Pokaż pełną wersje : Serwer 70 ms po raz 3 .cam
3 część pk Be ast
http://www.tibiacam.tv/get.php?h=51b793fd5f299154331e701ca9e680dd
Niezbyt konkretny loot, ale jak zawsze - nawiał
On jest królem, ale na jamerze same nooby :D
neSSonka
19-02-2009, 11:59
^up
W krainie ślepców jednooki jest królem .
Master-Mada
19-02-2009, 12:01
Że typ ogarnia to fakt, ale że ci próbujący go zabić zupełnie nie ogarniają - to też fakt.
Inferno3031
19-02-2009, 12:06
I'm here to make you fear my name, if your online and red skull when i log on run to pz.
All fear Rorix Bloodfire, Qupido and Nissault
No cóż, chyba mu się udało xD
Ma bota na leczenie + Masa lam + pomagier =GOOD :D
dobry jest ; O czekam na nastepne jego filmiki ; O
Zajebisty typek ;D
Wiecej takich filmow!
Skylanek_95
19-02-2009, 13:21
niezły jest ;p ale farta ma bo ten 165~ ms kilka razy zdjął by go na ue ^^
Works__1985
19-02-2009, 13:22
Koleś w walce jest troche podobny do wizava ale do niego mu jeszcze brak. Na tych piramidach trzeba by z 20 osób, żeby zabić nawet taki lvl...
Feb 19 2009, 12:44:00 CET Killed at Level 70 by Zazzig
No i maja go :P
szkapamujwruk
19-02-2009, 14:07
mogl przezyc,ssa,ewentualnie utamo.
może padł, ale coś mi się wydaje, że jednak to odrobi. skoro założył temat na tibia.com to znaczy że potrafi ogarniać. może fatycznie to jeden z tych "legendarnych" ogarniaczy ;p
no jak zwykle ogarnia chociaz ten film byl najslabszy :P i mam pytanie co do dasha, to ci sie 'wydaje' ze szybciej chodzisz, czy na serio szybciej chodzisz xd? bo ja juz tego sam nie ogarniam, testowalem to niby szybciej sie chodzi ale jakis typ caly czas za mna szedl i widzialem jego nogi ( a byl bez elfa)
ZapodajMuze
19-02-2009, 15:11
no jak zwykle ogarnia chociaz ten film byl najslabszy :P i mam pytanie co do dasha, to ci sie 'wydaje' ze szybciej chodzisz, czy na serio szybciej chodzisz xd? bo ja juz tego sam nie ogarniam, testowalem to niby szybciej sie chodzi ale jakis typ caly czas za mna szedl i widzialem jego nogi ( a byl bez elfa)
120 druidem z t ringiem bohami ugh i dashem przescignalem 180 ek z tempo hurem i time setem . A nie weim czym wy sie jaracie w tym filmiku , on poprostu nie trafil jeszcez na ani jednego ogarnietego typa i tyle , chce zobaczyc jak trafi na 120 msa z wszystkimi skryptami co on ma .
Skylanek_95
19-02-2009, 16:01
@up
no i co z tego, że trafi na 120 ms z takim botem jak ma on? ^.- w tibii jest coś takiego jak exhaust i nie da się walnąć 2x sd w 1 setną... no chyba, że kolo sie zagapi i jakimś cudem padnie ;]
ZapodajMuze
19-02-2009, 16:24
@up
no i co z tego, że trafi na 120 ms z takim botem jak ma on? ^.- w tibii jest coś takiego jak exhaust i nie da się walnąć 2x sd w 1 setną... no chyba, że kolo sie zagapi i jakimś cudem padnie ;]
Jakby na flama nie siadl od takiego ms'a to na fe + flam .
no mi sie tez wydawalo ze szybciej biegam bo po glebszym zastanowieniu sie nie ma tych 'przerywnikow' i postac nie staje na moment tylko biegnie caly czas szybciej z drugiej strony kumpel mowi ze to 'mi sie wydaje, ze szybciej biegam', chociaz patrzac na to nie mozna powiedziec ze sie wydaje, bo w koncu nie ma tych przerywnikow i char zapieprza jak nienormalny nie wiem jak to jest zrobione i czy to na 100% jest, ze ty szybciej biegasz bo mysle ze na openkach dasha mialby kazdy a jednak 80% ludzi podejrzewam ze nie ma :P
Overlord
19-02-2009, 17:30
może padł, ale coś mi się wydaje, że jednak to odrobi. skoro założył temat na tibia.com to znaczy że potrafi ogarniać. może fatycznie to jeden z tych "legendarnych" ogarniaczy ;p
Panowie bez obrazy, ale co on takiego wielkiego robi, że stał się dla was królem PvP?;)
Panowie bez obrazy, ale co on takiego wielkiego robi, że stał się dla was królem PvP?;)
Ogarnia. Zauważ to. Królem nie jest, ale sam/a musisz przyznać - wybija się ponad większość hotkeyowców.
