Pokaż pełną wersje : New movie...
Kasztłat
23-12-2004, 16:15
Jezeli mozecie zamiesccie tu wszystkie nowe filmiki. Prosze tylko o nowe. Starych nie moge odtworzyc i nie moge znalezc nowych. Z gory THX :D
Transparent Ghost
23-12-2004, 17:05
Mam się śmiać czy płakać ??
Dawidoss
23-12-2004, 17:07
Jezeli mozecie zamiesccie tu wszystkie nowe filmiki. Prosze tylko o nowe. Starych nie moge odtworzyc i nie moge znalezc nowych. Z gory THX :D
-.- Znasz Taką Opcję Jak Szukaj
a po co szukac jak tu wszystkie mozna zamiescic bo mnie wkurza to ze sciagam 10 filmik z kolei i zaden nie chce dzialac!!! X( X(
Kasztłat
23-12-2004, 18:34
@up no wlasnie o to mi chodzilo. Po to zalozylem ten temat. Sciagalem filkmik 10 minut a byl do kosza bo za stary. Temat jest po to zeby normalni ludzie dawali filmik tu i zeby nie trzeba bylo ich szukac niewiadomo ile.
ejj dla wszystkich co im nie dzialaja stare filmy:
sciagnijcie klienta 7.3 i zadzialaja
;( juz 10...... takich tematow widzialem ;(
:p aha w rl jestem chlopakiem B)
Vegefa Ziom
23-12-2004, 18:59
Mam się śmiać czy płakać ??
No ja pierw się głośno zaśmiałem, a potem zasmuciłem...
@Kasztłat
Żal mi ciebie tak bardzo jak żal mi tego, że psujesz opinie - 13 latków.. Myślisz, że taki Kiperr albo Shiz nie mają co robić tylko umieszczać tu swoje filmy bo ty tak chcesz? Jak ja bym szukał czy xxx zrobił nowy film to biorę jego profil i przeglądam tematy zakładane przez xxx, a nie szukać w tym temacie, bez sensu poprostu, a gdyby ten temat został przyjęty to by pojawiło się 124123 nowych takich.. -.-
Kryptonics
23-12-2004, 19:15
Ludzie ,nie stwarzajcie sobie problemów.Człowieku,jak chcesz ściągnąć jakiś film to spójż na górny lewy tóg i zobacz kiedy dany post był napisany,jeżeli przed 14 grudnia to film jest stary i nieściągaj,a jeśli po 14 to jest nowy.I po problemie,temat do kasacji. :baby:
:p aha w rl jestem chlopakiem B)
hmmm... transwestyta...??:P:P:P
Arathorn
23-12-2004, 21:03
@kryptonics
niekoniecznie bo ktoś mógł stary film wrzucić na forum po 14 grudnia...
niech kazdy pisze do jakiej wersji jest film i bedzie po problemie
np. dragi.rec [7.3]
Lolek brat Bolka
23-12-2004, 21:36
Ej.. nie chce sie narzucac ale jak zescie sa tacy cwani to powiedzcie wreszcie skad mozna pobrac wersje clienta tibii 7.30. Takich tematow wiecej nie bedie jak przestaniecie wszystkich opiepszac a dacie 1 link z starszom werjom-7.30. Wydaje mi sie ze nie powinno sie pisac o*******i samych tylko dac link i po sprawie. Ja tez na niego czekam ;]
Narx
Kasztłat
23-12-2004, 23:07
Ej.. nie chce sie narzucac ale jak zescie sa tacy cwani to powiedzcie wreszcie skad mozna pobrac wersje clienta tibii 7.30. Takich tematow wiecej nie bedie jak przestaniecie wszystkich opiepszac a dacie 1 link z starszom werjom-7.30. Wydaje mi sie ze nie powinno sie pisac o*******i samych tylko dac link i po sprawie. Ja tez na niego czekam ;]
Narx
Nie ma wersji 7.30 dopiero kiedys moze bedzie. Chodzi ci chyba o wersje 7.3 to rozumiem. A co do tego ktory napisal ze taki kiperr nie bedzie tu whcodzil i dawal swoich nowych filmikow. Czemu? To jakis kurde krolewicz ze nie da tu filmu? To tak samo czlowiek jak i my wszyscy.
