Pokaż pełną wersje : Inne Polaczek kozaczek
Proszę. Oto jakie super pro mastah pfp mają Polacy :<
61ed pkuje.
Niestety jedynymi osobami jakie zabija to 2 boty i lov lv. Niestety jednak nasz pro mastah nie umie też uciekać. Niestety nie nosi też m walli. Ojojoj i niestety się wbija w trapa i pada :<
http://tibiacam.tv/cams.php?id=dk9xmdbu5633vqps
No przykre, ale przecież Polak potrafi :>
Xenaox007
22-02-2009, 11:39
Dzięki ze zrobiłeś spoila
A czego się spodziewałeś? Napisałem co napisałem byście nie bronili polaczkuf, że są najlepsi itp bo to co ten jegomość pokazał to żenada...
Angerfist
22-02-2009, 11:57
pl & br po prostu rządzą tibią.
Up & down, brak m walli ubijanie 38 lvla. gz gz gz !
Większość dobrych akcji które widzialem byly robione przez swe.
Skylanek_95
22-02-2009, 12:34
no no... to sie nazywa "pekando" ;D wystarczyłoby mu z 5-6 mwalli i już by zwiał ale on chyba nie wie co to m wall ;( smutne... ;d ja bym nie dawał takiego czegoś do neta ;/
Texterus
22-02-2009, 12:38
bo tibia to wbrew pozorom nie jest gra dla idiotów, należy myśleć szczególnie podczas pvp
Widać że jakiś lamerski haker, którego najwyższą postacią był 20lvl.
Inferno3031
22-02-2009, 14:21
Coś mi się zdaje, że się filmów z Be ast naoglądał i też chciał wymiatać... 3 bp sd, 3 bp manasów, 2 x paralyze i do boju! xD Lamer...
Film żałosny. Sądzę tak samo jak pan nade mną, że za dużo naoglądał się filmików Be ast i.. FAIL.
Szef_Ryby_i_Etorica
22-02-2009, 18:31
Dempah tak gra ale bez monitora.
piramjida
22-02-2009, 18:41
Nie wiem co takiego w tym smiesznego i failowego, koles nie jest ani skrajnym noobem ani jakims pro, pvp ma normalne, popelnil pare bledow, ale w zadnym wypadku nie jest jakims fail wielkim.
To nie on naogladal sie Be Asta, ktory dla was - mistrzow pvp jest przecietnym graczem z botem i kazdy ponizej niego jest dla was noobem.
Koles jest po prostu przecietny, tak jak pewnie wiekszosc z was tutaj.
@up
Niestety on nie jest przeciętny. Tylko chciał się popisać.
Chciał zakozaczyc, ale mu nie wyszło :<
Pvp on nie ma żadnego, nie mógł złożyć 38ms, fail :/
piramjida
22-02-2009, 21:44
To chyba ogladamy inne filmy.
To czy chcial kozaczyc to nie wiem i nie jestem na tyle denny i zawistny, zeby sie tego doszukiwac.
38 msa zlozyl w ~2 minuty. Nie wiem jaki masz problem bo nie mogl zrobic nic wiecej niz go po prostu SDkowac.
Chwile potem sklada 65 eka i 87 eka.
Jezeli to jest wedlug ciebie fail, to chyba gramy w inna gre gdzie przecietna tworza inni ludzie. Dla mnie slowem 'fail' okresla sie typka, ktory padl na wlasnym fire elementalu, a nie kolesia, ktory w 10 minut zlozyl 3 gosci w tym dwoch z knightow z wyszym lvlem. Koles jest conajmniej przecietny, jezeli nie wyzej.
Chcialbym zobaczyc wasze pk, pro skillowce. Czekam na cama, bo skoro jestescie tacy zajebisci, to w sumie i tak nie padniecie takze co wam szkodzi.
Moze byc z botem, pewnie polowa tego forum nawet nie dorowna temu ED na camie. Tyle
Sasukekeuhn
22-02-2009, 22:01
Jeszcze na hydry polazł zamiast do PH :confused:
Kluska_ziom
22-02-2009, 22:03
@up
Niestety on nie jest przeciętny. Tylko chciał się popisać.
Chciał zakozaczyc, ale mu nie wyszło :<
Pvp on nie ma żadnego, nie mógł złożyć 38ms, fail :/
faktycznie, ty bys tego msa z utamka zdjal tez z sd ale szybciej, prawda ;)?
moze z tym ue pierwszym niewypalilo, ale zle ogolem mu nie poszlo :)
oczywiscie dla was, mistszuw pewupe, on ma 9 lat i nie potrafi grac :(
@up
dobre miejsce wybral, up/down... :confused:
Kluska i piramida
Tego 38ms zdjąłbym w 20secund. Tam na dragach m wall 2 fe i koleś śpi.
Wow zabił 2 boty leczące się exurą. O crazy!
Właśnie robię wmv i pokaże Ci, że 30 edem można zabijać na loozie 40-50 ;)
I to bez bota...