@down
tak, to elf. Ale ogarnianie to nie tylko wciskanie hotkeya.
hahah. Nagraj lepszy :>
aa_wymysl_cos
19-02-2009, 17:41
Dobrze ogarnia ale jego bot.;) Mniemam, że to ten najlepszy-elfbot:) Hail ElfBot.
Ogarnia. Zauważ to. Królem nie jest, ale sam/a musisz przyznać - wybija się ponad większość hotkeyowców.
Litości...sam to ich nie klika...
I tak jak Overlord napisał...on nie robi nic nadzwyczajnego...
Overlord
19-02-2009, 17:43
Powiem Ci tak. Pomijając to, że ma bota, leci na healingu, ponownym zaznaczaniu przeciwnika i dashu to żeby efekt byl 2x lepszy powinien używać flam ue, woi'a, stawiać fe, używać ue nie do spamu lecz zabijania,a jego cała taktyka ubijania przeciwników opiera się na sd. Da się zauważyć też inne błędy, lecz nie będę się wbijał w szczegóły :p Większość sukcesu jest oparte na słabych umiejętnościach przeciwników :)
"God please let me log out" xD
Kolejny fajny film ale:
Z 1 strony, ma bota bardzo dobrze ustawionego i dużo mu to pomaga. Ma skilla choć do Wizava fakt jeszcze nie dorasta ale....
z 2 strony co on ma zrobić i pokazać, żebyście nie napisali "ech nic wielkiego".
Chcąc nie chcąc PVP w Tibii jest bardzo ograniczone więc ciężko tu pokazać niewiadomo jakiego skilla. No jakby uciekając wszedł na POI zrobił solo dźwignie w 10 min i ukrył się w puminie na górze, to bym powiedział, że koleś to masakrator.
Swoją drogą dla mnie póki co najlepszym pvp-owcem zostaje Masakrowiec :) spodobał mi się w tibii 7.4 bez hotów, z UH trapami i wydaje mi się, że wtedy było najtrudniej bo najwięcej było można zrobić trapów. Cipy uznali, że to byly niedociagnięcia w grze więc to znerfowali :(
Marecki666
19-02-2009, 19:45
No jakby uciekając wszedł na POI zrobił solo dźwignie w 10 min i ukrył się w puminie na górze, to bym powiedział, że koleś to masakrator.
no ale, zeby na seale przejsc to trza chyba 80 lvl, nie?
szkapamujwruk
19-02-2009, 23:11
zgadzam sie z niektorymi osobami up-jego skill polegal w duzej mierze na zalosnym ogarnaniu przeciwnikow i bocie,aczkolwiek wiekszosc takich typow pada jak szmaty po kilku sec od pojawienia sie yellow skulla,natomiast ten typ troche polatal
hardok123
19-02-2009, 23:26
@up
co Ci z takiego grania w tego gladiatusa przychodzi? zarabiasz coś na tym? ; o
Nokiasymbian
19-02-2009, 23:55
up
a musze zarabiac?
MSem w tibi więcej zwaliłem kasy niż zyskałem... (PACC...)a jak już nie mam gdzieś waste to ded i 100k w dupeczke i znowu waste xD
zupelnie inni ludzie graja na jamerze teraz niz kiedys ...
Ufocznik
20-02-2009, 00:04
up
a musze zarabiac?
MSem w tibi więcej zwaliłem kasy niż zyskałem... (PACC...)a jak już nie mam gdzieś waste to ded i 100k w dupeczke i znowu waste xD
nie martw sie, jestesmy z toba ;< klikne w ten link i ci pomoge, zebys nie musial pozniej plakac, ze cie w kolejnej grze dojechali
Tentotrix
20-02-2009, 00:27
nie martw sie, jestesmy z toba ;< klikne w ten link i ci pomoge, zebys nie musial pozniej plakac, ze cie w kolejnej grze dojechali
tak , tak pomóżmy maćkowi/jasiowi w grze ! ludzie łączmy się i klikać ! ażeby maciek/jasio mógł grać w bezsensowna ,przegladarkowa gre!
