PDA

Pokaż pełną wersje : Analfabeci

Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:06
Drodzy forumowicze, z przykrością muszę stwierdzić, że na forum, jak i w tibi, jest coraz więcej ludzi, którzy karmią trolla. Takie ''hoć'' albo ''z kąd'' jest naprawde denerwujące. Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia. My też wprowadźmy jakąś akcję, i coś z tym zróbmy. Na początek powinniśmy sporządzić listę analfabetów. Proszę o dawanie mi nicków forumowiczy którzy tak piszą. Mam nadzieje że razem gdzieś dojdziemy, i chociaż troche polepszymy tą sytuacje.

Shardzik
18-02-2009, 13:10
Rozsądniej byłoby dawanie nicków forumowiczów, (a nie forumowiczy zadufany w sobie analfabeto) którzy tak nie robią.
Twój pomysł jest nędzny, niestety. Co to da? Chcesz wyszydzić dzieciarnie co nie umie pisać? Żeby podbudować swoje marne ego? Litości.

Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:16
Żeby podbudować swoje marne ego? Litości.
Mógłbym wiedzieć o co ci chodzi?
@down:
Po co pan spamuje?

Erverse
18-02-2009, 13:47
Goblin_Trapper.
11 lat a taki dobry w ortografii jesteś?
Btw. na wikipedii przeczytaj sobie co to jest analfabeta.

O, wyłapałem coś. Zakładasz tematy, że tak Cię analfabeci denerwują, a przeczytaj swój podpis.
Pisze się tibii a nie tibi :) mnie właśnie takie błędy jeszcze bardziej wkurzają ;f

Goblin_Trapper
18-02-2009, 13:52

Nie zauważyłem, sorka, ale tak sie już ogółem mówi.

Monsword
18-02-2009, 13:55
masz dofna z takimi temata dzymbale, takie tematy pardziej denerwóją nirz to rze jacyś ludźe wogule robią błędy typu "z kad"

Goblin_Trapper
18-02-2009, 14:02
masz dofna z takimi temata dzymbale, takie tematy pardziej denerwóją nirz to rze jacyś ludźe wogule robią błędy typu "z kad"
Coś ci nie pasuje to mozesz wyjsc. Denerwują cie taie tematy - nie czytaj. Miłego dnia ci życzę i BB.

Vasudanin
18-02-2009, 14:20
Nie zauważyłem, sorka, ale tak sie już ogółem mówi.
Jak nie wiesz co to znaczy, to po jakiego męskiego członka o tym piszesz?

Uther92
18-02-2009, 14:22
tibi
1.Tibii "analfabeto".
2.Firefox

Michukng
18-02-2009, 14:23
Omg... Kolejny temat założony przez 11 latka, który jest pro evul nie analfabetą.

Źródło wikipedia:
"Analfabetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO - powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są analfabetami."

Vil
18-02-2009, 14:30

rozszerzenie definicji analfabety na poldebila ktory w wieku 12-13 lat nie jest w stanie sklecic poprawnego zdania we wlasnym, wyuczonym jezyku ( nie tylko na pismie, ba, nawet w mowie! ) jest jak najbardziej logiczne. Mozemy ewentualnie, w tym kontekscie, zastapic "analfabete" "pospolitym debilem".

Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia.

imho admini powinni wprowadzic autoban dla debili powielajacych najbardziej razace bledy ( bo "ktury" jestem w stanie przebolec, ale jak ktos wyskakuje z "jle" zamiast "ile" to mam ochote popelnic czyn karalny wyceniony wg kodeksu karnego na 25 lat wiezienia lub dozywocie ).

Shivek
18-02-2009, 15:18
Ja siem dołęnczam do akcii
nik tego debila to Shivek

Daruj se to, bardziej denerwoujące są spamy i prowokacje.
Analfabetyzm nie tyczy się ortografji i intprunkcii...

którzy karmią trolla
Analfabetyzm nie tyczy się karmienia trolli...

