Pokaż pełną wersje : Analfabeci
Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:06
Drodzy forumowicze, z przykrością muszę stwierdzić, że na forum, jak i w tibi, jest coraz więcej ludzi, którzy karmią trolla. Takie ''hoć'' albo ''z kąd'' jest naprawde denerwujące. Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia. My też wprowadźmy jakąś akcję, i coś z tym zróbmy. Na początek powinniśmy sporządzić listę analfabetów. Proszę o dawanie mi nicków forumowiczy którzy tak piszą. Mam nadzieje że razem gdzieś dojdziemy, i chociaż troche polepszymy tą sytuacje.
Shardzik
18-02-2009, 13:10
Rozsądniej byłoby dawanie nicków forumowiczów, (a nie forumowiczy zadufany w sobie analfabeto) którzy tak nie robią.
Twój pomysł jest nędzny, niestety. Co to da? Chcesz wyszydzić dzieciarnie co nie umie pisać? Żeby podbudować swoje marne ego? Litości.
Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:16
Żeby podbudować swoje marne ego? Litości.
Mógłbym wiedzieć o co ci chodzi?
@down:
Po co pan spamuje?
Goblin_Trapper.
11 lat a taki dobry w ortografii jesteś?
Btw. na wikipedii przeczytaj sobie co to jest analfabeta.
O, wyłapałem coś. Zakładasz tematy, że tak Cię analfabeci denerwują, a przeczytaj swój podpis.
Pisze się tibii a nie tibi :) mnie właśnie takie błędy jeszcze bardziej wkurzają ;f
Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:52
Nie zauważyłem, sorka, ale tak sie już ogółem mówi.
Monsword
18-02-2009, 13:55
masz dofna z takimi temata dzymbale, takie tematy pardziej denerwóją nirz to rze jacyś ludźe wogule robią błędy typu "z kad"
Goblin_Trapper
18-02-2009, 14:02
masz dofna z takimi temata dzymbale, takie tematy pardziej denerwóją nirz to rze jacyś ludźe wogule robią błędy typu "z kad"
Coś ci nie pasuje to mozesz wyjsc. Denerwują cie taie tematy - nie czytaj. Miłego dnia ci życzę i BB.
Vasudanin
18-02-2009, 14:20
Nie zauważyłem, sorka, ale tak sie już ogółem mówi.
Jak nie wiesz co to znaczy, to po jakiego męskiego członka o tym piszesz?
tibi
1.Tibii "analfabeto".
2.Firefox
Michukng
18-02-2009, 14:23
Omg... Kolejny temat założony przez 11 latka, który jest pro evul nie analfabetą.
Źródło wikipedia:
"Analfabetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO - powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są analfabetami."
rozszerzenie definicji analfabety na poldebila ktory w wieku 12-13 lat nie jest w stanie sklecic poprawnego zdania we wlasnym, wyuczonym jezyku ( nie tylko na pismie, ba, nawet w mowie! ) jest jak najbardziej logiczne. Mozemy ewentualnie, w tym kontekscie, zastapic "analfabete" "pospolitym debilem".
Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia.
imho admini powinni wprowadzic autoban dla debili powielajacych najbardziej razace bledy ( bo "ktury" jestem w stanie przebolec, ale jak ktos wyskakuje z "jle" zamiast "ile" to mam ochote popelnic czyn karalny wyceniony wg kodeksu karnego na 25 lat wiezienia lub dozywocie ).
Ja siem dołęnczam do akcii
nik tego debila to Shivek
Daruj se to, bardziej denerwoujące są spamy i prowokacje.
Analfabetyzm nie tyczy się ortografji i intprunkcii...
którzy karmią trolla
Analfabetyzm nie tyczy się karmienia trolli...
Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia.
Interpunkszyn pl0x? Skrypt poprawiający? Sam go napisz i daj go ekipie...
KrEmAs KAc
18-02-2009, 15:22
doday KrEmAs KAc on nawet pisadź nie ómiem i jest nobem.
Skylanek_95
18-02-2009, 15:25
ja to popieram, na forum mnie to tyle nie denerwuje ale w tibii czy w innych gierkach... nie wiem jak można pisać "ić" albo "z tond"... :|
Pasztecioch
18-02-2009, 15:53
Mash cosik to analfapetuf? To fpiertol!