@topic
extra,zobaczylem,że ma bota i wyłaczyłem..kurwa mac do chuja o pvp mozna mowic jak sie gra bez bota (co w dzisiejszej tibi jest rarem ;9 ) a wy sie jaracie bo biega na bocie up/down po schodach w ank...zal mi was ...chyba juz w ogole nie pamietacie czasow prawdziwego pvp 7.4 , gdzie bota mialo moze 3 osoby na server....bez hotkeyow i wtedy to dalo sie ogarniać ...
no mi sie tez wydawalo ze szybciej biegam bo po glebszym zastanowieniu sie nie ma tych 'przerywnikow' i postac nie staje na moment tylko biegnie caly czas szybciej z drugiej strony kumpel mowi ze to 'mi sie wydaje, ze szybciej biegam', chociaz patrzac na to nie mozna powiedziec ze sie wydaje, bo w koncu nie ma tych przerywnikow i char zapieprza jak nienormalny nie wiem jak to jest zrobione i czy to na 100% jest, ze ty szybciej biegasz bo mysle ze na openkach dasha mialby kazdy a jednak 80% ludzi podejrzewam ze nie ma :P
Stanij na wejsciu do ankh, odpal stoper i biegnij na dashu do konca pustyni, pozniej zrob to samo bez dasha i zobacz jak to jest.
Powiem tyle, dash = mapclick, a wiec dodaj speeda, jedyny minu na wojnie to ze idzie 2 kratki i czasami mozna wpasc niechcacy do trap + nie mozna sie tak dobrze manasowac wiec sa + i -. Na opence przyda sie gdy uciekasz, na battlu nie za bardzo, bo tam duzo nie biegasz, chyba ze chcesz przebiegnac przez m walle.
Powiem Ci tak. Pomijając to, że ma bota, leci na healingu, ponownym zaznaczaniu przeciwnika i dashu to żeby efekt byl 2x lepszy powinien używać flam ue, woi'a, stawiać fe, używać ue nie do spamu lecz zabijania,a jego cała taktyka ubijania przeciwników opiera się na sd. Da się zauważyć też inne błędy, lecz nie będę się wbijał w szczegóły :p Większość sukcesu jest oparte na słabych umiejętnościach przeciwników :)
Jak by zrobil fe to by tamtych dwoch sciagnelo ich zanim bo ich mogl summon uderzyc, kompletna strata many, tak samo na flama, duzo by im nie zrobil, a znajac tibie to kazdy ma bota na lecznie.
Bledy? Ja tam bledow nie widzialem, jedynie co mogl zrobic to biegac po pustyni az straci pz, chyba ze poniego biegli, mogl tez schowac sie w tombie za tp*, liczac ze tamci nie mieli by scarab coina.
*nie wiem od jakiego lvl sa tomby, wiec nie wiem czy by to wyszlo
Kolejny fajny film ale:
Z 1 strony, ma bota bardzo dobrze ustawionego i dużo mu to pomaga. Ma skilla choć do Wizava fakt jeszcze nie dorasta ale....
z 2 strony co on ma zrobić i pokazać, żebyście nie napisali "ech nic wielkiego".
Chcąc nie chcąc PVP w Tibii jest bardzo ograniczone więc ciężko tu pokazać niewiadomo jakiego skilla. No jakby uciekając wszedł na POI zrobił solo dźwignie w 10 min i ukrył się w puminie na górze, to bym powiedział, że koleś to masakrator.
Swoją drogą dla mnie póki co najlepszym pvp-owcem zostaje Masakrowiec :) spodobał mi się w tibii 7.4 bez hotów, z UH trapami i wydaje mi się, że wtedy było najtrudniej bo najwięcej było można zrobić trapów. Cipy uznali, że to byly niedociagnięcia w grze więc to znerfowali :(
Poi dzwigni nie da sie przebiec ms/ed, to by bylo zbyt latwe.
A co ty chcesz od niego i jego bota, ma biegac bez bota jak 90% ludzi uzywa bota? Co by to mu dalo, tylko musial by sie 2x wiecej trudzic, a takto mogl sie pobawic. To nie tibia 7.4, tam i tak byly boty, (@Tentotrix) 3 osoby mialo bota? (reszta komentarza) Moim zdaniem to mieli ludzie ktorzy byli w wojnie lub mieli znajomosci.
up
a musze zarabiac?
Teraz sa inne czasy, teraz w tibi duzo latwiej sie zarabia, i blessy nie sa az tak cenne jak byly kiedys.
tak , tak pomóżmy maćkowi/jasiowi w grze ! ludzie łączmy się i klikać ! ażeby maciek/jasio mógł grać w bezsensowna ,przegladarkowa gre!
@topic
extra,zobaczylem,że ma bota i wyłaczyłem..kurwa mac do chuja o pvp mozna mowic jak sie gra bez bota (co w dzisiejszej tibi jest rarem ;9 ) a wy sie jaracie bo biega na bocie up/down po schodach w ank...zal mi was ...chyba juz w ogole nie pamietacie czasow prawdziwego pvp 7.4 , gdzie bota mialo moze 3 osoby na server....bez hotkeyow i wtedy to dalo sie ogarniać ...
Zobacz komentarz ktory napisalem do posta Piio. I tak ci co najbardziej ogarniali mieli boty.