Transparent Ghost
24-12-2004, 11:16
Narx
Nie no ja się chyba popłacze ze śmiechu.
Nie ma wersji 7.30 dopiero kiedys moze bedzie. Chodzi ci chyba o wersje 7.3 to rozumiem. A co do tego ktory napisal ze taki kiperr nie bedzie tu whcodzil i dawal swoich nowych filmikow. Czemu? To jakis kurde krolewicz ze nie da tu filmu? To tak samo czlowiek jak i my wszyscy.
Muahahaha, nie ma wersji 7.30 ?? Czy ty, aby napewno wiesz co mówisz ?? ... zaczynam wątpić ... a według ciebie ten link (http://download.tibia.com/tibia73*****) to do jakiej tibi ??
Nie wiem czy wiesz ale 7.30 a 7.3 to, to samo x/
Vegefa Ziom
24-12-2004, 11:45
A co ja cholera będę robił jak będę chciał zobaczyć czy wyszedł nowy film Kiperra?(przykład) Będę właził do takich tematów (jeżeli ten zostanie zaakceptowany to powstanie 34123123 takich) i szukał pośród sterty bzdór linków? Nie no nieźle... Gratuluję pomysłu na założenie tematu, a zauważ, że już na początku tematu napisałeś prośbę i nic narazie z linków nie ma, i bardzo dobrze...*
PS. To wyglądało jakbyś napisał "Kiperr to taki jak każdy z nas i Kiperr nie może założyć nowego tematu tylko zamieścić tutaj bo ja tak chcę, a my będziemy mieli trudności ze znalezieniem linku, a twórca filmiku z odnalezieniem komentów", możliwe, ze błędne odniosłem wrażenie, no, ale cóz..
PS.2 A według ciebie jakby się komentowało filmiki? : P
PS.3 Sam jeszcze nie wiem czemu ten topic jeszcze trwa...
--------------
* - Pisałem to już we wcześniejszym poście...
EDIT:
@ Gumez
Noi to tak smao jak 7.3000 : )
@Tibia 7.3
Macie w dziale download na stronce linki do starszych wersji, wystarczy poszukać..
Transparent Ghost
24-12-2004, 11:51
PS.3 Sam jeszcze nie wiem czemu ten topic jeszcze trwa...
@Tibia 7.3
Macie w dziale download na stronce linki do starszych wersji, wystarczy poszukać..
Bo za zachęcający temat (new movie... ech), więc tylko mody mogą przerwać te żenujące widowisko :P
A co do linku to jusz dałem ... 2 posty wyżej.
Thimburd
24-12-2004, 13:05
Skasować temat. Zupełny bezsens. Tam wyżej masz takie opcje "Panel Kontrolny...", potem "Pomoc", a gdzieś dalej "SZULAJ". Może znajdziesz? A przecież Ci co tu zamieszczą filmy też zamieszczą niedziałające? Pomyślcie troche ludzie...
Lolek brat Bolka
24-12-2004, 18:20
Thx z gory za link do downloada tibii 7.3.
Ale sytuacja zas sie powtarza... zamiast dac juz tych linkow z filmikami to o*******acie gostka:/. Sami psujecie chyba ten temat :P. pare linkow by sie dalo, wszyscy by posciagali i wtedy mozna by bylo usunonc ;].
Kasztłat
25-12-2004, 04:52
Skoro macie takie waty to niech jakis mod juz zamknie ten temat bo mi sie juz srac chce jak czytam wasze nudne i glupie posty.
Jezeli mozecie zamiesccie tu wszystkie nowe filmiki. Prosze tylko o nowe. STARYCH NIE MOGĘ odtworzyc i NIE MOGĘ znalezc nowych. Z gory THX :D
Skoro macie takie waty to niech jakis mod juz zamknie ten temat bo mi sie juz srac chce jak czytam wasze nudne i glupie posty.