Kondziooo
22-02-2009, 22:41
chujowo sie przygotowal, zabil 38 ms i 2 botterow.. zadna sztuka..
ale przez to ze nie wziol m walli nie mozecie napisac ze to epic fail i total noob...
ktos up napisal ze 5 - 6 m wali by mu wystarczylo zeby uciec..
nie wystarczylo by... co najwyzej by zatrzymac..
a co do 38 ms'a to racja mogl go lepiej ogarnac nawet bez m wali
Xenaox007
22-02-2009, 22:52
Dempah tak gra ale bez monitora.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
piramjida
22-02-2009, 23:01
Wow zabił 2 boty leczące się exurą. O crazy!
Tylko, ze on nie byl tam w tym tunelu 1 sqm tylko na otwartej przestrzeni.
Jak bylby pro to by go pewnie jakos tak strapowal, jakby byl noobem to by go nawet nie zabil, on go zabil w 2 minuty zanim uciekl gdzies daleko. To jest przecietnosc i tyle, zrobil co mial zrobic i nie wiem czego sie czepiacie.
Jakby byl takim noobem to by nie zabil tych EKow, nawet by ich prolly nie bil.
Nie mial okazji wiecej pokazac, to co pokazal bylo na przecietnym poziomie i tyle.
Wciskanie sd to przeciętny poziom? To gratuluje.
Przeciętny to jest Be ast...
*Carlsberg
23-02-2009, 08:57
Wciskanie sd to przeciętny poziom? To gratuluje..
Sry, ale pvp w tibi polega od jakiegoś czasu na wciskaniu hota z sd tylko.
LukibossKomboss
23-02-2009, 09:07
to pokaż mi/powiedz mi jaki jest wysoki poziom , bo chyba nie będziesz sdków walił używając ,,use with'' i najeżdżając na przeciwnika... Ty oczywiście exure to zawsze odpoczątku piszesz zamiast wcisnąc hotkeya ta?
ZeUs PiEkArZyK
23-02-2009, 13:22
masterzy pvp pochwalcie sie swoimi filmami a nie tylko pierdo licie. pewnie wiekszosc z was nawet nie nagrała by filmu na tym poziomie. Nie najlepsze to jego pvp ale bez bota, jak ten be ast. mi się podobało i myślę że dobrze mu poszło.
Malitian
23-02-2009, 14:45
Żałosny jesteś ;) i tyle na twój temat
Kondziooo
23-02-2009, 14:48
daj swoj film ; )
Inferno3031
23-02-2009, 15:48
. Nie najlepsze to jego pvp ale bez bota, jak ten be ast. mi się podobało i myślę że dobrze mu poszło.
Tak dobrze mu poszło, że 20 minut później char skończył na rooku xD
semilunaris
23-02-2009, 16:02
masterzy pvp pochwalcie sie swoimi filmami a nie tylko pierdo licie. pewnie wiekszosc z was nawet nie nagrała by filmu na tym poziomie. Bla, bla? Jak ja nie trawię tego tekstu. "zrób sam i pogadamy". Gówno, nie argument. Takie 'zaczepki' do niczego nie prowadzą i jakby mają na celu ograniczenie krytyki, więc przystopuj : ]. Oglądałeś Rocky III? Uważasz, że złe? Zrup sam lebsze!!1!!. Coś w tym rodzaju.
Real name: By Akila
OHEAUehauEHAUehEOieHeuaheIa
Hacked plix ? : [
Więc nie czepiajcie się prawdziwego ownera, bo h4x0r sam napisał na początku filmiku "By Akila". ;]
@edit
Co nie zmienia faktu, że Polaczkek. ; o
*Carlsberg
23-02-2009, 21:32
daj swoj film ; )
Takie coś :
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/81rp.jpg
Wbija w ziemie COOKOLWIEK I KOGOKOLWIEK na pvp.
A jakie masz argumenty? O! Nie masz żadnych? Próbujesz być fajny. O! Nie wyszło Ci. O! próbujesz mi dojechać? O! Gówno mnie to obchodzi.
Oprócz wciskania sd na chama można też używać summonów, m walli.
Kondzioo
Wiesz, że ja Ci nic nie muszę udowadniać? Sram na to co o mnie myślisz ty i inni idioci, którzy potrafią powiedzieć "Żal mi cię" jedynie nawet nie mając żadnych argumentów.
Idę się pouczyć od tego pro playera jak zabijać 60lvl 30 bo to strasznie trudne :<
@up
Na non-pvp łatwiej kogoś ubić, bo gra tam 70% idiotów tibijskich xd Wiem to z doświadczenia. Ale frag ładny ;d
piramjida
24-02-2009, 13:40
Caveki, chyba gramy w inne gry, moze ty grasz z samymi Wizavami, Arachami i innymi na serwerze, wtedy moze Be Ast jest przecietny.
Zaleznie od tego co jest akurat potrzebne. Zabil go bez wiekszych problemow, po prostu nie wiem jaki masz problem, bo to chyba ty byles tym 38 msem. Wytlumacz mi po co mial stawiac FE albo jakies mwalle?
