bywalolepiej
23-02-2009, 12:55
Brakuje mi kasy na moim charze jest to postac magiczna i zawsze mam waste a potrzebuje nowego eq itd:/
ale mam rowniez knighta 73 lvl 75/72 sword
eq: mms, dsm, rh, mystic blade, steel boots, k legi
pacc: tak, jest
i teraz pytanie gdzie zarobic kase tym ek?
nie chodzi mi o expa to moj noob char, chce sie nim posluzyc do zarabiania pieniedzy
probowalem juz ghoustland (20-35k) na dzien 10 h wtedy to bylo dla mnie nie oplacalne
mount sterum 15-35k mam okolo 1200 capa wolnego, a za rzeka jest poczta wiec dobrze sie loota robilo ale rownie nie oplacalne, pierwsze 3 godziny 18 k a pozniej coraz ciezej o loota
banuta malpy sporo mf mi schodzi wiec glownie zebrany loot idzie na odnowe bp mf a kasa slaba:/
scaraby w ank loot dla rashida bardzo slaby z kasa tez lipa
licze na was
jak dla mnie moze byc exp 0/h moge zbierac samego loota z dedow tlyko aby kasa byla ale wiem ze tak kolorowo to nie jest:/
jakby na godzine bylo 10k nie liczac mf shp itd to by bylo ok
dodam ze gram na no-pvp ale to chyab nie ma wiekszego znaczenia
ale mam rowniez knighta 73 lvl 75/72 sword
eq: mms, dsm, rh, mystic blade, steel boots, k legi
pacc: tak, jest
i teraz pytanie gdzie zarobic kase tym ek?
nie chodzi mi o expa to moj noob char, chce sie nim posluzyc do zarabiania pieniedzy
probowalem juz ghoustland (20-35k) na dzien 10 h wtedy to bylo dla mnie nie oplacalne
mount sterum 15-35k mam okolo 1200 capa wolnego, a za rzeka jest poczta wiec dobrze sie loota robilo ale rownie nie oplacalne, pierwsze 3 godziny 18 k a pozniej coraz ciezej o loota
banuta malpy sporo mf mi schodzi wiec glownie zebrany loot idzie na odnowe bp mf a kasa slaba:/
scaraby w ank loot dla rashida bardzo slaby z kasa tez lipa
licze na was
jak dla mnie moze byc exp 0/h moge zbierac samego loota z dedow tlyko aby kasa byla ale wiem ze tak kolorowo to nie jest:/
jakby na godzine bylo 10k nie liczac mf shp itd to by bylo ok
dodam ze gram na no-pvp ale to chyab nie ma wiekszego znaczenia