Mohammed
18-02-2009, 17:05
Takie nie pisanie "ktury" czy "wzionsc" może i jest rażące, ale jak słysze ludzi, którym tak strasznie przeszkadza nie używanie ortografii to mnie cholera bierze...
Ortografia to najgłupsza rzecz w języku polskim, marnuje się na nią całą podstawówkę zamiast nauczyć czegoś normalnego (naprzykład nauczyć w 6 klasie podstaw ekonomii, ale nie oni muszą walić syfy z zaimkami i durną pisownią) i chociaż wygrywam konkursy z polskiego to i tak nie cierpie tego języka.
Aha i jeszcze jedno, trzeba stworzyć kampanię przeciw dyskryminacji wiekowej na forum, zauważyłem że jeżeli tutaj ktoś ma 13 lat to zaraz jest nikim, powiem to w prost:
Mam 13 lat i się tego nie wstydzę !!!
Gierubesoen
18-02-2009, 17:11
Analfabeci to jedno, ale dzieciaczki próbujące na siłę zmienić świat, też są upierdliwe :)
RailChris
18-02-2009, 17:32
Boski panie zakładający temat, chce Tobie ozajmić, że:
PROBLEM ANALFABETYZMU W POLSCE NIE ISTNIEJE
Mohammed
18-02-2009, 17:34
Boski panie zakładający temat, chce Tobie ozajmić, że:
PROBLEM ANALFABETYZMU W POLSCE NIE ISTNIEJE
No niestety atlas geograficzny podaje że w Polsce analfabetyzm wynosi 0,2 %
RailChris
18-02-2009, 17:35
To kup se nowy atlas.
Atlas firmy "atlas" to nie atlas.
Ciekawe kto w Polsce nie umi czytać i pisać :cup:
Mohammed
18-02-2009, 17:37
To kup se nowy atlas.
Atlas firmy "atlas" to nie atlas.
Ciekawe kto w Polsce nie umi czytać i pisać :cup:
Troche starych babek i dziadków z podlaskiego, lubelskiego i podkarpackiego, którzy w wieku szkolnym musieli pracowac na polu, a potem pracowali w pgr a teraz siedzą na emeryturze.
A mój atlas jest firmy Demart.
RailChris
18-02-2009, 17:38
To chyba atlas z 1900 roku. Wg. najnowszych danych analfabetyzmu nie ma. To nie Afryka ;(
Mohammed
18-02-2009, 17:40
No widzisz, może tego nie rozumiesz ale przed wojną w Polsce nie wszyscy chodzili do szkoły i nie wszyscy umieli pisać i czytać.
A atlas jest z roku 2006 więc dość aktualny.
RailChris
18-02-2009, 17:47
Mniejsza z tym.
Najważniejsze jest to, że autor tematu nie odróżnia ANALFABETYZMU od DYSORTOGRAFII ew. DYSLEKSJI.
Mohammed
18-02-2009, 17:50
Mniejsza z tym.
Najważniejsze jest to, że autor tematu nie odróżnia ANALFABETYZMU od DYSORTOGRAFII ew. DYSLEKSJI.
No właśnie, bo analfabetyzm to brak nauki w szkole (chociaż nauka w polskiej szkole i tak pogarsza kreatywne myślenie)
znacznie wazniejsze jest to, ze Ty nie odrozniasz dysleksji/ dysortografii, ktora w Polsce wcale nie jest tak powszechna jak sie moze wydawac, od stanu ogolnego zdebilenia narodu objawiajacego sie chociazby tym, ze 20-40% uzytkownikow tego ( i nie tylko ) forum nie potrafi poprawnie uzywac wlasnego jezyka.
Na 1 dyslektyka w Polsce przypada 10 nieleczonych i niedoedukowanych debili z papierem o dysleksji.
Ortografia to najgłupsza rzecz w języku polskim, marnuje się na nią całą podstawówkę zamiast nauczyć czegoś normalnego
Przez takie właśnie myślenie rodzi się nowe pokolenie debili i skretyniałych ludzi, którzy zamiast zasiadać na dobrych stanowiskach w pracy wolą żyć jak wrzód na dupie normalnych ludzi (bezrobocie rox) i używać słowa "kurwa" jako przecinek. Wiek nie ma tutaj nic do rzeczy...