Admini powinni cos wprowadzic że samo poprawia.
Interpunkszyn pl0x? Skrypt poprawiający? Sam go napisz i daj go ekipie...

KrEmAs KAc
18-02-2009, 15:22
doday KrEmAs KAc on nawet pisadź nie ómiem i jest nobem.

Skylanek_95
18-02-2009, 15:25
ja to popieram, na forum mnie to tyle nie denerwuje ale w tibii czy w innych gierkach... nie wiem jak można pisać "ić" albo "z tond"... :|

Pasztecioch
18-02-2009, 15:53
Mash cosik to analfapetuf? To fpiertol!

Mohammed
18-02-2009, 17:05
Takie nie pisanie "ktury" czy "wzionsc" może i jest rażące, ale jak słysze ludzi, którym tak strasznie przeszkadza nie używanie ortografii to mnie cholera bierze...
Ortografia to najgłupsza rzecz w języku polskim, marnuje się na nią całą podstawówkę zamiast nauczyć czegoś normalnego (naprzykład nauczyć w 6 klasie podstaw ekonomii, ale nie oni muszą walić syfy z zaimkami i durną pisownią) i chociaż wygrywam konkursy z polskiego to i tak nie cierpie tego języka.
Aha i jeszcze jedno, trzeba stworzyć kampanię przeciw dyskryminacji wiekowej na forum, zauważyłem że jeżeli tutaj ktoś ma 13 lat to zaraz jest nikim, powiem to w prost:
Mam 13 lat i się tego nie wstydzę !!!

Gierubesoen
18-02-2009, 17:11
Analfabeci to jedno, ale dzieciaczki próbujące na siłę zmienić świat, też są upierdliwe :)

RailChris
18-02-2009, 17:32
Boski panie zakładający temat, chce Tobie ozajmić, że:
PROBLEM ANALFABETYZMU W POLSCE NIE ISTNIEJE

Mohammed
18-02-2009, 17:34
Boski panie zakładający temat, chce Tobie ozajmić, że:
PROBLEM ANALFABETYZMU W POLSCE NIE ISTNIEJE

No niestety atlas geograficzny podaje że w Polsce analfabetyzm wynosi 0,2 %

RailChris
18-02-2009, 17:35
To kup se nowy atlas.
Atlas firmy "atlas" to nie atlas.
Ciekawe kto w Polsce nie umi czytać i pisać :cup:

Mohammed
18-02-2009, 17:37
To kup se nowy atlas.
Atlas firmy "atlas" to nie atlas.
Ciekawe kto w Polsce nie umi czytać i pisać :cup:

Troche starych babek i dziadków z podlaskiego, lubelskiego i podkarpackiego, którzy w wieku szkolnym musieli pracowac na polu, a potem pracowali w pgr a teraz siedzą na emeryturze.
A mój atlas jest firmy Demart.

RailChris
18-02-2009, 17:38
To chyba atlas z 1900 roku. Wg. najnowszych danych analfabetyzmu nie ma. To nie Afryka ;(

Mohammed
18-02-2009, 17:40
No widzisz, może tego nie rozumiesz ale przed wojną w Polsce nie wszyscy chodzili do szkoły i nie wszyscy umieli pisać i czytać.

A atlas jest z roku 2006 więc dość aktualny.

RailChris
18-02-2009, 17:47
Mniejsza z tym.
Najważniejsze jest to, że autor tematu nie odróżnia ANALFABETYZMU od DYSORTOGRAFII ew. DYSLEKSJI.

Mohammed
18-02-2009, 17:50
Mniejsza z tym.
Najważniejsze jest to, że autor tematu nie odróżnia ANALFABETYZMU od DYSORTOGRAFII ew. DYSLEKSJI.

