się mylić :p
Mylisz się.
W ogóle chyba nawet nie pomyślałeś co piszesz.
Ufocznik
18-02-2009, 01:19
widocznie istniala juz postac z takim nickiem i zostala skasowana mniej niz 6 miesiecy temu (po takim czasie ponownie mozna bedzie uzyc jej imienia)
Monsword
18-02-2009, 13:59
wejdz w suggest name i wez jakąś końcówke wybierz, np Thad, Erno,
ja zawsze mam Roxer i dododaje kawałek z suggesta
Gadzixor
18-02-2009, 14:43
Ale bezsens! Dlaczego dopiero po 6 m-cach? Wgl w Tibii te wszystkie okresy czekania sa b. długie (np. skasowanie chara 3 m-ce...).
No trudno, thx za wyjasnienie.
Dlaczego dopiero po 6 m-cach?
Żeby było śmieszniej.
Ale bezsens! Dlaczego dopiero po 6 m-cach? Wgl w Tibii te wszystkie okresy czekania sa b. długie (np. skasowanie chara 3 m-ce...).
No trudno, thx za wyjasnienie.
Jak mowi FAQ:
When a character has been deleted, the name will still be blocked for some time in order to make sure newly created characters are not mistaken for the deleted character.
Gadzixor
19-02-2009, 22:03
No i jak tu zrozumieć Cipsko... bezsens, przechowywac tak długo dane skasowanego chara.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.