@down
Mi nie chodzi tutaj o posłów, tylko o to, że społeczeństwo wyrabia sobie taki jakby "nawyk", iż ortografia się do niczego im w życiu nie przyda.
Gollumek
18-02-2009, 18:01
Przez takie właśnie myślenie rodzi się nowe pokolenie debili i skretyniałych ludzi, którzy zamiast zasiadać na dobrych stanowiskach w pracy wolą żyć jak wrzód na dupie normalnych ludzi (bezrobocie rox) i używać słowa "kurwa" jako przecinek. Wiek nie ma tutaj nic do rzeczy...
Ci zasiadający na wysokich stanowiskach (chodzi mi o posłów i senatorów) to też debile i kretyny, bo tylko tam siedzą, nic nie robią, a dobrze żrą, dostają kasę i jeszcze "okradają" ludzi -.- .
RailChris
18-02-2009, 18:06
No cóż takie życie.
Poza tym nawet gdy jakiś "normalny" koleś zasiądzie do Tibii to tam błedów na minute jest tyle, że po tygodniu grania będzie myślał że skąd pisze się z kont, a w ogóle, wogule
CytrynowySorbet
18-02-2009, 18:07
Ci zasiadający na wysokich stanowiskach (chodzi mi o posłów i senatorów) to też debile i kretyny, bo tylko tam siedzą, nic nie robią, a dobrze żrą, dostają kasę i jeszcze "okradają" ludzi -.- .
Typowe gadanie dzieciaczka. Gdyby ich tu nie było, to w kraju panowałby taki chaos jakiego sobie nie wyobrażasz. Wiele robią, a to, że mija się to z twoimi oczekiwaniami to już twój problem. Zresztą proszę bardzo, ucz się, też zajdziesz wysoko i będziesz żył tak jak oni, czego widocznie bardzo im zazdrościsz.
Lechista
18-02-2009, 18:15
Jednym słowem Autor strzelił sobie samobója
Mohammed
18-02-2009, 18:16
No niestety ale wiele dzieci powtarza to co mówią ich rodzice o politykach.
Każdy z was przecież kiedyś będzie mógł wystartować w wyborach i też zostać politykiem, do tego nie potrzebne jest wykształcenie czy znajomości, to nie jest PRL.
Wylansowany
18-02-2009, 18:22
Nie wzorujcie się na Wikipedii - prawda jest taka, że w Polsce prawdziwego analfabetyzmu nie ma (tzn. braku umiejętności czytania i pisania powyżej iluś tam lat), więc prawidłowa definicja tego słowa to: nie umiejętności prawidłowego pisania pod względem interpunkcyjnym, ortograficznym i stylistycznym oraz brak umiejętności prawidłowego i ładnego wysłowienia. Wiem, bo chodzę do szkoły :p
A po 2. można by wypisać użytkowników, którzy ładnie i poprawnie piszą - czemu nie...
RailChris
18-02-2009, 18:35
Na geografi mieliśmy o analfabetyzmie i w Polsce na 100% tego nie ma.
Poza tym wikipedia to bardzo rzetelne źródło informacji tam nie pisze że w Polsce jest analfabetyzm. Tamten koles w swoich atlasie znalazł :D
Mohammed
18-02-2009, 18:44
Na geografi mieliśmy o analfabetyzmie i w Polsce na 100% tego nie ma.
Poza tym wikipedia to bardzo rzetelne źródło informacji tam nie pisze że w Polsce jest analfabetyzm. Tamten koles w swoich atlasie znalazł :D
Wiesz, na geografii to mogą mówić co chcą, nie trzeba zaraz polegać na tym co powiedziała ci nauczycielka.
A wikipedia to nie jest wiarygodne źródło informacji, ponieważ wikipedię może edytować KAŻDY nawet taki analfabeta z Kamerunu ;)
CytrynowySorbet
18-02-2009, 18:48
A wikipedia to nie jest wiarygodne źródło informacji, ponieważ wikipedię może edytować KAŻDY nawet taki analfabeta z Kamerunu ;)
Hah. Takie "żarty" są usuwane szybciej niż się pojawiły.