No właśnie, bo analfabetyzm to brak nauki w szkole (chociaż nauka w polskiej szkole i tak pogarsza kreatywne myślenie)

Vil
18-02-2009, 17:52

znacznie wazniejsze jest to, ze Ty nie odrozniasz dysleksji/ dysortografii, ktora w Polsce wcale nie jest tak powszechna jak sie moze wydawac, od stanu ogolnego zdebilenia narodu objawiajacego sie chociazby tym, ze 20-40% uzytkownikow tego ( i nie tylko ) forum nie potrafi poprawnie uzywac wlasnego jezyka.

Na 1 dyslektyka w Polsce przypada 10 nieleczonych i niedoedukowanych debili z papierem o dysleksji.

qq2
18-02-2009, 17:56
Ortografia to najgłupsza rzecz w języku polskim, marnuje się na nią całą podstawówkę zamiast nauczyć czegoś normalnego
Przez takie właśnie myślenie rodzi się nowe pokolenie debili i skretyniałych ludzi, którzy zamiast zasiadać na dobrych stanowiskach w pracy wolą żyć jak wrzód na dupie normalnych ludzi (bezrobocie rox) i używać słowa "kurwa" jako przecinek. Wiek nie ma tutaj nic do rzeczy...

@down
Mi nie chodzi tutaj o posłów, tylko o to, że społeczeństwo wyrabia sobie taki jakby "nawyk", iż ortografia się do niczego im w życiu nie przyda.

Gollumek
18-02-2009, 18:01
Przez takie właśnie myślenie rodzi się nowe pokolenie debili i skretyniałych ludzi, którzy zamiast zasiadać na dobrych stanowiskach w pracy wolą żyć jak wrzód na dupie normalnych ludzi (bezrobocie rox) i używać słowa "kurwa" jako przecinek. Wiek nie ma tutaj nic do rzeczy...

Ci zasiadający na wysokich stanowiskach (chodzi mi o posłów i senatorów) to też debile i kretyny, bo tylko tam siedzą, nic nie robią, a dobrze żrą, dostają kasę i jeszcze "okradają" ludzi -.- .

RailChris
18-02-2009, 18:06
No cóż takie życie.
Poza tym nawet gdy jakiś "normalny" koleś zasiądzie do Tibii to tam błedów na minute jest tyle, że po tygodniu grania będzie myślał że skąd pisze się z kont, a w ogóle, wogule

CytrynowySorbet
18-02-2009, 18:07
Ci zasiadający na wysokich stanowiskach (chodzi mi o posłów i senatorów) to też debile i kretyny, bo tylko tam siedzą, nic nie robią, a dobrze żrą, dostają kasę i jeszcze "okradają" ludzi -.- .

Typowe gadanie dzieciaczka. Gdyby ich tu nie było, to w kraju panowałby taki chaos jakiego sobie nie wyobrażasz. Wiele robią, a to, że mija się to z twoimi oczekiwaniami to już twój problem. Zresztą proszę bardzo, ucz się, też zajdziesz wysoko i będziesz żył tak jak oni, czego widocznie bardzo im zazdrościsz.

Lechista
18-02-2009, 18:15
Jednym słowem Autor strzelił sobie samobója

Mohammed
18-02-2009, 18:16
No niestety ale wiele dzieci powtarza to co mówią ich rodzice o politykach.
Każdy z was przecież kiedyś będzie mógł wystartować w wyborach i też zostać politykiem, do tego nie potrzebne jest wykształcenie czy znajomości, to nie jest PRL.

Wylansowany
18-02-2009, 18:22
Nie wzorujcie się na Wikipedii - prawda jest taka, że w Polsce prawdziwego analfabetyzmu nie ma (tzn. braku umiejętności czytania i pisania powyżej iluś tam lat), więc prawidłowa definicja tego słowa to: nie umiejętności prawidłowego pisania pod względem interpunkcyjnym, ortograficznym i stylistycznym oraz brak umiejętności prawidłowego i ładnego wysłowienia. Wiem, bo chodzę do szkoły :p

A po 2. można by wypisać użytkowników, którzy ładnie i poprawnie piszą - czemu nie...

