zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy coś się zmieniło?

Madmix
21-02-2009, 18:26
Witam, kilka miesięcy temu przestałem grać w tibię ponieważ miałem już dość botterów. Grałem na serwerze no-pvp (Secura) gdzie 40% grających ludzi to były boty :kat:... Kilka dni temu zalogowałem się do tibi i dużo znajomych graczy twierdziło, że problem z botterami pomniejsza się oraz, że cipsoft zaczyna się brać za botterów. Czy to prawda? czy wy też to widzicie? nie wiem czy zaczynać grać na nowo a botterzy to kwestja, która mnie najbardziej interesuje ponieważ to oni psują mi grę.

pzdro!

piternet
21-02-2009, 22:59
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=205196
Powoli coś robią, jednak nie spieszą się z tym:( Ja tak samo ja ty przerwałem grę z powodu botterów, jak będzie ich mniej to znowu zacznę:) Teraz to nawet na PVP żaden sie nie boi botować...

Michukng
21-02-2009, 23:08
Zbanowli prawie 5 k kont... I narazie przestali banować. Zobaczymy co będzie ;]

ZapodajMuze
21-02-2009, 23:20
Cip jest bez radny bo jezeli ktos dostal delete , konczy gre albo znow botuje , jezeli bana czeka i botuje . Tak jest zawsze i nic sie nie da zrobic .

Wylansowany
22-02-2009, 08:23
Najgorszym problemem jest możliwość zmiany IP. Gdyby tego nie było, to po skończeniu się bana nikt by się nie odważył botować, a tak czekają nas chyba kolejne mass-bany.
Ale możesz spróbować, jest trochę lepiej.

Lord_Piterek
23-02-2009, 17:42
na securze nie ma juz tak duzo boterow jak bylo kiedys. ja spokojnie gram ...

StagG
23-02-2009, 21:53
na Saphirze też dużo botterów odeszło - w sumie nie ma się co dziwić, szkoda prądu na kolejnego 80lvl ; D