Michukng
18-02-2009, 20:10
A mnie to dziwi... Czemu ? Bo jak napiszesz coś z rz zamiast ż to zdanie nie zmienia sensu... Więc po co ta dyslekcja i ta dysortografia to i tak zdanie wygląda tak samo.
Ufocznik
18-02-2009, 23:03
imho admini powinni wprowadzic autoban dla debili powielajacych najbardziej razace bledy ( bo "ktury" jestem w stanie przebolec, ale jak ktos wyskakuje z "jle" zamiast "ile" to mam ochote popelnic czyn karalny wyceniony wg kodeksu karnego na 25 lat wiezienia lub dozywocie ).
wprowadzenie autobana za stosunek ilosci bledow ortograficznych do ilosci slow w poscie wiekszy niz np. 0.1
jestem na TAK
wprowadzenie autobana za stosunek ilosci bledow ortograficznych do ilosci slow w poscie wiekszy niz np. 0.1
jestem na TAK
Jestem na tak (przechodzisz dalej;])
Nie trafiony pomysł z tą listą ani trochę. Nie byłoby mi miło gdyby ktoś mnie umieścił na takiej liście. Nawet osoby, które robią błędy mogą być fajniejsze i lepiej się z nimi dogadać tylko z innym podejściem.
Jest taka przeglądarka która poprawia błędy ortograficzne jak Firefox, więc nie wiem w czym problem. Ludziom na którym zależy ortografia to się jej nauczą, a dzieci z neostradą (nie wszystkie) będą popełniać błędy aby tylko kogoś wkurzyć.
._. ale się rozpisałem XD.
JezusToHitler_TyHultaju
19-02-2009, 00:06
Jak kogoś denerwujom błendy to znaczy że coś z nim nie tak.
Ma w życiu problemy i chce się wyładować na durniach którzy nie potrafią poprawnie pisać.
@Autor:
Chcesz się dowartościować tym że posiadasz Firefox'a ze słownikiem?
O SORY! włożyłem twojego posta do Worda i stwierdzam że z tym Firefoxem to się pomyliłem. Znalazło kilkanaście błędów.
Theourus
19-02-2009, 00:44
@do autora - Używałeś "poprawiacza błędów"?
Bo jedyne słowo jakiego by nie poprawił masz źle ..... (tibi)
@mohammad
Jeśli tobie chodzi o to, że polska ortografia nie ma sensu- TO MASZ RACJE.
Bo co mi za różnica czy napisze coś przez "u" czy "ó"?
NIC to nie zmieni, czasem sie zastanawiam kto i po co to wymyślił, a tak w ogóle to moim zdaniem powinni na całym świecie wprowadzić język angielski, i ludzka cywilizacja by wreszcie się rozwinęła....
Bo różne języki na świecie to rzecz przestarzała, która jest efektem tego, że ludzie żyli na różnych lądach nie wiedząc o sobie nawzajem....
Mohammed
19-02-2009, 06:24
@do autora - Używałeś "poprawiacza błędów"?
Bo jedyne słowo jakiego by nie poprawił masz źle ..... (tibi)
@mohammad
Jeśli tobie chodzi o to, że polska ortografia nie ma sensu- TO MASZ RACJE.
Bo co mi za różnica czy napisze coś przez "u" czy "ó"?
NIC to nie zmieni, czasem sie zastanawiam kto i po co to wymyślił, a tak w ogóle to moim zdaniem powinni na całym świecie wprowadzić język angielski, i ludzka cywilizacja by wreszcie się rozwinęła....
Bo różne języki na świecie to rzecz przestarzała, która jest efektem tego, że ludzie żyli na różnych lądach nie wiedząc o sobie nawzajem....
No ale wiesz...to się nie uda, Polacy są emocjonalnie związani ze swoim językiem i potrafią za niego umierać...
Goblin_Trapper.
A Ty za kogo się masz że chcesz osądzać innych?
Sam powiedziałeś komuś kogo denerwuje ten temat żeby nie czytał i wyszedł to czemu sam nie ignorujesz takich wypowiedzi?
