zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zagadać do GM-a?

Venderer
23-12-2004, 17:19
Siemka, mam pytanko.
Jak napisać w trakcie gry do GM-a??
Dzisiaj grałem sobie w TIBIE i oglądałem TRADE channel, a tam jakis gościu wykrzykiwał:

"CipSoft give a FREE PACC, it's only 100 Pacc's, FAST open this page >>>(adres jakiejś stronki)"
Zagadałem do gościa, chciałem mu nazdać, ale on mnie propozycjami zalewął typu:
-Be quikly!!, i have Pacc too, Dont be stupid OPEN!!!;/;/;/
Ignorowałem go ale chciałem to zgłośić jakiemus GM- owi, żeby sie jakis NEWBIE nie nabrał, tylko jak to zrobić??? Trzeba na privie mu zagadac czy w HELP chat też siedzą?? I czy nie zostałbym z leksza "Wyśmiany", bo myśle że takie "ogłoszenia" są raczej nie legalne....

Sorki jesli taki temat już był, ale nie znalazłem ani jego, ani żadnej odpowiedzi na moje pytanie.
Nie wiem jak WAS ale mnie wkurzają tacy oszuści.....

next great sorcerer
23-12-2004, 17:21
Report rule violation- Ctrl+r napisz kto, co i dlaczego.
prive- zalezy od GM'a humoru
Help- nie, raczej nie

$corcerer
23-12-2004, 17:25
od tego jest Counsellor/GM

Ctrl+r
Greetings, today on trade channel i saw this: <tu pelna wiadomosc, razem z czasem wypowiedzenia> This guy spammed it for a couple of time. Thank You.
OK

i czekamy

Venderer
23-12-2004, 17:37
Ok dzięki teraz będe wiedział, a GM to dostanie nawet jak nie bedzie go na moim servie???

razem z czasem wypowiedzenia i czekamy

Jak z czasem?? Na zegarku mam Polski, a nie bardzo umiem przestawiać na Amerykański, chyba że jest jakiś sposób sprawdzenia czasu "Cipsoft-u" bo polski mu raczej wiele nie da....:(

Makrela
23-12-2004, 20:36
Polski i niemiecki czas jest taki sam...

Venderer
23-12-2004, 21:44
Ta ale GM-y to raczej Amerykanie.... ale trudno już nie ważne dzieki wszystkim co mi pomogli...

Temat do zamknięcia.....

Cruel Master Boa
23-12-2004, 21:49
kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Jadzia
23-12-2004, 21:50
kuurde masz problemy jakzagdac do gm.............

gadzasz do niego normalnie po ludzku ( bo nie po marsjansku :P ) na default i gadzasz z nim ja tak raz gadalem :/ ( lub priv )

Romusiek
23-12-2004, 21:58
$corcerer ma rację, uwaga nieraz GM moze byc zajety i niedoczekasz sie na odpowiedz. :baby:

Venderer
23-12-2004, 23:31
Nie chodziło mi o to czy mam mówić cześc czy dzieńdobry czy jakies inne tajemne powitanie X( Jakbyś przeczytał treśc pytania wiedziałbyś, że chodziło mi o to jak otworzyć "help" chat do gatki z Gm 9 w tym wypadku chodzi o te ctrl + r) X :p