RailChris
18-02-2009, 18:35
Na geografi mieliśmy o analfabetyzmie i w Polsce na 100% tego nie ma.
Poza tym wikipedia to bardzo rzetelne źródło informacji tam nie pisze że w Polsce jest analfabetyzm. Tamten koles w swoich atlasie znalazł :D

Mohammed
18-02-2009, 18:44
Na geografi mieliśmy o analfabetyzmie i w Polsce na 100% tego nie ma.
Poza tym wikipedia to bardzo rzetelne źródło informacji tam nie pisze że w Polsce jest analfabetyzm. Tamten koles w swoich atlasie znalazł :D

Wiesz, na geografii to mogą mówić co chcą, nie trzeba zaraz polegać na tym co powiedziała ci nauczycielka.
A wikipedia to nie jest wiarygodne źródło informacji, ponieważ wikipedię może edytować KAŻDY nawet taki analfabeta z Kamerunu ;)

CytrynowySorbet
18-02-2009, 18:48
A wikipedia to nie jest wiarygodne źródło informacji, ponieważ wikipedię może edytować KAŻDY nawet taki analfabeta z Kamerunu ;)

Hah. Takie "żarty" są usuwane szybciej niż się pojawiły.

Michukng
18-02-2009, 20:10
A mnie to dziwi... Czemu ? Bo jak napiszesz coś z rz zamiast ż to zdanie nie zmienia sensu... Więc po co ta dyslekcja i ta dysortografia to i tak zdanie wygląda tak samo.

Ufocznik
18-02-2009, 23:03
imho admini powinni wprowadzic autoban dla debili powielajacych najbardziej razace bledy ( bo "ktury" jestem w stanie przebolec, ale jak ktos wyskakuje z "jle" zamiast "ile" to mam ochote popelnic czyn karalny wyceniony wg kodeksu karnego na 25 lat wiezienia lub dozywocie ).

wprowadzenie autobana za stosunek ilosci bledow ortograficznych do ilosci slow w poscie wiekszy niz np. 0.1

jestem na TAK

Hadugg
18-02-2009, 23:34
wprowadzenie autobana za stosunek ilosci bledow ortograficznych do ilosci slow w poscie wiekszy niz np. 0.1

jestem na TAK

Jestem na tak (przechodzisz dalej;])

Ihpar
18-02-2009, 23:48
Nie trafiony pomysł z tą listą ani trochę. Nie byłoby mi miło gdyby ktoś mnie umieścił na takiej liście. Nawet osoby, które robią błędy mogą być fajniejsze i lepiej się z nimi dogadać tylko z innym podejściem.

Golona
18-02-2009, 23:48
Jest taka przeglądarka która poprawia błędy ortograficzne jak Firefox, więc nie wiem w czym problem. Ludziom na którym zależy ortografia to się jej nauczą, a dzieci z neostradą (nie wszystkie) będą popełniać błędy aby tylko kogoś wkurzyć.

._. ale się rozpisałem XD.

JezusToHitler_TyHultaju
19-02-2009, 00:06
Jak kogoś denerwujom błendy to znaczy że coś z nim nie tak.
Ma w życiu problemy i chce się wyładować na durniach którzy nie potrafią poprawnie pisać.

@Autor:
Chcesz się dowartościować tym że posiadasz Firefox'a ze słownikiem?
O SORY! włożyłem twojego posta do Worda i stwierdzam że z tym Firefoxem to się pomyliłem. Znalazło kilkanaście błędów.