-Gregory-
19-02-2009, 13:27
Typowe gadanie dzieciaczka. Gdyby ich tu nie było, to w kraju panowałby taki chaos jakiego sobie nie wyobrażasz. Wiele robią, a to, że mija się to z twoimi oczekiwaniami to już twój problem. Zresztą proszę bardzo, ucz się, też zajdziesz wysoko i będziesz żył tak jak oni, czego widocznie bardzo im zazdrościsz.
Taa.... Donald chce pozbawić Policji funduszy , wojska też. Mówią że zaoszczędzili 6miliardów złotych na służbie zdrowia ale lekarze mają małe pensje , nie ma za co leczyć chorych ludzi! W kolejce na jedno głupie badanie czeka się min. miesiąc ! Drogi jakie mam ? Najgorsze w europie !
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ?
-Byliśmy pod okupacją ponad 150lat !
-Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia !
Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia.
@Topic
Temat żałosny bo to że ktoś ma jakąś wadę to nie znaczy że ma być potępiany !
Goblin_Trapper
19-02-2009, 13:32
Zal my tu nie gadamy o polityce, tylko o złym pisaniu. Pomyliło mi się że analfabeta pisze błędnie, mi chodziło o takie osoby które piszą źle np. ''z kąd'' to nie gadajcie tu o jakiś premierach bo to po prostu :spam:
-Gregory-
19-02-2009, 13:45
Widzisz ale nie każdy jest Omnibusem i się nie myli jak ty... Nie wiem z jakiej żeś wylazł dupy skoro twierdzisz że pomyłka jest powodem do spalenia na stosie...
A tak żebyś już skoczył przez okno bo cie nikt nie słucha:
z kond , kontynetalny , wziąść , wrurzka , pluskfa , forek , kszak , usemka , kszywa , i to tyle ;D
Boże kolejny pseudoobrońca moralności, ortografii i innych gówien.
Kiedy wy kurwa zrozumiecie, że takie akcje:
1. Nie mają sensu.
2. Nie mają wyników.
3. NIE UDADZĄ SIĘ NIGDY!
@Topic
Na tym forum jakąś wadę ma chyba 80% osób... :<
Ufocznik
19-02-2009, 16:23
Taa.... Donald chce pozbawić Policji funduszy , wojska też. Mówią że zaoszczędzili 6miliardów złotych na służbie zdrowia ale lekarze mają małe pensje , nie ma za co leczyć chorych ludzi! W kolejce na jedno głupie badanie czeka się min. miesiąc ! Drogi jakie mam ? Najgorsze w europie !
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ?
-Byliśmy pod okupacją ponad 150lat !
-Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia !
Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia.
@Topic
owszem, temat jest zalosny, a twoj post idealnie do niego pasuje, bo jest tak zalosny, ze nie chce mi sie go nawet szerzej komentowac
a tak poza tym to w rosji nie ma nawet 150, a w polsce 40 milionow ludzi
-Gregory-
19-02-2009, 19:44
w rosji nie ma nawet 150
No to chyba masz dane po II wojny światowej...
Ufocznik
19-02-2009, 20:39
No to chyba masz dane po II wojny światowej...
no trudno zebym sie opieral na danych sprzed drugiej wojny ;O
wlasciwie gowno mnie to obchodzi, ale specjalnie dla ciebie sprawdzilem na wikipedii, bo widze, ze wykracza to poza twoje mozliwosci
Liczba ludności (2008) 8. na świecie
• całkowita 142,0 mln.
• gęstość zaludnienia 8 osób/km²
CZEŚĆ
Gierubesoen
19-02-2009, 20:58
Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych !
To paszoł na Kamczatke, a nie marudzisz.
Lechista
19-02-2009, 21:05
Gregory
Zanim zaczniesz gadać o polityce to najpierw trochę się o niej poucz bi głupoty gadasz
Była 150 lat pod okupacją, to może sobie poczytasz historie i dowiesz się dlaczego? Jakim cudem mieliśmy wygrać z Rosją z jednej i Niemcami (którzy podbili wiele ważnych państw w Europie takich jak np. Francja) z drugiej strony, hmm??
