Pokaż pełną wersje : Wazne, Poszukuje Ludzi Na Kyre !!!
Theourus
19-02-2009, 00:28
Ok, sprawa się trzyma tak:
Szukam ludzi , gotowych do rozpoczęcia gry na serverze kyra, razem ze mną, najlepiej pacc i magowie.
chodzi mi o to, iż kyra stała się strasznym światem, i chciałem ją naprawić, ale do tego potrzebuję zebrać bardzo dużą ekipę z dobrym pvp
Boty i PG mile widziane
Innymi slowy mam zamiar zwalczac PA i random pk
-Gregory-
19-02-2009, 12:46
Odezwał się 8lvl który padł ;D
Może ja cie zabiłem noobkiem na Amazon Camp ? Magic Deni.
Myślisz że do moich kolegów którzy mają tam 70 , 80 ,100lvl przemówi banda noobów ? Widzę to tak:
*******[85]: Widzę że noob PK Team może jak ich zabije to coś spadnie ;D zrobię reloga.
*******[65]: Exevo Gran Mas Frigo , Exori Frigo ,Exori Frigo.
*******[65]: Jaki żal.... Tylko p sety spadły ;d
@Down
Nie będę gadał z gościem który tworzy 3 konta na forum by wszyscy ludzie wiedzieli że dostał Hacka. Żal.pl
PogromcaAmera
19-02-2009, 12:56
UP do czego zmierzasz, chcesz się pochwalić że masz znajomych ze średnimi lvl ?? :)
Ok, sprawa się trzyma tak:
Szukam ludzi , gotowych do rozpoczęcia gry na serverze kyra, razem ze mną, najlepiej pacc i magowie.
chodzi mi o to, iż kyra stała się strasznym światem, i chciałem ją naprawić, ale do tego potrzebuję zebrać bardzo dużą ekipę z dobrym pvp
Boty i PG mile widziane
Innymi slowy mam zamiar zwalczac PA i random pk
Puknij się w czółko.
Prędzej Ciebie zwalczą niż ty ich.
boniedwa
19-02-2009, 16:43
Zacznij od isle of destiny, mam tam knighta, wygoń mnie, wprowadź ład i porządek 8o
darkfurby
20-02-2009, 16:04
Troche łagodniej...Chłopak chce dobrze tyle, że troche to niemożliwe...Grałem na kyrze bardzo dawno temu. Zaczełem kiedy server odrazu powstał i gdy tylko zrobiłem większy lvl zaczeły się wojny, które trwaja do dziś dlatego zrokowałem postać i przeniosłem się na inny server...
Taka krótka historia co sie dzieje na kyrze xd.
Nie oplaca sie tam grać dopoki nie zrobia porzadku ze wszystkimi xd.
Up:
Nie trochę tylko całkowicie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.