Theourus
19-02-2009, 00:44
@do autora - Używałeś "poprawiacza błędów"?
Bo jedyne słowo jakiego by nie poprawił masz źle ..... (tibi)

@mohammad
Jeśli tobie chodzi o to, że polska ortografia nie ma sensu- TO MASZ RACJE.
Bo co mi za różnica czy napisze coś przez "u" czy "ó"?
NIC to nie zmieni, czasem sie zastanawiam kto i po co to wymyślił, a tak w ogóle to moim zdaniem powinni na całym świecie wprowadzić język angielski, i ludzka cywilizacja by wreszcie się rozwinęła....
Bo różne języki na świecie to rzecz przestarzała, która jest efektem tego, że ludzie żyli na różnych lądach nie wiedząc o sobie nawzajem....

Mohammed
19-02-2009, 06:24
@do autora - Używałeś "poprawiacza błędów"?
Bo jedyne słowo jakiego by nie poprawił masz źle ..... (tibi)

@mohammad
Jeśli tobie chodzi o to, że polska ortografia nie ma sensu- TO MASZ RACJE.
Bo co mi za różnica czy napisze coś przez "u" czy "ó"?
NIC to nie zmieni, czasem sie zastanawiam kto i po co to wymyślił, a tak w ogóle to moim zdaniem powinni na całym świecie wprowadzić język angielski, i ludzka cywilizacja by wreszcie się rozwinęła....
Bo różne języki na świecie to rzecz przestarzała, która jest efektem tego, że ludzie żyli na różnych lądach nie wiedząc o sobie nawzajem....

No ale wiesz...to się nie uda, Polacy są emocjonalnie związani ze swoim językiem i potrafią za niego umierać...

Rase
19-02-2009, 08:46
Goblin_Trapper.
A Ty za kogo się masz że chcesz osądzać innych?
Sam powiedziałeś komuś kogo denerwuje ten temat żeby nie czytał i wyszedł to czemu sam nie ignorujesz takich wypowiedzi?

-Gregory-
19-02-2009, 13:27
Typowe gadanie dzieciaczka. Gdyby ich tu nie było, to w kraju panowałby taki chaos jakiego sobie nie wyobrażasz. Wiele robią, a to, że mija się to z twoimi oczekiwaniami to już twój problem. Zresztą proszę bardzo, ucz się, też zajdziesz wysoko i będziesz żył tak jak oni, czego widocznie bardzo im zazdrościsz.

Taa.... Donald chce pozbawić Policji funduszy , wojska też. Mówią że zaoszczędzili 6miliardów złotych na służbie zdrowia ale lekarze mają małe pensje , nie ma za co leczyć chorych ludzi! W kolejce na jedno głupie badanie czeka się min. miesiąc ! Drogi jakie mam ? Najgorsze w europie !
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ?
-Byliśmy pod okupacją ponad 150lat !
-Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia !
Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia.

@Topic
Temat żałosny bo to że ktoś ma jakąś wadę to nie znaczy że ma być potępiany !

Goblin_Trapper
19-02-2009, 13:32
Zal my tu nie gadamy o polityce, tylko o złym pisaniu. Pomyliło mi się że analfabeta pisze błędnie, mi chodziło o takie osoby które piszą źle np. ''z kąd'' to nie gadajcie tu o jakiś premierach bo to po prostu :spam:

-Gregory-
19-02-2009, 13:45
Widzisz ale nie każdy jest Omnibusem i się nie myli jak ty... Nie wiem z jakiej żeś wylazł dupy skoro twierdzisz że pomyłka jest powodem do spalenia na stosie...
A tak żebyś już skoczył przez okno bo cie nikt nie słucha:
z kond , kontynetalny , wziąść , wrurzka , pluskfa , forek , kszak , usemka , kszywa , i to tyle ;D

Erhion
19-02-2009, 15:54
Boże kolejny pseudoobrońca moralności, ortografii i innych gówien.