Idac twoim tokiem myslenia - jezeli koles wraca z tamtego tunelu to najprawdopodobniej dragi sa wybite geniuszu, ale co tam.
Z tego co ty piszesz to wnioskuje, ze z duzym prawdopodobienstwem bys tego 38 msa w ogole nie zabil.
Zabil kogo mial zabic. To, ze botowali - tacy akurat sie trafili. Nie zabil ich widowiskowo ani bezblednie, po prostu zwyczajnie. Przecietnie.
KURWA śmiech! Po co miał stawiać fe? Po to by kurwa zdjąć tego msa właśnie w 20secund a m walle by zblokować exit i tunel ptasi móżdżku...
ZapodajMuze
24-02-2009, 14:21
Be ast jest na tyle doby ze umie ustawic skrypty i ma cos w glowie bo wie gdzie uciekac .
Kondziooo
24-02-2009, 14:36
Kondzioo
Wiesz, że ja Ci nic nie muszę udowadniać? Sram na to co o mnie myślisz
ja narazie nie mysle o Tobie nic ; ) poporstu jest wielu pvp masterow ktorzy udzielaja sie na forum ze sa kozakami.. a jedyne co ubili to 8 lvl na fibuli ..
dlatego chcialbym zobaczyc Twoj film. I nie tylko po to zebys mi udowodnil ze jestes kozakiem.. bo jezeli naprawde nim jestes to chcialbym obejrzec sobie jakis fajny film z pvp
AdiZgOlekk
24-02-2009, 15:03
wezcie se takiego 60eda i nagrajcie swoj filmik xd
ale no paralizowac 38msa to mistrzostwo xd
ale be ast bez bota by podobnie ogarnial xd
AdiZgOlekk
24-02-2009, 15:24
Takie coś :
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/81rp.jpg
Wbija w ziemie COOKOLWIEK I KOGOKOLWIEK na pvp.
o jaaa lurniesz asy koles pojdzie tam nie wiedzac co go czeka.uzyjesz mw/wild growth i kozak wow menz
ja narazie nie mysle o Tobie nic ; ) poporstu jest wielu pvp masterow ktorzy udzielaja sie na forum ze sa kozakami.. a jedyne co ubili to 8 lvl na fibuli ..
dlatego chcialbym zobaczyc Twoj film. I nie tylko po to zebys mi udowodnil ze jestes kozakiem.. bo jezeli naprawde nim jestes to chcialbym obejrzec sobie jakis fajny film z pvp
Skończę go to wystawie i oglądniesz ;)
*Carlsberg
24-02-2009, 23:21
o jaaa lurniesz asy koles pojdzie tam nie wiedzac co go czeka.uzyjesz mw/wild growth i kozak wow menz
Lepiej podbiec w 10 osób i wcisnąć hotkeya z sd. nie?:<
Lepiej podbiec w 10 osób i wcisnąć hotkeya z sd. nie?:<
Lepiej na sile z non pvp robic pvp ? : <
Skończę go to wystawie i oglądniesz ;)
Ty to komentujesz tak te pvp opowiadasz jak ty bys zrobil itp ale patrzac na twoj temat ze zdjeciami to nie wiem czy ty miales chociaz ponad 60 lvl ^.^
Szef_Ryby_i_Etorica
25-02-2009, 11:49
Lepiej na sile z non pvp robic pvp ? : <
Nie, ale wiesz oni lubią kozakować na non pvp bo na n pvp w grupie nie padną bo przecieżnie można atakować :/ Najlepiej to na hydrach w 10 osób blokować graczy którzy wybrali npvp (bo nie potrafią lub nie chcą grać na pvp) i udawać pro mastaha non PVP którzy fragują noobów! :evul:
Ty to komentujesz tak te pvp opowiadasz jak ty bys zrobil itp ale patrzac na twoj temat ze zdjeciami to nie wiem czy ty miales chociaz ponad 60 lvl ^.^
A Ty jesteś elo bo miałeś 66 lvl, teraz masz 65 :< Wbij 80 i chodz na poi to pogadamy nisko levelowy ciulu!
Nie, ale wiesz oni lubią kozakować na non pvp bo na n pvp w grupie nie padną bo przecieżnie można atakować :/ Najlepiej to na hydrach w 10 osób blokować graczy którzy wybrali npvp (bo nie potrafią lub nie chcą grać na pvp) i udawać pro mastaha non PVP którzy fragują noobów! :evul:
A Ty jesteś elo bo miałeś 66 lvl, teraz masz 65 :< Wbij 80 i chodz na poi to pogadamy nisko levelowy ciulu!
Nie chodzi mi o moj lvl bo tu nie chodzi o to ze ja mowie ze jestem elo tylko on mowi ze jest "elo" moge miec i 20 lvl moj lvl nie ma tu najmniejszego znaczenia bo ja nie komentuje tego w taki sposob jak on :)
(80 lvl poi service stanie 50 km od potowrow i zaliczanie tronow??No tak to jest elo)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.