Jesli nie umiemy rządzić to jakim cudem w Bitwie pod Brenna mając 700~~ żołnierzy zabiliśmy około 20tyś Niemców ?? Jakim cudem garstką żołnierzy 7 dni broniliśmy się pod Westerplatte. Teraz jest jak jest gdyż Polska była wiele lat pod okupacja i wywalczając sobie Niepodległość nagle zaczęliśmy normalnie żyć, zaczęło się szaleństwo, każdy kiedyś w Polsce szpanował komórkami a w Europie to już dawno był standart wszyscy rozpoczęli walkę o pieniądze i w polityce teraz mamy takich gamoni(na szczęście nie wszystkich) :> I nie gadaj mi, że Polska nie potrafi o siebie zadbać bo jest teraz kryzys, inne mocne państwo radzą sobie gorzej. A co do Autostrad i dróg to nie mamy najgorszych w Europie bo np. Ukraina w ogóle nie ma Białoruś chyba też, nie wiem jak z innymi państwami. Autostrady nam przybywają co można zauważyć jak się jedzie z Gdańska w okolice Bydgoszczy
Skończcie już z tą polityką (chociaż sam się żywo interesuje) bo i tak większość na tym forum nie wie o czym Wy tu w ogóle piszecie (tzn. Ci którzy mają jakieś pojęcie bo tekst, że w Rosji jest 250mln ludzi mnie rozwalił :D). Zgadzam się z Lechistą i z Mohhamedem. Koleś jeśli na prawdę masz 13lat to tylko potwierdza moją tezę, że nie wiek, ani oceny w szkole świadczą o człowieku tylko to co się ma w głowie ;)
Pozdrawiam
-Gregory-
19-02-2009, 22:16
Jeśli szukacie pociechy u Ukraińców to naprawdę żal.pl ;/
Co Ty koleś w ogóle wiesz o świecie ? Weź sie nie odzywaj. To nie jest forum polityczne. Idź sobie pokrzyczeć gdzie indziej, może znajdziesz słuchaczy.
A co do Autostrad i dróg to nie mamy najgorszych w Europie bo np. Ukraina w ogóle nie ma Białoruś chyba też, nie wiem jak z innymi państwami.
Pozostaje dumnie wypiąć pierś. Nie mamy najgorszych dróg w Europie ! Tylko prawie najgorsze ...
*Carlsberg
20-02-2009, 01:21
Pozostaje dumnie wypiąć pierś. Nie mamy najgorszych dróg w Europie ! Tylko prawie najgorsze ...
A jak! jesteśmy 2? 3? w tabeli! to że od końca to sprawa inna...
Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali.
Nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami. Nie są najlepsze to prawda, ale czemu Wy nas chcecie porównywać z krajami Europy Zachodnie. Cytat z "Nikosia Dyzmy" - "W nich Amerykanie 40lat pompowali dolary, a w nas ruskie Marksa i Lenina. To jak ja mam z nimi kurwa konkurować". I taka jest prawda. Zanim to nadrobimy minie trochę czasu i dlatego na razie mierzmy siły na zamiary.
sueroski
20-02-2009, 07:30
emm... to miało być a analfabetach a nie o drogach w polsce xd
wystarczy żeby analfabeci zainstalowali firefoxa i byli na tyle mądrzy żeby poprawiali złe wyrazy -.-
wiek akurat nie ma znaczenia bo są też 12 letni geniusze :]
-Gregory-
20-02-2009, 13:41
Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali.
Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.
Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...
@up
To może weź od nich sprzęt i zacznij sam robić te drogi. Tylko każdy narzekać potrafi i komentować... A jak się nie podoba to wypad do Rosji, gdzie każdemu żyje się pod dostatkiem (pojedź na sobie Sybir albo inne udupie i zobaczysz jak ludziom się wspaniale żyje).
-Gregory-
20-02-2009, 14:11
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.
Lechista
20-02-2009, 19:11
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.
Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.
Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...
Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!
Ty,Goblin nie zgrywaj z siebie jakiegoś pro profesorka bo posta piszesz zapewne z mamą na kolanach która sprawdza czy nie masz błędów,nie zabłyśniesz.
Ufocznik
20-02-2009, 20:08
Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!
czyzbys chcial zostac tytulowym bohaterem tego tematu?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.