Kiedy wy kurwa zrozumiecie, że takie akcje:

1. Nie mają sensu.
2. Nie mają wyników.
3. NIE UDADZĄ SIĘ NIGDY!

qq2
19-02-2009, 16:14
@Topic
Na tym forum jakąś wadę ma chyba 80% osób... :<

Ufocznik
19-02-2009, 16:23
Taa.... Donald chce pozbawić Policji funduszy , wojska też. Mówią że zaoszczędzili 6miliardów złotych na służbie zdrowia ale lekarze mają małe pensje , nie ma za co leczyć chorych ludzi! W kolejce na jedno głupie badanie czeka się min. miesiąc ! Drogi jakie mam ? Najgorsze w europie !
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ?
-Byliśmy pod okupacją ponad 150lat !
-Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia !
Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia.

@Topic

owszem, temat jest zalosny, a twoj post idealnie do niego pasuje, bo jest tak zalosny, ze nie chce mi sie go nawet szerzej komentowac
a tak poza tym to w rosji nie ma nawet 150, a w polsce 40 milionow ludzi

-Gregory-
19-02-2009, 19:44
w rosji nie ma nawet 150
No to chyba masz dane po II wojny światowej...

Ufocznik
19-02-2009, 20:39
No to chyba masz dane po II wojny światowej...

no trudno zebym sie opieral na danych sprzed drugiej wojny ;O

wlasciwie gowno mnie to obchodzi, ale specjalnie dla ciebie sprawdzilem na wikipedii, bo widze, ze wykracza to poza twoje mozliwosci

Liczba ludności (2008) 8. na świecie
• całkowita 142,0 mln.
• gęstość zaludnienia 8 osób/km²

CZEŚĆ

Gierubesoen
19-02-2009, 20:58
Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych !

To paszoł na Kamczatke, a nie marudzisz.

Lechista
19-02-2009, 21:05
Gregory
Zanim zaczniesz gadać o polityce to najpierw trochę się o niej poucz bi głupoty gadasz
Była 150 lat pod okupacją, to może sobie poczytasz historie i dowiesz się dlaczego? Jakim cudem mieliśmy wygrać z Rosją z jednej i Niemcami (którzy podbili wiele ważnych państw w Europie takich jak np. Francja) z drugiej strony, hmm??
Jesli nie umiemy rządzić to jakim cudem w Bitwie pod Brenna mając 700~~ żołnierzy zabiliśmy około 20tyś Niemców ?? Jakim cudem garstką żołnierzy 7 dni broniliśmy się pod Westerplatte. Teraz jest jak jest gdyż Polska była wiele lat pod okupacja i wywalczając sobie Niepodległość nagle zaczęliśmy normalnie żyć, zaczęło się szaleństwo, każdy kiedyś w Polsce szpanował komórkami a w Europie to już dawno był standart wszyscy rozpoczęli walkę o pieniądze i w polityce teraz mamy takich gamoni(na szczęście nie wszystkich) :> I nie gadaj mi, że Polska nie potrafi o siebie zadbać bo jest teraz kryzys, inne mocne państwo radzą sobie gorzej. A co do Autostrad i dróg to nie mamy najgorszych w Europie bo np. Ukraina w ogóle nie ma Białoruś chyba też, nie wiem jak z innymi państwami. Autostrady nam przybywają co można zauważyć jak się jedzie z Gdańska w okolice Bydgoszczy

Bykunn
19-02-2009, 21:18
Skończcie już z tą polityką (chociaż sam się żywo interesuje) bo i tak większość na tym forum nie wie o czym Wy tu w ogóle piszecie (tzn. Ci którzy mają jakieś pojęcie bo tekst, że w Rosji jest 250mln ludzi mnie rozwalił :D). Zgadzam się z Lechistą i z Mohhamedem. Koleś jeśli na prawdę masz 13lat to tylko potwierdza moją tezę, że nie wiek, ani oceny w szkole świadczą o człowieku tylko to co się ma w głowie ;)
Pozdrawiam

-Gregory-
19-02-2009, 22:16
Jeśli szukacie pociechy u Ukraińców to naprawdę żal.pl ;/

Bykunn
19-02-2009, 22:56
Co Ty koleś w ogóle wiesz o świecie ? Weź sie nie odzywaj. To nie jest forum polityczne. Idź sobie pokrzyczeć gdzie indziej, może znajdziesz słuchaczy.