Nawet ja nie byłem takim debilem jak ty rok temu... sry ;P
Mokrego Jajka...
Vegefa Ziom
25-12-2004, 10:42
Jak masz wąty to idź do ortodonty. <--- skro uważasz, że to jest śmieszne to ty jesteś żałosny, jak chcesz żeby było zabawnie to mogę puścić ci kilka wiązanek na gg. Taki kozak jesteś, a i tak byś pewnie naszą rozmowę dał na forum...
@Midarth
Ty byłeś pewnie mądrzejszy od niego w wieku 11 lat :-P
Wladca demonov
26-12-2004, 13:03
EJ!!!Słuchajcie tu macie dawac filmiki a nie głupie posty ładować!!! X( Ja czekam i czekam az tu jakis film ktos włorzy A TU NIC!!!!JA CHCE OGLĄDAC FILMY!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( Więc prosze was wklejajcie tu posty ale z filmikami(w nowej wersji oczywiście).Bardzo z góry dziękuje. :cup:
Sir Stas
26-12-2004, 13:20
Tyle sie napisaliscie ale filmow nowych jakos nie widac :)
JanMaria Rakieta
26-12-2004, 15:37
www.tibiafilmy.za.pl < nowe filmy w .rec
Olorion.
26-12-2004, 16:05
Heh, rakieta... moze cie to urazi, ale imo nie jestes osoba godna zaufania...
np. link ~ Nowa tibicam do 7.4 <--- imo to keylogger... przeciez kazdy wie ze stara tibicam dziala.
poza tym, kod twojej strony :S ehh moze to jednak tylko ten glupi norton wywala jakies wyimaginowane okienka, zebysmy uwazali ze on cos daje.
Thimburd
26-12-2004, 16:22
Keyloggery... nie wchodzić.
JanMaria Rakieta
26-12-2004, 17:28
Heh, rakieta... moze cie to urazi, ale imo nie jestes osoba godna zaufania...
np. link ~ Nowa tibicam do 7.4 <--- imo to keylogger... przeciez kazdy wie ze stara tibicam dziala.
poza tym, kod twojej strony :S ehh moze to jednak tylko ten glupi norton wywala jakies wyimaginowane okienka, zebysmy uwazali ze on cos daje.
Puknij sie baranie link jest z oficjalnej strony http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** jeśli tam jest keyloger to nie moja wina
"Keyloggery... nie wchodzić."
Nowe filmy są w .rec
Olorion.
26-12-2004, 20:10
Puknij sie baranie link jest z oficjalnej strony http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** jeśli tam jest keyloger to nie moja wina
czy ja powiedzialem ze tam jest keyloger? Dodalem "imo"
"TibiaCam 7.4 " :] oJACIE >.< myslalem ze 1.1 jest najnowsza :( mi nub plx :S
jestes jaki jestes
Vegefa Ziom
26-12-2004, 20:27
"Keyloggery... nie wchodzić."
Nowe filmy są w .rec Jest co najwyżej TibiCam 1.1, a nie TibiaCam 7.4 ;~) A tak wogóle to myślisz, że jak już stronkę znalazłeś/założyłeś stronkę i wkleiłeś tam filmy, które są dostepne na tibia.de itd. to możesz już spamować? Bo jakby nie patrzyć to nabiłeś już tym około 3 postów i założyłeś nawet temat żeby dać ten link... To może ja od razy będę zakładaj tematow od groma a w każdym 1/2 linki do filmów wziętych z tibia.de? Szczere dowody uznania.. A o keylogga to ja się nie obawiam-bez urazy:(- bo nie jestem do końca pewien czy takowego umiał byś zrobić, a potem przesłać komuś...
@Topic
Żeby nie było to dam linka(A co... w koncu nowy film nie?*) do tematu( a co leniuchy : P), a oto i on... Tatarratata!!... Shaiboy 100 lvl!!! (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=70781)
------
* - to się nazywa spam...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.