Master-Mada
20-02-2009, 04:02
ahahhah, to ja też założę temat na tibia.com i to będzie znaczyło, że potrafię ogarniać 8o
Do reszty: Korzystać z bota też trzeba umieć, poza tym w czasach gdzie 90% graczy używa botów to nie wiem o co się czepiacie. Chcąc nie chcąc boty stały się elementem gry i ja już się z tym pogodziłem, walka z tym to walka z wiatrakami, uwierzcie mi :)
A co ty chcesz od niego i jego bota, ma biegac bez bota jak 90% ludzi uzywa bota? Co by to mu dalo, tylko musial by sie 2x wiecej trudzic, a takto mogl sie pobawic. To nie tibia 7.4, tam i tak byly boty, (@Tentotrix) 3 osoby mialo bota? (reszta komentarza) Moim zdaniem to mieli ludzie ktorzy byli w wojnie lub mieli znajomosci.
-Przeciez nic nie napisałem, że mam coś do tego jego bota.
-Przecież o tym POI to była tak wielka ironia (apropo tego że zawsze piszą że film cienki), że nie wiem jak można było ją przeoczyć.
-Przecież nie napisałem, że w 7.4 nie było botów tylko hotów. Boty były, mniej rozbudowane ale tak jak już powiedziałem było więcej czynników na które było trzeba uważać, żeby nie paść.
ahahhah, to ja też założę temat na tibia.com i to będzie znaczyło, że potrafię ogarniać 8o
nie. najpierw ogarniesz kilka rs, uciekniesz przez anty-pk team a potem powtórzysz tą akcje. Tak staniesz się znanym. myślisz że jak teraz osoby z rs ktore widzialy cam zobaczą be ast w polu widzenia, to napiszą mu hello i będą z nim gadać? bd uciekać do pz
Angerfist
20-02-2009, 15:39
Film dobry lecz tak strasznie dobry nie jest. Nie mówie że ja jestem super elo pvp mastah ale w końcu latać po piramidach przez 15 minut i potem uciec i dać loga to za trudne nie jest.
moim zdaniem najlepszy pk movie są zrobione prez acko & boskizeuss oraz masakratora ( tibia 7.4 )
Taaaaa ... geniusz .... chyba uzywania bota do leczenia.
piramjida
21-02-2009, 10:04
Oczywiscie, ze dorasta.
Zrozumcie, ze wiekszosc z was z jednej strony chcialaby typa co wszystko robi recznie, z drugiej strony koniecznie low lvl, bo jak high to przeciez zadna sztuka, ale jednak low lvlem nie da sie zrobic takiego combo jak Wizav, ze wstaniecie z krzesel zaslinieni - 'wow, zdjol go na ue!11'. Chcecie takiego low/mid-lvl pvp to macie, nic wiecej koles nie jest w stanie zrobic.
A Jamera to chyba najgorszy pod wzgledem pvp serwer w Tibii. (liczac non pvp nawet). xd
Overlord
21-02-2009, 12:19
Stanij na wejsciu do ankh, odpal stoper i biegnij na dashu do konca pustyni, pozniej zrob to samo bez dasha i zobacz jak to jest.
Powiem tyle, dash = mapclick, a wiec dodaj speeda, jedyny minu na wojnie to ze idzie 2 kratki i czasami mozna wpasc niechcacy do trap + nie mozna sie tak dobrze manasowac wiec sa + i -. Na opence przyda sie gdy uciekasz, na battlu nie za bardzo, bo tam duzo nie biegasz, chyba ze chcesz przebiegnac przez m walle.
Jak by zrobil fe to by tamtych dwoch sciagnelo ich zanim bo ich mogl summon uderzyc, kompletna strata many, tak samo na flama, duzo by im nie zrobil, a znajac tibie to kazdy ma bota na lecznie.
Bledy? Ja tam bledow nie widzialem, jedynie co mogl zrobic to biegac po pustyni az straci pz, chyba ze poniego biegli, mogl tez schowac sie w tombie za tp*, liczac ze tamci nie mieli by scarab coina.
*nie wiem od jakiego lvl sa tomby, wiec nie wiem czy by to wyszlo
Teraz sa inne czasy, teraz w tibi duzo latwiej sie zarabia, i blessy nie sa az tak cenne jak byly kiedys.
Zobacz komentarz ktory napisalem do posta Piio. I tak ci co najbardziej ogarniali mieli boty.
A czy ja mówię o stawianiu fe na 150 ek, na którego to nic nie da a mane stracisz? :o Nie ośmieszaj się kolejnym razem mówiąc, że flam ue nic nie pomaga :D Żyj w błogiej nieświadomości używając jedynie vis ue :( Co do tego, że każdy ma bota na leczenie to powiem Ci, że nie każdy ma go dobrze ustawionego i nie każdy wiedząc, że ma ustawionego bota wogóle interesuje się swoim hp ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.