Vil
19-02-2009, 23:11
A co do Autostrad i dróg to nie mamy najgorszych w Europie bo np. Ukraina w ogóle nie ma Białoruś chyba też, nie wiem jak z innymi państwami.

Pozostaje dumnie wypiąć pierś. Nie mamy najgorszych dróg w Europie ! Tylko prawie najgorsze ...

*Carlsberg
20-02-2009, 01:21
Pozostaje dumnie wypiąć pierś. Nie mamy najgorszych dróg w Europie ! Tylko prawie najgorsze ...

A jak! jesteśmy 2? 3? w tabeli! to że od końca to sprawa inna...

Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali.

Bykunn
20-02-2009, 07:19
Nie wiem o co Wam chodzi z tymi drogami. Nie są najlepsze to prawda, ale czemu Wy nas chcecie porównywać z krajami Europy Zachodnie. Cytat z "Nikosia Dyzmy" - "W nich Amerykanie 40lat pompowali dolary, a w nas ruskie Marksa i Lenina. To jak ja mam z nimi kurwa konkurować". I taka jest prawda. Zanim to nadrobimy minie trochę czasu i dlatego na razie mierzmy siły na zamiary.

sueroski
20-02-2009, 07:30
emm... to miało być a analfabetach a nie o drogach w polsce xd
wystarczy żeby analfabeci zainstalowali firefoxa i byli na tyle mądrzy żeby poprawiali złe wyrazy -.-

wiek akurat nie ma znaczenia bo są też 12 letni geniusze :]

-Gregory-
20-02-2009, 13:41
Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali.

Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.

Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...

qq2
20-02-2009, 13:45
@up
To może weź od nich sprzęt i zacznij sam robić te drogi. Tylko każdy narzekać potrafi i komentować... A jak się nie podoba to wypad do Rosji, gdzie każdemu żyje się pod dostatkiem (pojedź na sobie Sybir albo inne udupie i zobaczysz jak ludziom się wspaniale żyje).

-Gregory-
20-02-2009, 14:11
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.

Lechista
20-02-2009, 19:11
W Tunezji 1 rondo budowali UWAGA 2 Dni ! A to że zamiast robić pili piwo to skandal... A chce wyjechać do Niemiec albo Austrii.

Wypowiada się gość który ma już 3 konto na forum ... A Konto zmieniłem bo nazwa mi się nie podobała... i mam 16lat. Wiem wiem , jak trzepiesz małego jak to czytasz przestaniesz i będziesz mi spamował traped traped... bo jesteś niedoje***ną kur**ą.

Co do dróg to tak:
Jadę sobie nad wodę w lecie i patrze że robotnicy zamiast budować drogi piją piwo...
Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!

Luka$ek
20-02-2009, 19:48
Ty,Goblin nie zgrywaj z siebie jakiegoś pro profesorka bo posta piszesz zapewne z mamą na kolanach która sprawdza czy nie masz błędów,nie zabłyśniesz.

Ufocznik
20-02-2009, 20:08
Właśnie widzimy twoje 16 lat a co do robienia dróg to czemu nikt nigdy nie pisze na forum jak robią drogi tyko jak piją piwo. Ty w pracy też masz przerwę i pijesz kawę, a oni wykonują pracę ręczną i piją piwo, takie to straszne?? A w drogach gonimy Europe, nie mam na nie funduszy to nie ma się co dziwić, że są takie jakie są. W Gdańsku np. w porównaniu z tym co było 3 lata temu można powiedzieć, że mamy dużoooo leprze
Ps.
W Sopocie Rondo budowali UWAGA 1.5dnia!

czyzbys chcial zostac tytulowym bohaterem tego tematu?